Wkurza mnie...

Gość: barbara1910

#3296374 Napisano: 14.04.2010 07:56:57
banditos napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

sophie napisał(a):

agulecece napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

sophie napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

kingaa napisał(a):

A ja powrócę do tematu o robakach, naczytałam się, że ktoś miał robactwo w batonach, kaszy, płatkach.... i teraz w spokoju zjeść nesquika nie mogłam, bo co chwile sprawdzałam czy nie pływają robaczki emotka emotka

a ja rano płatków cheerios nie mogłam zjeść , bo co chwila spoglądałam czy aby coś niepożądanego nie pływa...Już więcej o robakach
robaczki moga sie zalegnac we wszystkim

emotka
Ja też się przestraszyłam ,że jedząc Nesquik przez lupę patrzyłam na nie. emotka emotka

Ale to chyba nie dotyczy Nestle ,wydaje mi się ,że to porządna firma emotka

emotka sama mialam przykre doswiadczenia z maka,kasza,truskawkami,grzybkami suszonymi,jogurtami,kostkami rosolowymi emotka

ja mialam robaki w lodzie nestle

moja siostra miała robaczki właśnie w tych pysznych, czekoladowych kuleczkach nesquik emotka

serio?

Chyba już ich nie będę jadła,ale kurczę teoretycznie we wszystkim może być jakieś paskudztwo ,nie ma co wpadać w obłęd ,bo w końcu nic nie mozna będzie jeść. emotka

serio emotka zanim się zorientowała zjadła kilka łyżek - żyje, ma się dobrze, nawet jej smakowało emotka

Ja tylko w piątki mięska nie jadam emotka
Żartuję, ale szczerze to jeszcze mi się nie przytrafiło, a rózne chińskie ciasteczka wkrzaniałam emotka co na nich po chińsku napisane było
A czereśnie to są dopiero pycha, mam kiedyś zjadła z pół kilo, zaczęła sprawdzać, a tam robak na robaku.I zdrowa jest.
a w temacie wkurza mnie mój kubek termiczny, herbata w nim gorąca i gorąca emotka

tez sie najadlam czeresni z robakami pare lat temu a pozniej sprawdzalam... a fuj od tamtej pory nie jem czeresni emotka

0 0

moroccangirl

#3296375 Napisano: 14.04.2010 07:57:31
marzencia2007 napisał(a):

http://www.homeop...1&backUrlParam=2

uważajcie na JUSTYNA1

ukradła mi zdjęcie i dodała se do konkursu!!!!
ma wiele innych zdjęć w nim zobaczcie może inne są kogoś z Was

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

to błąd ze strony homeopatii tam co drugie zdjęcie jest niby od justyna1 a siostra dodała tylko 2 swoje zdjęcia z córką. Nawet nie wiedziała, że są dodane bo w czasie ich wstawiania wyskakiwał błąd. jutro rano będzie wyjaśniac tą sprawę. Zapewniam że ich nie ukradła i nie wstawiała. Ma swoje zdjęcia nie musi dodawac cudzych.
0 0

#3296376 Napisano: 14.04.2010 07:58:36
moroccangirl napisał(a):

marzencia2007 napisał(a):

http://www.homeop...1&backUrlParam=2

uważajcie na JUSTYNA1

ukradła mi zdjęcie i dodała se do konkursu!!!!
ma wiele innych zdjęć w nim zobaczcie może inne są kogoś z Was

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

to błąd ze strony homeopatii tam co drugie zdjęcie jest niby od justyna1 a siostra dodała tylko 2 swoje zdjęcia z córką. Nawet nie wiedziała, że są dodane bo w czasie ich wstawiania wyskakiwał błąd. jutro rano będzie wyjaśniac tą sprawę. Zapewniam że ich nie ukradła i nie wstawiała. Ma swoje zdjęcia nie musi dodawac cudzych.

byc moze maja zle ustawiona strone i zdjecia wchodza na inne nicki
emotka
0 0

Gość: mala4

#3296379 Napisano: 14.04.2010 07:59:07
barbara1910 napisał(a):

patroll napisał(a):

Wkurzają mnie osoby z ostatnich miejsc podaj dalej gdyż to ja jak na razie jestem pierwszy i mam ponad 236 k punktów (kto chce screena)?

http://img714.imageshack.us/img714/9058/dasdasdasms.jpg

emotka ile glosow emotka
mala4 napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

najlepiej nie patrzec na to co sie je ,co w srodku emotka

właśnie zrezygnowałam z jedzenia jogurtu z orzechami, czytanie mi zaszkodziło emotka

bialko jest nieszkodliwe
emotka

Ilość punktów- emotka

Białko nie szkodzi, ale nie lubie jak się rusza emotka
0 0

Gość: sophie

#3296386 Napisano: 14.04.2010 08:01:45
kingaa napisał(a):

banditos napisał(a):

sophie napisał(a):

agulecece napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

sophie napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

kingaa napisał(a):

