Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

isiulka

#5767586 Napisano: 06.11.2013 12:05:02
zaczytana-pola napisał(a):

bethan napisał(a):

luk1990 napisał(a):

marlena083 napisał(a):

Laboo Powrót do szkoły dzwoni Pani z potwierdzeniem, że wysyła bony

do mnie nikt nie dzwonił....ciekawe,czy wszyscy ,którzy odesłali paragony otrzymają nagrody...;(( w końcu to tqg...;/

Tydzień temu była rezerwa (z główną też). Bardzo dużo osób odesłało paragony kupione na forum z jednego miejsca (odrzucono te zgłoszenia). Nieważne, że przed wysłaniem sms'ów był zakup. TQG to zaiste dziwna agencja.

Na jakiej podstawie odrzucono?

przenoszę wątek tutaj

i podpinam się pod pytanie, skąd informacja że odrzucono jakieś zgłoszenia?
0 0

joan

#5767588 Napisano: 06.11.2013 12:06:19
ivanotta napisał(a):

tak, graf.. odsyła nas od jednego do drugiego.. masakra

Powiedz im, że mają wskazać Ci punkt regulaminu, na podstawie którego chcą odebrać nagrodę.

Masz 5 dni czasu na odesłanie paragonu, a co za tym idzie - również na załatwienie paszportu.
0 0

Gość: agamaty

#5767594 Napisano: 06.11.2013 12:09:08
joan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Powiedz im, że mają wskazać Ci punkt regulaminu, na podstawie którego chcą odebrać nagrodę.

Masz 5 dni czasu na odesłanie paragonu, a co za tym idzie - również na załatwienie paszportu.

ale w tym regulaminie nawet nie ma mowy o dacie wyjazdu a powody ewentualnego odebrania prawa do nagrody są jasno okreslone i nie ma w nich mowy o paszporcie.
0 0

joan

#5767598 Napisano: 06.11.2013 12:11:39
agamaty napisał(a):

ale w tym regulaminie nawet nie ma mowy o dacie wyjazdu a powody ewentualnego odebrania prawa do nagrody są jasno okreslone i nie ma w nich mowy o paszporcie.

No nie ma o tym mowy; niemniej z regulaminu wynika, że laureat ma prawo odesłać dane i paragon w ciągu 5 dni. To nie rozumiem, po co w ogóle dziewczynie DZIŚ szarpać nerwy hasłami, że nagroda zostanie odebrana emotka
0 0

melissa

#5767599 Napisano: 06.11.2013 12:11:39
isiulka napisał(a):

bethan napisał(a):

luk1990 napisał(a):

marlena083 napisał(a):

Laboo Powrót do szkoły dzwoni Pani z potwierdzeniem, że wysyła bony

do mnie nikt nie dzwonił....ciekawe,czy wszyscy ,którzy odesłali paragony otrzymają nagrody...;(( w końcu to tqg...;/

Tydzień temu była rezerwa (z główną też). Bardzo dużo osób odesłało paragony kupione na forum z jednego miejsca (odrzucono te zgłoszenia). Nieważne, że przed wysłaniem sms'ów był zakup. TQG to zaiste dziwna agencja.

Na jakiej podstawie odrzucono?

przenoszę wątek tutaj

i podpinam się pod pytanie, skąd informacja że odrzucono jakieś zgłoszenia?

