Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3597
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
A skad ten laureat miał twój nr telefonu?
Ja grafie tez nie raz sie na glowna zalapalam, wiec nie dopatrywalabym sie spisku. Koles pewnie ma dobre teksty, dlatego duzo wygrywa. Tutaj na forum tez takich mamy
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18890
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprzedam / wymienię: Multistyler Dyson Airwrap, Robot planetarny KitchenAid, Plecak Doughnut, e-Bon do Sklepanwen.pl i e-Bon do MoyaMatcha.com Po szczegóły zapraszam do wątku "Wygrane na wymianę/sprzedaż"
Gość: bruce
Szukałam wszystkich laureatów w necie, aby zapytać, czy mają swoje nagrody, czy może tylko ja jedna nie dostałam jej, podałam im moje dane, ale on długo milczał i nie odpowiedział mi, dopiero potem zadzwonił.
Ja też raz miałam to szczęście, całkiem nieoczekiwanie. Sęk w tym, że jego wcale nie obchodziło terminowe opóźnienie wysyłki nagrody.
A czy Ty też dostałaś swoją nagrodę od grafa z ponad miesięcznym opóźnieniem? Czy ta firma faktycznie stosuje takie zasady?
:D Ja też! Po prostu: tego nie da się skomentować! Takie czasy!
Gość: ksantypa
Mamy zaznaczoną Panią jako laureatkę z podanego przez Panią nr telefonu. Nagroda jest dla Pani przygotowana i otrzyma ją Pani w przyszłym tygodniu.
Co do pozostałych dwóch zgłoszeń możemy przekazać tylko czysto informacyjne, że mamy w systemie zgłoszone przez Panią dwa różne nr NIP nie pokrywające się z danymi na przesłanych paragonach.
Rozumiemy Pani rozczarowanie, wiemy że takie błędy się zdarzają, dlatego zachęcamy do złożenia reklamacji na drodze formalnej określonej w regulaminie.
Jest to jedyna forma wiążąca. Na podstawie takiej reklamacji komisja jeszcze raz sprawdzi zgłoszenie i udzieli wyczerpujących wyjaśnień.
Co do drugiej kwestii o którą Pani pytała, e-mail zawiera tylko potwierdzenia zgłoszenia danych natomiast nie ma możliwości w loterii poprawiania danych jeżeli wyśle się je z błędem.
Mamy nadzieję, że powyższe informacje były pomocne.
Jeżeli chciałaby Pani uzyskać większej ilości informacji nt. sposobu składania reklamacji, pozostajemy do dyspozycji po nr telefonu i mailem.
no tak ale skoro nie bylo tych danych w emailu nie wiedzialam ze ewentulanie sa zle i juz wiecej nie gralam bo i tak 2 nagrod na jedne dane nie mozna bylo wygrac
.Skoro Organizator nie trzyma sie regulaminu to dlazcego ja mam sie go scisle trzymac.Nie chcą pzryjąć do wiadmomości , że cos nie halo u nich -zczytali dane z paragonu porownali z tym co maja na wydruku i dalej nie móżdzyli
[2,Inf] Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Ja właśnie bardzo jestem ciekawa, co mi odpisze Isiulka, bo może ten graf ma taki zwyczaj i ja się niepotrzebnie rzucam.
Co do Twojej wypowiedzi, Drogi Eciepecie, to dzięki bardzo za wpis, bo to faktycznie potwierdza regułę, że "oni tam widocznie tak mają"; "mój" lewus akurat inaczej się nazywa, ale działa bardzo podobnie.
Ja tu po prostu chciałabym na marginesie wyjaśnić jedną rzecz - gdyby organizator uczciwie wpisał do swojego regulaminu, że nagrody dostarcza - czy ja wiem? - na przykład do końca grudnia 2014
Tutaj w przypadku cifa widzę podobną prawidłowość: za ewidentny swój błąd organizator próbuje obciążyć winą uczciwych laureatów.
Gość: ksantypa
Gość: koza.k90
jeśli voucher ma długi termin i będziesz mogła go wykorzystać w przyszłe wakacje, to jeszcze można przeboleć
gorzej jeśli nie doczekasz wakacji i trzeba będzie na siłę realizować lub sprzedać sporo taniej
wtedy bym się wkurzyła na maksa
Klient niczego nie wskóra sam. A, jak się okazało, część laureatów wcale nie była zaskoczona ani oburzona takim postępowaniem grafa, co z kolei mnie zdumiało.
Ksantypo, zgadzam się całkowicie! I to mnie wpienia maksymalnie! Taka samowolka ze strony coraz większej ilości organizatorów!
Wywalczyłyśmy dłuższy termin, ale tak być nie powinno!
rkvi
Postów 980
Data rejestracji 20.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam to samo, wymaż znak równości z tyłu - kombinowałam i pomogło.
rkvi
Postów 980
Data rejestracji 20.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za podpowiedź bruce, niestety u mnie nie zadziałał Twój sposób. Pisałam im o tym, ale na razie cisza.
O, przykro mi bardzo.
isiulka
Postów 3597
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
No aż takiego opoźnienia u mnie nigdy nie mieli, raz zdarzyło się że przyszła nagroda podstawowa, a na główną się czekało ale to max tydzień dłużej. No i z Ajaxu dawna promocja, to tam faktycznie były duże opóźnienia (3 miesiace)ale to dlatego, że tam się wybierało samemu nagrody (odkurzacz, mikrofalowka , albo maszynka do miesa) i było dużo pomyłek. Z tym , że zawsze była informacja od organizatora, że jest opóźnienie.
Gość: monika124
Raz miałam problem z nieaktywnymi bonami, gdzie ewidentnie zawinił Intersport - załatwili od ręki.
Zawsze nagrody docierały ostatniego dnia wg regulaminu, sporadycznie było to maksymalnie 2-3 dni po tym terminie.
W dodatku sporo znajomych ma równie pozytywne doświadczenia z Grafem...
Fakt. Jestem bezradna...
Wielkie dzięki, ja tutaj też czytałam sporo pozytywnych ocen tej firmy. Cóż, kolejni, którzy się po prostu "popsuli".
Dokładnie! Też byłam w sporym szoku.
mahuska
Postów 6388
Data rejestracji 25.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tam też nie widzę spisku, skoro ja szara Ola wygrałam tak piękną czerwoną nagrodę.
A tydzień później oryginalną meczową piłkę z ABC
Tylko jakoś w tym roku mi tam nie idzie hehe, ale nie zawsze św Jana będzie
Jak najbardziej, jest to spory argument ZA uczciwością grafa, i oczywiście serdecznie Ci gratuluję, ja też o żadnym spisku tutaj nie wspominałam (chociaż już kolejna osoba podkreśla, że spisku w tym nie widzi
Co do omawianego powyżej przypadku z Cifem, też niby nie ma spisku, ale są ewidentnie pokrzywdzeni i oszukani przez organizatora laureaci, których nagle wykreślono z listy zwycięzców, najprawdopodobniej przez błąd systemowy.
Gość: lazaj007
mahuska
Postów 6388
Data rejestracji 25.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: aneczkar10
cisza,
ciekawa jestem jak będzie odpowiedź w stosunku do roku 2023