A ja powrócę do tematu o robakach, naczytałam się, że ktoś miał robactwo w batonach, kaszy, płatkach.... i teraz w spokoju zjeść nesquika nie mogłam, bo co chwile sprawdzałam czy nie pływają robaczki emotka emotka

a ja rano płatków cheerios nie mogłam zjeść , bo co chwila spoglądałam czy aby coś niepożądanego nie pływa...Już więcej o robakach
robaczki moga sie zalegnac we wszystkim

emotka
Ja też się przestraszyłam ,że jedząc Nesquik przez lupę patrzyłam na nie. emotka emotka

Ale to chyba nie dotyczy Nestle ,wydaje mi się ,że to porządna firma emotka

emotka sama mialam przykre doswiadczenia z maka,kasza,truskawkami,grzybkami suszonymi,jogurtami,kostkami rosolowymi emotka

ja mialam robaki w lodzie nestle

moja siostra miała robaczki właśnie w tych pysznych, czekoladowych kuleczkach nesquik emotka

serio?

Chyba już ich nie będę jadła,ale kurczę teoretycznie we wszystkim może być jakieś paskudztwo ,nie ma co wpadać w obłęd ,bo w końcu nic nie mozna będzie jeść. emotka

serio emotka zanim się zorientowała zjadła kilka łyżek - żyje, ma się dobrze, nawet jej smakowało emotka

Ja tylko w piątki mięska nie jadam emotka
Żartuję, ale szczerze to jeszcze mi się nie przytrafiło, a rózne chińskie ciasteczka wkrzaniałam emotka co na nich po chińsku napisane było
A czereśnie to są dopiero pycha, mam kiedyś zjadła z pół kilo, zaczęła sprawdzać, a tam robak na robaku.I zdrowa jest.
a w temacie wkurza mnie mój kubek termiczny, herbata w nim gorąca i gorąca emotka

jak ktoś chce schudnąć, to niech poczyta ten top, najlepszy sposób na obrzydzenie jedzenia emotka emotka

Dobrze dobrze ,mnie akurat odchudzanie na rękę,parę kilo trzeba zrzucić emotka emotka

0 0

yuliya25

#3296401 Napisano: 14.04.2010 08:06:37
Odnośnie robaczków.... Po pierwsze w wielu krajach robaczki się je, więc jesteśmy międzynarodowi i nie musimy jechać do Chin! Po drugie, robaczki - to samo białko i mikroelementy - jedzcie na zdrowie, same korzyści! Po trzecie - robaczek nigdy nie wybierze zepsutego czy niedojrzałego owocka, tylko same pyszności, więc jak Wam wsród czereśni czy wiśni ktoś mruga - śmiało do gęby pchajcie, będzie słodkie, dojrzałe i pyszne! A po czwarte - gdybym miała zrezygnować z jedzenia przez robaczki, to bym musiała wogóle nie jeść emotka
A w temacie, wkurzyłam się na gościa, co miał kupić auto, kazał mi je z aukcji wycofać a teraz coś niesamowicie mąci... emotka
0 0

Gość: monisi

#3296411 Napisano: 14.04.2010 08:11:19
zmienie temat troche Atmosfera w pracy mnie wkurza juz 4 razy sie przejechalem na pewnej osobie i jej nie cierpie ale z nia gadam ciagle placze w biurze jak baba a chlopem jest jak mozna z kims pic a potem go sprzedawac za plecami no w pale sie nie miesci emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3296415 Napisano: 14.04.2010 08:16:03
monisi napisał(a):

zmienie temat troche Atmosfera w pracy mnie wkurza juz 4 razy sie przejechalem na pewnej osobie i jej nie cierpie ale z nia gadam ciagle placze w biurze jak baba a chlopem jest jak mozna z kims pic a potem go sprzedawac za plecami no w pale sie nie miesci emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

no, no co znaczy jak baba? Kobiety są super!
a popłakać każdy może emotka
0 0

Gość: bibianna

#3296418 Napisano: 14.04.2010 08:16:55
Witam , nie ukradłam żadnych zdjęć wczoraj podczas dodawania swoich wyskakiwał mi błąd ,że nie można ich dodać, poprosiłam siostrę by ona spróbowała u siebie i miała to samo.Dziś patrze a pod moim nickiem widnieją zdjęcia, które widzę pierwszy raz w życiu.Będe wyjaśniła sprawę z organizatorami bo nie chce być uważana za oszustkę.mam mase swoich zdjęć i nie czuję potrzeby przywłaszczania sobie cudzych.Justyna1
0 0

