Wkurza mnie...

Gość: katrin22

#3291351 Napisano: 12.04.2010 11:08:33
emanuela24 napisał(a):

mama190 napisał(a):

a ja jednak mam żal że Rosjanie nie zamknęli całkowicie lotniska z powodu mgły.....

słuchaj propozycję skorzystania z innego dostali co nie ??
a wiesz jaka by była afera gdyby ZAKAZALI naszym tam lądować i ROZKAZALI lądować na innym ??

nie bronie ich - ale tak jak pisałam co by nie było to będzie na NICH - i taka prawda wyobraź sobie jak media huczą o tym że Polacy spóźnili się na obchody bo im ZAKAZANO lądowania na najbliższym lotnisku i już by krążyło po świecie jaki RUSEK jest mściwy i zły w taki dzień wprowadził taki zakaz ( mam nadzieję że rozumiecie o co mi chodzi )

To prawda co piszesz, tez byłaby afera...
Szkoda gdybać, co by było gdyby...
0 0

zaczytana-pola

#3291354 Napisano: 12.04.2010 11:40:12
emanuela24 napisał(a):

a tak jak piszesz czas pokaże co będzie - tylko mam właśnie dziwne odczucie że w NAS WSZYSTKICH jest zakorzenione właśnie to co złego to ROSJA i chociaż nie zdajemy sobie z tego sprawy to tak jest ;/

Miałam tu na myśli raczej to, czy ta katastrofa ma jakieś przesłanie, czy ma jakiś głębszy sens. Są ludzie, którzy wierzą w takie rzeczy i są tacy, którzy nie wierzą. Mnie samej ciężko jest uwierzyć i zrozumieć dlaczego tak się stało, dlaczego akurat TAM. To ciężkie do pojęcia, tym bardziej, że doszło do tego w 70. rocznicę zbrodni, może po to, żeby świat dowiedział się o tym czym naprawdę był Katyń. Sama nie wiem, jak mam sobie to wszystko tłumaczyć.
0 0

slavek

#3291382 Napisano: 13.04.2010 05:27:05
Jak słyszę tych, którzy już oskarżają Rosjan to wolałbym, żeby całkowitą winę ponosił jakiś Polak.

Jakiś lotnik w telewizji fajnie powiedział, że ma nadzieję, że osoba, która popełniła błąd nie będzie miała narodowości.
0 0

karolkas

#3292080 Napisano: 13.04.2010 10:05:31
wkurza mnie, że chyba cos sie ze mną porobiło, bo nie cieszą mnie male wygrane, kiedys cieszyłam sie z najmniejszej blachostki a teraz uczepilam sie tej wycieczki, że chcę ja wygrać i wszystko co nie jest wycieczką mnie nie cieszy . Kurde chora chyba jestem. I wkurzam sie ze mąż mnie do mnie pretensje że siedze tyle na konkach a ja nie moge się mu odgryźć i powiedzieć, że coś sensownego wygrywam.
0 0

karolkas

#3292082 Napisano: 13.04.2010 10:07:03
i wkurza mnie ze to co wygrywam np. perfumy warte 100 zl na alegro nawet za 30 zl nie chca pojsc. Ani nie mogę tego spieniężyć ani tego nie zużyje, na kij mi to.
0 0

Gość: cobra176

#3292086 Napisano: 13.04.2010 10:09:38
karolkas napisał(a):

wkurza mnie, że chyba cos sie ze mną porobiło, bo nie cieszą mnie male wygrane, kiedys cieszyłam sie z najmniejszej blachostki a teraz uczepilam sie tej wycieczki, że chcę ja wygrać i wszystko co nie jest wycieczką mnie nie cieszy . Kurde chora chyba jestem. I wkurzam sie ze mąż mnie do mnie pretensje że siedze tyle na konkach a ja nie moge się mu odgryźć i powiedzieć, że coś sensownego wygrywam.

Mam ostatnio dokładnie to samo. Mąż tez ma pretensje emotka a ja tylko książki wygrywam... których on nie czyta. Ja na razie tez nie bo nie mam czasu.
Za bardzo się przyzwyczailiśmy, że co jakiś czas coś fajnego wpadło.
Ale i mążmnie wkurza, bo narzeka że siedzę przy kompie, ale że wygrałam niedawno 2000 zł i parę innych fajnych rzeczy to już zapomniał.
0 0

anialistopad

#3292087 Napisano: 13.04.2010 10:10:12
karolkas napisał(a):

A może mąż ma rację , zajmij się nim bo poszuka sobie innej co nie będzie spędzała czasu przed kompem.Tylko wyjdzie z nim na spacer no chyba , ze jesteś w pracy i wtedy siedzisz przed kompem na konkursach to ok.
0 0

jokan

#3292094 Napisano: 13.04.2010 10:11:52
karolkas napisał(a):

i wkurza mnie ze to co wygrywam np. perfumy warte 100 zl na alegro nawet za 30 zl nie chca pojsc. Ani nie mogę tego spieniężyć ani tego nie zużyje, na kij mi to.

