Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
Trzymajcie kciuki za jego zdrówko, bo to kochana psinka
Gość: jenny21
anialistopad
Postów 14197
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: marielu
to cytat z projektu uchwały :
(...) Opłata za przedszkole ma być uzależniona od ilości godzin, które dziecko spędza w przedszkolu i ma wynosić 50,60 zł za każdą godzinę powyżej 5 bezpłatnych godzin.(...)
anialistopad
Postów 14197
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kur......a podnieśli by ludziom wypłaty w tym porąbanym kraju a nie tylko wszystko do góry idzie a zarobki stoją w miejscu.Ja za przedszkole nie płacę mam babcie siedzi z moim małym a zresztą i tak by się nie dostał takie oblężenie jest .A tyle kasy wywalić na przedszkole to szok wkurza mnie to.A swoją drogą fajnie , że jesteś znów na forum witamy
anialistopad
Postów 14197
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież na urlopie wychowawczym należy ci się zasiłek 400 złotych plus rodzinne na dziecko w wysokości 68n złotych
zaczytana-pola
Postów 11549
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale z tego co wiem to dla osób z niskimi zarobkami przypadającymi na jedną osobę.
avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kryterium dochodowe - 504 zł na członka rodziny
wystarczy, że wychodzi 1 zł więcej nie dostaniesz
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
https://www.youtube.com/@AvateaEdyta
Gość: plocia
tylko dla tych co mają niski zarobiek
policz sobie, jeśli mąż dostaje 1600 zł na rękę i podzielisz to na 3 (mąż,żona, dziecko) to już neidostaniesz ani płatnego wychowawczego ani rodzinnego. Kpina
anialistopad
Postów 14197
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14197
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: olusiia975
anialistopad
Postów 14197
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No u ciebie akurat przekracza znacznie poczytam czy nie da się tego obejść może jakaś ulga czy coś.
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak mieścisz się w podanych przez nich absurdalnych granicach
tylko dostają ci co rzeczywiście żyją za takie pieniądze albo mogą ukryć przychody, pracują na czarno itd.
a mając normalną umowę o pracę z pensją wyższą niż w moim przypadku nieco wyższą chyba niż 2000zł nie dostajesz nic
Gość: magma6
trzymam kciuki, niech psinka wyzdrowieje
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na 100%
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem, że liczy się tylko pensja męża
Gość: annaroza
anialistopad
Postów 14197
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aska70
Postów 247
Data rejestracji 09.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba jeszcze nie wysyłają, jakoś nie zauważyłam, by ktoś się chwalił. Ale jest to wkurzające.