Wkurza mnie...

Gość: ewisz

#3271108 Napisano: 06.04.2010 08:30:41
ola2493 napisał(a):

ola2493 napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

bruce napisał(a):

ewisz napisał(a):

Napisałam już im emotka Nie będzie tak, że ktoś sobie przepisze przepis i wygra nagrodę za free. Trzeba trochę wysiłku. Może i jestem chamska, ale trudno. Wolę, żeby wygrał ktoś kto napisał to sprawiedliwie.

popieram i też wkurzona jestem na takich oszustów!

emotka emotka

Ten przepis wyslala osoba z naszego forum. Chwalila sie wygrana emotka

Mnie wkurza pomieszanie z poplataniem w regulaminach konkursow np. w Tesco czy Carrefourze.

To ja wygrałam.
Proszę czytać uważnie regulaminy, ja go nie złamałam w tamtym konkursie. I uważam że wygrałam uczciwie. A skoro przepis jest zmieniony to już inny.
Ps. Pozdrawiam tropicieli forumowych emotka

No dobrze, ale to też plagiat.
Wiem, że jestem chamska, możesz się ze mną kłócić, ale to jest niesprawiedliwe
emotka
0 0

Gość: ola2493

#3271126 Napisano: 06.04.2010 08:35:43
ewisz napisał(a):

ola2493 napisał(a):

ola2493 napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

bruce napisał(a):

ewisz napisał(a):

Napisałam już im emotka Nie będzie tak, że ktoś sobie przepisze przepis i wygra nagrodę za free. Trzeba trochę wysiłku. Może i jestem chamska, ale trudno. Wolę, żeby wygrał ktoś kto napisał to sprawiedliwie.

popieram i też wkurzona jestem na takich oszustów!

emotka emotka

Ten przepis wyslala osoba z naszego forum. Chwalila sie wygrana emotka

Mnie wkurza pomieszanie z poplataniem w regulaminach konkursow np. w Tesco czy Carrefourze.

To ja wygrałam.
Proszę czytać uważnie regulaminy, ja go nie złamałam w tamtym konkursie. I uważam że wygrałam uczciwie. A skoro przepis jest zmieniony to już inny.
Ps. Pozdrawiam tropicieli forumowych emotka

No dobrze, ale to też plagiat.
Wiem, że jestem chamska, możesz się ze mną kłócić, ale to jest niesprawiedliwe
emotka

Nie zamierzam się z Tobą kłócić emotka
Możesz dalej wylewać swój jad. Powtarzam ostatni raz nie mam sobie nic do zarzucenia, a takimi osobami jak Ty się brzydzę.
Bez odbioru
0 0

Gość: ola2493

#3271131 Napisano: 06.04.2010 08:38:08
bruce napisał(a):

bassia5 napisał(a):

Dajcie już sobie spokój. Przecież w regulaminie nie było, że to ma być oryginalny, autorski przepis tylko ulubiony. emotka

nie znam regulaminu... piszę o swoich odczuciach na podstawie danych...
a takie są moje odczucia - wkurzające!
no, ale co racja, to racja: skoro przepisy nie musiały być oryginalne, to plagiaty mile widziane! emotka

To może się zapoznasz z regulaminem zanim zaczniesz wyzywać kogoś od oszustów. emotka
A nie płodzisz te bezsensowne posty przez cały dzień emotka
0 0

tereniagno

#3271161 Napisano: 06.04.2010 08:46:20
Wyłącza się stronka Rossnett na konkurs chusteczek Velvet emotka i nie mogę wysłać emotka
0 0

Gość: bruce

#3271162 Napisano: 06.04.2010 08:46:33
ola2493 napisał(a):

bruce napisał(a):

bassia5 napisał(a):

Dajcie już sobie spokój. Przecież w regulaminie nie było, że to ma być oryginalny, autorski przepis tylko ulubiony. emotka

no, ale co racja, to racja: skoro przepisy nie musiały być oryginalne, to plagiaty mile widziane! emotka

