Reklama na e-Konkursy.info

Czy informują/ informowali?

Gustawa

#7261689 Napisano: 15.05.2025 16:22:17
Ogłoszono wynik finału Mutti, wygrane zdjęcie jest na facebooku i na Instagramie.

Jak widać, wybrano identyczny styl zdjęcia, jak w poprzedniej edycji konkursu.
Warto wziąć to pod uwagę przy startowaniu w kolejnych edycjach.

mellowfruit

#7261696 Napisano: 15.05.2025 16:35:36
Czy z Anyway już poszło info za wszystkie dni?
0 0

zezowaty_kot

#7261697 Napisano: 15.05.2025 16:36:38
mellowfruit napisał(a):

Czy z Anyway już poszło info za wszystkie dni?

Zegarki były na pewno emotka
1 niunio 0

xjustx

#7261702 Napisano: 15.05.2025 16:44:26
Gustawa napisał(a):

Ogłoszono wynik finału Mutti, wygrane zdjęcie jest na facebooku i na Instagramie.

Konkurs na zdjęcie dania...
Powinien być zakaz wykorzystywania wizerunku dzieci w konkursach.

morelovelove

#7261708 Napisano: 15.05.2025 16:50:55
xjustx napisał(a):

Gustawa napisał(a):

Zdjęcie ładne ale serio dzieci wykorzystywać?

morelovelove

#7261709 Napisano: 15.05.2025 16:52:38
asiaaa85 napisał(a):

morelovelove napisał(a):

MEN Skyr z Żabki?

Ja dostałam info ,ze nie udało się wygrać (kilka osób z forum tez o tym pisało (napisali ,ze nie jesteś w gronie laureatów i mam zniżkę na runnmagedon )  wiec osoby co nic nie dostały mogą mieć nadzieje ze wygrały .

Oj to w takim razie jest nadzieja bo nie mam żadnego maila póki co
0 0

myszania

#7261713 Napisano: 15.05.2025 16:57:30
morelovelove napisał(a):

xjustx napisał(a):

Gustawa napisał(a):

Nie grałam ale z ciekawości...jejku faktycznie ktoś tam lubi dzieci i uśmiechnięte minki 😊
0 0

Gustawa

#7261734 Napisano: 15.05.2025 17:31:04

"Nie grałam ale z ciekawości...jejku faktycznie ktoś tam lubi dzieci i uśmiechnięte minki 😊"

Gdyby nagrodą był voucher turystyczny dla całej rodziny, to by nawet pasowało.

Ale nagrodą jest 4/5-dniowy pobyt dla dwóch osób - ze zwiedzaniem przetwórni pomidorów / szynki parmeńskiej / parmezanu; oraz z warsztatami kulinarnymi.
Czyli raczej dla dorosłych...
0 0

zezowaty_kot

#7261735 Napisano: 15.05.2025 17:35:05
Gustawa napisał(a):

"Nie grałam ale z ciekawości...jejku faktycznie ktoś tam lubi dzieci i uśmiechnięte minki 😊"

Gdyby nagrodą był voucher turystyczny dla całej rodziny, to by nawet pasowało.

Ale nagrodą jest 4/5-dniowy pobyt dla dwóch osób - ze zwiedzaniem przetwórni pomidorów / szynki parmeńskiej / parmezanu; oraz z warsztatami kulinarnymi.
Czyli raczej dla dorosłych...

Ale skąd wiesz, że to ich dzieci? Może to tylko elementy makiety przyprowadzone na potrzeby zdjęcia? emotka
W pierwszej edycji też wygrało podobne zdjęcie, co w tym złego że sponsor ma swoje upodobania? Przecież było wiadomo co wygrało poprzednio, można było się sugerować  :)
0 0

mellowfruit

#7261740 Napisano: 15.05.2025 17:39:04
morelovelove napisał(a):

xjustx napisał(a):

Gustawa napisał(a):

ja też nie cierpię jak ludzie dzieci do filmików i zdjęć biorą, a organizatorzy to jeszcze nagradzają, ale to tylko mój własny ból du*y xd chociaż uważam że wykorzystywanie wizerunku dzieci powinno być jakoś uregulowane, tak samo w przypadku influencerów, którzy na wizerunku dzieci zarabiają grubą kasę, a nie rzadko je ośmieszają wrzucają jakieś głupie filmiki

Gustawa

#7261741 Napisano: 15.05.2025 17:40:06
zezowaty_kot napisał(a):

W pierwszej edycji też wygrało podobne zdjęcie, co w tym złego że sponsor ma swoje upodobania?

Absolutnie nie ma nic w tym złego, nic takiego nie powiedziałam.

Być może po prostu zadanie konkursowe powinno brzmieć inaczej, np.: "Pokaż jak Twoja rodzina tworzy dania z Mutti".
Albo lepiej - organizator powinien zapewnić wycieczkę dla całej rodziny.

