Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
deva
Postów 3002
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
dzięki za odpowiedź
assal
Postów 3010
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekając na...
dochaaa
Postów 1146
Data rejestracji 16.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Małżeństwo w tym jest podobne do życia, że to pole walki, a nie grządka róż.
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak ,załapałaś się na coś
gregory
Postów 1003
Data rejestracji 12.12.2008
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja dostałem w ciagu dwóch tygodni
kalka
Postów 2636
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kochana, nie mamy
Trzeba będzie do nich dzwonić lub pisać
dochaaa
Postów 1146
Data rejestracji 16.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki za odp
Gość: troyd
Dzwoniłem na infolinię, bardzo miła Pani swoją drogą - poinformowała mnie, że organizator ma 4 dni na poinformowanie zwycięzców (czyli to co w Regulaminie), a zatem informacja o wygranej może jeszcze przyjść do 24.II czyli do piątku, 25.II zaś powinna być na stronie zamieszczona informacja z listą zwycięzców.
Zachęciła do korzystania z formularza kontaktowego na stronie lub też e-maia ze strony, czyli promocja@jacobskronung.info gdyż ta droga kieruje bezpośrednio do organizatora.
Jeżeli zaś będą opóźnienia lub problemy z odpowiedziami, ze strony organizatora to aby zadzwonić ponownie na infolinię wówczas oni przyspieszą odpowiedź.
Wysłałem zatem wiadomość do organizatora poprzez formularz z pytaniem: czy proces informowania zwycięzców został przeprowadzony i zakończony we wtorek (zgodnie z informacjami o wygranej kilku osób z forum) czy też wciąż trwa?
Nie wiem czy będą skorzy do odpowiedzi, czy zasłonią się Regulaminem, zobaczymy.
Czy ktoś jeszcze próbował wybadać sprawę?
Gość: gracet
ja pisałam na forlmularzu ale ciszaaaaaa
i podobnie z Prymata, też cisza, a stefki jak nie było tak nie ma:(
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: gosia16
o 12
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki
Gość: bloblebla2
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A masz wydruk z terminala karty płatniczej do tego paragonu? Tam też jest data.
assal
Postów 3010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mam kartą nie płaciłam tylko gotówką..
assal
Postów 3010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Organizator zewnętrzny raczej nie będzie dzwonił i sprawdzał
Można podejść do sklepu i poprosić o dopisanie daty z pieczątką