To może się zapoznasz z regulaminem zanim zaczniesz wyzywać kogoś od oszustów. emotka

obiecuję! i gratuluję wygranej!
0 0

#3271171 Napisano: 06.04.2010 08:48:01
ola2493 napisał(a):

bruce napisał(a):

bassia5 napisał(a):

Wiesz ja też się brzydzę takimi osobami jak ty ;]
Na konkurs wysyłają plagiat i czy to nie oszustwo?
Odczep się od bruce, bo też ma rację. Konkurs to konkurs, trzeba samemu coś wymyśleć, a nie jak małpa przepisywać to co jest w miesięcznikach.
Skończyłam swoją wypowiedź. emotka
0 0

assal

#3271174 Napisano: 06.04.2010 08:49:36
od kiedy nie można korzystać z cudzych przepisów? jak trochę zmieniony, to wystarczy... nie trzeba wymyślać własnego, one nie podlegają ochronie prawnej - składniki i sam przepis, jeśli napisany wrzuć, dodaj, wymieszaj, bez znamion tekstu autorskiego emotka tak uczą przynajmniej na zajęciach z prawa autorskiego emotka
0 0

Gość: jolcia12

#3271183 Napisano: 06.04.2010 08:50:48
Dajcie sobie spokój z tymi ciągłymi kłótniami,
najlepiej niech każdy się zajmie swoim sumieniem.
Nie macie nic lepszego do roboty od przeglądania wszystkich gazet i całych zasobów internetu w celu wytropienia plagiatu??
0 0

smsowicz

#3271184 Napisano: 06.04.2010 08:50:51
isiulka napisał(a):

monia24 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Wkurza mnie pazerność e-konkursowiczów na Leonie ktoś sobie założył 9 kont buganda1, budanda2, budanda3, (...) aż do bugadna9 emotka

a skąd wiadomo że to e-konkursowicz??? Może to jakiś zwykły konkursowicz, a nie eeeeee emotka

Jakby był pazerny to by grał na jedno konto ( przecież mozna wygrac nie skonczona ilosc nagrod) a koro zalozyl 9 kont to widocznie gra na 9 osob, bo ma duza rodzine i np. kazdemu chce podarować np zestawik ksiazek?

Albo nie wie ze mozna wygrackilka ksiazek na jedno konto
Albo nie potrafi zapamietac hasla emotka :D

Wiem kto to jest. Zakłada tyle kont, żeby oszukiwać na kodach. Już rozumiesz?
0 0

#3271194 Napisano: 06.04.2010 08:52:51
ewisz napisał(a):

Wiesz ja też się brzydzę takimi osobami jak ty ;]
Na konkurs wysyłają plagiat i czy to nie oszustwo?
Odczep się od bruce, bo też ma rację. Konkurs to konkurs, trzeba samemu coś wymyśleć, a nie jak małpa przepisywać to co jest w miesięcznikach.
Skończyłam swoją wypowiedź. emotka

spoko, spoko.. przyzwyczaiłam się tu już...
emotka emotka
pogratulować trzeba!
za niełamanie regulaminu i uczciwą walkę...
więc gratuluję! emotka

a regulaminu faktycznie nie znałam, przyznaję bez bicia... emotka
plagiat wydał mi się oszustwem... dlatego tak napisałam... może rzeczywiście nie mam racji... emotka emotka
0 0

tereniagno

#3271196 Napisano: 06.04.2010 08:53:05
Nie mogę się zalogować na Rossnett emotka
0 0

#3271197 Napisano: 06.04.2010 08:53:37
Już się nie odzywam, bo się rzucacie na mnie. Mój ostatni pewnie post dziś na tym topie:
'Będę się kłócić, bo lubię się kłócić, nie znoszę plagiatów i osób, które bezczelnie je przepisują, a potem miksery wygrywają. Koniec'
0 0

karolkas

#3271212 Napisano: 06.04.2010 08:57:13
nawet jak zmieniła ilośc miesa mielonego to już nie jest plagiat, ja tez czesto mam takie przepisy ze na bazie innego przepisu cos dodam od siebie albo cos usunę i juz wychodzi coś innego, chociaz podobnego. Było tak samo zrobić
0 0