A zwycięzcom gratuluję zasłużonej wygranej emotka

lilichilimili

#7261750 Napisano: 15.05.2025 17:54:12
Czyli jak nie masz rodziny (czyli dzieci) to wychodzi na to, że nie ma szans wygrać emotka Bo jak widać danie w tym konkursie się kompletnie nie liczy. Ja też baaardzo nie lubię wykorzystywania dzieci w konkursach... Serce mnie boli jak niestety często to widzę, każdy regulamin powinien tego zabraniać. Dla mnie żadna nagroda nie jest warta udostępnienia wizerunku bezbronnego dziecka. Co mają rodzice w głowach tak robiąc - nigdy nie zrozumiem, jak oni nie chronią własnego dziecka to kto ma to niby robić??

W temacie posta, czy informowali z konkursu Biedronka Felix?

mietowa

#7261754 Napisano: 15.05.2025 18:03:02
Gustawa napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

W pierwszej edycji też wygrało podobne zdjęcie, co w tym złego że sponsor ma swoje upodobania?

Absolutnie nie ma nic w tym złego, nic takiego nie powiedziałam.

Być może po prostu zadanie konkursowe powinno brzmieć inaczej, np.: "Pokaż jak Twoja rodzina tworzy dania z Mutti".
Albo lepiej - organizator powinien zapewnić wycieczkę dla całej rodziny.

A zwycięzcom gratuluję zasłużonej wygranej emotka

Absolutnie się zgadzam. Treść zadania konkursowego brzmi: "Prześlij zdjęcie wykonanego przez siebie dania z wykorzystaniem Mutti " - a wygrywa, co wygrywa, bynajmniej nie zdjęcie dania  emotka . Jeszcze bardziej bulwersuje mnie wykorzystywanie dzieci w konkursach. Ale ja od dawna jestem zdania, że dziecko powinno zaistnieć w internecie/mediach społecznościowych, kiedy będzie dorosłe. Mój syn, nastolatek, jest mi wdzięczny, że nigdy nie publikowałam jego zdjęć czy filmików z jego udziałem - kiedyś nie był świadomy, teraz nie chce i nie lubi. Gdybym coś takiego opublikowała, dzisiaj miałby do mnie żal.

agaga

#7261768 Napisano: 15.05.2025 18:51:47
Informowali Regina z ostatniego etapu?
0 0

radziosny

#7261771 Napisano: 15.05.2025 19:23:42
Ktoś jeszcze dostał info o wygranej ze Bakoma Skyr Man, żabka ? Jedna osoba jak narazie się pochwaliła.
0 0

glamlady88

#7261772 Napisano: 15.05.2025 19:26:14
agaga napisał(a):

Nie było wpisow
0 0

Morti84

#7261788 Napisano: 15.05.2025 20:35:22
agaga napisał(a):

Dzwoniłem dzisiaj do nich żeby się dowiedzieć, czy konkurs został już rozstrzygnięty, a zwycięzcy wszystkich etapów i
głównych nagród powiadomieni. Pani poinformowała mnie, że nie ma tej informacji, ale weźmie ode mnie telefon i przekaże Pani, która tą wiedzę
posiada i ona do mnie oddzwoni...

...nie oddzwoniła
0 0

Credo89

#7261790 Napisano: 15.05.2025 20:45:41
Ehhh myślę że na temat zdjęcia z Mutti rozwinęła się niepotrzebna dyskusja, każdy rodzic niech robi to co uważa za słuszne. Pani Agnieszka wykorzystała wizerunek dzieci ale w zamian za to zabierze ich na fantastyczny wyjazd. Gdyby mama zabierała mnie na wakacje dookoła świata nie miałabym problemu z tym żeby uśmiechnąć się do zdjęcia. Jeżeli wg Was zadanie konkursowe brzmiało inaczej to jakiekolwiek pretensje można mieć tylko do organizatora. Zwyciężczyni zaryzykowała i jak widać opłacało się. Gratulacje.

Gustawa

#7261825 Napisano: 15.05.2025 22:36:05
Credo89 napisał(a):

Ehhh myślę że na temat zdjęcia z Mutti rozwinęła się niepotrzebna dyskusja, każdy rodzic niech robi to co uważa za słuszne. Pani Agnieszka wykorzystała wizerunek dzieci ale w zamian za to zabierze ich na fantastyczny wyjazd. Gdyby mama zabierała mnie na wakacje dookoła świata nie miałabym problemu z tym żeby uśmiechnąć się do zdjęcia. Jeżeli wg Was zadanie konkursowe brzmiało inaczej to jakiekolwiek pretensje można mieć tylko do organizatora. Zwyciężczyni zaryzykowała i jak widać opłacało się. Gratulacje.

Zabierze tylko jedno z dzieci. Wycieczka jest dla dwóch osób.

I nie na "wakacje dookoła świata", tylko na kilkudniowy wypad. Do Włoch.

"Ehhh myślę że na temat zdjęcia z Mutti rozwinęła się niepotrzebna dyskusja, każdy rodzic niech robi to co uważa za słuszne. "

Ależ nikt nie ma problemu z uczestnikiem/uczestniczką. Wygrana się należy, brawo!
Uwaga tyczy się organizatora.

jakaja

#7261872 Napisano: 16.05.2025 08:50:58
Czy dziś będą wyniki Dino Bakoma? Czy agencja, której nie pamiętam nazwy  informuje też w soboty i niedziele? (Czas mają do niedzieli)
0 0