Wkurza mnie...

delfinka101

#3126158 Napisano: 19.02.2010 08:59:28
Wkurza mnie moja kuzynka.Owszem chciałaby szlafroczek z Timotei ale ;A ja mam kupic szampon? To nie, myślałam ze masz wiecej paragonówTak JA kupie dla całej rodzinki po szamponie i jeszcze powysyłam im smsy a potem listem wyśle paragon aby ich an koszty nie narazac..a moze oni łaskawie przyjmą szlafroczek..WRRYYY.
0 0

Gość: niuniu

#3126169 Napisano: 19.02.2010 09:03:33
delfinka101 bo to my jesteśmy głupie! chcemy pomóc innym sprawić im radość a oni nie potrafią tego uszanować! tez tak miałam kilka razy. Koleżance z pracy załatwiłam 200 zł stypendium - nie odesłała danych, wygrałam jej kosz dove - nie odesłałą danych. Głupia powiedziała że ona bboi podawać swoich danych osobowych, że ją oszukają! teraz nic jej nie mówię, skoro jest na tyle głupia że nie chce nic wygrac a jak już jej wygram nie chce i gardzi to... NIECH SIÊ BUJA NA DRZEWO !
0 0

Gość: pola731

#3126194 Napisano: 19.02.2010 09:10:10
wkurzył mnie kurier z GLS (STREETCOM) chciałam się z nim umówić u mnie w pracy - w domu będę po 18 a on jedzie z Kielc i o takiej porze to już wraca a on mi mówi , że nie może !!! bo do domu musi dostarczyć - i muszę dzwonić czy mama będzie mogła być w domu wcześniej...
0 0

Gość: arta

#3126206 Napisano: 19.02.2010 09:13:59
marielu napisał(a):

malenka89 napisał(a):

a mnie wkurza, że ostatnio jem za dwóch emotka takiego apetytu dawno nie miałam emotka a najgorsze, że niczego nie potrafię sobie odmówić emotka Miałam schudnąć kilka kg, a tymczasem przytyję emotka
jak tak dalej pójdzie to nie zmieszczę się w suknie ślubną emotka

i nie bedziesz już maleńka tylko wielka
emotka a za plecami bedziem na cie wołać grubaśna emotka

emotka
hehehehe grubasna89 emotka będą dwa nicki?
0 0

Gość: cudaczek

#3126750 Napisano: 19.02.2010 11:50:56
niuniu napisał(a):

delfinka101 bo to my jesteśmy głupie! chcemy pomóc innym sprawić im radość a oni nie potrafią tego uszanować! tez tak miałam kilka razy. Koleżance z pracy załatwiłam 200 zł stypendium - nie odesłała danych, wygrałam jej kosz dove - nie odesłałą danych. Głupia powiedziała że ona bboi podawać swoich danych osobowych, że ją oszukają! teraz nic jej nie mówię, skoro jest na tyle głupia że nie chce nic wygrac a jak już jej wygram nie chce i gardzi to... NIECH SIÊ BUJA NA DRZEWO !

Niuniu, ja ma taką jedną koleżankę, że jej się przez dwa tygodnie nie chciało zaprowadzić własnych czterech liter po odbiór nagrody, która na nią czekała w sklepie (koło domu, żeby było śmieszniej). Wyobrażasz sobie? emotka Czasami myślę, że lepiej być śmierdzącym egoistą i myśleć tylko o sobie emotka
0 0

ziolko

#3126802 Napisano: 19.02.2010 12:02:32
cudaczek napisał(a):

niuniu napisał(a):

Niuniu, ja ma taką jedną koleżankę, że jej się przez dwa tygodnie nie chciało zaprowadzić własnych czterech liter po odbiór nagrody, która na nią czekała w sklepie (koło domu, żeby było śmieszniej). Wyobrażasz sobie? emotka Czasami myślę, że lepiej być śmierdzącym egoistą i myśleć tylko o sobie emotka

żartujecie chyba??
emotka jaaa... to aż takie dzikie sępy są na świecie???
0 0

Gość: cudaczek

#3126821 Napisano: 19.02.2010 12:07:19
ziolko napisał(a):

cudaczek napisał(a):

niuniu napisał(a):

żartujecie chyba??

He, to jeszcze nic - tamta to po prostu leń. Ale mam lepszy przypadek: tu się trafił krem, tam zestaw kosmetyków, tu jakaś książka, zestaw herbaty... żeby nie było, nawet się nie trzeba było nachodzić, bo kurier przynosił. No i wiecie jaki był komentarz??? emotka emotka emotka Uwaga, cytuję: A NIE DAŁOBY SIÊ WRESZCIE WYGRAÆ CZEGOŚ PORZ¡DNEGO? emotka emotka emotka
0 0

Gość: kamel

#3126824 Napisano: 19.02.2010 12:08:23
wkurza mnie kurier któremu nie chce sie wejść na moje piętro tylko dzwoni domofonem emotka
0 0

avatea

#3126825 Napisano: 19.02.2010 12:08:45
delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie moja kuzynka.Owszem chciałaby szlafroczek z Timotei ale ;A ja mam kupic szampon? To nie, myślałam ze masz wiecej paragonówTak JA kupie dla całej rodzinki po szamponie i jeszcze powysyłam im smsy a potem listem wyśle paragon aby ich an koszty nie narazac..a moze oni łaskawie przyjmą szlafroczek..WRRYYY.

