Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: wygrywac

#5767185 Napisano: 05.11.2013 18:38:04
Wygrał ktoś z grześków?
0 0

Gość: seybel

#5767343 Napisano: 05.11.2013 22:42:43
Czy na Milke wysyla sie jakies oswiadczenie czy tylko punkty i paragony?
0 0

Gość: bloomcia

#5767350 Napisano: 05.11.2013 22:46:26
seybel napisał(a):

Punkty, paragony i dobrze jeszcze dodać kartkę z danymi osobowymi i telefonem
0 0

Gość: giuliettaX

#5767363 Napisano: 05.11.2013 23:05:06
bloomcia napisał(a):

seybel napisał(a):

Punkty, paragony i dobrze jeszcze dodać kartkę z danymi osobowymi i telefonem

dokładnie emotka wysłałam same wycięte punkciki z opakowań i dziś dojechały pierwsze Milki emotka i są to normalne wypasione maskotki a nie piórniki emotka
0 0

mirai

#5767378 Napisano: 05.11.2013 23:49:37
koniczynka123 napisał(a):

ace napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

a megaloteria odezwała się do kogos?

tez bym chciałabym wiedziec emotka

Do jutra mają czas na wysłanie smsów, a info tel do 5 dni

Też wcześniej o to pytałem, pewnie nikt się nie pochwali, ale jest duże prawdopodobieństwo, że ktoś od "nas" autko dostanie... emotka
0 0

edzia21

#5767393 Napisano: 06.11.2013 00:36:19
A były już wyniki Loterii Milki z ostatniego losowania??
0 0

ace

#5767454 Napisano: 06.11.2013 09:43:42
mirai napisał(a):

ace napisał(a):

Też wcześniej o to pytałem, pewnie nikt się nie pochwali, ale jest duże prawdopodobieństwo, że ktoś od "nas" autko dostanie... emotka

jak ja wygram to się pochwale emotka

a z Grześków komuś się udało?
0 0

Gość: polarniczka

#5767457 Napisano: 06.11.2013 09:49:58
mirai napisał(a):

ace napisał(a):

a dziwisz się, że ludzie się przestają chwalić na tym forum? niektórzy od razu atakują w wiadomościach prywatnych i na forum, doszukują się teorii spiskowych i obrabiają tyłek gdzie i ile wlezie...
0 0

izak1000

#5767475 Napisano: 06.11.2013 10:23:33
polarniczka napisał(a):

mirai napisał(a):

ace napisał(a):

a dziwisz się, że ludzie się przestają chwalić na tym forum? niektórzy od razu atakują w wiadomościach prywatnych i na forum, doszukują się teorii spiskowych i obrabiają tyłek gdzie i ile wlezie...

w tej Loterii tak nie będzie ,po prostu szczęście w losowaniu zadecyduje..
0 0

joan

#5767480 Napisano: 06.11.2013 10:29:24
Obstawiam, że i tak 99,99% laureatów będą stanowić mieszkańcy wiosek, więc nawet mi się nie chciało grać emotka
0 0

Gość: ashley878

#5767560 Napisano: 06.11.2013 11:42:57
Na jaki adres wyszyłać opakowania z delicji ? W sms nie było nic na ten temat ;/ Proszę jakąś dobrą duszyczkę o PW
0 0

#5767563 Napisano: 06.11.2013 11:45:23
joan napisał(a):

Obstawiam, że i tak 99,99% laureatów będą stanowić mieszkańcy wiosek, więc nawet mi się nie chciało grać emotka

Łąck? emotka
0 0

notta

#5767565 Napisano: 06.11.2013 11:47:38
mam pytanie własnie walczę z organizatorem bo właśnie dostałam informację że nas dyskwalifikują za brak paszportów.. Czy to jest normalne? Ja już jestem w drodze załatwiać dokumenty, wolne wybrane a w regulaminie nie ma takiej opcji że za brak tych dokumentów mogą nas wykopać.. co robić emotka ?!
0 0

