Avanti

adamo86

#6847573 Napisano: 02.03.2022 15:48:47
magie1982 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Dzis ida maile z tego etapu, który skończył sie w tę niedzielę, czy wcześniejszą..,

Wcześniejszą, do 20 stycznia.I komu idą temu idą emotka

Chyba lutego...

A na tak! bo to już marzec jest emotka
1 magie1982 0

paula9891

#6847577 Napisano: 02.03.2022 15:53:52
giti napisał(a):

heh, ciekawe że na 3 osoby, które sie wpisaly ze 100, wszystkie wygraly pierwszy raz.. emotka mi się wydaje, że nie ma oficjalnie blokady, ale jednak trudniej jest wygrać któryś raz jednak, bo ja żona i mama pierwszymi zgłoszeniami wygraliśmy, a potem 3 tygodnie nikt nic xP (no ale jeszcze czekam dzisiaj chwile czekam...:P) 

Ale co wygraliście? Główne? Jak nie, to na pewno nie ma żadnej blokady, bo u mnie bylo kilka nagród z rzędu.
0 0

deva

#6847578 Napisano: 02.03.2022 15:57:46
Ciekawe czy to już wszystko na dziś...
0 0

giti

#6847579 Napisano: 02.03.2022 15:58:06
paula9891 napisał(a):

giti napisał(a):

heh, ciekawe że na 3 osoby, które sie wpisaly ze 100, wszystkie wygraly pierwszy raz.. emotka mi się wydaje, że nie ma oficjalnie blokady, ale jednak trudniej jest wygrać któryś raz jednak, bo ja żona i mama pierwszymi zgłoszeniami wygraliśmy, a potem 3 tygodnie nikt nic xP (no ale jeszcze czekam dzisiaj chwile czekam...:P) 

Ale co wygraliście? Główne? Jak nie, to na pewno nie ma żadnej blokady, bo u mnie bylo kilka nagród z rzędu.

Tylko 100-wki heh.. to nie wiem, ja wyczuwam jakąś personalno-nazwiskową blokade w każdym bądź razie xD
1 paula9891 0

pioge7

#6847588 Napisano: 02.03.2022 16:23:20
giti napisał(a):

paula9891 napisał(a):

giti napisał(a):

Tylko 100-wki heh.. to nie wiem, ja wyczuwam jakąś personalno-nazwiskową blokade w każdym bądź razie xD

Ze 3 etapy temu wygrała moja mama, teraz wygrałem ja, oboje stówki, to samo nazwisko. 
wczesniej w konkursie Lays/Cheetos u mamy 500 zł, u mnie 5000 zł 
więc chyba blokady nie ma 
0 0

ladyinred

#6847609 Napisano: 02.03.2022 18:07:27
A cos dzis b. malo osob sie pochwaliło … ja wiem, ze jskas czesc wcale sie nie chwali, ale dzis wyatkowo cicho
1 deva 0

monisss

#6847610 Napisano: 02.03.2022 18:09:36
pioge7 napisał(a):

giti napisał(a):

paula9891 napisał(a):

giti napisał(a):

Ze 3 etapy temu wygrała moja mama, teraz wygrałem ja, oboje stówki, to samo nazwisko. wczesniej w konkursie Lays/Cheetos u mamy 500 zł, u mnie 5000 zł 
więc chyba blokady nie ma 

nie ma nie ma. ale fakt, że trzeba mieć tez trochę szczęścia żeby sie wstrzelic emotka
1 pioge7 0

muzasa88

#6847767 Napisano: 03.03.2022 15:30:12
Drogie Avanti poproszę o resztę zwycięzców z konkursu STAR.
Czekanie mnie już denerwuję.
Chcę zejść na ziemię, a nie dalej bujać w obłokach emotka

martucha-jk

#6847943 Napisano: 04.03.2022 14:25:24
muzasa88 napisał(a):

