Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

8igora9

#7390293 Napisano: dzisiaj o 12:10:56
isiulka napisał(a):

Ja nawet tego nie zaznaczam, to tylko statystyczne info.

Tak podejrzewałam, bo w regulaminie o tym nie piszą, ale chciałam się upewnić. Jeśli formularz przechodzi bez zaznaczania, to super.
0 0

cudaczek121

#7390306 Napisano: dzisiaj o 12:45:20
Dziś odniosłam takie małe zwycięstwo. Kilka dni temu pisałam w wątku Wkurza mnie, o tym, że chciałam zapłacić nieco pogniecionym bonem do Dino, na którym jednak był wyraźny kod kreskowy do ewentualnego ręcznego wpisania przez kasjerkę i wyraźny hologram. Jednakże pani kasjerka wezwała jeszcze na potwierdzenie swojego kolegę i bonu nie uznała twierdząc, że będzie musiała przez to zapłacić ze swojej kieszeni.Bardzo grzecznie poprosiłam ją aby wpisała kod z ręki, ale odmówiła.Ja sobie bus chciałam robić siary, więc zapłaciłam za zakupy własną kartą. Ale napisałam maila do Dino, załączając rzekomo ten „psu z gardła wyjęty” bon oraz paragon za zakupy, na dowód tego, że transakcja ostatecznie tego dnia doszła do skutku. To mi odpisali z Dino:

Dzień dobry,dziękujemy za wiadomość.Sprawa została wyjaśniona z personelem oraz kierownictwem. Przepraszamy za zaistniałą sytuację i wszelkie niedogodności, jakie mogła ona spowodować.Bon zostanie oczywiście uwzględniony przy realizacji kolejnych zakupów, jeśli zdecyduje się Pani z niego skorzystać.

termitek99

#7390310 Napisano: dzisiaj o 12:50:07
Czy w ROSSMANN z misji AXE rejestruje Wam się zakup? Czy też macie problem?
0 0