Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

isiulka

#5746993 Napisano: 01.10.2013 15:44:52
like-a-bomb napisał(a):

ivanotta napisał(a):

emka86 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Masakra same konkrusy ze słodyczami Kitkat, Ferrero, Nestle i grześki a potem 2 godziny z Chodakowska żeby to zrzucić emotka

plus delicje = 3 godziny i mniej kasy w portfelu emotka

do tego Milka.. dobrze że są jeszcze herbatki vitaxu i tetley na popicie a komu mało to kakao z puchatka emotka

Niedługo przez ten asortyment konkursowy to ja będę wyglądać jak jeden wielki Puchatek w wersji żeńskiej. emotka emotka emotka

Ale za to niedługo będzie można wszystko porządnie popić piwskiem emotka
0 0

mia

#5746997 Napisano: 01.10.2013 15:47:43
margo466 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

w konkursie Cifa podali listę wygranych alfabetycznie emotka

dzięki - już nie muszę pisać emotka
bo mnie dodali w tej liście

A mnie nie... I dalej czekam na maila, dlaczego. emotka
0 0

Gość: aga67

#5747014 Napisano: 01.10.2013 15:56:54
A czy na stronie tetley wyświetla się Wam kod z obrazka potrzebny do wysłania zgłoszenia?
0 0

joan

#5747017 Napisano: 01.10.2013 15:59:48
aga67 napisał(a):

A czy na stronie tetley wyświetla się Wam kod z obrazka potrzebny do wysłania zgłoszenia?

Tak (Chrome).
0 0

like-a-bomb

#5747018 Napisano: 01.10.2013 15:59:49
aga67 napisał(a):

Tak, korzystam z Opery.
0 0

slonecznik1309

#5747020 Napisano: 01.10.2013 16:01:39
mia napisał(a):

margo466 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

u mnie nadal brak 3 nagród emotka
a pisałas reklamację i wysłałas pocztą czy tylko mailem?
0 0

Gość: aga67

#5747024 Napisano: 01.10.2013 16:07:32
like-a-bomb napisał(a):

aga67 napisał(a):

Tak, korzystam z Opery.

Ja też mam Operę i parę innych i nie ma tego kodu emotka coś mi blokuje.
dzięki za odp.
0 0

Gość: barcza

#5747136 Napisano: 01.10.2013 17:17:49
like-a-bomb napisał(a):

iva Masz bardzo dobre podejście. emotka Też bym chciała takie mieć, ale trochę za mało odwagi. Chociaż oczywiście nic złego w tym nie ma, bo płacę, a że mam takie życzenie osobnych paragonów, no cóż, może produkty razem by się gryzły. emotka Jednak taka jestem odważna, że maksymalnie z 3 paragony w kasie mogłabym poprosić, a na samoobsługowej moja dusza szaleje... emotka Nawet czasem drobniaków się pozbędę, bo jak sypnę groszówkami to od razu człowiekowi lżej. emotka emotka

ja dzisiaj kupowałam na 15 paragonów za mną stał facet z 2 piwami wiec powiedziałam żeby do innej kasy się udał bo ja tu będę dłużej mina kasjerki i faceta jak powiedziałam ze chce na 15 osobnych paragonów te batony bezcenna emotka
0 0

like-a-bomb

#5747152 Napisano: 01.10.2013 17:24:44
barcza napisał(a):

like-a-bomb napisał(a):

iva Masz bardzo dobre podejście. emotka Też bym chciała takie mieć, ale trochę za mało odwagi. Chociaż oczywiście nic złego w tym nie ma, bo płacę, a że mam takie życzenie osobnych paragonów, no cóż, może produkty razem by się gryzły. emotka Jednak taka jestem odważna, że maksymalnie z 3 paragony w kasie mogłabym poprosić, a na samoobsługowej moja dusza szaleje... emotka Nawet czasem drobniaków się pozbędę, bo jak sypnę groszówkami to od razu człowiekowi lżej. emotka emotka

ja dzisiaj kupowałam na 15 paragonów za mną stał facet z 2 piwami wiec powiedziałam żeby do innej kasy się udał bo ja tu będę dłużej mina kasjerki i faceta jak powiedziałam ze chce na 15 osobnych paragonów te batony bezcenna emotka

emotka Pamiętam jak kilka miesięcy temu miałam kilkanaście produktów, które oczywiście chciałam na osobne paragony. Za mną stała Pani i też powiedziałam, że trochę dłużej mi zejdzie. A kobitka: "Nie śpieszy się, przecież Pani ma mniej zakupów niż ja." Babka miała trochę warzyw i pieczywo, a ja kilka rzeczy. Jaka była zdziwiona, że jednak miałam rację... zeszło mi długo, bo przecież wszystko musiało być na osobnym paragonie. Mina nie do pobicia. emotka

0 0

margo466

#5747164 Napisano: 01.10.2013 17:31:15
asiabuczkowska napisał(a):

mia napisał(a):

margo466 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

u mnie nadal brak 3 nagród emotka
a pisałas reklamację i wysłałas pocztą czy tylko mailem?

