Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: ati88
Jak można było wysłać pieniądze nie obejrzeć szkód.. oj będze wojna..
maa
Postów 4190
Data rejestracji 14.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj mnie tez firma ubezpieczeniowa wkurza
Gość: krzyszu
To Ty taka młoda jesteś
Gość: nineczka17
może to być problem alergiczny i leczenie w stronę przeziebienia nie pomaga, moje dzieci własnie teaz cierpią tak samo i cala trójka i u nas to alergia
Gość: agulecece
Gość: sophie
zaczytana-pola
Postów 11550
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kuzynka ma jakąś butelkę do płukania zatok, kupioną za granicą( nie wiem gdzie, nie wiem, czy w Polsce to można kupić). Podobno pomaga.
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: grancias
zal.pl ... Wszystkie te firmy marketingowe mające opoznienia z powodu katastrofy sa dla mnie zalosne ;/ Jakos ja w tygodniu zaloby normalnie pracowalem, moi znajomi również normalnie pracowali w swoich zawodach. Super wymowke sobie znalazli, nie ma co ...
A wkurzyla mnie kolezanka, przez nia wczoraj nie zamowilem biletu do Londynu i co ... dzisiaj cena 200 zl wyzsza ;/
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gdyby nie zabrakło mi słów na takie mętne tłumaczenie, to bym się spytała o te dni w międzyczasie, czemu nie wysłali..
zupełnie jakby zwlekali z wysyłką bo spodziewali się jakiegoś nieszczęścia, żeby później głupio się tłumaczyć
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: sophie
OMG
zdolnabestia
Postów 5292
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To biegnij do łazienki, a nie do kompa
ciasssteczko
Postów 1381
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Gość: kotek11
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: kaoa
ale najbardziej to mnie wkurza poczta polska
a najbardziej baby, które tam pracują!!!
Po prostu masakra, z siostrą właśnie wróciłyśmy z poczty, wściekłe jak osy
Gość: bruce
(w temacie - też mnie to wkurza!
ale - rozśmiesza bardziej!
na migrenę - ulubiona muzyczka w ciemnym pokoju, albo delikatny masaż opuszkami palców...
mnie niestety ratują już tylko prochy przeciwbólowe - miewam migreny przeokropniaste!)
ciasssteczko
Postów 1381
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
jak nie festyn, to krzykaczka
na szczęście już poleźli, tegoroczny festyn sprzątania psich kup w parku na przeciwko (w programie odtwarzana w pętli piosenka o precelkach, bobkach i 'brązowych krasnoludkach') też mam za sobą, więc będzie już tylko lepiej