Gość: katjen27

#3296437 Napisano: 14.04.2010 08:27:34
Wqrza mnie ambicja niektórych person konkursowych, które nie wychowują np. dwójki dzieci, tylko piszą, tworzą i w ogóle... emotka

Ta, wiem, jestem podła, ale i rzeczowa !!!! emotka

Czy tutaj ktoś nie przesadza ?!
0 0

#3296449 Napisano: 14.04.2010 08:32:27
katjen27 napisał(a):

Wqrza mnie ambicja niektórych person konkursowych, które nie wychowują np. dwójki dzieci, tylko piszą, tworzą i w ogóle... emotka

Ta, wiem, jestem podła, ale i rzeczowa !!!! emotka

Czy tutaj ktoś nie przesadza ?!

Aaa, te osoby mają dzieci - w liczbie mnogiej !!
0 0

#3296454 Napisano: 14.04.2010 08:35:58
monisi napisał(a):

poglaskaj ja to jej przejdzie a na koniec powiedz nieladnie tak kablowac
emotka
0 0

#3296455 Napisano: 14.04.2010 08:36:01
I jeszcze...

...wqrza mnie podejście debilnych protestujących, którym prezydent w Kraku będzie przeszkadzał !!!

Przecież na rynku o sarkofag potykać się nie będą... By nie przesadzali, bo tylko chrzanią wizerunek (i tak wątły) tego naszego kraju...
0 0

#3296463 Napisano: 14.04.2010 08:44:04
Wqrzaja mnie jeszcze te kilkunastoletnie siuśki, co to poszły krzyczeć i protestować w sprawie pochówku imć prezydenta... Tak zwana młodzież (przynajmniej jej większość) nie wie, o co kaman, a będzie wrzeszczeć, jak mohery w sprawie ojczulka... To jest straaaaszne !!
0 0

sarenka

#3296464 Napisano: 14.04.2010 08:44:23
Wkurza mnie, że osoba mająca takie samo imię i nazwisko jak ja bierze udział w konkursach i nawet mieszka w tym samym województwie. emotka
Teraz (widząc wyniki konkursów) nie będę wiedzieć czy wygrałam ja czy ona. Nie będę wierzyć, że w jakimś konkursie wygrałam dopóki nagroda do mnie nie dotrze. emotka emotka emotka
0 0

#3296466 Napisano: 14.04.2010 08:46:10
I wqrza mnie jeszcze, że ludzie są dwulicowi - 'modli się przed figurą, a diabła ma za skórą'.
0 0

Gość: ewelcia

#3296467 Napisano: 14.04.2010 08:47:16
katjen27 napisał(a):

I jeszcze...

...wqrza mnie podejście debilnych protestujących, którym prezydent w Kraku będzie przeszkadzał !!!

Przecież na rynku o sarkofag potykać się nie będą... By nie przesadzali, bo tylko chrzanią wizerunek (i tak wątły) tego naszego kraju...

tez mnie to wkurza....
i jeszcze wiele innych sytuacji odnośnie pochówku Państwa Kaczyńskich emotka
0 0

ja-sylwia

#3296468 Napisano: 14.04.2010 08:47:36
katjen27 napisał(a):

Wqrzaja mnie jeszcze te kilkunastoletnie siuśki, co to poszły krzyczeć i protestować w sprawie pochówku imć prezydenta... Tak zwana młodzież (przynajmniej jej większość) nie wie, o co kaman, a będzie wrzeszczeć, jak mohery w sprawie ojczulka... To jest straaaaszne !!

dokładnie, to samo miałam pisać ale już nie chciałam się kłócić z osobami które by pochowały wałęse na wawelu emotka po samym tym widać ze nic nie wiedzą o polityce skoro wałese uznawają za bohatera i godnego tego miejsca..
0 0

#3296471 Napisano: 14.04.2010 08:49:03
I wqrza mnie jeszcze fakt, że polskie społeczeństwo (namiętnie wierzące w tzw. boga i wszystkie cuda z nim związane) nie ma bladego pojęcia o prawdziwym życiu i relacjach rodzinnych tzw. Jezusa... A co najgorsze, społeczeństwo wierzy we wszystko, co można przeczytać w tzw. biblii... Paranoja, zaścianek, niemoc i zamknięcie na inne prawdy... To też mnie wqrza ! emotka emotka emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3296475 Napisano: 14.04.2010 08:50:33
matko kochana!nie twierdzę, ze wielbię Wałęsę ale nie chowajcie go jeszcze!
A serio:dostał Nobla? Dostał!
A tu co: bohatera, prądem!!???
0 0