Wkurza mnie...

Gość: magma6

#3291076 Napisano: 12.04.2010 08:20:12
iwek napisał(a):

Zamiast wyrzucać zanieś tę Vegetę do Sanepidu, już oni się tym zajmą. Blee... emotka

Sanepid maja likwidować emotka
0 0

Gość: asiunia2

#3291078 Napisano: 12.04.2010 08:20:41
kochaniutka napisał(a):

iwek napisał(a):

Zamiast wyrzucać zanieś tę Vegetę do Sanepidu, już oni się tym zajmą. Blee... emotka

No właśnie już za późno bo w tej panice od razu wszytsko wyniosłam na śmietnik.

Najgorze jest to, że oskarżyłam męża, że to napewno z mięsa co dostał od swojej mamusi... teraz będe musiała się podlizywać 2 lata. emotka emotka

emotka emotka emotka emotka ja też bym musiała
0 0

Gość: asiunia2

#3291099 Napisano: 12.04.2010 08:27:55
no a w temacie wkurzyła mnie dzis teściowa tekstem że kolejnego psa chcemy zostawić a na podwórku g***a( nie zdążyłam sprzątnąć) jedyne pocieszenie że chociaż raz mój mąż się odezwał: sprzątasz, więc o co ci biega, nasz będzie , my będziemy g***a zbierać ( czytaj Asia będzie ) emotka emotka
0 0

ziolko

#3291193 Napisano: 12.04.2010 09:05:29
poczytałam wasze opowieści i trochę mnie zemdliło... blee... emotka
zaczynam żałować, że kupiłam dziś rosołek w kostkach... generalne staram się używać tego jak najmniej, stosując naturalne przyprawy jak zioła, ale... nie wszystkiego się uniknie.

Bleee....
0 0

Gość: czarnygreg

#3291206 Napisano: 12.04.2010 09:10:03
wkurza mnie ze próbuję wymyśleć coś na ten konkurs nature fusion i klapa po prostu, co za głupia nazwa! To już po polsku nie można, do diaska!
Pewnie poczucie uczciwości mi nie pozwala bo te szampony drogie i kiepściuchne...
0 0

Gość: errorr

#3291228 Napisano: 12.04.2010 09:18:02
A mnie wkurza że rozmawiacie o robaczkach.A ja uwielbiam jeść czereśnie i jak pytam panią na bazarze czy czasem nie robaczywe są,to odpowiedz zawsze ta sama,,absolutnie''Biorę kilo i się zajadam emotka Jak już mam dość to sprawdzam,pierwsza robaczek emotka (na pewno przypadek)druga robaczek emotka (trzecia na pewno będzie dobra emotka one takie słodziutkie były)sprawdzam emotka .Tak jest prawie co roku i to mnie wkurza że nie mogę se odpuścić najedzenia się czereśniami a potem sprawdzam co jem emotka W tym roku na pewno będzie to samo emotka
0 0

#3291294 Napisano: 12.04.2010 09:50:28
Wkurza mnie że jutro do dentysty na 7,30 godź a ząb nie boli już emotka
0 0

zdolnabestia

#3291302 Napisano: 12.04.2010 09:54:46
Moja koleżanka zajadała się kiedyś czereśniami ze świadomością dodatkowego mięsa. Mało tego, robaczki wygrzebywała z czereśni i wciągała je osobno emotka emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#3291305 Napisano: 12.04.2010 09:56:28
A mnie wkurza to, że prasie mało jest sensacji, to jeszcze na domiar złego co niektóre portale uśmierciły p. Jadwigę Kaczyńską.
0 0

Gość: katrin22

#3291307 Napisano: 12.04.2010 09:58:27
polec napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

To też się przyłączę. Siostra zrobiła sobie kulki nesquik z mlekiem, zaczęła jeść, ale coś jej nie dawało spokoju. Woła mnie i siostrę i pokazuje nam takie małe brązowe coś... a my, że spokojnie, że to pewnie pokruszyły się płatki. Zjadła jeszcze łyżkę (sic!) i stwierdziła, że to się chyba rusza:/ I faktycznie, to były małe brązowe robaczki, co gorsza rozprzestrzeniło się to w całej szafce kuchennej. Wywaliłyśmy wszystkie makarony, kasze, płatki, mąki, cukry itd... wszystko! Szafki kilka razy myłyśmy, bo to ciągle gdzieś wyłaziło. Małe brązowe latające robaczki:/ Od tej pory wszystko trzymamy w metalowych puszkach.

No właśnie też się juz pozbyłam wszytskich przypraw, płatków, mąki, cukry, supki chinskie, nawet herbaty i kawy wyrzuciłam, w sumie towaru za jakieś 200 zł emotka

Ale jak czytam jakie wy miałycie przygody z tymi paskudnikami to mi sie humor poprawia.
Polec Jak sobie wyobraziłam jak ta sytuacja wyglądała to ze śmiechu cały monitor zaplułam.

Ale samej mi do śmiechu dziś nie było. Ja Was tylko kochani przestrzegam przed tą Vegetą.

