Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: ewisz
No dobrze, ale to też plagiat.
Wiem, że jestem chamska, możesz się ze mną kłócić, ale to jest niesprawiedliwe
Gość: ola2493
Nie zamierzam się z Tobą kłócić
Możesz dalej wylewać swój jad. Powtarzam ostatni raz nie mam sobie nic do zarzucenia, a takimi osobami jak Ty się brzydzę.
Bez odbioru
Gość: ola2493
To może się zapoznasz z regulaminem zanim zaczniesz wyzywać kogoś od oszustów.
A nie płodzisz te bezsensowne posty przez cały dzień
tereniagno
Postów 5289
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
Gość: bruce
obiecuję! i gratuluję wygranej!
Wiesz ja też się brzydzę takimi osobami jak ty ;]
Na konkurs wysyłają plagiat i czy to nie oszustwo?
Odczep się od bruce, bo też ma rację. Konkurs to konkurs, trzeba samemu coś wymyśleć, a nie jak małpa przepisywać to co jest w miesięcznikach.
Skończyłam swoją wypowiedź.
assal
Postów 3011
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekając na...
Gość: jolcia12
najlepiej niech każdy się zajmie swoim sumieniem.
Nie macie nic lepszego do roboty od przeglądania wszystkich gazet i całych zasobów internetu w celu wytropienia plagiatu??
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem kto to jest. Zakłada tyle kont, żeby oszukiwać na kodach. Już rozumiesz?
spoko, spoko.. przyzwyczaiłam się tu już...
pogratulować trzeba!
za niełamanie regulaminu i uczciwą walkę...
więc gratuluję!
a regulaminu faktycznie nie znałam, przyznaję bez bicia...
plagiat wydał mi się oszustwem... dlatego tak napisałam... może rzeczywiście nie mam racji...
tereniagno
Postów 5289
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
'Będę się kłócić, bo lubię się kłócić, nie znoszę plagiatów i osób, które bezczelnie je przepisują, a potem miksery wygrywają. Koniec'
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-------------------
-------------------
* Wkurza mnie deszcz za oknem
* Wkurza mnie, że nie mogę się zdecydować, który serial oglądnąć, bo leci o tej samej godzinie.
Co lepsze Malanowski i Partnerzy czy Detektywi?
Obydwa lubię, a ta sama godzina
każdy ma prawo do własnego zdania... to wolny kraj...
wielu to wkurza...
spoko... spoko..., luz!
wyrażasz opinię o konkursie i piszesz, że Cię to wkurzyło...
inni mają prawo do odmiennego zdania...
ale nie mogą mieć Ci za złe, że wyraziłaś swoją opinię...
na tym polega demokracja...
zgadzam się całkowicie!
to normalne, każdy tak robi, bo przecież na bazie kilku podstawowych przepisów wykonuje się rozmaite potrawy...
i po takiej, jakiejkolwiek zmianie w przepisie (byle by tylko była!), to już nie jest plagiat!
temat zakończony!
a nikt nie miał absolutnie zamiaru kłócić się tutaj...
Gość: rafi323raf
detektywi!!
nie lubię malanowskiego, brrr nie mógłbym wytrzymać 5 minut oglądając ten serial.
Detektywi lepszy
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zresztą przecież można mieć swóje ulubione danie na podstawie innego przepisu
czyli gdybym wysłała przepis na jajka w majonezie to bym wysłała plagiat bo taki sam był w gazecie
ludzie opanujcie się wszędzie szukacie tylko zaczepki lub czegoś nie zgodnego , rozumiem gdy jest plagiat hasła - udowodniony, bez najmniejszej wątpliwości że ktoś wysłał na inne nazwisko, ale nie obrażajcie ludzi , ostatnio to aż niedobrze się robi co tu się wyprawia
Gość: olusiia975
Tak tak detektywi i w11 najlepsze
dlatego już dawno opanowaliśmy się i przeprosiliśmy, a nawet usilnie prosimy o karniaczka!:
https://www.e-kon...0084-cat-7-pg-3.html
po co zatem roztrząsać dalej?
nie szkoda nerwów i czasu?