Wkurza mnie...

Gość: magma6

#3323954 Napisano: 25.04.2010 09:12:47
kingaa napisał(a):

A mnie wkurza, że mój pies nie ma jeszcze półtora roku, a jutro będzie miał trzecią operację emotka taka młoda, a tak się wycierpi emotka znowu długo nie będzie mogła chodzić i tym bardziej mnie to wkurza, bo w ogóle się nie wybiegała i nie wybawiła jako szczeniak, bo od małego ma problemy z łapkami emotka

trzymam jutro kciuki emotka
0 0

Gość: bip

#3323997 Napisano: 25.04.2010 09:37:44
sambolera napisał(a):

mariolakal napisał(a):

sambolera napisał(a):

sąsiedzi mnie wkurzają-już 3. raz musiałam uciszać i chyba spać dziś nie będę przez nich

Joasiu, więcej tolerancji !!! Gdybyś miała mojego sąsiada za ścianą to w ogóle byś nie zasnęła... A po mnie też niczego dobrego nie można się spodziewać... emotka

nie umiem byc tolerancyjna w takich przypadkach gdy ktos mi siebie narzuca
jakbym chciała to mogłabym im puścić Janis Joplin...ale tego nie robię
w budynku są też małe dzieci...nie każdy ma jednakowy gust muzyczny...a do tego taka pora...
no nie potrafie użyć tolerancji teraz emotka

dobrze, że chociaż muzykę było słychać... sąsiad na parterze kiedyś robił imprezę, kolumny miał ustawione blisko kaloryferów (lato było, nie grzały) więc ich dudnienie odbijało się w rurach w całym pionie! U mnie na 8. pietrze pół nocy miałem taki huk jakby ktoś kijem w ten kaloryfer walił! emotka
0 0

Gość: kingaa

#3324012 Napisano: 25.04.2010 09:44:39
katrin22 napisał(a):

kingaa napisał(a):

A mnie wkurza, że mój pies nie ma jeszcze półtora roku, a jutro będzie miał trzecią operację emotka taka młoda, a tak się wycierpi emotka znowu długo nie będzie mogła chodzić i tym bardziej mnie to wkurza, bo w ogóle się nie wybiegała i nie wybawiła jako szczeniak, bo od małego ma problemy z łapkami emotka

biedaczka emotka mój piesio też miał ostatnio problemy, ale przy problemach Twojej niuni, problem mojego psiaka jest niczym.

Trzymam kciuki, o której jutro ta operacja??

o 16:00. Ona przez te operacje tak się boi weterynarza, że trzy osoby nie mogą jej utrzymać, żeby ją wprowadzić do gabinetu, ostatnio nawet boi się wsiadać do samochodu, bo boi się, że znowu wieziemy ją do lekarza emotka

To moja Niunia
http://img718.ima...k.us/i/imgp6500.jpg/
0 0

Gość: melange

#3324024 Napisano: 25.04.2010 09:51:11
wkurzaja mnie (delikatnie powiedziawszy) zlodzieje...podprowadzili mi autko emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: katrin22

#3324105 Napisano: 25.04.2010 10:42:21
kingaa napisał(a):

katrin22 napisał(a):

kingaa napisał(a):

biedaczka emotka mój piesio też miał ostatnio problemy, ale przy problemach Twojej niuni, problem mojego psiaka jest niczym.

Trzymam kciuki, o której jutro ta operacja??

o 16:00. Ona przez te operacje tak się boi weterynarza, że trzy osoby nie mogą jej utrzymać, żeby ją wprowadzić do gabinetu, ostatnio nawet boi się wsiadać do samochodu, bo boi się, że znowu wieziemy ją do lekarza emotka

To moja Niunia
http://img718.ima...k.us/i/imgp6500.jpg/

Piękna i zadbana!!!i widać silna, da radę.
Mój pies tez boi się weterynarza a uto kojarzy mu się tak samo jak Twojej suni, całą drogę piszczy, i mam sposób, otwieram okno, on wystawia pyszczek przez okno i zapomina:)

Trzymam jutro kciuki o 16.00 emotka daj znac jutro co i jak
0 0

#3324107 Napisano: 25.04.2010 10:42:56
melange napisał(a):

wkurzaja mnie (delikatnie powiedziawszy) zlodzieje...podprowadzili mi autko emotka emotka emotka emotka emotka

Wspólczuje, do bani masz niedzielę, oby autko się znalazło!!!
0 0

#3324112 Napisano: 25.04.2010 10:44:21
katrin22 napisał(a):

melange napisał(a):

dzieki,ale raczej stracilam juz nadzieje...
0 0

#3324120 Napisano: 25.04.2010 10:47:34
melange napisał(a):

katrin22 napisał(a):

melange napisał(a):

Ja tak sobie ostatnio myśle, że człowiek w zyciu ma więcej strat niż zysków...

Nie trać nadzeji, a nóż się uda emotka
0 0

Gość: polec

#3324149 Napisano: 25.04.2010 11:04:40
melange napisał(a):

katrin22 napisał(a):

melange napisał(a):

współczuje na maksa, jak miałaś AC to może na nowe wystarczy
0 0

Gość: bruce

#3324164 Napisano: 25.04.2010 11:11:22
melange napisał(a):

oooo..... tak mi przykro...
może jeszcze ich złapią?...
emotka emotka emotka
0 0

#3324165 Napisano: 25.04.2010 11:11:54
katrin22 napisał(a):

melange napisał(a):

katrin22 napisał(a):

melange napisał(a):

Ja tak sobie ostatnio myśle, że człowiek w zyciu ma więcej strat niż zysków...