dzwoniłam do nich w czwartek rano i powiedziała mi,że mam błąd w dacie.Reklamacji jeszcze nie napisałam ale do wczoraj nie było mnie na liście.
0 0

bridget

#5747211 Napisano: 01.10.2013 18:14:09
czy mozliwe ze bez pisania reklamacji dodano 2 członkow mojej rodziny? nie wiem czy imie z litera odpowiada tym wygranym, czy na nich nadal słac reklamacje, mnie nadal nie ma na liscie, mimo tego rzekomego błedu z tym samym rokiem 2023
0 0

margo466

#5747224 Napisano: 01.10.2013 18:30:49
bridget napisał(a):

czy mozliwe ze bez pisania reklamacji dodano 2 członkow mojej rodziny? nie wiem czy imie z litera odpowiada tym wygranym, czy na nich nadal słac reklamacje, mnie nadal nie ma na liscie, mimo tego rzekomego błedu z tym samym rokiem 2023

ja też nie pisałam reklamacji tylko w czwartek interweniowałam telefonicznie i jestem na liście.
0 0

Gość: aneczkar10

#5747231 Napisano: 01.10.2013 18:39:36
mia napisał(a):

margo466 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Dodali mnie na listę , na E-maila odpowiedzi nie było . emotka emotka
0 0

Gość: amif

#5747280 Napisano: 01.10.2013 19:51:51
tam gdzie napisałam reklamację nie ma nazwisk, tam gdzie nic nie pisałam dane się pojawiły, niezły burdel mają emotka
0 0

warcik

#5747508 Napisano: 01.10.2013 23:18:15
Ostatnio w IM kupowałam Wedla na 8 paragonów, bo nie pamiętałam, że można razem-nikogo za mną, płaciłam zbliżeniówką, a przy 6. chyba transakcji młody kasjer pod nosem:Ja pie...le.
0 0

ace

#5747519 Napisano: 01.10.2013 23:29:41
Mam takie pytanie. Czy miał ktoś kiedys taką sytuację, że nagroda przyszła wtedy kiedy byliście na jakims wyjezdzie? bO JA własnie jestem za granicą, kurier domnie dzis dzwonil ze ma przesylke.Sasiadki tez nie bylo by odebrala.No powiedzial ze w takim razie skoro mnie nie bedzie2tyg to musi odeslac do nadawcy. Czy odzyskam jeszcze ta nagrode? Co w takiej syt najlepiej zrobic? Bede baaaardzo wdzieczna za pomoc. Prosze emotka
0 0

ladyinred

#5747520 Napisano: 01.10.2013 23:30:40
warcik napisał(a):

Ostatnio w IM kupowałam Wedla na 8 paragonów, bo nie pamiętałam, że można razem-nikogo za mną, płaciłam zbliżeniówką, a przy 6. chyba transakcji młody kasjer pod nosem:Ja pie...le.

emotka

w pobliskim malym C4 panie mnie kojarza i chyba maja za lokalnego swira, jak cos kupuje na osobne paragony emotka chyba zreszta jako jedyna tam. Ale 6 transakcji sie nie osmieliłam na raz, dozuję im przyjemność.
0 0

skarb888

#5747522 Napisano: 01.10.2013 23:31:22
warcik napisał(a):

emotka Dlatego robię zakupy na góra 3 paragony za 1 razem:)
0 0

like-a-bomb

#5747527 Napisano: 01.10.2013 23:35:19
ace napisał(a):

Mam takie pytanie. Czy miał ktoś kiedys taką sytuację, że nagroda przyszła wtedy kiedy byliście na jakims wyjezdzie? bO JA własnie jestem za granicą, kurier domnie dzis dzwonil ze ma przesylke.Sasiadki tez nie bylo by odebrala.No powiedzial ze w takim razie skoro mnie nie bedzie2tyg to musi odeslac do nadawcy. Czy odzyskam jeszcze ta nagrode? Co w takiej syt najlepiej zrobic? Bede baaaardzo wdzieczna za pomoc. Prosze emotka

Ja miałam taką sytuację, byliśmy za granicą. Kurier zadzwonił i spytał kiedy może dostarczyć przesyłkę, gdyż nie ma mnie w domu. Nie była to zbyt wartościowa nagroda, ale poprosiłam, aby podjechał na adres mojej rodziny, obiecałam, że będę dłużna. Tak też się stało, choć kurier trochę marudził, bo przecież ma swój rejon, ale postarał się i przesyłka znalazła się u mojej cioci. Po powrocie, przy kolejnej okazji w ramach podziękowania dałam kawę. Patrząc na większość regulaminów moim zdaniem nagroda niedostarczona to dla nich jakby odmowa od jej przyjęcia i pewnie nie wysłaliby ponownie, więc nie ryzykowałam. emotka

0 0

like-a-bomb

#5747532 Napisano: 01.10.2013 23:39:11
ladyinred napisał(a):

warcik napisał(a):

emotka

w pobliskim malym C4 panie mnie kojarza i chyba maja za lokalnego swira, jak cos kupuje na osobne paragony emotka chyba zreszta jako jedyna tam. Ale 6 transakcji sie nie osmieliłam na raz, dozuję im przyjemność.

warcik emotka podziwiam za odwagę, ja też max 3 paragony, a i to kasjerki patrzą na mnie jak na dziwaka. Kiedyś niecierpliwiąca się Pani w kolejce spytała: "Po co to Pani?", miałam na końcu języka powiedzieć: "Po to, że te produkty wzajemnie się gryzą.". Kasy samoobsługowe rządzą! emotka

0 0