Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jola29k
Postów 2312
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też pewno mnie to czeka
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fakt faktem samolot Obamy jest tak wyposażony i tak nowoczesny że nie musi się martwić chmurą, tutaj była raczej inna przyczyna tak samo jak w innych przypadkach, nie które państwa mają takie prawo by chronić głowe państwa jakiekolwiek zagrożenie, nawet najmniejsze i już nie mogą nigdzie lecieć. Nie ma co się dziwić i tutaj nie ma znaczenia czy chce czy nie i tak nie może
Gość: katrin22
Może i zagrożenie, ale Lech Kaczyński by poleciał, pojechał, czy jakos by się dostał jakby taka tragedia się stała w innym europejskim kraju.
Brawa dla prezydenta bodajże Czech, nie bał się skrytykować prezydenta Włoch i Francji, powiedział,że każdy mówi o jedności,a nie widać tej jedności.........
Gość: banditos
to ja z Wami
puchy aż trzeszczy
zaczytana-pola
Postów 11549
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sądzę, że nie ma co tu ich obwiniać, po tym co zdarzyło się w Smoleńsku każdy z pewnością w jakiś sposób boi się latać, a osoby odpowiedzialne za bezpieczeństwo głów państwa na pewno nie dopuszczą do tego, żeby którykolwiek z prezydentów latał w warunkach zagrożenia. Może Lech Kaczyński poleciałby... może... a może byłoby tak jak w przypadku Tbilisi.
Gość: katrin22
W sumie nie mamy prawa ich oceniać, było minęło, możemy podziękować tym co byli z Nami
Gość: marcinek1985
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11549
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uwierzcie, że nie ma co ich obwiniać. Kto chciał ryzykować, ten przyleciał. Były nawet informacje, że w fińskich samolotach nastąpiło uszkodzenie silników z powodu pyłu wulkanicznego. W pamiętnych '89 też była taka akcja. Wiecie bez sensu jest żeby ktoś przyleciał na pogrzeb, jeśli istnieje ryzyko, że sam nie doleci.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delegacją ze wschodu było łatwiej lecieć, a inne delegacje żeby całkowicie ominąć chmure musiałyby lecieć na około zakręcając w Rosji i dopiero lecieć na Kraków, też myśle że nie ma co ich oceniać, sam fakt że potwierdzali kilka razy przybycie świadczy o tym że mieli szczere chęci.
A to że Obama grał w golfa to nic strasznego chyba, przecież nie musiał zaszywać się w domu chlipiąc w salonie
Oddał hołd i to jest ważne
Gość: katjen27
No ja nie brałam udziału w Leonie...
Ale poważnie ? Mrówki prawdziwe, czy o co chodzi ?
Takie to dziwne trochę, że mrówki z konkursu sobie imprezkę robią w domu... Hm...
zaczytana-pola
Postów 11549
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mrówki chcą dołączyć do robaczków z płatek Nestle
Wkurza mnie to, że Organizatorzy nie wywiązują się z Regulaminu. Te opóźnienia w ogłaszaniu wyników są wkurzające
I trochę wkurza mnie mój ojciec, ktory chce mi narzucić swoje poglądy
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie moj brat, który albo jest tak głupi albo takiego udaje:/
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: banditos
co prawda to prawda, zobaczcie:
http://www.facebo...7452505&comments
Gość: sophie
Każdy ma swoje zdanie.
Ale moim skromnym zdaniem ,to grając w golfa to średnio złożył hołd
Dobrze że chociaż jego zona potrafiła się zachować.
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Osoby i instytucje, które chcą wspomóc akcję pomocy dzieciom osieroconym w wyniku katastrofy samolotu prezydenckiego mogą
- wysyłać SMS o treści POMAGAM na numer 72052
Bardzo mi smutno i przykro że zginęli ojcowie i matki tych dzieci, ale co jak co nie zginęły osoby biedne, wzięliby te akcje zrobili dla osób bardziej potrzebujących. Mam wrażenie że to juz śmieszne sie zaczyna robić.
-------------------
-------------------
anialistopad
Postów 14197
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: sophie
Nie wiem dlaczego w Polsce tak jest ,że się nie pomaga tym najuboższym właśnie .jest tylu ludzi którzy naprawdę liczą się z groszem i zyją za kilkaset zł miesięcznie.Czemu im nikt nie pomaga .Taka rzeczywistość ,nie wiem czy kiedykolwiek się to zmieni.
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie ci ludzie, te dzieci podostają naprawdę kupę kasy,od rządu, od partii, z ubezpieczeń (bo nie wierze ze nie byli ubezpieczeni) i naprawdę wyciaganie od nas szaraczkow pieniędzy żeby im jeszcze dołożyć kasy to jest cios ponizej pasa. Naprawde ze dziecko jakiegos polityka nagle nie pójdzie do elitarnej prywatnej szkoly tylko pójdzie do zwyklej publicznej to tragedia mu się nie stanie i nie zamknie mu drogi do edukacji. Są dzieci których nie stać pójśc do jakiejkolwiek szkoly i takim powinnismy pomagac. Chyba Caritas przegiął trochę, mam wrażenie że robi to pod publikę