Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: magma6
Sanepid maja likwidować
Gość: asiunia2
Gość: asiunia2
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczynam żałować, że kupiłam dziś rosołek w kostkach... generalne staram się używać tego jak najmniej, stosując naturalne przyprawy jak zioła, ale... nie wszystkiego się uniknie.
Bleee....
Gość: czarnygreg
Pewnie poczucie uczciwości mi nie pozwala bo te szampony drogie i kiepściuchne...
Gość: errorr
zdolnabestia
Postów 5292
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
zaczytana-pola
Postów 11548
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
Troche białka nikomu jeszcze nie zaszkodziło
w temacie wkurza mnie niepewność, czy błąd pilota b.doświadczonego, czy ruskie kacapy nam zamacha zrobiły.....
Nasze stosunki z Rosją nigdy nie były dobre. Nawet jeśli Rosja maczała w tym swe palce, to politycy to zatuszują, bo teraz Polska jest osłabiona i nic nie wskóramy.
A myślisz, że zamach na J.P II to czyja sprawka, poczytaj o tym...
Bóg na pewno miał jakiś cel, ale czy zjednoczy to nas z Rosją? wątpię....
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale w piątki nie wolno jeść takich rzeczy, bo zawierają mięso
Ja miałem takie robaki co przegrywały metalową puszkę
zaczytana-pola
Postów 11548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za co linczować. Taka jest prawda. Polacy jednak nie oczekują o tyle przeprosin, co przyznania się do zbrodni i udostępnienia Polakom akt z tamtych czasów, wyjaśnienia tej zbrodni. Ja osobiście nie uważam, że ruscy maczali w tym palce, bo tak, jak napisałaś emanuela24, jaki mieliby w tym cel? Żadnego. Ich też to bardzo dotknęło i poruszyło. A jaki był cel w tym wszystkim? Tego chyba nigdy się tak naprawdę nie dowiemy.
jokan
Postów 8820
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to chyba mnie nikt nie przebije...
otwieram se ja kiedyś pomarańczę, a tam robal mi macha, taki biały gruby wstrętny (teraz nie pamiętam, czy był jeden czy kilka)
od tej pory zawsze się przyglądam, jak rozkroję pomarańczę...
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
Nie wiadomo, może mają jakiś cel?
Ja tylko gdybam i nie wykluczam, że mogli się do tego przyczynić.
Zapomniałem dodać USA -ja nie lublu ich dziś
zaczytana-pola
Postów 11548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Akta z tego, co wiem nie zostały zniszczone, ale utajnione, Polska otrzymała tylko podstawowe dokumenty, które bądź co bądź, ale okazały się wielką czterotomową księgą. Niestety są także te dokumenty, których widzieć Polacy nie mają prawa. Chodzi tu głównie o akta osobowe.
A media? Media zawsze pisały i mówiły za dużo i nie zawsze zgodnie z prawdą. Wielu ludzi nie oczekiwało przeprosin, a poznania prawdy i pojednania ze stroną rosyjską.
Cóż, jak będzie, czas pokaże.
maryam
Postów 1753
Data rejestracji 20.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: frezja
w truskawkach tez mozna znalezc takie biale