Wkurza mnie...

Gość: felipe

#3172463 Napisano: 05.03.2010 08:40:45
marcinek1985 napisał(a):

Wkurza mnie KZK GOP emotka mają stare tramwaje i ciągle się psują emotka

dziś się zepsuł jak jechałem do pracy i wysadził nas w jakimś polu (czyt. Będzinie ) emotka a że mi się śpieszyło to co sił pobiegłem do kolejnego przystanku a tam nic nie jechało przez kolejne 15 minut emotka więc nie zdążyłem na przesiadke i musiałem później zacząć prace i później skończyć emotka
polecam w zwiazku z nadchodząca wiosną, srodek transportu _ rower
tani nie zawodny, o działaniu zdrowotnym....
po co sie denerwować, wydawać kase , tracic czas az jakis menkol nadiedzie?? ale jak sie chce wozić doopsko trza sie denerwować i płaacić
a i jeszcze bilety drożeją emotka

emotka emotka
0 0

Gość: beciala

#3172471 Napisano: 05.03.2010 08:42:35
gocha26 napisał(a):

banditos napisał(a):

ati88 napisał(a):

beciala napisał(a):

Wkurzył mnie Knorr emotka
Tyle czasu zbierałam tam punkty, kiedy już miałam nadzieję, że do końca miesiąca uda mi się nazbierać na wymarzone talerze oni zamykają sklep. emotka emotka

mnie tez to wkurzyło emotka ale moze później znowu otworzą za jakis czas.. emotka

emotka
a niech to...a ja ja głupia pkt zbieram emotka

zamknęli ?????

emotka emotka emotka
a ja cały stos opakowań w chałupie trzymam emotka

jeszcze nie ale zamierzają zamknąć , do konca marca tylko jeszcze
emotka
0 0

jola29k

#3172495 Napisano: 05.03.2010 08:48:50
kasia1600 napisał(a):

saphira19 napisał(a):

wkurza mnie to że nie radzę sobie ze swoim dzieckiem i czuję sie taka bezradna... a mój facet uświadomił mnie że to moja wina,(to niestety wiem, bo jestem za miękka, ale to się już zmienia) a moje wychowywanie jest tragiczne i jak na to patrzy to mu sie wszystkiego odechciewa, zamiast powiedzieć coś w stylu wiem, że ci ciężko ale wierzę w ciebie że dasz rade... chce mi sie wyć, walić głową w ścianę... wszyscy wkoło wytykają mi błędy, zamiast wesprzeć czy pomóc... mam dość...

z pewnością radzisz sobie doskonale i jesteś najlepszą,najwspanialszą mamą dla swojej pociechy i pamiętaj nikt nie jest doskonały;)

bedzie dobrze ja mam trojke i tez mi na głowe wchodza , a moj maz tylko marudzi ze sa rozpuszczone i nieposłuszne a ja sie go pytam a ty gdzie jestes
0 0

Gość: marcinek1985

#3172502 Napisano: 05.03.2010 08:49:34
felipe napisał(a):

marcinek1985 napisał(a):

dziś się zepsuł jak jechałem do pracy i wysadził nas w jakimś polu (czyt. Będzinie ) emotka a że mi się śpieszyło to co sił pobiegłem do kolejnego przystanku a tam nic nie jechało przez kolejne 15 minut emotka więc nie zdążyłem na przesiadke i musiałem później zacząć prace i później skończyć emotka
po co sie denerwować, wydawać kase , tracic czas az jakis menkol nadiedzie?? ale jak sie chce wozić doopsko trza sie denerwować i płaacić

emotka emotka

nie ma żadnego konkursu żebym mógł wygrać rower
emotka

w domu rowera brak emotka a studenta mieszkającego w akademiku emotka nie stać na taki wydatek więc musi się wkurzać i jeździć KZK GOP emotka
0 0

jola29k

#3172508 Napisano: 05.03.2010 08:51:04
avatea napisał(a):

coś bym zjadła, coś wypiła... sama nie wiem co... mam smaki na nie wiem na co...

wiesz co jest dobre czekolada i kiszony ogórek moje ulubione danie w ciazy emotka
0 0

merynosek

#3172521 Napisano: 05.03.2010 08:54:11
jola29k napisał(a):

avatea napisał(a):

coś bym zjadła, coś wypiła... sama nie wiem co... mam smaki na nie wiem na co...

wiesz co jest dobre czekolada i kiszony ogórek moje ulubione danie w ciazy emotka

A ja jadłam pasztet z ketchupem, albo kiszoną kapustę z drażami ale tylko śmietankowymi emotka
Polecam ciężarnym emotka

A z tematu to wkurza mnie ta zima... Znów powróciła!!! A zaczęło się robić tak wiosennie...
0 0

Gość: kaoa

#3172538 Napisano: 05.03.2010 09:02:09
mnie wkurza, że na Drogowskaźniku nie ma nowych wyników emotka
0 0

toudikot

#3172546 Napisano: 05.03.2010 09:05:22
marcinek1985 napisał(a):

felipe napisał(a):

marcinek1985 napisał(a):

emotka emotka

nie ma żadnego konkursu żebym mógł wygrać rower
emotka

w domu rowera brak emotka a studenta mieszkającego w akademiku emotka nie stać na taki wydatek więc musi się wkurzać i jeździć KZK GOP emotka

no tylko, ze kzk gop znowu podniosl ceny biletowm wiec moze wkrotce zamiast miesiecznego taniej wyjdzie kupic rower...
0 0

