Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nanajka81

#7389007 Napisano: dzisiaj o 12:10:34
Szukam informacji czy "Loteria "Zyskaj więcej niż świeżość" to bramki??? A jeżeli tak to czy ktoś wie ile dziennie nagród jest? Analizuję regulamin i jakaś głupia jestem bo go nie rozumiem.
0 0

MDL

#7389010 Napisano: dzisiaj o 12:12:32
nanajka81 napisał(a):

Szukam informacji czy "Loteria "Zyskaj więcej niż świeżość" to bramki??? A jeżeli tak to czy ktoś wie ile dziennie nagród jest? Analizuję regulamin i jakaś głupia jestem bo go nie rozumiem.

"Losowanie laureatów nagrody głównej i nagród dodatkowych I-go i II-go stopnia w loterii będzie przeprowadzone przy pomocy urządzenia losującego lub ręcznie z urny. O sposobie losowania decyduje osoba lub osoby sprawujące nadzór nad prawidłowością i przebiegiem loterii." emotka
0 0

Yolobolo

#7389018 Napisano: dzisiaj o 12:43:45
nanajka81 napisał(a):

Tak jak nie pochwalam używania AI do pisania odpowiedzi tak do analizowania regulaminów jest bardzo przydatny. Kopiuj-wklej do czatu z pytaniem na końcu "skróć mi zasady tego konkursu" albo "policz kiedy dokładnie będą wyniki" i do tego AI działa bardzo fajnie emotka
0 0