Dlatego ja wolę czasem pomóc komuś z forum bo to się przynajmniej spotka ze zrozumieniem i wdzięcznością...

a wkurza mnie mój net -płace 25zl za 1 mega i co? poobcinali kable konkurenci... wkurza mnie taka zawiść- niech inni cenę obniżą a nie w ten sposób poł miasta nie ma netu:( emotka emotka
0 0

Gość: siwy28

#3126846 Napisano: 19.02.2010 12:12:38
a mnie wkurza że za cho***e nie mogę trafić tego szlafroka...niby co 10 min....poszło kilkadziesiąt sms i wielkie nic emotka emotka emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3127746 Napisano: 19.02.2010 04:09:54
Ale Ty facet jesteś? Po co Ci szlafrok?
Za kilkadziesiąt sms to nowy można kupić.
0 0

Gość: rafi323raf

#3127750 Napisano: 19.02.2010 04:11:30
czarnygreg napisał(a):

może na prezent, może żeby sprzedać i zarobić, może po prostu lubi?
możliwości jest wiele emotka
u mnie na razie kilka smsów, ale też mnie to wkurza ze wygrać nie mogę emotka
0 0

#3127760 Napisano: 19.02.2010 04:15:55
rafi323raf napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

Ja rozumiem gorączkę gry-też tak mam emotka
a chodziło mi o to zeby się nie zapędził w koszta, bo szlafroczek fajny ale może drogo kosztować jak się smsy podliczy
0 0

KochamKoty

#3127780 Napisano: 19.02.2010 04:20:41
czarnygreg napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

a chodziło mi o to zeby się nie zapędził w koszta, bo szlafroczek fajny ale może drogo kosztować jak się smsy podliczy

i do tego rozmiar M - nie każdy się wciśnie emotka
0 0

merynosek

#3127782 Napisano: 19.02.2010 04:21:43
fantazja23 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

i do tego rozmiar M - nie każdy się wciśnie emotka

To już jestem uleczona z konkursu... Dzięki za info, bo już miałam smsy wysyłać emotka
0 0

monia24

#3127807 Napisano: 19.02.2010 04:27:13
cudaczek napisał(a):

ziolko napisał(a):

cudaczek napisał(a):

niuniu napisał(a):

żartujecie chyba??

He, to jeszcze nic - tamta to po prostu leń. Ale mam lepszy przypadek: tu się trafił krem, tam zestaw kosmetyków, tu jakaś książka, zestaw herbaty... żeby nie było, nawet się nie trzeba było nachodzić, bo kurier przynosił. No i wiecie jaki był komentarz??? emotka emotka emotka Uwaga, cytuję: A NIE DAŁOBY SIÊ WRESZCIE WYGRAÆ CZEGOŚ PORZ¡DNEGO? emotka emotka emotka

A ja znowu mam takie sytuacje że jak wygrałam coś osobie A to ta osoba oddawała nagrodę osobie B, a ja osoby B baaaaardzo nie lubię, więc już nie gram im. Skoro ja coś wygram Tobie a Ty nie chcesz to oddaj mi bo ja się napracowałam czy poniosłam koszta aby wygrać, a nie oddawaj osobie z którą się nie lubię i sama od siebie nic bym jej nie wygrała. Wkurza mnie to strasznie. Może jestem samolubem, ale wygrywam dla osób które lubię i szanuję a nie na rozdanie całemu światu emotka

EDIT:

nie wspomnę już o tym że na te wygrane oddawałam swoje paragony

oj, teraz to dopiero się wkurzyłam jak mi się przypomniało jaka głupia jestem emotka
0 0

#3127845 Napisano: 19.02.2010 04:37:11
A apropos wkurzania: ciekawe pewnie byłyby opisać reakcje co niektórych znajomych na wiadomość o wygranej.
Ja pochwaliłam sie kiedyś wygranym laptopem. Usłyszałam: ja to bym takiego sprzętu z nagrody nie chciał bo to najgorszy, najtańszy chłam dają. Dobrze ze to tylko znajomy, nie rodzina i nie przyjaciel.
Teraz raczej trzymam język za zębami, o wygranych mówię tylko prawdziwym przyjaciółkom.
0 0

KochamKoty

#3127855 Napisano: 19.02.2010 04:39:26
czarnygreg napisał(a):

A apropos wkurzania: ciekawe pewnie byłyby opisać reakcje co niektórych znajomych na wiadomość o wygranej.
Ja pochwaliłam sie kiedyś wygranym laptopem. Usłyszałam: ja to bym takiego sprzętu z nagrody nie chciał bo to najgorszy, najtańszy chłam dają. Dobrze ze to tylko znajomy, nie rodzina i nie przyjaciel.
Teraz raczej trzymam język za zębami, o wygranych mówię tylko prawdziwym przyjaciółkom.

Moja bratowa na wiadomość,że wygrałam wycieczkę o mało nie zakrztusiła się kawą... emotka

0 0

zaczytana-pola

#3127869 Napisano: 19.02.2010 04:42:34
fantazja23 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

Moja bratowa na wiadomość,że wygrałam wycieczkę o mało nie zakrztusiła się kawą... emotka

Ja też mam taką koleżankę, żali się, że siedzi w domu, nudzi jej się. To powiedziałam jej o tym forum. Owszem zarejestrowała się, ale na tym koniec. Pytam ją: Już coś wygrałaś?
A ona na to: A wiesz, ja nie umiem, nie wiem jak to się robi, nawet nie próbowałam. Mogłabyś wygrać coś dla mnie skoro sama tyle wygrywasz.
0 0

#3127870 Napisano: 19.02.2010 04:42:42
Też fajnie, przynajmniej przykro Ci się nie zrobiło.
0 0