Gość: marcinek1985

#3172555 Napisano: 05.03.2010 09:08:59
rower nie zmieści się do walizki jak będe do domu się wyprowadzał emotka
więc zwolnię się z pracy emotka i nie będe dofinansowywał kzk gop emotka bo akademik mam 5 m od uczelni emotka
0 0

isiulka

#3172565 Napisano: 05.03.2010 09:13:26
emanuela24 napisał(a):

jola29k napisał(a):

avatea napisał(a):

emotka wkurza mnie że jola29k wspomniała o czekoladzie - teraz mam ochotę na banany w czekoladzie - a bananów w domu nie mam emotka

Ojaaaa ja bym zjadła same banany, albo najlepiej arbuza, albo truskawkiii ze śmietaną , chce już latoooo ;( Wkurza mnie już ta zima niesamowicie emotka a masz Ty gupia zimo emotka Killing Marzanna!!
0 0

isiulka

#3172569 Napisano: 05.03.2010 09:15:01
marcinek1985 napisał(a):

rower nie zmieści się do walizki jak będe do domu się wyprowadzał emotka
więc zwolnię się z pracy emotka i nie będe dofinansowywał kzk gop emotka bo akademik mam 5 m od uczelni emotka

To ja mam do wc dalej emotka
0 0

melissa

#3172584 Napisano: 05.03.2010 09:19:51
emanuela24 napisał(a):

jola29k napisał(a):

avatea napisał(a):

emotka wkurza mnie że jola29k wspomniała o czekoladzie - teraz mam ochotę na banany w czekoladzie - a bananów w domu nie mam emotka

A nie masz w pobliżu całodobowego Tesco
emotka
0 0

merynosek

#3172614 Napisano: 05.03.2010 09:29:40
Emanuela24 zapraszam do mnie na banany emotka
Mleczną mam ale z wedla, a bitą śmietanę z torebki szybciutko zrobię emotka
Biszkopciki też się znajdą emotka emotka
0 0

merynosek

#3172646 Napisano: 05.03.2010 09:40:16
emanuela24 napisał(a):

merynosek napisał(a):

hm.. gdzie mieszkasz ?
śmietanę do ubicia mam, milke mam, biszkopty też mam - więc mogę zabrać z sobą emotka

Podkarpacie emotka
0 0

merynosek

#3172681 Napisano: 05.03.2010 09:54:46
emanuela24 napisał(a):

merynosek napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

merynosek napisał(a):

hm.. gdzie mieszkasz ?
śmietanę do ubicia mam, milke mam, biszkopty też mam - więc mogę zabrać z sobą emotka

Podkarpacie emotka

emotka
zanim dojadę to mi ochota przejdzie emotka

emotka
0 0

zaczytana-pola

#3172721 Napisano: 05.03.2010 10:10:17
Ja tu wchodzę, żeby poczytać co Was tak wkurza, a te o bananach na Podkarpaciu gadają. I weź się człowieku nie wkurzaj emotka
W temacie- wkurza mnie sklepik Knorr emotka
0 0

merynosek

#3172732 Napisano: 05.03.2010 10:12:38
ilonar2301 napisał(a):

Ja tu wchodzę, żeby poczytać co Was tak wkurza, a te o bananach na Podkarpaciu gadają. I weź się człowieku nie wkurzaj emotka

Mnie też wkurza Knorr!
Zastanawiam się czy jest sens jeszcze wysyłać te pkt... Bo jak ie będzie nagród to co przepadną mi te pkt? emotka
0 0

sambolera

#3172746 Napisano: 05.03.2010 10:17:21
merynosek napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Mnie też wkurza Knorr!
Zastanawiam się czy jest sens jeszcze wysyłać te pkt... Bo jak ie będzie nagród to co przepadną mi te pkt? emotka

mysle ze warto nadal zbierac...kiedys nie bylo sklepiku a wybieralo sie talerze chyba w Relayu a potem punkty przydaly sie do sklepiku...moze wkrotce znow Knorr cos wymysli
0 0

zaczytana-pola

#3172781 Napisano: 05.03.2010 10:28:06
sambolera napisał(a):

merynosek napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Mnie też wkurza Knorr!

mysle ze warto nadal zbierac...kiedys nie bylo sklepiku a wybieralo sie talerze chyba w Relayu a potem punkty przydaly sie do sklepiku...moze wkrotce znow Knorr cos wymysli

Więc obstawiasz, żeby nie wysyłać, a czekać?
0 0

aska70

#3172786 Napisano: 05.03.2010 10:30:16
Wkurzyła mnie kwota, którą dziś musiałam wydać na lekarza i w aptece. Bezpłatna służba zdrowia - AKURAT! Jak chcesz być właściwie obsłużona - płać. Trzepnęło po kieszeni zaraz na początku miesiąca...
0 0