Wkurza mnie...

Gość: bruce

#3272253 Napisano: 06.04.2010 01:32:38
magnus napisał(a):

wkurza mnie bruce, bo ciągle zmienia avatary emotka

emotka
emotka
żebyś wiedział/ła, co ja ze stopkami wyprawiam!
emotka
a propos - Twój avatarek - suuuper! co mnie wkurza, bo nie mój!
0 0

Gość: kubatbg

#3272286 Napisano: 06.04.2010 01:45:32
a mnie wkurza ze ja Avatara ... wogoele nie umniem dodac emotka
0 0

#3272297 Napisano: 06.04.2010 01:48:09
magnus napisał(a):

bruce napisał(a):

magnus napisał(a):

wkurza mnie bruce, bo ciągle zmienia avatary emotka

emotka
emotka
żebyś wiedział/ła, co ja ze stopkami wyprawiam!
emotka
a propos - Twój avatarek - suuuper! co mnie wkurza, bo nie mój!

stopki moczysz w wodzie zapewne emotka

avatar fajny, tylko mylą mi się emotka

ten (smutnego Bruce'a) miałam najpierw na tym portalu, ponad pół roku temu, fajnie mi się kojarzy i bardzo wkurzało mnie, że go teraz nie mogłam znaleźć...
a potem, dzięki pomocy nieocenionego cb656 (padam, padam, emotka ) wstukałam sobie kotka z kałasznikowem... teraz zmieniam...
ale Twój - świetny! robi wrażenie! (co, jak już pisałam, bardzo mnie wkurza!... emotka )
0 0

#3272302 Napisano: 06.04.2010 01:50:19
kubatbg napisał(a):

a mnie wkurza ze ja Avatara ... wogoele nie umniem dodac emotka

rozumiem doskonale!
ja też szału dostawałam! zwłaszcza przy ruchomych...
poproś Pionasa, Admini pomogą tu najlepiej...
w razie potrzeby: zmienią rozmiar, wkleją link z ruchem...
emotka
0 0

anialistopad

#3272304 Napisano: 06.04.2010 01:51:25
A mi znowu wcieło avatar i to mnie wkurza i jeszcze to , że jest pochmurno.Nie ma listonosza i muszę iść posprzątać piwnicę a tak mi się nie chce .
0 0

#3272315 Napisano: 06.04.2010 01:55:57
magnus napisał(a):

A ja ciągle widzę kałasznikowa emotka
Ale jak osoba emotka to każdy avatar pasuje emotka

przy kotku i kałasznikowie ludziom najbardziej podobało się, że on strzela na... wschód... emotka
(co jednak niektórych wkurzało...),
prosiły też o niego dzieci Forumowiczek... emotka
0 0

Gość: cobra176

#3272326 Napisano: 06.04.2010 01:58:18
wkurza mnie że jest tak ładnie za oknem a ja musze się uczyć Encyklopedii prawa bo w niedzielę egzamin emotka

A lenia mam że hoho !!
0 0

Gość: arta

#3272368 Napisano: 06.04.2010 02:12:44
cobra176 napisał(a):

wkurza mnie że jest tak ładnie za oknem a ja musze się uczyć Encyklopedii prawa bo w niedzielę egzamin emotka

A lenia mam że hoho !!

łączę się w bólu - jesli do jutra nie skończę rozdziału pracy magisterskiej - wylatuję. emotka
0 0

Gość: katjen27

#3272415 Napisano: 06.04.2010 02:24:21
A mnie wqrza przestrasznie moja PaniPocztówka, która wykorzystuje każdy nadarzający się dzień, by nie roznosić przesyłek !!! emotka

U Was listonosze chodzą, a u mnie - oczywiście, że niet ! Bo po co ?! emotka

I raczej jej dzisiaj już nie będzie - jutro będe musiała słuchać jej westchnień, jak to dużo do mnie poczty... To czego dzisiaj nie łazi ?! Ja pytam !!! emotka
0 0

Gość: frezja

#3272420 Napisano: 06.04.2010 02:25:28
ewisz napisał(a):

ola2493 napisał(a):

bruce napisał(a):

bassia5 napisał(a):

Dajcie już sobie spokój. Przecież w regulaminie nie było, że to ma być oryginalny, autorski przepis tylko ulubiony. emotka

nie znam regulaminu... piszę o swoich odczuciach na podstawie danych...
a takie są moje odczucia - wkurzające!
no, ale co racja, to racja: skoro przepisy nie musiały być oryginalne, to plagiaty mile widziane! emotka

To może się zapoznasz z regulaminem zanim zaczniesz wyzywać kogoś od oszustów. emotka
A nie płodzisz te bezsensowne posty przez cały dzień emotka

Wiesz ja też się brzydzę takimi osobami jak ty ;]
Na konkurs wysyłają plagiat i czy to nie oszustwo?
Odczep się od bruce, bo też ma rację. Konkurs to konkurs, trzeba samemu coś wymyśleć, a nie jak małpa przepisywać to co jest w miesięcznikach.
Skończyłam swoją wypowiedź. emotka

a z czego czerpiesz przepisy emotka nie mow ze jestes taka doskonala kucharka i sama wymyslasz przepisy emotka juz slabo robi sie od tych tropicieli i wezcie znajdzcie sobie lepsze zajecie bo tyle w was jadu jak brak u was wygranej ze glowa mala ,bo gdybys ty wygrala to bys nawet tego przepisu nie zauwazyla emotka
0 0

zaczytana-pola

#3272427 Napisano: 06.04.2010 02:26:45
katjen27 napisał(a):

A mnie wqrza przestrasznie moja PaniPocztówka, która wykorzystuje każdy nadarzający się dzień, by nie roznosić przesyłek !!! emotka