Nie trać nadzeji, a nóż się uda emotka

widzialam prace policji w tej sprawie
mowie Wam...jak Ci biedacy maja walczyc z przestepczoscia skoro tkwia w poprzedniej epoce-zgroza
0 0

Gość: grancias

#3324247 Napisano: 25.04.2010 12:06:02
A mnie wkurza rodzinka i znajomi. Od 1,5 roku walcze z otyloscia. Walke wygralem - ze 120 kg zrobilo sie 75 kg. No i moi kochani znajomi wiecznie docinaja mi, ze za malo jem, ze sie glodze, ze zjadlbym wiecej, ze wygladam mizernie itp. Strasznie wkurzaja mnie te docinki z ich strony! Nie potrafia zrozumiec, ze gdybym sie nie kontrolowal, znow moglbym przytyc ;/ Niestety jak ktos byl kiedys gruby, przez cale zycie musi walczyc z tym by ponownie nie doprowadzic sie do tego patologicznego stanu ;/
0 0

79magda

#3324499 Napisano: 25.04.2010 03:44:37
grancias napisał(a):

A mnie wkurza rodzinka i znajomi. Od 1,5 roku walcze z otyloscia. Walke wygralem - ze 120 kg zrobilo sie 75 kg. No i moi kochani znajomi wiecznie docinaja mi, ze za malo jem, ze sie glodze, ze zjadlbym wiecej, ze wygladam mizernie itp. Strasznie wkurzaja mnie te docinki z ich strony! Nie potrafia zrozumiec, ze gdybym sie nie kontrolowal, znow moglbym przytyc ;/ Niestety jak ktos byl kiedys gruby, przez cale zycie musi walczyc z tym by ponownie nie doprowadzic sie do tego patologicznego stanu ;/

Wielki szacun - by zgubić tyle kilosów, trzeba naprawdę silnej woli i samozaparcia
emotka Nie przejmuj się takimi docinkami - wiesz swoje i tego się trzymaj. To nie znajomi będą potem musieli walczyć, tylko Ty - a czy nie ci sami znajomi mówili Ci wcześniej, że trzeba by było co nieco zrzucić emotka

Naprawdę - podziwiam i trzymaj się. Powodzenia emotka

W temacie - wkurza mnie... że im bardziej się staram, tym gorzej to wychodzi... emotka
0 0

#3324509 Napisano: 25.04.2010 03:52:27
grancias napisał(a):

Nie masz się co wkurzać, oni po prostu Ci zazdroszczą silnej woli!!!! emotka
Olej ich i rób jak uważasz za słuszne.

Ps. Szacuneczek!!! że tyle wywalczyłeś, nie tylko dla wyglądu i lepszego samopoczucia a przede wszystkim dla zdrowia!
0 0

#3324512 Napisano: 25.04.2010 03:54:25
katrin22 napisał(a):

grancias napisał(a):

Nie masz się co wkurzać, oni po prostu Ci zazdroszczą silnej woli!!!! emotka
Olej ich i rób jak uważasz za słuszne.

Ps. Szacuneczek!!! że tyle wywalczyłeś, nie tylko dla wyglądu i lepszego samopoczucia a przede wszystkim dla zdrowia!

ja też chylę głowę ! pozazdrościć tak silnej woli i wspaniałej postawy oraz rezultatów!
emotka emotka
0 0

Gość: ewelcia

#3324520 Napisano: 25.04.2010 04:02:43
grancias napisał(a):

gratulacje, podziwiam Cię emotka gratuluję silnej woli, a innymi się nie przejmuj.....
łatwo się mówi komus kto nie ma problemów z nadwagą...

wkurza mnie, że koniec weekendu i jutro do pracy znowu..bleee
0 0

Gość: mandaryna4

#3324524 Napisano: 25.04.2010 04:09:25
grancias napisał(a):

szacunek..też tak miałam gdy walczyłam z tym teraz znów musze zgubić pare kilo emotka
0 0

Gość: luiza

#3324732 Napisano: 25.04.2010 06:06:11
Wkurza mnie, że moja mama zapomniała wczoraj wysłać naszych stałych numerów w dużym lotku, a tam byłaby 5 emotka 7600 zł przeszło koło nosa emotka
0 0

#3324736 Napisano: 25.04.2010 06:09:26
luiza napisał(a):

Wkurza mnie, że moja mama zapomniała wczoraj wysłać naszych stałych numerów w dużym lotku, a tam byłaby 5 emotka 7600 zł przeszło koło nosa emotka

spokojnie, trzeba wierzyć, że jeszcze się nie raz trafi! a - swoją drogą - wielki szacun za tak celnie skreślone liczby!
emotka emotka

( w temacie: wkurza mnie, że ja tak skreślić nie umiem...)
0 0

Gość: polec

#3324757 Napisano: 25.04.2010 06:22:14
wkurza mnie, że ciągle mi leci z tych zatok i przez to mam kosmiczny kaszel jak gruźlik, to utrudnia życie już !!!!

i znikąd pomocy---> patrz wątek służba zdrowia, 3 strony wcześniej
0 0