Drogie Avanti poproszę o resztę zwycięzców z konkursu STAR.Czekanie mnie już denerwuję.
Chcę zejść na ziemię, a nie dalej bujać w obłokach emotka

Już są
1 muzasa88 0

marzenier

#6847944 Napisano: 04.03.2022 14:35:35
Oo to jak są podatni na nasze prośby, to ja poproszę o wyniki z Lays.

muzasa88

#6847957 Napisano: 04.03.2022 14:56:07
Podsumowując konkurs STAR- 
Avanti pokonało mnie 5:0.
Niefajnie mi z tymemotka
0 0

myja

#6848526 Napisano: 08.03.2022 14:50:43
Uwaga, mam mega ważne info odnośnie konkursu Cheetos!
Właśnie dostałam telefon od Avanti, że nie mogą mi wydać nagrody, bo moje dane z FB nie zgadzają się z oświadczeniem. Na swoim koncie na FB nie mam wpisanego nazwiska, tylko pierwsze i drugie imię, a musi być dokładnie tak jak jest wpisane w oświadczeniu. Więc ważna sprawa: Avanti porównuje Wasze imię i nazwisko z Facebooka z tym, co wpiszecie w oświadczeniu. Jeśli się nie będzie zgadzać, to nie dostaniecie nagrody. Ja muszę teraz wysłać nowe oświadczenie, że nazwa mojego profilu na FB zawiera moje imię i nie zawiera nazwiska, ale oświadczam, że ja to ja emotka
1 Emememe 0

Emememe

#6848528 Napisano: 08.03.2022 14:55:03
myja napisał(a):

Uwaga, mam mega ważne info odnośnie konkursu Cheetos!Właśnie dostałam telefon od Avanti, że nie mogą mi wydać nagrody, bo moje dane z FB nie zgadzają się z oświadczeniem. Na swoim koncie na FB nie mam wpisanego nazwiska, tylko pierwsze i drugie imię, a musi być dokładnie tak jak jest wpisane w oświadczeniu. Więc ważna sprawa: Avanti porównuje Wasze imię i nazwisko z Facebooka z tym, co wpiszecie w oświadczeniu. Jeśli się nie będzie zgadzać, to nie dostaniecie nagrody. Ja muszę teraz wysłać nowe oświadczenie, że nazwa mojego profilu na FB zawiera moje imię i nie zawiera nazwiska, ale oświadczam, że ja to ja emotka

Potwierdzam, też miałam telefon z Avanti w tej sprawie. 😁
0 0

glamlady88

#6848531 Napisano: 08.03.2022 14:57:43
Czyli czekać na telefon od nich czy wysyłać juz nowe oświadczenie? 
0 0

myja

#6848532 Napisano: 08.03.2022 15:00:24
glamlady88 napisał(a):

Ja bym czekała, może akurat będzie przeglądał oświadczenie pracownik Avanti, który to oleje emotka

Przesadzają z tym formalizmem, przecież nie trzeba mieć na FB swojego imienia i nazwiska... A przy tym wiadomość o wygranej przychodzi na adres e-mail, który przecież podaje się w oświadczeniu emotka
0 0

edzia21

#6848536 Napisano: 08.03.2022 15:03:59
myja napisał(a):

glamlady88 napisał(a):

Ja bym czekała, może akurat będzie przeglądał oświadczenie pracownik Avanti, który to oleje emotka Przesadzają z tym formalizmem, przecież nie trzeba mieć na FB swojego imienia i nazwiska... A przy tym wiadomość o wygranej przychodzi na adres e-mail, który przecież podaje się w oświadczeniu emotka

Nie trzeba mieć swojego imienia i nazwiska?
Chyba najwyższa pora zapoznać się z regulaminem FB emotka

