Wkurza mnie...

marzanna

#3088303 Napisano: 06.02.2010 12:25:34
Co innego literówka, a co innego pisanie z kąt.... emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3088306 Napisano: 06.02.2010 12:26:05
marzanna napisał(a):

emotka
0 0

Gość: cobra176

#3088362 Napisano: 06.02.2010 12:53:19
cb656 napisał(a):

marzanna napisał(a):

emotka

no to fakt emotka
0 0

Gość: marmoladella

#3088388 Napisano: 06.02.2010 01:08:13
Jestem pewna, że zdarzyło mi się napisać właśnie z kąd albo z kąt, dlatego tak mi wstyd... Możecie mi wszyscy zarzucić papierową torbę na głowę emotka

cb656, dobra energia, jaką rozsiewasz na tym forum, jest niezaalita emotka
0 0

Gość: bruce

#3088400 Napisano: 06.02.2010 01:18:38
marmoladella napisał(a):

Jestem pewna, że zdarzyło mi się napisać właśnie z kąd albo z kąt, dlatego tak mi wstyd... Możecie mi wszyscy zarzucić papierową torbę na głowę emotka

cb656, dobra energia, jaką rozsiewasz na tym forum, jest niezaalita emotka

nie przesadzajmy,marmoladella , ja popełniam tyle literówek, że sama aż nie wierzę;
(każdy to robi, szczególnie przy pośpiechu...
poza tym: nasz język jest dość trudny, wiele zasad pisowni ulega zmianie...)
czasami zdarza mi się nawet: w istotnych wpisach, np. datach konkursów czy ilościach dni, co jest niewybaczalne...i mnie wkurza...
co do drugiej części wpisu: zgadzam się w 100 %!
emotka
0 0

Gość: anetka2a

#3088415 Napisano: 06.02.2010 01:26:46
A mnie wkurza, hm nie wiem jak to określić pazerność? Byłam dziś na zakupach, z zamiarem kupienia Nutelli aby zdobyć punkty do jednego z konków, i jakie było moje zdziwienie jak na niektórych słoikach zobaczyłam zdrapane (nieudolnie) punkty emotka Maskara po prostu!
0 0

zaczytana-pola

#3088419 Napisano: 06.02.2010 01:28:22
Wkurza mnie wszystko, po raz kolejny.
0 0

Gość: marielu

#3088421 Napisano: 06.02.2010 01:28:34
fkurzacje siem całkoficie bez sensa , żeby fkurzanie mjało sens trza se znaliźć konkretny powód a nie tam jakie gófno jak poprawność słownikowa emotka

mnie wkurza czas oczekiwania na obiad , mój brzuszek wrzeszczy daj żryć babon ! emotka
0 0

radosna

#3088427 Napisano: 06.02.2010 01:32:52
Wkurza mnie kurz na regale,
i brak nagród wkurza stale.
Wkurza mnie ten mroźny wiatr
na pewno wiejący od Tatr.
Wkurza mnie brak dużej kasy
i to, że wycina się lasy.
Wkurza mnie brak futra
i ta niepewność jutra.
A najbardziej to wkurza,
ze marzę o podróżach!
0 0

#3088428 Napisano: 06.02.2010 01:32:55
marielu napisał(a):

fkurzacje siem całkoficie bez sensa , żeby fkurzanie mjało sens trza se znaliźć konkretny powód a nie tam jakie gófno jak poprawność słownikowa emotka

mnie wkurza czas oczekiwania na obiad , mój brzuszek wrzeszczy daj żryć babon ! emotka

emotka emotka
wkurza mnie, że ... już się nie mam siły śmiać!
emotka
ps nadal biorę to samo
emotka emotka
0 0

inka113

#3088431 Napisano: 06.02.2010 01:34:15
anetka2a napisał(a):

A mnie wkurza, hm nie wiem jak to określić pazerność? Byłam dziś na zakupach, z zamiarem kupienia Nutelli aby zdobyć punkty do jednego z konków, i jakie było moje zdziwienie jak na niektórych słoikach zobaczyłam zdrapane (nieudolnie) punkty emotka Maskara po prostu!

żeby ten punkt w domu z nutelli oderwać musiałam się z 15 minut męczyć! trzymałam słoik w wodzie, podważałam... a i tak wyszło nieudolnie! w sklepie to można tylko chyba zniszczyć etykiete!
0 0

#3088463 Napisano: 06.02.2010 01:45:15
inka113 napisał(a):

anetka2a napisał(a):

żeby ten punkt w domu z nutelli oderwać musiałam się z 15 minut męczyć! trzymałam słoik w wodzie, podważałam... a i tak wyszło nieudolnie! w sklepie to można tylko chyba zniszczyć etykiete!