#3271214 Napisano: 06.04.2010 08:57:32
Do tematu:
* Wkurza mnie deszcz za oknem
* Wkurza mnie, że nie mogę się zdecydować, który serial oglądnąć, bo leci o tej samej godzinie.
Co lepsze Malanowski i Partnerzy czy Detektywi?
Obydwa lubię, a ta sama godzina emotka
0 0

#3271223 Napisano: 06.04.2010 08:59:32
ewisz napisał(a):

Już się nie odzywam, bo się rzucacie na mnie. Mój ostatni pewnie post dziś na tym topie:
'Będę się kłócić, bo lubię się kłócić, nie znoszę plagiatów i osób, które bezczelnie je przepisują, a potem miksery wygrywają. Koniec'

każdy ma prawo do własnego zdania... to wolny kraj...
wielu to wkurza...
spoko... spoko..., luz!
emotka
wyrażasz opinię o konkursie i piszesz, że Cię to wkurzyło...
inni mają prawo do odmiennego zdania...
ale nie mogą mieć Ci za złe, że wyraziłaś swoją opinię...
na tym polega demokracja...

emotka
0 0

#3271236 Napisano: 06.04.2010 09:03:17
karolkas napisał(a):

nawet jak zmieniła ilośc miesa mielonego to już nie jest plagiat, ja tez czesto mam takie przepisy ze na bazie innego przepisu cos dodam od siebie albo cos usunę i juz wychodzi coś innego, chociaz podobnego. Było tak samo zrobić

zgadzam się całkowicie!
to normalne, każdy tak robi, bo przecież na bazie kilku podstawowych przepisów wykonuje się rozmaite potrawy...
i po takiej, jakiejkolwiek zmianie w przepisie (byle by tylko była!), to już nie jest plagiat!
temat zakończony!
emotka
a nikt nie miał absolutnie zamiaru kłócić się tutaj...
0 0

Gość: rafi323raf

#3271270 Napisano: 06.04.2010 09:11:40
ewisz napisał(a):

Do tematu:
* Wkurza mnie, że nie mogę się zdecydować, który serial oglądnąć, bo leci o tej samej godzinie.

detektywi!!
nie lubię malanowskiego, brrr nie mógłbym wytrzymać 5 minut oglądając ten serial.
Detektywi lepszy emotka
0 0

kalisto1986

#3271858 Napisano: 06.04.2010 11:29:44
karolkas napisał(a):

zresztą przecież można mieć swóje ulubione danie na podstawie innego przepisu emotka
czyli gdybym wysłała przepis na jajka w majonezie to bym wysłała plagiat bo taki sam był w gazecie emotka
ludzie opanujcie się wszędzie szukacie tylko zaczepki lub czegoś nie zgodnego , rozumiem gdy jest plagiat hasła - udowodniony, bez najmniejszej wątpliwości że ktoś wysłał na inne nazwisko, ale nie obrażajcie ludzi , ostatnio to aż niedobrze się robi co tu się wyprawia
0 0

Gość: olusiia975

#3271903 Napisano: 06.04.2010 11:46:30
rafi323raf napisał(a):

ewisz napisał(a):

Do tematu:

detektywi!!
nie lubię malanowskiego, brrr nie mógłbym wytrzymać 5 minut oglądając ten serial.
Detektywi lepszy emotka

Tak tak detektywi i w11 najlepsze emotka
0 0

#3272190 Napisano: 06.04.2010 01:12:05
kalisto1986 napisał(a):

ludzie opanujcie się wszędzie szukacie tylko zaczepki lub czegoś nie zgodnego , rozumiem gdy jest plagiat hasła - udowodniony, bez najmniejszej wątpliwości że ktoś wysłał na inne nazwisko, ale nie obrażajcie ludzi , ostatnio to aż niedobrze się robi co tu się wyprawia

dlatego już dawno opanowaliśmy się i przeprosiliśmy, a nawet usilnie prosimy o karniaczka!:
https://www.e-kon...0084-cat-7-pg-3.html
po co zatem roztrząsać dalej?
emotka
nie szkoda nerwów i czasu?
0 0