Też jestem ciekawa. U mnie tylko SMS, zero telefonów... To znaczy, że na moje miejsce obdzwonili już rezerwę? emotka
0 0

zaczytana-pola

#5767601 Napisano: 06.11.2013 12:13:27
Ja akurat nie grałam, niemniej jednak zastanawia mnie podstawa takiego postępowania. Bo co? Paragony numer po numerze?
0 0

jarko44

#5767603 Napisano: 06.11.2013 12:15:48

Ja akurat nie grałam, niemniej jednak zastanawia mnie podstawa takiego postępowania. Bo co? Paragony numer po numerze?

dalsza część krucjaty przeciw mafii konkursowej emotka
0 0

joan

#5767604 Napisano: 06.11.2013 12:16:10

Podejrzewam, że paragon, który sprawia wrażenie, że został przesłany "przez konkursowicza", jest z mety dyskryminowany. Ale to tylko mój pomysł, możliwe, że jest inaczej, że nie ma już żadnych potencjalnych laureatów... emotka
0 0

marlena083

#5767605 Napisano: 06.11.2013 12:16:50

Też jestem ciekawa. U mnie tylko SMS, zero telefonów... To znaczy, że na moje miejsce obdzwonili już rezerwę? emotka

spokojnie... z tego co tu widzę, to tylko do mnie zadzwonili...
jutro się okaże jak nagrody dotrą
0 0

isiulka

#5767608 Napisano: 06.11.2013 12:20:17
Bethan skąd masz informację, że kogokolwiek odrzucili?
0 0

melissa

#5767612 Napisano: 06.11.2013 12:21:18
Było więcej telefonów w jakiś czas po wysłaniu SMS-ów do osób, które wcześniej SMSów nie dostały.
0 0

Gość: koza.k90

#5767614 Napisano: 06.11.2013 12:24:38
iva
z jakiego nr dzwonili emotka
0 0

Gość: kluseczka

#5767622 Napisano: 06.11.2013 12:36:22
Wygrałam milkę odesłałam paragony z opakowaniami. Nie jestem za bardzo pewna czy odesłałam wszystkie paragony, bo jakiś mógł mi się zapodziać. Nie pilnowałam nawet który etap. Czy jeżeli zostanie się zweryfikowanym negatywnie, oni faktycznie wysyłają informację sms, jak pisze w regulaminie? Ktoś dostał takie info? A jeśli już upłynęło regulaminowe trzy dni od momentu weryfikacji i nie dostałam informacji, że się jednak nie załapałam na nagrodę – to czy automatycznie mogę liczyć, że mi ją przyślą?

I jeszcze pytanie z Tesco – wygrałam kartę do empiku z konkursu Leona, odesłałam paragon, dołączyłam nawet opakowania po tych nieszczęsnych soczkach, bo na paragonie nie była podana nazwa firmy tylko sok jab-pom-brzo. Myślicie, że mi to zweryfikują pozytywnie, czy przepadło?
0 0

ace

#5767630 Napisano: 06.11.2013 12:40:36
polarniczka napisał(a):

ivanotta napisał(a):

mam pytanie własnie walczę z organizatorem bo właśnie dostałam informację że nas dyskwalifikują za brak paszportów.. Czy to jest normalne? Ja już jestem w drodze załatwiać dokumenty, wolne wybrane a w regulaminie nie ma takiej opcji że za brak tych dokumentów mogą nas wykopać.. co robić emotka ?!

po piersze czemu się przyznawaliście, że nie macie? trzeba było nic nie mówić, powołaj się na regulamin i napisz reklamację

pewnie i tak musialaby sie przyznac bo podejzewam ze potrzebowali nr paszpotów...
Wiem, że w wiekszosci konkursó gdzie jest do wygrania wycieczka poza Europe pisze ze laureat musi posiadac paszport w momecie przestapienia do konkursu, ale tu jak nic takiego nie ma to nie maja prawa wdg mnie Cie zdyskwalfikowac....
0 0

fragles

#5767631 Napisano: 06.11.2013 12:41:07
agamaty napisał(a):

joan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

No cóż, nie jest to pierwsza wpadka z wyjazdem F1 i Burn, regulamin jest tak skonstruowany żeby nagrody nie wydać, Graf mało może, bo Coca-Cola ma to w nosie, a oni figurują jako organizator. Ale skoro już są 2 osoby (do tego 1, która nie pojechała na F1 w poprzednim konkursie i 1, która nie dostała koszulki) przez nich poszkodowane to może damy radę razem emotka Masz PW iva
0 0