Dokładnie po prostu poodrywane kawałki emotka no ale co jest z tymi ludźmi... emotka
0 0

zaczytana-pola

#3088472 Napisano: 06.02.2010 01:47:37
anetka2a napisał(a):

inka113 napisał(a):

anetka2a napisał(a):

Dokładnie po prostu poodrywane kawałki emotka no ale co jest z tymi ludźmi... emotka

emotka nieźle, jeszcze się z tym osobiście nie spotkałam...
0 0

#3088477 Napisano: 06.02.2010 01:52:12
anetka2a napisał(a):

w realu jest to nagminne: z reguły brak jakichkolwiek promocyjnych opakowań z jakichkolwiek konkursów, a jak się już przypadkiem jakiś znajdzie, to jest naruszony, obdarty, odklejony, niekompletny...
koszmar!
najgorzej, o dziwo, jest z konkursami lokalnymi, np. danego hipermarketu: nikt nic nie wie, nikt o niczym nie słyszał, a w ogóle to aktualna promocja już się skończyła /jeszcze nie zaczęła
tak jest im najwygodniej...
ostatnio miałam tak też w żabce...
emotka emotka emotka
0 0

leona

#3088498 Napisano: 06.02.2010 02:07:38
U mnie w Almie poznikały wszystkie produkty kinder z punktami, wiem, że wcześniej były bo kupowałam duże opakowania kinder czekolady i punkty były. Teraz nic nie ma, a na półce z Nutellą zostały tylko słoiki przed-promocyjne. Nie było też nigdzie tic tacków Passion tylko ich reklamy (to jest wkurzające - reklamy towaru, którego nie ma)ale udało mi się je w końcu znaleźć w zwykłym sklepie ze słodyczami:P
0 0

#3088504 Napisano: 06.02.2010 02:14:45
bruce napisał(a):

anetka2a napisał(a):

w realu jest to nagminne: z reguły brak jakichkolwiek promocyjnych opakowań z jakichkolwiek konkursów, a jak się już przypadkiem jakiś znajdzie, to jest naruszony, obdarty, odklejony, niekompletny...
koszmar!
najgorzej, o dziwo, jest z konkursami lokalnymi, np. danego hipermarketu: nikt nic nie wie, nikt o niczym nie słyszał, a w ogóle to aktualna promocja już się skończyła /jeszcze nie zaczęła
tak jest im najwygodniej...
ostatnio miałam tak też w żabce...
emotka emotka emotka

Ja dziś te słoiki wymolestowane w Stokrotce widziałam, i szczerze to obeszłam ją całą i tylko słoiki z nutellą były promocyjne, nic poza tym dopiero w innym sklepie dokupiłam kinder bueno, który właśnie ze smakiem chrupię emotka
0 0

#3088533 Napisano: 06.02.2010 02:31:13
polec napisał(a):

wkurza mnie, że posmarowałam sobie nos kwsem bornym i szczypie mnie jak cholera emotka emotka i do tego padam na ryj

też mnie to wkurza: ja zawsze solidarnie z Tobą Złota Moja...
weź inną maść...
emotka emotka
0 0

Gość: meeyka

#3088591 Napisano: 06.02.2010 03:06:53
polec napisał(a):

bruce napisał(a):

polec napisał(a):

wkurza mnie, że posmarowałam sobie nos kwsem bornym i szczypie mnie jak cholera emotka emotka i do tego padam na ryj

też mnie to wkurza: ja zawsze solidarnie z Tobą Złota Moja...
weź inną maść...
emotka emotka

Daj spokój, już sobie chyba mózg wydmuchałam z tymi gilami emotka

ja mialam taki paskudny cieknacy katar, ze paczka chusteczek szła praktycznie w pol godziny emotka emotka lykalam tabletki acatar i w ciagu 2 dni prawie przeszlo.... efekt uboczny jest jednak bardzo paskudny - pol godziny po lyknieciu tabletki podpieralam sie nosem i bylam tak nieprzytomna, ze musialam polozyc sie spac, wiec nie nadaje sie do brania w dzien, szczegolnie jesli ktos ma w planach prowadzenie samochodu emotka
0 0

darog

#3088780 Napisano: 06.02.2010 05:30:14
A mnie wkurza zamieszczanie takich oto info szukam: najnowszych filmów (wymienia), najlepszych książek (podaje tytuły), najfajniejszych zabawek..etc
a w zamian oferuje na pół strony wyliczone gratisy, beznadziejne filmy, koszulki z filmów, i inne tzw. barachło i co kilka dni widze ta sama wiadomość..czy ta osoba się nie kapnie, że durnych nie sieją? Szkoda że w tych wyliczeniach co oferuje w zamian nie ma jeszcze długopisów z firm farmaceutycznych, dostepnych w czasie bezpłatnych badań w galeriach handlowych..
Ja takie gadżety oddaje nastepnego dnia dzieciakom z bloku i sa przeszczęśliwe...a tu pewna osoba chce podmianki j.w... brrr.
0 0

Gość: cb656Old

#3088805 Napisano: 06.02.2010 05:40:12
darekgryko napisał(a):

...gratisy, beznadziejne filmy, koszulki z filmów, i inne tzw. barachło i co kilka dni widze ta sama wiadomość..czy ta osoba się nie kapnie, że durnych nie sieją?

Ta osoba zapewne jest tak durna, że sądzi wszystkich według siebie - czyli, ze jednak ktoś (tak samo durny) się znajdzie
emotka
0 0