Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: kingaa
jestem świadkową
Gość: grusia
Gość: sophie
Teraz to już chyba za póżno na takie rewelacje.Nic nie gadaj i tyle,za daleko to zaszło ,skoro ma być slub ,powinnaś wczesniej przyszłą pannę młodą uświadomić.
psika
Postów 598
Data rejestracji 11.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli gracie na Wyspie Leona o WII musicie mieć wszystkie kody (opakowania) od początku zabawy realnie w domu. Żądają wszystkich kodów które się wpisuje, nawet tych z przegranych gier od samego początku zabawy. Jeżeli chociaż raz zagraliście na kodach które krążą w sieci zapomnijcie o Wii. Nie pisze tego po to, żeby odstraszyć, ale po to abyście zbierali opakowania.
Gość: grusia
Gość: demande
Codziennie iBOOD oferuje jeden produkt najwyższej jakości. Nasza propozycja obejmuje elektronikę, RTV, AGD, kosmetyki, zabawki oraz artykuły sportowe. Sprzedajemy tylko produkty renomowanych producentów po najniższych cenach. Codzienna oferta jest dostępna tylko przez 24 godziny lub do wyczerpania zapasów. Ilość prezentowanych artykułów jest zawsze ograniczona, dlatego też należy śpieszyć się z podejmowaniem decyzji, aby wybrany produkt nie został wykupiony przez innych użytkowników serwisu. Co noc dokładnie o 24:00 na naszej stronie pojawia się nowa oferta.
Czy chcecie Państwo być pierwszymi, którzy poznają codziennie nową ofertę iBOOD? Jeśli tak, zachęcamy do zapisania się na darmowy newsletter. Jest on całkowicie bezpłatny i nie wiąże się z żadnymi zobowiązaniami. Co więcej w każdej chwili można zrezygnować z codziennych informacji z serwisu iBOOD. Mamy nadzieję, że już wkrótce staniecie się Państwo prawdziwymi iBOOD'owiczami. iBOOD jest największą Europejską platformą sprzedaży, działającą w 19 krajach. Dzięki temu jesteśmy w stanie wynegocjować najlepsze ceny i zaoferować produkty najwyższej jakości nawet z 90% obniżkami.
Wyślę zaproszenie za free. Zostało 10
Gość: lovcia88
A dlaczego ona ma byc winna? Winny to jest facet!
Ja bym wszystko powiedziala, bo sama nie chcialabym byc oklamywana. Wszyscy dokola by wiedzieli, tylko nie ja (najwazniejsza osoba)...
cudaczek121
Postów 6802
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jako świadkowa-powiedz jej Prawdę.Niech sobie dziewczyna ma szansę życie ułożyć,a nie żyć z padalcem takim przez całe życie
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: kingaa
przyszłą pannę młodą widziałam raz jak przyszli dać zaproszenia 3 tyg przed ślubem, (gdzie wcześniej ukrywali, że ślub będzie), nie znam jej wcale. I właśnie 3 tyg temu zerwał przez SMSA ze swoją byłą z którą był prawie 20-lat i przez 2 lata żył z dwiema kobietami jednocześnie i nagle ta z którą żył 20 lat, łaskawie przez smsa poinformował, że bierze ŚLUB Z TAK¡ I TAK¡ ZA 3 tyg!!!... A nic nie podejrzewała, bo on kierowca... także wmawiał jednej, że jedzie w trasę i jechał w trasę... ale do drugiej... Ta była ochłonęła i jak pan młody nie chciał z nią na żywo porozmawiać i wyjaśnić, to chce przyjść na ślub ale nie wie o której i gdzie... dzisiaj dzwoniła do mojej matki sie spytać, ale jej nie powiedziała! A ta z którą w sobotę się żeni myślała, że tamtą z którą był tyle lat dawno zostawił... bo jej tak powiedział
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pfff.. To teraz to mnie załamałaś
merp
Gość: sophie
OMG ludzie to mają faktycznie problemy,przesrane
Zakręcona sytuacja
Gość: tedance
Nie będziesz mieć wyrzutów, że nic nie zrobiłaś? Rodzinka nie musi się dowiedzieć, że to od Ciebie wyszła inicjatywa. Zostało jeszcze kilka dni, wykorzystaj ten czas właściwie
psika
Postów 598
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Potwierdzam. Zarządzali ode mnie 72 kody. Mam wszystkie opakowania, ale jest w nich jeszcze sok. Muszę je poprzelewać do butelek i spasteryzować
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://img90.imag...853/weryfikacja2.jpg
Gość: regusia
Gość: m3107
ale tylko kody ktorymi grales o nintendo?czy i te ktore graly tylko o te inne nagrody?
Gość: agulecece
zgadzam sie w 100 procentach zadzwoń anonimowo albo anonimowy list wrzuć do skrzynki
psika
Postów 598
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystkie kody: to o wii, te o gry, te o encyklopedie i te którymi nic nie wygrałaś!!
Gość: natie
hmm nieciekawa sytuacja.. ale jesli to slub koscielny a ty wiesz, ze cos co stoi na przeszkodzie to wiesz .. zawssze mozesz anonimowo powiedziec przyszlej pani mlodej.. ma kilka dni na sprawdzenie wiadomosci..