Wkurza mnie...

Gość: raf08

#3121186 Napisano: 17.02.2010 07:42:10
dawidekk napisał(a):

A więc sposób na Anulka08

Dodać jej nick tutaj:

https://www.e-kon...info/zablokowani.php

albo jak kto woli po kolei:
Wchodzimy w Lista przyjaciół(pod PW) i zobacz listę zabklokowanych emotka emotka

super
tez zablokowana
0 0

Gość: regusia

#3121192 Napisano: 17.02.2010 07:43:26
wkurza mnie ,że wszędzie widzę śnieg.... emotka
0 0

Gość: agulecece

#3121211 Napisano: 17.02.2010 07:46:06
jak to mozliwe ze zablokowalam anulka08 a ona dalej do mnie pisze
0 0

melissa

#3121273 Napisano: 17.02.2010 07:57:37
M
agulecece napisał(a):

jak to mozliwe ze zablokowalam anulka08 a ona dalej do mnie pisze

Mam dokładnie to samo - i ta sama spamerka zaśmieca mi skrzynkę emotka
0 0

Gość: nikki89

#3121772 Napisano: 17.02.2010 10:07:54
potworkaa napisał(a):

martusiamj napisał(a):

nataszka napisał(a):

wkurza mnie garnier mineral , może zadzwonimy tam co i jak ? , w regulamimnie napisane ,że do 22.02 to nagrody zostaną wysłane ...., czyli powiadomić powinni wcześniej....

Według regulaminu zwycięzcy mają zostać powiadomieni do dnia 22.02.2010r. więc spokojnie, na razie się trzymają regulaminu - nie ma co się na zapas denerwować i ich pośpieszać. emotka

niby tak ale w regulaminie jest tez zapis ze do tego dnia nagrody beda u zwyciezcow emotka

ja do nich pisalam ale bez odezwu... macie jakis kontakt telefoniczny?
MOZE KTOS ZAŁOŻY WATEK ODNOSNIE GARNIER MINERAL
0 0

ismena

#3121780 Napisano: 17.02.2010 10:13:57
nikki89 napisał(a):

potworkaa napisał(a):

martusiamj napisał(a):

nataszka napisał(a):

wkurza mnie garnier mineral , może zadzwonimy tam co i jak ? , w regulamimnie napisane ,że do 22.02 to nagrody zostaną wysłane ...., czyli powiadomić powinni wcześniej....

Według regulaminu zwycięzcy mają zostać powiadomieni do dnia 22.02.2010r. więc spokojnie, na razie się trzymają regulaminu - nie ma co się na zapas denerwować i ich pośpieszać. emotka

niby tak ale w regulaminie jest tez zapis ze do tego dnia nagrody beda u zwyciezcow emotka

ludzie, spokojnie emotka lepiej niech na spokojnie wybieraja, bo sie pieklicie, a potem bedziecie mowic, ze nie czytali tylko losowali emotka

konkurs trwal 3 miesiace, wiec na pewno jest duzo zgloszen emotka

wkurza mnie, ze sie wkurzacie emotka
0 0

Gość: nikki89

#3121787 Napisano: 17.02.2010 10:16:50
ismena napisał(a):

nikki89 napisał(a):

potworkaa napisał(a):

martusiamj napisał(a):

nataszka napisał(a):

ludzie, spokojnie emotka lepiej niech na spokojnie wybieraja, bo sie pieklicie, a potem bedziecie mowic, ze nie czytali tylko losowali emotka

konkurs trwal 3 miesiace, wiec na pewno jest duzo zgloszen emotka

wkurza mnie, ze sie wkurzacie emotka

ja nie mowilam, ze sie wkurzam... spytalam tylko o kontakt telefoniczny...
0 0

Gość: katrin22

#3121852 Napisano: 17.02.2010 10:56:58
dawidekk napisał(a):

Dodać jej nick tutaj:

Wchodzimy w Lista przyjaciół(pod PW) i zobacz listę zabklokowanych emotka emotka

thx, w koncu ja zablokowalam emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#3121856 Napisano: 17.02.2010 11:00:30
katrin22 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Dodać jej nick tutaj:

uważaj, bo ona ma też drugie konto
emotka emotka już to przerabiałam
0 0

anta

#3121859 Napisano: 17.02.2010 11:01:56
ilonar2301 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Dodać jej nick tutaj:

emotka a jaki nick?
bo do mnie ktoś ciągle pisze, może to ona?
0 0

joka

#3123167 Napisano: 18.02.2010 10:53:04
mio napisał(a):

niestety ale kobiety w ciazy nie maja wielu przywilejow...
ja w ciazy bardzo zle sie czulam, mialam duzy brzuch ktory odstawal na kllometr bo jestem bardzo szczupla
wygladam bardzo mlodo jak na swoj wiek ludzie daja mi 18 a mam 22 jak bylam w ciazy mialam 20 lat
jechalam autobusem i bardzo zle sie czulam krecilo mi sie w glowie czarno przed oczami poprosilam jakas kobiete kolo 40tki zeby mi ustapila miejsca a wiecie o co ona na to? - ze jak sie zachcialo gowniarze nogi rozkladac to niech teraz cierpi!