U Was listonosze chodzą, a u mnie - oczywiście, że niet ! Bo po co ?! emotka

I raczej jej dzisiaj już nie będzie - jutro będe musiała słuchać jej westchnień, jak to dużo do mnie poczty... To czego dzisiaj nie łazi ?! Ja pytam !!! emotka

A mnie wkurza cała Poczta Polska! List szedł do mnie 7 dni! Paczka 9! Kolejna paczka 6! Jaja sobie robią! List polecony priorytet do mojej mamy w ważnej urzędowej sprawie szedł 8 dni, a z samego urzędu do naszego domu jest 25 km! Paranoja emotka
0 0

Gość: krzyszu

#3272428 Napisano: 06.04.2010 02:27:21
Wkurza mnie, że nieumie wygrać gry na leonie emotka
0 0

Gość: frezja

#3272445 Napisano: 06.04.2010 02:31:19
jolcia12 napisał(a):

Dajcie sobie spokój z tymi ciągłymi kłótniami,
najlepiej niech każdy się zajmie swoim sumieniem.
Nie macie nic lepszego do roboty od przeglądania wszystkich gazet i całych zasobów internetu w celu wytropienia plagiatu??

emotka emotka emotka
assal napisał(a):

od kiedy nie można korzystać z cudzych przepisów? jak trochę zmieniony, to wystarczy... nie trzeba wymyślać własnego, one nie podlegają ochronie prawnej - składniki i sam przepis, jeśli napisany wrzuć, dodaj, wymieszaj, bez znamion tekstu autorskiego emotka tak uczą przynajmniej na zajęciach z prawa autorskiego emotka

emotka
ewisz napisał(a):

Już się nie odzywam, bo się rzucacie na mnie. Mój ostatni pewnie post dziś na tym topie:
'Będę się kłócić, bo lubię się kłócić, nie znoszę plagiatów i osób, które bezczelnie je przepisują, a potem miksery wygrywają. Koniec'

jak sie nie masz z kim gryzc to idz sie gryzc z pieskami napewno ich w okolicy masz duzo
wkurza mnie zimno
emotka
0 0

Gość: cobra176

#3272484 Napisano: 06.04.2010 02:40:37
arta napisał(a):

cobra176 napisał(a):

A lenia mam że hoho !!

łączę się w bólu - jesli do jutra nie skończę rozdziału pracy magisterskiej - wylatuję. emotka

To pisz pisz... ja mam już napisaną, tylko został wstęp i zakończenie. I ten jeden chole... egzamin na który nie mam sił się uczyć emotka
0 0

merynosek

#3272502 Napisano: 06.04.2010 02:45:39
krzyszu napisał(a):

Mi wystarczy Encyklopedia...
Wkurza mnie, że nie umiem tam wygrać ;(
0 0

Gość: olusiia975

#3272673 Napisano: 06.04.2010 03:28:17
merynosek napisał(a):

krzyszu napisał(a):

Mi wystarczy Encyklopedia...
Wkurza mnie, że nie umiem tam wygrać ;(

Ja nawet w to nie gram emotka
0 0

aska70

#3272850 Napisano: 06.04.2010 04:12:52
Wkurza mnie dzisiejsza temperatura w pracy: 14 stopni. W zasadzie powinnam dziś wszystkim grzmotnąć i iść się grzać w domu przy kominku emotka .
0 0

Gość: beciala

#3272868 Napisano: 06.04.2010 04:21:31
Dziś pierwszy dzień jestem na diecie i już nie mogę wytrzymać bez moich kochanych słodkości ... emotka
0 0

Gość: kingaa

#3272982 Napisano: 06.04.2010 04:53:23
Wkurza mnie, że mam popierniczoną rodzinę... sama normalna nie jestem, ale to co się u mnie w rodzinie wyprawia, to przechodzi wszelkie pojęcie emotka Idę w sobotę na ślub, który nie wiadomo czy się odbędzie jak wparuje na niego pewna osoba, bo tajemnice, przekręty, wałki i jak się wyda wszystko to będzie wściekłość i jedna wielka rozpacz! I w sumie wolałabym, żeby wszystko się wydało i ślub się nie odbył, bo biedna kobicinka(już po przejściach) co bierze ślub z kimś ode mnie z rodziny żyje w nieświadomości... a ja bym nie chciała mieć takiego kogoś za męża, który prowadzi podwójne życie, a jak sprawię, że przyszła pani młoda się dowie to mnie rodzina wyklnie... bo wychodzą z założenia, że ten z rodzinki święty emotka emotka emotka
0 0

cudaczek121

#3273004 Napisano: 06.04.2010 05:01:32
kingaa napisał(a):

Wkurza mnie, że mam popierniczoną rodzinę... sama normalna nie jestem, ale to co się u mnie w rodzinie wyprawia, to przechodzi wszelkie pojęcie emotka Idę w sobotę na ślub, który nie wiadomo czy się odbędzie jak wparuje na niego pewna osoba, bo tajemnice, przekręty, wałki i jak się wyda wszystko to będzie wściekłość i jedna wielka rozpacz! I w sumie wolałabym, żeby wszystko się wydało i ślub się nie odbył, bo biedna kobicinka(już po przejściach) co bierze ślub z kimś ode mnie z rodziny żyje w nieświadomości... a ja bym nie chciała mieć takiego kogoś za męża, który prowadzi podwójne życie, a jak sprawię, że przyszła pani młoda się dowie to mnie rodzina wyklnie... bo wychodzą z założenia, że ten z rodzinki święty emotka emotka emotka

Kingaa-nie zazdroszczę takiej sytuacji.Może nie idź lepiej na ten ślub.
0 0