Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pojaszek

#7389505 Napisano: dzisiaj o 11:30:14
kachakacha napisał(a):

Aż się nie chce wierzyć. Szczególnie teraz, że wśród stosu czapek, koszulek i bluz, ktoś wpadł na pomysł tak dobrych nagród, a do tego w bramkach.

Nowa sieć z fastfoodem wchodzi i maja duzy budzet.
0 0

whoisshe

#7389509 Napisano: dzisiaj o 11:35:46
mandarynka16 napisał(a):

whoisshe napisał(a):

Czy tylko ja wyczuwam, że wygrała poezja AI? Choćby po końcówce "Bo..." i niezgrabnych rymach. Mam wątpliwości i 0 oryginalności

a co wg Ciebie jest oryginalne ? pokaż swój tekst to ocenimy ?

Choćby 2 miejsce jest znacznie fajniejsze emotka . Ja swojej pracy nie pokażę, bo po prostu nie mogę jej znaleźć, ale pisałam samodzielnie, bez AI, o grze, którą sama tworzę i gdzie bym pojechała na wakacje by czerpać inspiracje do projektu, bo akcja toczy się w tym miejscu.
0 0

estrelitta

#7389517 Napisano: dzisiaj o 11:42:01
Czy tylko mi nie działa wyszukiwarka konkursów tzw. lupka? Korzystam ze starej wersji...
0 0

karolina651

#7389519 Napisano: dzisiaj o 11:42:32
estrelitta napisał(a):

Czy tylko mi nie działa wyszukiwarka konkursów tzw. lupka? Korzystam ze starej wersji...

Mi też nie działa
0 0

kufel98

#7389520 Napisano: dzisiaj o 11:42:42
whoisshe napisał(a):

Czy tylko ja wyczuwam, że wygrała poezja AI? Choćby po końcówce "Bo..." i niezgrabnych rymach. Mam wątpliwości i 0 oryginalności

Te odpowiedzi przy wynikach konkursu geemi pack to pikuś  emotka
0 0

atlantydek

#7389521 Napisano: dzisiaj o 11:43:07
estrelitta napisał(a):

Na kompie działa, na telefonie nie

Diana02

#7389530 Napisano: dzisiaj o 12:06:00
estrelitta napisał(a):

mi dzień działa, dzień nie działa, dziś działa 😂
0 0

gregory04

#7389531 Napisano: dzisiaj o 12:08:33
whoisshe napisał(a):

Moim zdaniem to AI i to chamsko skopiowane
0 0

rufus

#7389532 Napisano: dzisiaj o 12:11:23
Gdzie sa iphony?!!
1 samuraj 0

Maczupikczu

#7389534 Napisano: dzisiaj o 12:18:21
gregory04 napisał(a):

whoisshe napisał(a):

Po czym Wy to poznajecie, ja piszę w podobnym stylu,  myślę że nawet lepiej. W sensie nie widzę w tej pracy nic wyjątkowego.
1 mikiws 0

KaNaFaPiNiFi

#7389539 Napisano: dzisiaj o 12:19:38
Czy tylko mi się wydaje że mało nagród skapnęło na forum jeśli chodzi o DINO Namysłów? 

mówię o całym okresie trwania loterii …

czekamy na iphony 🤞
1 MDL 0

miikka

#7389542 Napisano: dzisiaj o 12:26:02
Ma ktoś hasło z stopklatka ?;p nie mam jak oglądać tv bo maluch w domu …
0 0

whoisshe

#7389547 Napisano: dzisiaj o 12:44:32
Maczupikczu napisał(a):

gregory04 napisał(a):

whoisshe napisał(a):

Po czym Wy to poznajecie, ja piszę w podobnym stylu,  myślę że nawet lepiej. W sensie nie widzę w tej pracy nic wyjątkowego.

Co 2 osoba mam wrażenie używa Ej-Aj, gdy te odp wszystkie są takie same - widzę to w konkursach np na IG, gdzie no każdy widzi te odp. Rymy na siłę (winnice-zachwyty), które często rednio mają sens, końcówki wypowiedzi zaczynające się od "bo...", wszędzie marzenia, magia, wspomnienia, chwile, które zostają na zawsze, no nie ukrywajmy, że tutaj właśnie sporo takich rzeczy rzuca się w oczy. A skoro piszesz nawet lepiej - no to nie piszesz w stylu Ej-Aj, tylko lepiej.Poprosilam ogolem AI teraz by stworzyl mi odp konkursową na ten konkurs z rymem. Bez kontekstu i to mi wypluł:I widzimy schemat.Oczywiście jest szansa, że ta odpowiedź powstała bez AI, bo ciężko takie rzeczy udowodnić na podstawie samego tekstu, ale... No plz emotka
0 0