ja bym jej odpowiedziała ze takiej rapuchy jak ona to pewnie kijem nikt niechce jej tracić, wkurzają mnie starsze kobiety które są podłe i mają cos do powiedzenia najlepiej,ja powiem ze jestem chamska jak ktoś obcy skoczy do mnie Kiedyś czekałam w kolejce do lekarza i przyszła damulka i pcha sie przedemną ja mówie przepraszam ale pani jest za mną ona ze jestem młoda i mam czas(niemówiąc ze dziecko na mnie w domu czekało)pow.jej ze pani ma pewnie tyle samo czasu co ja,ta burkneła ze niemam szacunku do osób starszych , a ja ze niemam szacunku do osób które niemają szacunku do mnie i tyle
emotka
0 0

martu18

#3124126 Napisano: 18.02.2010 02:30:03
wkurza mnie, że nic nie wygrywam.
ale z drugiej strony nie chce mi się myśleć i wypełniać i szukać konkursów. i to też mnie wkurza emotka
lenistwo jest rzeczą straszną... emotka emotka
0 0

Gość: julci3k

#3124147 Napisano: 18.02.2010 02:36:02
joka napisał(a):

mio napisał(a):

niestety ale kobiety w ciazy nie maja wielu przywilejow...
ja w ciazy bardzo zle sie czulam, mialam duzy brzuch ktory odstawal na kllometr bo jestem bardzo szczupla
wygladam bardzo mlodo jak na swoj wiek ludzie daja mi 18 a mam 22 jak bylam w ciazy mialam 20 lat
jechalam autobusem i bardzo zle sie czulam krecilo mi sie w glowie czarno przed oczami poprosilam jakas kobiete kolo 40tki zeby mi ustapila miejsca a wiecie o co ona na to? - ze jak sie zachcialo gowniarze nogi rozkladac to niech teraz cierpi!

ja bym jej odpowiedziała ze takiej rapuchy jak ona to pewnie kijem nikt niechce jej tracić, wkurzają mnie starsze kobiety które są podłe i mają cos do powiedzenia najlepiej,ja powiem ze jestem chamska jak ktoś obcy skoczy do mnie Kiedyś czekałam w kolejce do lekarza i przyszła damulka i pcha sie przedemną ja mówie przepraszam ale pani jest za mną ona ze jestem młoda i mam czas(niemówiąc ze dziecko na mnie w domu czekało)pow.jej ze pani ma pewnie tyle samo czasu co ja,ta burkneła ze niemam szacunku do osób starszych , a ja ze niemam szacunku do osób które niemają szacunku do mnie i tyle
emotka

o masakra chyba bym jej wyj*bała emotka
0 0

Gość: julci3k

#3124149 Napisano: 18.02.2010 02:36:36
evika0 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Dodać jej nick tutaj:

emotka a jaki nick?

do mnie ze 4 razy
0 0

Gość: natka91

#3124193 Napisano: 18.02.2010 02:52:28
Wkurza mnie, że nie mogę wygrać szlafroka z Timotei, pełno szamponów nakupiłam a ani jeden trafiony emotka
0 0

aska70

#3124252 Napisano: 18.02.2010 03:11:13
julci3k napisał(a):

evika0 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Dodać jej nick tutaj:

emotka a jaki nick?

do mnie ze 4 razy

Myślałam, że wkurzyła tylko mnie. Najpierw nie odklikuje głosu na Rossnecie, a potem jeszcze spamuje z prośbą o głos na wizaz. Chyba najbardziej podniosło mi ciśnienie stwierdzenie, że na Ross nie dostała mojego głosu. Na wcześniejsze pw nie raczyła odpowiedzieć.
No to z czystym sumieniem nakładam blokadę jak jeszcze raz dostanę pw emotka
0 0

malenka89

#3124362 Napisano: 18.02.2010 03:44:47
a mnie wkurza, że ostatnio jem za dwóch emotka takiego apetytu dawno nie miałam emotka a najgorsze, że niczego nie potrafię sobie odmówić emotka Miałam schudnąć kilka kg, a tymczasem przytyję emotka
jak tak dalej pójdzie to nie zmieszczę się w suknie ślubną emotka
0 0

Gość: marielu

#3124424 Napisano: 18.02.2010 03:58:50
malenka89 napisał(a):

a mnie wkurza, że ostatnio jem za dwóch emotka takiego apetytu dawno nie miałam emotka a najgorsze, że niczego nie potrafię sobie odmówić emotka Miałam schudnąć kilka kg, a tymczasem przytyję emotka

i nie bedziesz już maleńka tylko wielka
emotka a za plecami bedziem na cie wołać grubaśna emotka
0 0

leona

#3124484 Napisano: 18.02.2010 04:08:34
malenka89 napisał(a):

Byłam u ortodonty i tak mnie ciśnie drucik na dole, że trudno jeść cokolwiek. Na szczęście mąż wpadł z dostawą pikantnych kurczakoburgerów, mięciutkich emotka
0 0

smsowicz

#3125678 Napisano: 19.02.2010 01:33:27
Że gość na allegro woli dostać negatywa niż zapłacić całe 4zł za towar emotka
0 0