Wkurza mnie...

sambolera

#3172810 Napisano: 05.03.2010 10:37:35
ilonar2301 napisał(a):

sambolera napisał(a):

merynosek napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Ja tu wchodzę, żeby poczytać co Was tak wkurza, a te o bananach na Podkarpaciu gadają. I weź się człowieku nie wkurzaj emotka
W temacie- wkurza mnie sklepik Knorr emotka

Mnie też wkurza Knorr!
Zastanawiam się czy jest sens jeszcze wysyłać te pkt... Bo jak ie będzie nagród to co przepadną mi te pkt? emotka

mysle ze warto nadal zbierac...kiedys nie bylo sklepiku a wybieralo sie talerze chyba w Relayu a potem punkty przydaly sie do sklepiku...moze wkrotce znow Knorr cos wymysli

Więc obstawiasz, żeby nie wysyłać, a czekać?

przypuszczam tylko ze moze byc tak jak napisalam-ja przetrzymalam punkty bo nie zdazylam odebrac talerzy w Relayu i jak otwarto sklepik to szybko mialam na komplet talerzy

a teraz? kto wie?
0 0

zaczytana-pola

#3172817 Napisano: 05.03.2010 10:39:13
sambolera napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

sambolera napisał(a):

merynosek napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Ja tu wchodzę, żeby poczytać co Was tak wkurza, a te o bananach na Podkarpaciu gadają. I weź się człowieku nie wkurzaj emotka
W temacie- wkurza mnie sklepik Knorr emotka

Mnie też wkurza Knorr!
Zastanawiam się czy jest sens jeszcze wysyłać te pkt... Bo jak ie będzie nagród to co przepadną mi te pkt? emotka

mysle ze warto nadal zbierac...kiedys nie bylo sklepiku a wybieralo sie talerze chyba w Relayu a potem punkty przydaly sie do sklepiku...moze wkrotce znow Knorr cos wymysli

Więc obstawiasz, żeby nie wysyłać, a czekać?

przypuszczam tylko ze moze byc tak jak napisalam-ja przetrzymalam punkty bo nie zdazylam odebrac talerzy w Relayu i jak otwarto sklepik to szybko mialam na komplet talerzy

a teraz? kto wie?

Sama nie wiem właśnie co robić emotka Szkoda punkty przeznaczyć na puszki na makaron.
0 0

merynosek

#3172822 Napisano: 05.03.2010 10:41:22
Ja jednak nie wysyłam... Co ma być to będzie... Może się przydadzą jeszcze emotka
A póki co to i tak dużo miejsca nie zajmują emotka
0 0

zaczytana-pola

#3172835 Napisano: 05.03.2010 10:45:39
Poza tym Knorrem wkurza mnie też brak wyników konkursów. Jaja sobie robią. Wyników z Odlotu na we-dwoje.pl nie ma od stycznia emotka inne konki też już ładnych kilka dni wiszą i nic emotka
0 0

Gość: monisi

#3172886 Napisano: 05.03.2010 11:11:42
a mnie wkurza znowu kurier z siódemki bardzo ulomna firma nic nie jarza rozdupcaja przesylki i wogole sa do kitu emotka emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#3172899 Napisano: 05.03.2010 11:19:13
monisi napisał(a):

a mnie wkurza znowu kurier z siódemki bardzo ulomna firma nic nie jarza rozdupcaja przesylki i wogole sa do kitu emotka emotka emotka

zgadzam się z tym, nigdy nie byłam zadowolona z ich usług, bo albo każą do siebie wyjeżdżać albo awizują przesyłki i odsyłają do nadawcy, chociaż nie było ich u mnie w domu emotka
0 0

Gość: saphira19

#3172978 Napisano: 06.03.2010 07:08:11
dziękuję bardzo wszystkim za miłe słowa... to dla mnie dużo znaczy... jeszcze raz dziękuję i cieszę się że są ludzie życzliwi...
emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: kasia1600