Pomyśl sobie jeszcze, że ja swojego całego zjadłam..... emotka , jeszcze stwierdziłam, ze smaczne te nowe batony emotka

Troche białka nikomu jeszcze nie zaszkodziło emotka

w temacie wkurza mnie niepewność, czy błąd pilota b.doświadczonego, czy ruskie kacapy nam zamacha zrobiły..... emotka
0 0

#3291324 Napisano: 12.04.2010 10:20:20
Wkurza mnie że kocham czereśnie.Nie lubię polityków a teraz płacze za nimi emotka Nie cierpie Rosji a kocham naród rosyjski.I o co tu chodzi emotka
0 0

#3291327 Napisano: 12.04.2010 10:29:06
emanuelo24 jak widzisz, nie oskarżam Rosjan, tylko zastanawiam się.
Nasze stosunki z Rosją nigdy nie były dobre. Nawet jeśli Rosja maczała w tym swe palce, to politycy to zatuszują, bo teraz Polska jest osłabiona i nic nie wskóramy.
A myślisz, że zamach na J.P II to czyja sprawka, poczytaj o tym...

Bóg na pewno miał jakiś cel, ale czy zjednoczy to nas z Rosją? wątpię....
0 0

smsowicz

#3291328 Napisano: 12.04.2010 10:31:48
katrin22 napisał(a):

polec napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

To też się przyłączę. Siostra zrobiła sobie kulki nesquik z mlekiem, zaczęła jeść, ale coś jej nie dawało spokoju. Woła mnie i siostrę i pokazuje nam takie małe brązowe coś... a my, że spokojnie, że to pewnie pokruszyły się płatki. Zjadła jeszcze łyżkę (sic!) i stwierdziła, że to się chyba rusza:/ I faktycznie, to były małe brązowe robaczki, co gorsza rozprzestrzeniło się to w całej szafce kuchennej. Wywaliłyśmy wszystkie makarony, kasze, płatki, mąki, cukry itd... wszystko! Szafki kilka razy myłyśmy, bo to ciągle gdzieś wyłaziło. Małe brązowe latające robaczki:/ Od tej pory wszystko trzymamy w metalowych puszkach.

No właśnie też się juz pozbyłam wszytskich przypraw, płatków, mąki, cukry, supki chinskie, nawet herbaty i kawy wyrzuciłam, w sumie towaru za jakieś 200 zł emotka

Ale jak czytam jakie wy miałycie przygody z tymi paskudnikami to mi sie humor poprawia.
Polec Jak sobie wyobraziłam jak ta sytuacja wyglądała to ze śmiechu cały monitor zaplułam.

Ale samej mi do śmiechu dziś nie było. Ja Was tylko kochani przestrzegam przed tą Vegetą.

Pomyśl sobie jeszcze, że ja swojego całego zjadłam..... emotka , jeszcze stwierdziłam, ze smaczne te nowe batony emotka

w temacie wkurza mnie niepewność, czy błąd pilota b.doświadczonego, czy ruskie kacapy nam zamacha zrobiły..... emotka

Ale w piątki nie wolno jeść takich rzeczy, bo zawierają mięso emotka
Ja miałem takie robaki co przegrywały metalową puszkę emotka
0 0

zaczytana-pola

#3291330 Napisano: 12.04.2010 10:31:54
emanuela24 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

a mnie właśnie to wkurza - coś się dzieje zaraz na ruskie kacapy ;/
ludzie ;/ nie macie dosyć tego obwiniania ich za wszystko ??
Gdyby to było celowe to uwierz w chwili upadku samolotu mielibyśmy ich wojska u siebie - a tak się nie stało - więc w jakim celu mieliby to robić ?? aby narazić się całej UE na wypadek wtopy ??
Ludzie wiem że się tak utarło że co złego to Rosja - ale czy te osądy są sprawiedliwe ??
dodam że nawet wśród Rosjan pojawiły się już obawy że to źle wpłynie na nasze stosunki

i mówcie sobie co tam chcecie wg mnie ktoś tam u góry miał w tym większy cel - jaki?? pogodzić nas z nimi - bo toć rozumiem wszystko ale dlaczego ciągle nasz kraj ciągnie ich za języki oczekuje przeprosin za Katyń ( Ci ludzie którzy to robili już nie żyją !!!) Czas zakopać topór sporów !!!

teraz możecie mnie linczować za poglądy

Za co linczować. Taka jest prawda. Polacy jednak nie oczekują o tyle przeprosin, co przyznania się do zbrodni i udostępnienia Polakom akt z tamtych czasów, wyjaśnienia tej zbrodni. Ja osobiście nie uważam, że ruscy maczali w tym palce, bo tak, jak napisałaś emanuela24, jaki mieliby w tym cel? Żadnego. Ich też to bardzo dotknęło i poruszyło. A jaki był cel w tym wszystkim? Tego chyba nigdy się tak naprawdę nie dowiemy.
0 0

jokan

#3291336 Napisano: 12.04.2010 10:39:41
smsowicz napisał(a):

katrin22 napisał(a):

polec napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

Ale w piątki nie wolno jeść takich rzeczy, bo zawierają mięso emotka
Ja miałem takie robaki co przegrywały metalową puszkę emotka

no to chyba mnie nikt nie przebije...

