Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3601
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
przenoszę wątek tutaj
i podpinam się pod pytanie, skąd informacja że odrzucono jakieś zgłoszenia?
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18890
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powiedz im, że mają wskazać Ci punkt regulaminu, na podstawie którego chcą odebrać nagrodę.
Masz 5 dni czasu na odesłanie paragonu, a co za tym idzie - również na załatwienie paszportu.
Sprzedam / wymienię: Multistyler Dyson Airwrap, Robot planetarny KitchenAid, Plecak Doughnut, e-Bon do Sklepanwen.pl i e-Bon do MoyaMatcha.com Po szczegóły zapraszam do wątku "Wygrane na wymianę/sprzedaż"
Gość: agamaty
ale w tym regulaminie nawet nie ma mowy o dacie wyjazdu a powody ewentualnego odebrania prawa do nagrody są jasno okreslone i nie ma w nich mowy o paszporcie.
joan
Postów 18890
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No nie ma o tym mowy; niemniej z regulaminu wynika, że laureat ma prawo odesłać dane i paragon w ciągu 5 dni. To nie rozumiem, po co w ogóle dziewczynie DZIŚ szarpać nerwy hasłami, że nagroda zostanie odebrana
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też jestem ciekawa. U mnie tylko SMS, zero telefonów... To znaczy, że na moje miejsce obdzwonili już rezerwę?
zaczytana-pola
Postów 11688
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jarko44
Postów 1262
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dalsza część krucjaty przeciw mafii konkursowej
joan
Postów 18890
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podejrzewam, że paragon, który sprawia wrażenie, że został przesłany "przez konkursowicza", jest z mety dyskryminowany. Ale to tylko mój pomysł, możliwe, że jest inaczej, że nie ma już żadnych potencjalnych laureatów...
marlena083
Postów 1141
Data rejestracji 04.12.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też jestem ciekawa. U mnie tylko SMS, zero telefonów... To znaczy, że na moje miejsce obdzwonili już rezerwę?
spokojnie... z tego co tu widzę, to tylko do mnie zadzwonili...
jutro się okaże jak nagrody dotrą
isiulka
Postów 3601
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: koza.k90
z jakiego nr dzwonili
Gość: kluseczka
I jeszcze pytanie z Tesco – wygrałam kartę do empiku z konkursu Leona, odesłałam paragon, dołączyłam nawet opakowania po tych nieszczęsnych soczkach, bo na paragonie nie była podana nazwa firmy tylko sok jab-pom-brzo. Myślicie, że mi to zweryfikują pozytywnie, czy przepadło?
ace
Postów 1990
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie i tak musialaby sie przyznac bo podejzewam ze potrzebowali nr paszpotów...
Wiem, że w wiekszosci konkursó gdzie jest do wygrania wycieczka poza Europe pisze ze laureat musi posiadac paszport w momecie przestapienia do konkursu, ale tu jak nic takiego nie ma to nie maja prawa wdg mnie Cie zdyskwalfikowac....
fragles
Postów 1493
Data rejestracji 03.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No cóż, nie jest to pierwsza wpadka z wyjazdem F1 i Burn, regulamin jest tak skonstruowany żeby nagrody nie wydać, Graf mało może, bo Coca-Cola ma to w nosie, a oni figurują jako organizator. Ale skoro już są 2 osoby (do tego 1, która nie pojechała na F1 w poprzednim konkursie i 1, która nie dostała koszulki) przez nich poszkodowane to może damy radę razem
[2,Inf] Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Gość: aga67
Gość: kluseczka
pozdrawiam!
fragles
Postów 1493
Data rejestracji 03.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie chcę się wdawać w dłuższą dyskusję, ale mogą co chcą
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
myszania
Postów 724
Data rejestracji 15.09.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
W jakich programach tworzycie te koleże? Help!
xpac
Postów 1349
Data rejestracji 08.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\" Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem \"