Wygrane na wymianę/sprzedaż

slonecznik1309

#7381752 Napisano: dzisiaj o 20:26:11
emotka  iphone 17 pro, kolor: cosmic orange,  256 gb, nowy, nieotwierany, cena 4800 zł

cena do rozsądnej negocjacji  pozdrawiam 
0 0

once_again

#7381760 Napisano: dzisiaj o 20:55:37
uzuri napisał(a):

once_again napisał(a):

Sprzedam kilka karnetów 3-dniowych (normalnych) oraz biletów jednodniowych (normalnych, obecnie mam na wszystkie dni) na tegoroczny BitterSweet Festival w Poznaniu. Cena za karnet to 1000 PLN, bilet jednodniowy - 500 PLN i kwoty te nie są już negocjowalne, ponieważ różnią się o dosłownie kilka złotych od obowiązujących w ostatniej turze sprzedaży. Płatność jest gotówkowa, na odległość - szczegóły wyjaśnię na PW oraz odpowiem na wszelkie pytania. Co do wiarygodności to wcześniej sprzedawałem tu już bodajże 1-2 rzeczy o wartości ok. 2000 PLN z takim samym sposobem zapłaty i chyba do teraz istnieją polecające mnie komentarze. Wejściówki są w formacie plików .pdf do wyświetlenia na smartfonie lub ew. wydruku i tylko takie były dystrybuowane na ten festiwal, nie ma możliwości transferu QR kodu między kontami jak na Ticketmasterze. Niestety nie jestem zainteresowany wymianą na vouchery, ponieważ sam mam ich dużo i w swoim czasie zamierzam również odsprzedać. Jeśli ktoś ma jakiegoś wygranego nowego Samsunga Galaxy S25 w wersji co najmniej 256 GB to możemy porozmawiać o wymianie. W razie wyrażenia zainteresowania, jestem w stanie załatwić również karnety/bilety kategorii "Dziecko do lat 12" lub "Senior 60+". Zapraszam do kontaktu i zakupu.  emotka

Nie dajcie się nabrać na ten miły, uśmiechnięty ryj - ta osoba jeszcze kilka dni temu proponowała bilety/karnety kilkaset złotych drożej - informując, że na wybranych portalach można kupić drożej, i że bilety nie są już nigdzie dostępne. 

Przy okazji załatwię swoją prywatę

Tak samo, to jest jedna z tych osób, które do mnie w grudniu pisały i chciały o wszystko wypytać - Takich osób (trolli) było kilka, ale ten był najbardziej upierdliwy...
Na początku było w miarę grzecznie, a później już nie - ten koleś opisywał mnie później na forum (oczywiście nie podając mojego nicka - tylko pisał o osobie/osobach) , widać jak straszny ból pewnej tylnej części ciała był - te wszystkie wpisy są do sprawdzenia. - i ja osobiście dziwię się, że ktoś wystawił ci pozytywną opinię.

Nie mam zamiaru marnować swojego cennego czasu na tego kogoś (dodam tylko, że było ich więcej, którzy zadawali "różne dziwne" pytania, ale ten osobnik był wyjątkowy - Nie szanuję, nie pozdrawiam i nie polecam - PRZESTRZEGAM 

Od razu się do tego ustosunkuję, ale słowem wstępu - to ten koleś ma na avatarze "miły, uśmiechnięty ryj", a jak wyczuje !!! potencjalną !!! konkurencję, która jest bardziej wtajemniczona w dane tematy to na PW staje się agresywny, po krótkim czasie blokuje, jednocześnie uniemożliwiając dostęp do wiadomości, aby móc porobić zrzuty ekranu i w razie potrzeby je tu publicznie udostępnić. Wczoraj/przedwczoraj ogłaszałem te bilety/karnety za odpowiednio 650 PLN i 1300 PLN, aby wybadać rynek - teraz ceny te zmalały, ponieważ na PW ludzie pisali, że jest za drogo. Poza tym przed tymi kwotami było słowo "WYJŚCIOWO" z emotką "  emotka  " i zaproszeniem do kontaktu na PW, więc nasz dobrze zamaskowany agresor może "pogłówkować" co pisząc w ten sposób miałem na myśli.

Co do prywaty to będę pisał niestety z pamięci, bo jak otrzyma się blokadę to nie da się już odczytać wcześniejszych wiadomości - jeśli moderacja ma taką możliwość to ze swojej strony zezwalam na ich upublicznienie w niezmienionej formie. Pod koniec grudnia zeszłego roku była taka akcja z browarami w Żabce i jako, że ten gość wygrał w ciągu kilku dni kilka razy po 8k (czym się tu chwalił) i na 100% kilkanaście razy 0.8k (czym się nie chwalił, bo ten avatar nijak nie pasuje do tego kim jest w rzeczywistości i chciał Was powkręcać) - postanowiłem pogratulować mu na PW i zapytać czy serio wygrał to wszystko w bodajże 25 próbach. Odszedłem od komputera na ok. godzinę, a on w międzyczasie wysłał mi odpowiedź o treści "Tzn., chyba nie bardzo rozumiem o co chodzi?", a nie otrzymując w przeciągu kilku minut odpowiedzi, wysłał bodajże 2-3 bloki obraźliwych wiadomości właśnie o takiej treści jak napisał powyżej, tzn. "forum jest pełne takich trolli i gnid jak ty i to moja sprawa ile grałem" itd. - no ewidentnie z jakiegoś powodu puściły mu nerwy, a ja nie wysłałem do niego dosłownie żadnej obraźliwej wiadomości.

Na forum udzielałem się potem w wątku Żabki pisząc o tym, że znam sporo pracowników Żabki i wiem na jakiej zasadzie są "kupowane" produkty potrzebne do udziału w konkursach, i "szarak" praktycznie nie ma możliwości konkurowania z takimi osobami jak ten cały uzuri, bo to jest zupełnie inny kaliber i wykorzystanie danych znajomości - oczywiście nie nazwałem go nigdzie z nicka, żeby nie było afery. Sam kupiłem tylko z 20 browarów i dałem sobie spokój, co też polecałem innym "tonącym w piwie", którzy załamywali się brakiem wygranych. Faktycznie - wpisy możecie sobie posprawdzać, bo niczego nie usuwałem i nie zamierzam tego robić.

Pozytywna opinia była za zakup vouchera na dość drogie wakacje i skoro ja dostałem kasę, kupujący wspomniany voucher w dobrej cenie to co tu nie jest pozytywnego? emotka

Generalnie nie wiem jak na tym forum są traktowane różnego rodzaju "wieloryby", ale to bez wątpienia jest jeden z nich, tylko stara się maskować jak może i chwali się jedynie największymi wygranymi, do czego w sumie nic nie mam, ale dobrze by było jakby przy tym nie był chamem. Ostatnio chciałem od niego kupić jeszcze bilet na Audioriver, ale jak widać jest bardzo pamiętliwy i nie raczył nawet odpisać, chyba wtedy mnie zablokował.

Atak, do którego się ustosunkowałem został oczywiście zgłoszony moderacji i mam nadzieję, że zostaniesz za niego odpowiednio nagrodzony. Poza tym wrzuć dowody na to, co piszesz, treści PW, które raczej nie są ci na rękę.  emotka
0 0