Wkurza mnie...

ziolko

#3273315 Napisano: 06.04.2010 06:28:20
a nie możesz powiedzieć księdzu, co będzie im udzielał ślubu? w końcu w razie jakichkolwiek przeszkód można je zgłaszać do kancelarii parafialnej i ksiądz może coś zrobić w tej kwestii... chyba, że nie chcesz nikogo mieszać w te sprawy
0 0

serberta

#3273439 Napisano: 06.04.2010 06:56:22
Oglądam nowe konkursy Tesco i za głowe sie chwytam. Konkurs Garnier -ile dezodoranow potrzebuje kobieta?To konkurs dla tych co kupią kilkaset- ale 50 zestawów jest bardzo skromnych.
Następny -czym Colgate przypomina Paryż czy cos takiego. Oni chyba sobie robią z nas jaja. A potem zrywają boki czytając nasze wypociny.
0 0

Gość: m3107

#3273459 Napisano: 06.04.2010 07:06:20
psika napisał(a):

m3107 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

P.S. Oczywiście przychodzi lista kodów na maila.
http://img90.imag...853/weryfikacja2.jpg

ale tylko kody ktorymi grales o nintendo?czy i te ktore graly tylko o te inne nagrody?

Wszystkie kody: to o wii, te o gry, te o encyklopedie i te którymi nic nie wygrałaś!!

dzieki za wyjasnienia
u mnie byla taka sytuacja ze 2 kody z kartonikow byly wytarte i musialam strzelac emotka
0 0

Gość: frezja

#3273473 Napisano: 06.04.2010 07:09:40
serberta napisał(a):

Oglądam nowe konkursy Tesco i za głowe sie chwytam. Konkurs Garnier -ile dezodoranow potrzebuje kobieta?To konkurs dla tych co kupią kilkaset- ale 50 zestawów jest bardzo skromnych.
Następny -czym Colgate przypomina Paryż czy cos takiego. Oni chyba sobie robią z nas jaja. A potem zrywają boki czytając nasze wypociny.

emotka o tym samym pomyslalam emotka
0 0

psika

#3273504 Napisano: 06.04.2010 07:18:23
frezja napisał(a):

serberta napisał(a):

emotka o tym samym pomyslalam emotka

10 deo i 100złotych leci - i marna szansa na wygrana...
0 0

kalisto1986

#3273526 Napisano: 06.04.2010 07:28:00
agulecece napisał(a):

tedance napisał(a):

kingaa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

kingaa napisał(a):

Wkurza mnie, że mam popierniczoną rodzinę... sama normalna nie jestem, ale to co się u mnie w rodzinie wyprawia, to przechodzi wszelkie pojęcie emotka Idę w sobotę na ślub, który nie wiadomo czy się odbędzie jak wparuje na niego pewna osoba, bo tajemnice, przekręty, wałki i jak się wyda wszystko to będzie wściekłość i jedna wielka rozpacz! I w sumie wolałabym, żeby wszystko się wydało i ślub się nie odbył, bo biedna kobicinka(już po przejściach) co bierze ślub z kimś ode mnie z rodziny żyje w nieświadomości... a ja bym nie chciała mieć takiego kogoś za męża, który prowadzi podwójne życie, a jak sprawię, że przyszła pani młoda się dowie to mnie rodzina wyklnie... bo wychodzą z założenia, że ten z rodzinki święty emotka emotka emotka

Kingaa-nie zazdroszczę takiej sytuacji.Może nie idź lepiej na ten ślub.

jestem świadkową emotka emotka emotka

Nie będziesz mieć wyrzutów, że nic nie zrobiłaś? Rodzinka nie musi się dowiedzieć, że to od Ciebie wyszła inicjatywa. Zostało jeszcze kilka dni, wykorzystaj ten czas właściwie emotka

zgadzam sie w 100 procentach zadzwoń anonimowo albo anonimowy list wrzuć do skrzynki

To jest slub cywilny chyba
Kinga nawet sie nie zastanawiaj zrob cos z tym emotka
0 0