Gość: aga67

#5767632 Napisano: 06.11.2013 12:42:36
kluseczka napisał(a):

Wygrałam milkę odesłałam paragony z opakowaniami. Nie jestem za bardzo pewna czy odesłałam wszystkie paragony, bo jakiś mógł mi się zapodziać. Nie pilnowałam nawet który etap. Czy jeżeli zostanie się zweryfikowanym negatywnie, oni faktycznie wysyłają informację sms, jak pisze w regulaminie? Ktoś dostał takie info? A jeśli już upłynęło regulaminowe trzy dni od momentu weryfikacji i nie dostałam informacji, że się jednak nie załapałam na nagrodę – to czy automatycznie mogę liczyć, że mi ją przyślą?

Ja w jednej kopercie wysłałam paragony i dane moje i męża-bo na dwóch tel.była wygrana.Po czym przyszły smsy,że utracone prawo do nagrody z powodu niedostarczenia danych a po tygodniu dotarł 1 zestaw krówek -stwierdzam,że maja tam jakiś bajzel,ale nie chciało sie mi tego prostować i odpuściłam sobie maile i tel.do nich .

0 0

Gość: kluseczka

#5767634 Napisano: 06.11.2013 12:45:54
aga67 - dzięki, mi też nie chce się dochodzić i dociekać czy wszystko ok, niemniej jestem ciekawa, czy mi przyślą (wylosowałam dwa zestawy)
pozdrawiam!
0 0

fragles

#5767636 Napisano: 06.11.2013 12:45:58
ace napisał(a):

polarniczka napisał(a):

ivanotta napisał(a):

mam pytanie własnie walczę z organizatorem bo właśnie dostałam informację że nas dyskwalifikują za brak paszportów.. Czy to jest normalne? Ja już jestem w drodze załatwiać dokumenty, wolne wybrane a w regulaminie nie ma takiej opcji że za brak tych dokumentów mogą nas wykopać.. co robić emotka ?!

po piersze czemu się przyznawaliście, że nie macie? trzeba było nic nie mówić, powołaj się na regulamin i napisz reklamację

pewnie i tak musialaby sie przyznac bo podejzewam ze potrzebowali nr paszpotów...
Wiem, że w wiekszosci konkursó gdzie jest do wygrania wycieczka poza Europe pisze ze laureat musi posiadac paszport w momecie przestapienia do konkursu, ale tu jak nic takiego nie ma to nie maja prawa wdg mnie Cie zdyskwalfikowac....

Nie chcę się wdawać w dłuższą dyskusję, ale mogą co chcą emotka I tak robią, bo większość jest zadowolona z Grafa emotka Dużo się ciekawych rzeczy można dowiedzieć jak się zbiorą nawet tylko 2 osoby przez nich poszkodowane. A regulaminy są tak konstruowane nie bez powodu, nie ma daty, wartości, terminu itp. itd., a jest to niezgodne z wieloma przepisami. Tyle, że wycieczka mija, a cała sprawa trwa. Jak to czyta ktoś z Pepsi to może podeśle nam prawnika za free w ramach dbania o wizerunek Coca-Coli emotka
0 0

myszania

#5767706 Napisano: 06.11.2013 13:49:35
Gracie zapewne w konkach na stworzenie kolaży.
W jakich programach tworzycie te koleże? Help!
0 0

xpac

#5767846 Napisano: 06.11.2013 16:55:31
Pytanie do osób, które wygrały ramki w Raffaello. Dostałem takiego maila "Byśmy mogli Ci ją wysłać, potrzebujemy wypełnionego oraz podpisanego przez Ciebie formularza, który znajduje się w załączniku." czy ten załącznik należy wydrukować, wypełnić, zeskanować i wysłać na adres email, czy też wysłać pocztą do ich siedziby??
0 0