Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

FBmarzena5

#7388493 Napisano: dzisiaj o 20:53:59
daisygirl napisał(a):

Czy macie na paragonach info że to kubuś POKEMON?

tak,jest słowo pokemon
zakup w intermarche
1 daisygirl 0

Diana02

#7388495 Napisano: dzisiaj o 20:55:54
daisygirl napisał(a):

Czy macie na paragonach info że to kubuś POKEMON?

tak, w Hitpolu pisze Kubuś Pokemon emotka
1 daisygirl 0

daisygirl

#7388496 Napisano: dzisiaj o 20:56:44
Diana02 napisał(a):

tak, w Hitpolu pisze Kubuś Pokemon emotka

ooo nie spodzieewałam sie emotka  czyli mozna zakupić taki
0 0

visserarthur

#7388498 Napisano: dzisiaj o 21:00:30
zielonaszpilka napisał(a):

Moje pytanie: „… nazwa KawMielTchiFam500g - czy dla Państwa ta nazwa jest równoznaczna z produktem promocyjnym w postaci kawy Eduscho Family, której dystrubutorem jest Tchibo Warszawa sp. z o.o., czy muszę udać się po pieczątkę do sklepu?” Odpowiedź: „ Dzień dobry, tak, na nazwa spełnia wymagania prawidłowego oznaczenia.”

I jesteś na liście? Bo mnie z tym paragonem akurat nie ma…
0 0

Zuzia16

#7388507 Napisano: dzisiaj o 21:17:26
Zuzia16 napisał(a):

Czy ktoś kontaktowal się z obsługą rossmana w sprawie niepoliczonych produktów do misji? Udało się to skutecznie załatwić? Kupiłam trzy produkty Bobovity a naliczyło mi jeden…

Dziś dostałam odpowiedź. W ramach rekompensaty otrzymam kupon na produkty BoboVita 1+1 gratis emotka
1 Diana02 0

joan

#7388508 Napisano: dzisiaj o 21:21:43
Jestem już jedną nogą w pociągu, zatem pls do Was o napisanie mejla do organizatora konka z zapowiedzi, czyli: 
https://paczkalor...cje/jazda-do-szkoly/
z informacją, że ciąg liter & cyfr, który wskazują w regulaminie, jako prawidłowy "nr paragonu", to powtarzający się przecież na danym stanowisku kasjerskim NUMER KASY FISKALNEJ! emotka  

W głowie nie mieści, żeby takich podstawowych rzeczy nie wiedzieć...

elmas

#7388509 Napisano: dzisiaj o 21:25:25
Zuzia16 napisał(a):

Dziś dostałam odpowiedź. W ramach rekompensaty otrzymam kupon na produkty BoboVita 1+1 gratis emotka

To i tak nie najgorzej - ja kiedyś napisałam do nich w podobnej sprawie (nie pamiętam, która to była misja, ale zakup był na pewno dosyć drogi) i odpisali tylko, że bardzo im przykro  emotka
0 0

zielonaszpilka

#7388511 Napisano: dzisiaj o 21:36:39
visserarthur napisał(a):

I jesteś na liście? Bo mnie z tym paragonem akurat nie ma…

Jeszcze nie odesłałam paragonu, bo to wygrana z wczoraj emotka  najpierw do nich napisałam
0 0