Gość: missy7

#3273534 Napisano: 06.04.2010 07:31:03
Wkurza mnie że moi lokatorzy z którymi mam na pieńku wrócili emotka emotka emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3273543 Napisano: 06.04.2010 07:34:14
znam dziewczynę, która po slubie dowiedziała sie ze jej mąż przez lata był z inną w związku, miesiąc po ślubie urodziło mu się dziecko z związku z tamta kobietą,chrzciny wyprawił korzystając z weselnej wódki,
dziewczyna dowiedziała się bo na naszej klasie zamieściła zdjęcia ze ślubu i ta druga ją znalazła i wszystko napisała,
teraz jest w trakcie rozwodu, facet uważa że wszystko jest ok,
aha, koledzy z jego pracy wiedzieli ze on jest jednocześnie w obu związkach, nie przyszli na ślub ale też nic nie powiedzieli,
czasem po prostu trzeba sie wtrącić w cudze zycie, bo jak ukrywamy prawdę to popieramy drani
0 0

Gość: marielu

#3273562 Napisano: 06.04.2010 07:39:28
żeby to wszystko było takie proste jak Wy tu wypisujecie ...

nie ma czarne i białe , dobre i złe

i mimo że każdy z was uważa że ma rację , to szansa że się myli

jest ciągle 50 %

fajny temat , fajny... na internetową dyskusję.

Ja jednak wolę kwiatki przesadzać, wkurza mnie że kaktus udowodnił mi że ma większą siłę.... yyyy
przebicia emotka
0 0

Gość: kingaa

#3273617 Napisano: 06.04.2010 07:58:25
kalisto1986 napisał(a):

agulecece napisał(a):

tedance napisał(a):

kingaa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

kingaa napisał(a):

Wkurza mnie, że mam popierniczoną rodzinę... sama normalna nie jestem, ale to co się u mnie w rodzinie wyprawia, to przechodzi wszelkie pojęcie emotka Idę w sobotę na ślub, który nie wiadomo czy się odbędzie jak wparuje na niego pewna osoba, bo tajemnice, przekręty, wałki i jak się wyda wszystko to będzie wściekłość i jedna wielka rozpacz! I w sumie wolałabym, żeby wszystko się wydało i ślub się nie odbył, bo biedna kobicinka(już po przejściach) co bierze ślub z kimś ode mnie z rodziny żyje w nieświadomości... a ja bym nie chciała mieć takiego kogoś za męża, który prowadzi podwójne życie, a jak sprawię, że przyszła pani młoda się dowie to mnie rodzina wyklnie... bo wychodzą z założenia, że ten z rodzinki święty emotka emotka emotka

Kingaa-nie zazdroszczę takiej sytuacji.Może nie idź lepiej na ten ślub.

jestem świadkową emotka emotka emotka

Nie będziesz mieć wyrzutów, że nic nie zrobiłaś? Rodzinka nie musi się dowiedzieć, że to od Ciebie wyszła inicjatywa. Zostało jeszcze kilka dni, wykorzystaj ten czas właściwie emotka

zgadzam sie w 100 procentach zadzwoń anonimowo albo anonimowy list wrzuć do skrzynki

To jest slub cywilny chyba
Kinga nawet sie nie zastanawiaj zrob cos z tym emotka

ślub cywilny, ale nadal to jest ŚLUB!! A ślubu nie bierze się z pierwszą lepszą osobą, ani też z osobą, która nas oszukuje, mając dwie na raz emotka wszyscy przyszłemu panu młodemu ułatwiają, tuszują i w ogóle, a mnie szlag trafia, bo ja bym chciała coś takiego wiedzieć przed ślubem, niż po...