otwieram se ja kiedyś pomarańczę, a tam robal mi macha, taki biały gruby wstrętny (teraz nie pamiętam, czy był jeden czy kilka) emotka

od tej pory zawsze się przyglądam, jak rozkroję pomarańczę...
0 0

#3291337 Napisano: 12.04.2010 10:39:47
emanuela24 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

emanuelo24 jak widzisz, nie oskarżam Rosjan, tylko zastanawiam się.
Nasze stosunki z Rosją nigdy nie były dobre. Nawet jeśli Rosja maczała w tym swe palce, to politycy to zatuszują, bo teraz Polska jest osłabiona i nic nie wskóramy.
A myślisz, że zamach na J.P II to czyja sprawka, poczytaj o tym...

Bóg na pewno miał jakiś cel, ale czy zjednoczy to nas z Rosją? wątpię....

kochana wtedy chodziło im o coś innego (Komuna) - teraz o co ??

Nie wiadomo, może mają jakiś cel?
Ja tylko gdybam i nie wykluczam, że mogli się do tego przyczynić.
0 0

#3291338 Napisano: 12.04.2010 10:40:13
errorr napisał(a):

Wkurza mnie że kocham czereśnie.Nie lubię polityków a teraz płacze za nimi emotka Nie cierpie Rosji a kocham naród rosyjski.I o co tu chodzi emotka

Zapomniałem dodać USA -ja nie lublu ich dziś
emotka i wczoraj i przed wczoraj i tak w ogóle to oni nas olewają (ich rząd )A Polonia robi co może i się stara. I to mnie wkurza ...WC taka żałoba emotka
0 0

zaczytana-pola

#3291343 Napisano: 12.04.2010 10:44:53
emanuela24 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

a mnie właśnie to wkurza - coś się dzieje zaraz na ruskie kacapy ;/
ludzie ;/ nie macie dosyć tego obwiniania ich za wszystko ??
Gdyby to było celowe to uwierz w chwili upadku samolotu mielibyśmy ich wojska u siebie - a tak się nie stało - więc w jakim celu mieliby to robić ?? aby narazić się całej UE na wypadek wtopy ??
Ludzie wiem że się tak utarło że co złego to Rosja - ale czy te osądy są sprawiedliwe ??
dodam że nawet wśród Rosjan pojawiły się już obawy że to źle wpłynie na nasze stosunki

i mówcie sobie co tam chcecie wg mnie ktoś tam u góry miał w tym większy cel - jaki?? pogodzić nas z nimi - bo toć rozumiem wszystko ale dlaczego ciągle nasz kraj ciągnie ich za języki oczekuje przeprosin za Katyń ( Ci ludzie którzy to robili już nie żyją !!!) Czas zakopać topór sporów !!!

teraz możecie mnie linczować za poglądy

Za co linczować. Taka jest prawda. Polacy jednak nie oczekują o tyle przeprosin, co przyznania się do zbrodni i udostępnienia Polakom akt z tamtych czasów, wyjaśnienia tej zbrodni. Ja osobiście nie uważam, że ruscy maczali w tym palce, bo tak, jak napisałaś emanuela24, jaki mieliby w tym cel? Żadnego. Ich też to bardzo dotknęło i poruszyło. A jaki był cel w tym wszystkim? Tego chyba nigdy się tak naprawdę nie dowiemy.

hm... na mój rozum to tych akt nigdy nie dostaniemy bo zapewne już dawno zostały zniszczone
emotka
a media przed spotkaniem premierów właśnie w tonie oczekiwania na przeprosiny się wypowiadały

Akta z tego, co wiem nie zostały zniszczone, ale utajnione, Polska otrzymała tylko podstawowe dokumenty, które bądź co bądź, ale okazały się wielką czterotomową księgą. Niestety są także te dokumenty, których widzieć Polacy nie mają prawa. Chodzi tu głównie o akta osobowe.
A media? Media zawsze pisały i mówiły za dużo i nie zawsze zgodnie z prawdą. Wielu ludzi nie oczekiwało przeprosin, a poznania prawdy i pojednania ze stroną rosyjską.
Cóż, jak będzie, czas pokaże.
0 0

maryam

#3291345 Napisano: 12.04.2010 10:49:03
a ja jednak mam żal że Rosjanie nie zamknęli całkowicie lotniska z powodu mgły.....
0 0

Gość: frezja

#3291346 Napisano: 12.04.2010 10:56:44
zdolnabestia napisał(a):

Moja koleżanka zajadała się kiedyś czereśniami ze świadomością dodatkowego mięsa. Mało tego, robaczki wygrzebywała z czereśni i wciągała je osobno emotka emotka emotka

w truskawkach tez mozna znalezc takie biale emotka
0 0