Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
sambolera
Postów 3757
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
przypuszczam tylko ze moze byc tak jak napisalam-ja przetrzymalam punkty bo nie zdazylam odebrac talerzy w Relayu i jak otwarto sklepik to szybko mialam na komplet talerzy
a teraz? kto wie?
zaczytana-pola
Postów 11543
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sama nie wiem właśnie co robić
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A póki co to i tak dużo miejsca nie zajmują
zaczytana-pola
Postów 11543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: monisi
zaczytana-pola
Postów 11543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadzam się z tym, nigdy nie byłam zadowolona z ich usług, bo albo każą do siebie wyjeżdżać albo awizują przesyłki i odsyłają do nadawcy, chociaż nie było ich u mnie w domu
Gość: saphira19
Gość: kasia1600
na odmian do mnie z siódemki przyjeżdza przemiły gość i zawsze wszystko sam taszczy na 2 piętro -poprzedzając wizytę telefonicznie;)
a mnie wkurza,ze nie wiem co na niedzielny obiad przygotować
Gość: natie
u mnie tez z ta firma wszystko w porzadku, paczki przynosza na moje 4 pietro. to raczej ups sa niesolidni, ostatnio dzwonili mi z 5 razy na domofon, ja im otwieram a oni mi nadal dzwonia
a wkurza mnie ze mi wlosy smierdza po wczorajszej imprezie.. wrrr jak mnie wkurza ten smierdzacy dym!!!!
anialistopad
Postów 14196
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam podobny problem ze swoim mężem i wrednym dzieckiem , któregoś dnia tak mnie obaj wkur.....i , że wyszłam z domu i nie było mnie cały dzień.Siedziałam u swojej mamy i dostałam od niej rade aby się nie przejmować a jak coś się nie podoba dla mojego męża to żeby sam mi pokazał jak sobie radzić z dzieckiem.I wiesz co wymiękł nie dal rady , posprzątać , zrobić obiadu zakupów i jeszcze zająć się małym .Od tamtej pory zero krytyki , stara się pomagać.A zdaniem innych się nie przejmuj , olewaj ich i rób swoje.Jakbyś miała wredną teściową to opierdziel konkretnie i też się przymknie.Ja ze swoją krótko , już 3 miesiące u niej nie byłam taka wiązankę dostała za wcinanie się .Życzę powodzenia.
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: magma6
kup z Winiar nowy Pomysł na ..Soczystą karkówkę z ziemniakami
Gość: marielu
wkurza mnie że dziś 3 raz zbieram kałużę z podłogi, a troll ma w nosie nocnik
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
popieram - pycha
a w temacie: wkurza mnie że mam sprzątanie, co chwilę idę to robić i znowu tutaj wracam - efekt porządków mizerny
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
anialistopad
Postów 14196
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: gosia16
Gość: rafi323raf
Gość: kingaa
jak mówisz o Cz-wie, to normalka... ja gdybym na swojej dzielnicy nie znała najgorszych zbirów, to bym nie raz w łeb oberwała, bo już nie patrzą czy dziewczyna czy chłopak. Czasem TAKIE znajomości się przydają, tylko później wstyd jak idziesz miastem ze znajomymi, a tu Ci taki cześć powie
isiulka
Postów 3493
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Trza było jednej dać klapsa porządnego i już by nie szturchały, ja znam multum takich panienek co potrafią dużo szczekać a przychodzi co do czego to pierwsze spie...rniczają:) Jestem generalnie spokojny człowiek , ale chamstwa nie zniesę
Gość: tyska
czasami takie znajomości życie ratują Kinia! dlatego trzeba znać i porządnych i szemranych ludzi...
Gość: bruce
do jutra zasypie nas, jak nic...
GDZIE TA WIOSNA?!?!