Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
slonecznik1309
Postów 4035
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cena do rozsądnej negocjacji
once_again
Postów 63
Data rejestracji 21.04.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do prywaty to będę pisał niestety z pamięci, bo jak otrzyma się blokadę to nie da się już odczytać wcześniejszych wiadomości - jeśli moderacja ma taką możliwość to ze swojej strony zezwalam na ich upublicznienie w niezmienionej formie. Pod koniec grudnia zeszłego roku była taka akcja z browarami w Żabce i jako, że ten gość wygrał w ciągu kilku dni kilka razy po 8k (czym się tu chwalił) i na 100% kilkanaście razy 0.8k (czym się nie chwalił, bo ten avatar nijak nie pasuje do tego kim jest w rzeczywistości i chciał Was powkręcać) - postanowiłem pogratulować mu na PW i zapytać czy serio wygrał to wszystko w bodajże 25 próbach. Odszedłem od komputera na ok. godzinę, a on w międzyczasie wysłał mi odpowiedź o treści "Tzn., chyba nie bardzo rozumiem o co chodzi?", a nie otrzymując w przeciągu kilku minut odpowiedzi, wysłał bodajże 2-3 bloki obraźliwych wiadomości właśnie o takiej treści jak napisał powyżej, tzn. "forum jest pełne takich trolli i gnid jak ty i to moja sprawa ile grałem" itd. - no ewidentnie z jakiegoś powodu puściły mu nerwy, a ja nie wysłałem do niego dosłownie żadnej obraźliwej wiadomości.
Na forum udzielałem się potem w wątku Żabki pisząc o tym, że znam sporo pracowników Żabki i wiem na jakiej zasadzie są "kupowane" produkty potrzebne do udziału w konkursach, i "szarak" praktycznie nie ma możliwości konkurowania z takimi osobami jak ten cały uzuri, bo to jest zupełnie inny kaliber i wykorzystanie danych znajomości - oczywiście nie nazwałem go nigdzie z nicka, żeby nie było afery. Sam kupiłem tylko z 20 browarów i dałem sobie spokój, co też polecałem innym "tonącym w piwie", którzy załamywali się brakiem wygranych. Faktycznie - wpisy możecie sobie posprawdzać, bo niczego nie usuwałem i nie zamierzam tego robić.
Pozytywna opinia była za zakup vouchera na dość drogie wakacje i skoro ja dostałem kasę, kupujący wspomniany voucher w dobrej cenie to co tu nie jest pozytywnego?
Generalnie nie wiem jak na tym forum są traktowane różnego rodzaju "wieloryby", ale to bez wątpienia jest jeden z nich, tylko stara się maskować jak może i chwali się jedynie największymi wygranymi, do czego w sumie nic nie mam, ale dobrze by było jakby przy tym nie był chamem. Ostatnio chciałem od niego kupić jeszcze bilet na Audioriver, ale jak widać jest bardzo pamiętliwy i nie raczył nawet odpisać, chyba wtedy mnie zablokował.
Atak, do którego się ustosunkowałem został oczywiście zgłoszony moderacji i mam nadzieję, że zostaniesz za niego odpowiednio nagrodzony. Poza tym wrzuć dowody na to, co piszesz, treści PW, które raczej nie są ci na rękę.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.