Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widocznie kocha Twoją osobowość, a nie farbę na włosach
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak to mówi przysłowie Nie oceniaj faceta po jego avatarze
merp
Gość: arta
ej, ale to mój pierwszy raz - rozumiesz, taka ekscytacja, samozachwyt - w końcu jakieś trendy są mi bliższe... a on - PRZEBARWIENIA... ło matko
ale to prawda, i tak was kochamy
Gość: monisi
Gość: frezja
Gość: czarnygreg
holiday24 to w takim razie jakieś lipne biuro musi być, myśmy za granicą korzystali z opieki lekarskiej, szpital też i nie płaciliśmy ani grosza,
szkoda ze nie doczytali umowy, czasem zapis stanowi tak, że najpierw trzeba zapłacić z własnych pieniędzy a dopiero w kraju zwracaja koszty-wtedy w takich krajach gdzie lekarz drogi a prawdopodobieństwo zachorowania wysokie trzeba poszukać lepszej oferty,
tutaj moze też tak było a kto bierze takie pieniądze na wyjazd!
bardzo współczuję rodzinie, w takiej sytuacji biuro powinno się wszystkim zająć.
Gość: kala405
gdzie moja chopinowa czekolada i koszulki nimm2
Gość: sensucht
Gość: katjen27
Nie no, to już jakaś farsa !!!
Co to ?! Jakaś 'ambafatima' ?! Dzisiaj też jej ni ma - i to mnie wqrza niemożebnie !!!
Jajca jakieś
isiulka
Postów 3493
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
zaczytana-pola
Postów 11548
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co to Pani tak zamawia itd...?
Gość: jenny21
darog
Postów 2974
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
-dodawałem od 10 rano..regionalne, forograficzne, radiowe, ogólnopolskie,,łącznie z linkami pełen opis...
Pionas, albo kto inny zbamowali mi dostep na ta stronke z mojej roboty...a głównie z tego kompa korzystałem,,,bo w domu cienko do siezenia na e-konkursach..
wypełniałem ich kwestionariusz z powodami dlaczego zdjąc mi bana,,,kazali dodac konkursy
-dodałem z 20 i dalej jest ban na IP z roboty...
więcej niby miałem sie dowiedziec po wypełnieniu formularza i nadesłaniu konków..
i nic...!
odblokowac mnie IP z kompa z roboty prosze...
isiulka
Postów 3493
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
darog
Postów 2974
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
o jesssuuu,,,to jest tu ktos kto dobre słowo pod moim postem napisał...aj...nie pytam za co ban mam na kompie w robocie, ale chociaz mogliby dodac te konki, bo wczoraj tylko nad tym czas w pracy traciłem,,,za co ban? tez ich nie męczyłem...ale może dlatego że za duzo osób z 1 IP korzysta...a ja gupi sie bałem że 5 karniaka załapałem..ale i tak dalej sie wkurzam. Bo pieknie ładnie linki i opis konków dawałem...
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
chyba cierpliwosc w tym wypadku to najlepsze rozwiazanie
Gość: crism
jakby nie zauważył, to by było źle...zauważył i też źle..tak to właśnie z Wami babami jest
isiulka
Postów 3493
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Musisz poczekać, najpierw muszą sobie je przeczesać ludzie z forum Vip a potem sciepki dla reszty;)
aguska7
Postów 120
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też nie dostałam czekolady
Serdecznie zapraszam do wypełnienia ankiety na na temat usług kurierskich na potrzeby mojej pracy magisterskiej: https://docs.goog.../edit?usp=drive_web. Dziękuję!