#3172983 Napisano: 06.03.2010 07:18:21
ilonar2301 napisał(a):

monisi napisał(a):

zgadzam się z tym, nigdy nie byłam zadowolona z ich usług, bo albo każą do siebie wyjeżdżać albo awizują przesyłki i odsyłają do nadawcy, chociaż nie było ich u mnie w domu emotka

na odmian do mnie z siódemki przyjeżdza przemiły gość i zawsze wszystko sam taszczy na 2 piętro -poprzedzając wizytę telefonicznie;)

a mnie wkurza,ze nie wiem co na niedzielny obiad przygotować
emotka
0 0

Gość: natie

#3173178 Napisano: 06.03.2010 10:12:12
kasia1600 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

monisi napisał(a):

na odmian do mnie z siódemki przyjeżdza przemiły gość i zawsze wszystko sam taszczy na 2 piętro -poprzedzając wizytę telefonicznie;)

emotka

u mnie tez z ta firma wszystko w porzadku, paczki przynosza na moje 4 pietro. to raczej ups sa niesolidni, ostatnio dzwonili mi z 5 razy na domofon, ja im otwieram a oni mi nadal dzwonia emotka nie moglam zejsc na dol i oni mi tego nie przyniesli.. odjechali emotka chamstwo

a wkurza mnie ze mi wlosy smierdza po wczorajszej imprezie.. wrrr jak mnie wkurza ten smierdzacy dym!!!!
0 0

anialistopad

#3173262 Napisano: 06.03.2010 11:06:56
jola29k napisał(a):

kasia1600 napisał(a):

saphira19 napisał(a):

wkurza mnie to że nie radzę sobie ze swoim dzieckiem i czuję sie taka bezradna... a mój facet uświadomił mnie że to moja wina,(to niestety wiem, bo jestem za miękka, ale to się już zmienia) a moje wychowywanie jest tragiczne i jak na to patrzy to mu sie wszystkiego odechciewa, zamiast powiedzieć coś w stylu wiem, że ci ciężko ale wierzę w ciebie że dasz rade... chce mi sie wyć, walić głową w ścianę... wszyscy wkoło wytykają mi błędy, zamiast wesprzeć czy pomóc... mam dość...

z pewnością radzisz sobie doskonale i jesteś najlepszą,najwspanialszą mamą dla swojej pociechy i pamiętaj nikt nie jest doskonały;)

bedzie dobrze ja mam trojke i tez mi na głowe wchodza , a moj maz tylko marudzi ze sa rozpuszczone i nieposłuszne a ja sie go pytam a ty gdzie jestes

Miałam podobny problem ze swoim mężem i wrednym dzieckiem , któregoś dnia tak mnie obaj wkur.....i , że wyszłam z domu i nie było mnie cały dzień.Siedziałam u swojej mamy i dostałam od niej rade aby się nie przejmować a jak coś się nie podoba dla mojego męża to żeby sam mi pokazał jak sobie radzić z dzieckiem.I wiesz co wymiękł nie dal rady , posprzątać , zrobić obiadu zakupów i jeszcze zająć się małym .Od tamtej pory zero krytyki , stara się pomagać.A zdaniem innych się nie przejmuj , olewaj ich i rób swoje.Jakbyś miała wredną teściową to opierdziel konkretnie i też się przymknie.Ja ze swoją krótko , już 3 miesiące u niej nie byłam taka wiązankę dostała za wcinanie się .Życzę powodzenia.
0 0

Gość: magma6

#3173263 Napisano: 06.03.2010 11:09:38
kasia1600 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

monisi napisał(a):

emotka

kup z Winiar nowy Pomysł na ..Soczystą karkówkę z ziemniakami emotka
0 0

Gość: marielu

#3173272 Napisano: 06.03.2010 11:14:52
schabowy z kapustą , ziemniaki i browar emotka to je dobry niedzielny obiadek no emotka

wkurza mnie że dziś 3 raz zbieram kałużę z podłogi, a troll ma w nosie nocnik emotka wykończy stara matkę o !
0 0

monia24

#3173274 Napisano: 06.03.2010 11:17:28
magma6 napisał(a):

kasia1600 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

monisi napisał(a):

emotka

kup z Winiar nowy Pomysł na ..Soczystą karkówkę z ziemniakami emotka

popieram - pycha

a w temacie: wkurza mnie że mam sprzątanie, co chwilę idę to robić i znowu tutaj wracam - efekt porządków mizerny
0 0

anialistopad

#3173279 Napisano: 06.03.2010 11:25:09
A mi w tym nowym pomyśle winiar smak nie pasuje ,
0 0