ja mam takie samo poczucie, dlatego na razie wogole nie chce mi sie grac w konkursach.... bo albo tez rzeczy leza nieuzywane, albo ludzie chca dac za nie smieszne pieniadze....ze po prostu szkoda sprzedac za grosze
0 0

anialistopad

#3292102 Napisano: 13.04.2010 10:13:56
Dajcie spokój Rosjanom oni nie są niczemu winni , wszyscy uczepili się ich i koniec.Wkurza mnie to , że wszyscy oskarżają Rosję o ten wypadek jakby to oni cos zrobili z tym samolotem.Poczekajcie na wyniki ekspertyz i dopiero piszcie oskarżenia, ja nie mam nic do zarzucenia Rosji .Zrobili bardzo wiele by pomóc naszemu krajowi w tej sytuacji.
0 0

zaczytana-pola

#3292108 Napisano: 13.04.2010 10:16:17
jokan napisał(a):

karolkas napisał(a):

ja mam takie samo poczucie, dlatego na razie wogole nie chce mi sie grac w konkursach.... bo albo tez rzeczy leza nieuzywane, albo ludzie chca dac za nie smieszne pieniadze....ze po prostu szkoda sprzedac za grosze

Dokładnie, ja sporo kosmetyków porozdawałam mamie i teściowej, a niech się cieszą emotka

0 0

karolkas

#3292109 Napisano: 13.04.2010 10:16:17
kaki76 napisał(a):

karolkas napisał(a):

A może mąż ma rację , zajmij się nim bo poszuka sobie innej co nie będzie spędzała czasu przed kompem.Tylko wyjdzie z nim na spacer no chyba , ze jesteś w pracy i wtedy siedzisz przed kompem na konkursach to ok.

no wlaśnie tego sie boję, odpukać mam nadzieje ze nie poszuka. na razie konki to moja praca i tak bardzo chcialabym że móc powiedzieć że mogłabym sie utrzymać za to, albo chociaż zapewnic rozrywkę rodzine. A tak szafy pelne kosmetykow tylko a mąż się wkurza ze wysylam go po nastepne do carefoura z nadzieja ze moze cos lepszego wpadnie, a ja znowu kosmetyki wygrywam.
0 0

karolkas

#3292115 Napisano: 13.04.2010 10:18:13
emanuela24 napisał(a):

karolkas napisał(a):

przestań walczyć o wycieczkę a sama wpadnie emotka
ja swojego czasu usilnie o SPA walczyłam i się nie udawało - kiedy odpuściłam (stwierdzając że nie jest mi to pisane) SPA zaczęły wpadać jedno po drugim emotka czasami gdy się chce za bardzo to się nie udaje

no nie wiem tak mi ta wycieczka gałki przysloniła, że nie moge o niczym innym mysleć, bo wiem ze jak nie wygram, to nie bedzie mnie stać zeby pojechać. Może dzis zly dzien mam, bo z monini znowu nici wyszly. no po prostu nic mnie nie cieszy.
0 0

Gość: jolcia12

#3292120 Napisano: 13.04.2010 10:19:01
ilonar2301 napisał(a):

jokan napisał(a):

karolkas napisał(a):

Dokładnie, ja sporo kosmetyków porozdawałam mamie i teściowej, a niech się cieszą emotka

ja też wiekszosć rozdaję rodzinie
emotka i oni sie cieszą, i ja się cieszę że mi to nie zalega.
0 0

anialistopad

#3292131 Napisano: 13.04.2010 10:21:50
Odpuść sobie na jakiś czas a potem zacznij na nowo , może wtedy coś wpadnie ciekawego.
0 0

Gość: Melissa1980

#3292194 Napisano: 13.04.2010 10:39:49
darekgryko, co się dało to wrzuciłam, łap PW...resztę wyjaśniaj z Pionasem emotka

w temacie - zbyt dużo ....... emotka
0 0

Gość: asiunia2

#3292196 Napisano: 13.04.2010 10:43:20
a mnie właśnie wkurzyła ferinka i ona wie czemu, mam focha emotka
0 0

Gość: ferinka24

#3292306 Napisano: 13.04.2010 11:21:36
asiunia2 napisał(a):

hahahahahaa i tak cię kocham emotka :):):)):):)):):): hihihih

p.s. wkurza mnie pogodaaaaaaaa
0 0

Gość: asiunia2

#3292311 Napisano: 13.04.2010 11:23:11
ferinka24 napisał(a):

asiunia2 napisał(a):

hahahahahaa i tak cię kocham emotka :):):)):):)):):): hihihih

p.s. wkurza mnie pogodaaaaaaaa

pomylić lubuskie z lubelskim emotka emotka

ps. za karę to u mnie pogoda śliczna
0 0

Gość: kolastynka

#3292318 Napisano: 13.04.2010 11:25:00
Wkurza mnie że mój konkursowy telefon milczy jak zaklęty.
0 0

Gość: potworkaa

#3292331 Napisano: 13.04.2010 11:32:53
może nie wkurza ale irytuje mnie trochę to, że rodziny zmarłych w Smoleńsku dostaną po 40 tys. odszkodowania i pogrzeb odbędzie się na koszt rządu i państwa. Ja wiem, że to straszna tragedia, że tam było wiele matek, ojców, dzieci...ale nie lubię niesprawiedliwości. Gdy zawalił się dach podczas wystawi gołębi czy gdy w przepaść spadł autokar w Grenoble - też zginęło nagle kilkadziesiąt osób - wielokrotnie matka z dziećmi albo całe rodziny. I te osoby dostały po 2 -3 tys. od państwa i jeszcze po roku się musiały dopominać. Może tacy ludzie zrobili dla kraju mniej, może nie pisali ustaw i nie piastowali kierowniczych stanowisk ale mieszkaja w zawalajacych sie domach, nie mają za co żyć. Im o wiele bardziej te pieniądze by się przydały - bo kasa życia nikomu nie zwróci bez względu na warstwę społeczną a im te kilkanaście tysięcy pozwoliło by po prostu przeżyć i przetrwać.
emotka
0 0