Marielu racja, jakby wszystko było takie proste, to nie zaszłoby to tak daleko emotka

może i nie powinnam pytać obcych o takie sprawy i to na forum, ale jak rodzina ma to gdzieś, a ja na to patrzeć nie mogę i chciałam zobaczyć co inni, niezwiązani z tą sprawą powiedzą i miałam rację, także muszę się zebrać i działać, a później czekać na nieszczęsną sobotę emotka najgorsze, że ten drań to najbliższa rodzina emotka
0 0

Gość: crism

#3273676 Napisano: 06.04.2010 08:15:32
ma gosc zdrowie ... 2 baby na glowie... emotka emotka
0 0

merynosek

#3273685 Napisano: 06.04.2010 08:18:35
crism napisał(a):

ma gosc zdrowie ... 2 baby na glowie... emotka emotka

Rozbawiła mnie ta wypowiedź emotka

Kingaa pomyśl o tej sytuacji w ten sposób... Co będzie za jakiś czas - miesiąc - rok?
Przecież skoro to najbliższa rodzina to będziesz się z nimi widywać, prawda?
Ja nie potrafiłabym siedzieć cicho...
0 0

Gość: frezja

#3273719 Napisano: 06.04.2010 08:31:10
jejku wezcie przestancie pisac i dajcie spokojnie facetowi sie ozenic bo on juz od tych waszych wypocin buraczkowy jest a tobie kingaa radzilabym nie wtracac sie w ich sprawy bo mozesz zostac wrogiem emotka
0 0

olus15

#3273741 Napisano: 06.04.2010 08:41:42
Ja nie przemówiłam kumpeli (na której ślubie też byłam i w której sens i sukces małżeństwa nie wierzyłam) do rozsądku pomimo tego ,że wiedziałam iż to małżeństwo okaże się porażką bo ona też można tak powiedzieć prowadziła jak gdyby dwa życia
Efekt jest taki ,że małżeństwo nie trwa nawet rok a jeśli będą obchodzić drugą rocznicę ślubu to chyba będzie cud
jak to mówią
old habits die hard
teraz nic tylko oboje się męczą
ale czy gdybym wtedy zabrała głos to by coś zmieniło , nie wiem ...

tu sprawa jest jednak poważniejsza niż ktoś na boku bo skoro to krętacz to kiedyś za jego winy ona może zapłacić

0 0

sambolera

#3273754 Napisano: 06.04.2010 08:46:21
missy7 napisał(a):

Wkurza mnie że moi lokatorzy z którymi mam na pieńku wrócili emotka emotka emotka

a do mnie sie nowi sasiedzi wprowadzili i juz czuje ze bedzie ciezko emotka
0 0

smsowicz

#3273818 Napisano: 06.04.2010 09:20:54
m3107 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

P.S. Oczywiście przychodzi lista kodów na maila.
http://img90.imag...853/weryfikacja2.jpg

ale tylko kody ktorymi grales o nintendo?czy i te ktore graly tylko o te inne nagrody?

WSZYSTKIE. Pudła o encyklopedie też.
0 0

Gość: arta

#3273826 Napisano: 06.04.2010 09:24:35
Wkurza mnie to, że zrobilam sobie nowa fryzure - full wypas, nowe cięcie i pasemka. Chłopak nie widział mnie pare dni i zauwazył, ze na głowie mam jakies PRZEBARWIENIA...

ech, ci faceci emotka emotka
0 0

Gość: ati88

#3273834 Napisano: 06.04.2010 09:29:44
arta napisał(a):

Wkurza mnie to, że zrobilam sobie nowa fryzure - full wypas, nowe cięcie i pasemka. Chłopak nie widział mnie pare dni i zauwazył, ze na głowie mam jakies PRZEBARWIENIA...

ahaha emotka dobrze ze nie pwoiedział, skarbie masz cos na włosach albo jak Ty wyglądasz te odrosty zrob cos z tym ale jestes świerzo po pasemkach wiec tak by nie powiedział emotka

a mnie wkurza ze skonczyły mi się Laysy.. a takei dobre były.. a kg przybywa emotka
0 0

Gość: monisi

#3273841 Napisano: 06.04.2010 09:31:56
arta napisał(a):

dajcie nam spokój i tak i tak nas kochacie tylko my słabo widzimy bo i tak liczy się wasze wewnetrzne piekno
emotka
0 0

Gość: barbara1910

#3273844 Napisano: 06.04.2010 09:32:57
monisi napisał(a):

arta napisał(a):

dajcie nam spokój i tak i tak nas kochacie tylko my słabo widzimy bo i tak liczy się wasze wewnetrzne piekno
emotka

emotka emotka
0 0