Gość: gosia16

#3173337 Napisano: 06.03.2010 12:01:03
emotka To dla tych uczciwych co usiłują targać punkty z hochlanda w marketach.Ale coś im ciężko idzie emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#3174019 Napisano: 06.03.2010 05:23:14
wkurza mnie drukarka nowy tusz kupiony a drukuje w paski wrrrrrrrrrrr emotka emotka emotka już nie mam do niej siły, a musze coś wydrukować emotka
0 0

Gość: kingaa

#3174095 Napisano: 06.03.2010 06:06:17
kasiul napisał(a):

Wkurza mnie...

zwykła ludzka zawiść w oczach, no po prostu... z niczym takim jak u mnie w mieście, w Polsce... nie spotkałam się na świecie, a trochę już zwiedziłam... Do rzeczy: głupie spojrzenia nieznajomych na osoby, które tańczą na parkiecie (tj.ja i znajomi), bo na parkiecie zaledwie kilka osób było.. przychodzę, żeby się pobawić nie?! emotka Next... jakieś szturchańce od nieznajomych panienek... chyba chciały się bić, albo coś, po prostu aż mi słów brakuje... emotka Co się teraz dzieje, normalna dyska, przychodzę z towarzystwem, a jakieś nieznajome osoby zupełnie bez powodu głupio się gapią, tyrpią i wgl. niedługo to człowiek w łeb dostanie... emotka

jak mówisz o Cz-wie, to normalka... ja gdybym na swojej dzielnicy nie znała najgorszych zbirów, to bym nie raz w łeb oberwała, bo już nie patrzą czy dziewczyna czy chłopak. Czasem TAKIE znajomości się przydają, tylko później wstyd jak idziesz miastem ze znajomymi, a tu Ci taki cześć powie emotka emotka no ale coś za coś!
0 0

isiulka

#3174130 Napisano: 06.03.2010 06:25:03
kasiul napisał(a):

Wkurza mnie...

zwykła ludzka zawiść w oczach, no po prostu... z niczym takim jak u mnie w mieście, w Polsce... nie spotkałam się na świecie, a trochę już zwiedziłam... Do rzeczy: głupie spojrzenia nieznajomych na osoby, które tańczą na parkiecie (tj.ja i znajomi), bo na parkiecie zaledwie kilka osób było.. przychodzę, żeby się pobawić nie?! emotka Next... jakieś szturchańce od nieznajomych panienek... chyba chciały się bić, albo coś, po prostu aż mi słów brakuje... emotka Co się teraz dzieje, normalna dyska, przychodzę z towarzystwem, a jakieś nieznajome osoby zupełnie bez powodu głupio się gapią, tyrpią i wgl. niedługo to człowiek w łeb dostanie... emotka

Trza było jednej dać klapsa porządnego i już by nie szturchały, ja znam multum takich panienek co potrafią dużo szczekać a przychodzi co do czego to pierwsze spie...rniczają:) Jestem generalnie spokojny człowiek , ale chamstwa nie zniesę emotka emotka Oczywiście ja sama stronię od przemocy!
0 0

Gość: tyska

#3174283 Napisano: 06.03.2010 07:14:24
kingaa napisał(a):

kasiul napisał(a):

Wkurza mnie...

jak mówisz o Cz-wie, to normalka... ja gdybym na swojej dzielnicy nie znała najgorszych zbirów, to bym nie raz w łeb oberwała, bo już nie patrzą czy dziewczyna czy chłopak. Czasem TAKIE znajomości się przydają, tylko później wstyd jak idziesz miastem ze znajomymi, a tu Ci taki cześć powie emotka emotka no ale coś za coś!

czasami takie znajomości życie ratują Kinia! dlatego trzeba znać i porządnych i szemranych ludzi...
0 0

Gość: bruce

#3174321 Napisano: 06.03.2010 07:26:57
... śnieżyca potworna za oknem...
do jutra zasypie nas, jak nic...
GDZIE TA WIOSNA?!?!
emotka emotka emotka
0 0