#5767566 Napisano: 06.11.2013 11:48:57
ivanotta napisał(a):

mam pytanie własnie walczę z organizatorem bo właśnie dostałam informację że nas dyskwalifikują za brak paszportów.. Czy to jest normalne? Ja już jestem w drodze załatwiać dokumenty, wolne wybrane a w regulaminie nie ma takiej opcji że za brak tych dokumentów mogą nas wykopać.. co robić emotka ?!

po piersze czemu się przyznawaliście, że nie macie? trzeba było nic nie mówić, powołaj się na regulamin i napisz reklamację
0 0

kurlandzki

#5767568 Napisano: 06.11.2013 11:50:56
ivanotta napisał(a):

masz już decyzję odnośnie paszportów? śmigaj do kierownika wydziału z pismem z prośbą o pilne wyrobienie paszportu z powodu wygranej wycieczki itd itd... ja tak otrzymałem paszport w ciągu 3 dni.
A organizatorowi powiesz że paszport otrzymasz wtedy i wtedy decyzja kierownika...
0 0

#5767569 Napisano: 06.11.2013 11:52:28
kurlandzki napisał(a):

ivanotta napisał(a):

masz już decyzję odnośnie paszportów? śmigaj do kierownika wydziału z pismem z prośbą o pilne wyrobienie paszportu z powodu wygranej wycieczki itd itd... ja tak otrzymałem paszport w ciągu 3 dni.
A organizatorowi powiesz że paszport otrzymasz wtedy i wtedy decyzja kierownika...

nie wiem czy to coś da, paszporty wyrabiane są w Warszawie, a tam obowiązuje kolejność zgłoszeń, ale spróbuj a nóż widelec
0 0

joan

#5767570 Napisano: 06.11.2013 11:52:46
To Graf? Kto konkretnie robi problemy?

Zauważmy, że:
"13. Uczestnik traci prawo do nagrody, gdy:
a. nie dopełni w terminie któregoś z warunków Regulaminu; lub
b. nie prześle stosownego dowodu zakupu; lub
c. odmówi podania swoich danych koniecznych do przesłania nagrody; lub
d. przesłany dowód zakupu będzie podrobiony lub uszkodzony w sposób uniemożliwiający jego odczytanie;
lub
e. przesłany dowód zakupu będzie miał późniejszą datę niż data zgłoszenia Uczestnika do konkursu, lub
f. przesłany dowód zakupu będzie dotyczył innego produktu niż produkt objęty konkursem. "

Regulamin nie przewiduje innej podstawy utraty nagrody.
0 0

kurlandzki

#5767573 Napisano: 06.11.2013 11:54:21
polarniczka napisał(a):

kurlandzki napisał(a):

ivanotta napisał(a):

nie wiem czy to coś da, paszporty wyrabiane są w Warszawie, a tam obowiązuje kolejność zgłoszeń, ale spróbuj a nóż widelec

mój tez był wyrabiany w warszawie jak każdy ( paszporty też są wyrabiany w trybie pilnym- czasem jak są pogrzeby itd- sytuacje wyjatkowe- tu taka jest wygrana która ma dużą wartość i może przepaść- trzeba napsiać w piśmie i pogadać z kierownikiem)
To naprawdę jest do załatwienia w ciągu max np 5 dni wystarczy dobra wola !
0 0

notta

#5767578 Napisano: 06.11.2013 12:00:09
tak, graf.. odsyła nas od jednego do drugiego.. masakra
0 0

koper

#5767579 Napisano: 06.11.2013 12:00:15
Tu jest regulamin:

http://konkursburn.pl/regulamin_bf1.pdf

Nie ma w nim ani słowa o konieczności posiadania paszportu! Nie mogą odebrać nagrody z tego powodu.

Pytanie tylko czy uda Wam się tak szybko załatwić paszporty, tu niestety dużo zależy od życzliwości urzędników.
0 0