1. Kto może korzystać z Facebooka
Nasza społeczność jest bezpieczniejsza i bardziej odpowiedzialna, kiedy za komentarzami i działaniami stoją prawdziwe osoby. Dlatego wymagamy od użytkownika:
  • posługiwania się imieniem i nazwiskiem, których używa na co dzień;

montezuma

#6848537 Napisano: 08.03.2022 15:06:46
A wystarczyłoby nie kombinować z tym głupim chatbotem i nie byłoby takich sytuacji. Trzymam się najdalej jak to możliwe od FB - a Avanti mnie zmusiło do odkurzenia konta emotka  
Co komu szkodził taki normalny konkursowy formularz jak dotychczas???

myja

#6848540 Napisano: 08.03.2022 15:12:39
edzia21 napisał(a):

myja napisał(a):

glamlady88 napisał(a):

Ja bym czekała, może akurat będzie przeglądał oświadczenie pracownik Avanti, który to oleje emotka Przesadzają z tym formalizmem, przecież nie trzeba mieć na FB swojego imienia i nazwiska... A przy tym wiadomość o wygranej przychodzi na adres e-mail, który przecież podaje się w oświadczeniu emotka

Nie trzeba mieć swojego imienia i nazwiska?Chyba najwyższa pora zapoznać się z regulaminem FB emotka

1. Kto może korzystać z Facebooka
Nasza społeczność jest bezpieczniejsza i bardziej odpowiedzialna, kiedy za komentarzami i działaniami stoją prawdziwe osoby. Dlatego wymagamy od użytkownika:

No właśnie, więc "na co dzień" można używać swojego drugiego imienia lub np. panieńskiego nazwiska emotka  skoro używa się ich "na co dzień".
0 0

edzia21

#6848541 Napisano: 08.03.2022 15:15:01
myja napisał(a):

edzia21 napisał(a):

myja napisał(a):

glamlady88 napisał(a):

Nie trzeba mieć swojego imienia i nazwiska?Chyba najwyższa pora zapoznać się z regulaminem FB emotka 1. Kto może korzystać z Facebooka

No właśnie, więc "na co dzień" można używać swojego drugiego imienia lub np. panieńskiego nazwiska emotka  skoro używa się ich "na co dzień".

Zatem w czym problem, skoro "używa się na co dzień" takich danych jak w profilu na FB...to dlaczego AVANTI twierdzi, że są inne? Nie kumam.
Tak więc na oświadczeniu powinno znaleźć się nazwisko panieńskie i drugie imię...skoro się używa - po sprawie emotka
1 leniuszka 0

myja

#6848543 Napisano: 08.03.2022 15:26:58
edzia21 napisał(a):

myja napisał(a):

edzia21 napisał(a):

myja napisał(a):

glamlady88 napisał(a):

Nie trzeba mieć swojego imienia i nazwiska?Chyba najwyższa pora zapoznać się z regulaminem FB emotka 1. Kto może korzystać z FacebookaNasza społeczność jest bezpieczniejsza i bardziej odpowiedzialna, kiedy za komentarzami i działaniami stoją prawdziwe osoby. Dlatego wymagamy od użytkownika:

Zatem w czym problem, skoro "używa się na co dzień" takich danych jak w profilu na FB...to dlaczego AVANTI twierdzi, że są inne? Nie kumam.
Tak więc na oświadczeniu powinno znaleźć się nazwisko panieńskie i drugie imię...skoro się używa - po sprawie emotka

Nie zgodzę się emotka  Jest różnica w używanym "na co dzień" imieniu/nazwisku, a tym, które wiąże się z kontem bankowym, bo tam dane są z dowodu osobistego emotka  Skoro nagrodą jest przelew na konto, no to podaje się w oświadczeniu dane z dowodu osobistego, z którymi jest powiązane konto w banku, a nie dane z FB (co wydaje się całkowicie logiczne). Zatem w tym problem. 

Moim zdaniem Avanti szuka problemu na siłę. Tym bardziej, że imię się zgadza, mail się zgadza itd. Jakbym sobie napisała przykładowo "Asia" zamiast "Joanna" na FB to też by nie wydali nagrody? emotka
0 0