Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: beciala

#5773019 Napisano: 14.11.2013 22:00:11
dominisia22m napisał(a):

beciala napisał(a):

Powiedzcie proszę, bo nie widzę w regulaminie, czy w konkursie soków Marwit muszę posłać zgłoszenie w tygodniu w którym kupiłam soki, czy też mogę później? Kupiłam jakiś czas temu 3 soki i zamierzałam dziś dopiero posłać, ale znalazłam przypadkowo info, że niby muszę w tygodniu zakupu soków, nie podoba mi sie ta informacja emotka

musi być zgłoszenie w tym tygodniu, w którym zostały zakupione soki i kiedy trwa dany etap emotka

jesteś pewna, gdzie widzisz ten zapis? widzę tylko, ze trzeba w jednym tygodniu kupić 3 soki
emotka
0 0

Gość: mariolakal

#5773020 Napisano: 14.11.2013 22:00:30
beciala napisał(a):

Powiedzcie proszę, bo nie widzę w regulaminie, czy w konkursie soków Marwit muszę posłać zgłoszenie w tygodniu w którym kupiłam soki, czy też mogę później? Kupiłam jakiś czas temu 3 soki i zamierzałam dziś dopiero posłać, ale znalazłam przypadkowo info, że niby muszę w tygodniu zakupu soków, nie podoba mi sie ta informacja emotka

A skąd to info ? Ja też zakupiłam w kaufie soczki/przeterminowane zresztą/ 29 października i czekam na wenę... emotka
0 0

isiulka

#5773049 Napisano: 14.11.2013 22:41:19
mariolakal napisał(a):

beciala napisał(a):

A skąd to info ? Ja też zakupiłam w kaufie soczki/przeterminowane zresztą/ 29 października i czekam na wenę... emotka

Oni sami nie przestrzegają swojego regulaminu, więc ja bym słała.
0 0

Gość: dominisia22m

#5773050 Napisano: 14.11.2013 22:44:38
beciala napisał(a):

dominisia22m napisał(a):

beciala napisał(a):

musi być zgłoszenie w tym tygodniu, w którym zostały zakupione soki i kiedy trwa dany etap emotka

jesteś pewna, gdzie widzisz ten zapis? widzę tylko, ze trzeba w jednym tygodniu kupić 3 soki
emotka

nie wiem...gdzieś go widziałam i sobie tak uroiłam emotka a może faktycznie chodzi o to, żeby wszystkie 3 były w jednym tygodniu a nie w tygodniu=etap...
0 0

katthlyn

#5773069 Napisano: 14.11.2013 23:10:37
mgrzel napisał(a):

bruce napisał(a):

mgrzel napisał(a):

Mam pytanie, czy ktoś też otrzymał maila z Kakao Pucatek z prośbą o odesłanie kodów i paragonów?

emotka Nie przerażaj! Ja nie dostałam, a nawet - wręcz przeciwnie - napisali, że wyślą nagrodę pod wskazany adres, rozumiem zatem, że - bez odsyłania kodów i paragonów.... emotka

Trochę mi ten mail nadziei narobił, ale nie ma w nim żadnych innych informacji oprócz tego, że mam odesłać kody z paragonami. Do dziś mieli powiadomić zwycięzcę I etapu, ale ten mail napewno taką informacją nie jest...

W regulaminie jest napisane, że mieli dzwonić do zwycięzcy ... a masz te paragony?
0 0

Gość: mariolakal

#5773072 Napisano: 14.11.2013 23:18:57
dominisia22m napisał(a):

beciala napisał(a):

dominisia22m napisał(a):

beciala napisał(a):

emotka

nie wiem...gdzieś go widziałam i sobie tak uroiłam emotka a może faktycznie chodzi o to, żeby wszystkie 3 były w jednym tygodniu a nie w tygodniu=etap...

Ja mam Ich gdzieś... Wyślę, kiedy mi się zachce... Chętnie bym te soczki oddała, gdyż narobiłam wnusiowi smaku, a tam sam ocet... Jednak jako notoryczna użytkowniczka tego forum, nie mogłam sobie pozwolić na zwrot paragonu w BOK i zainkasowanie paru złotych w ramach rekompenaty za przeterminowany towar... emotka
0 0

bridget

#5773077 Napisano: 14.11.2013 23:34:12
w wynikach z zytniej to nie jest tekst z filmiku o syrenie? z tymi wspomnieniami czy zle kojarze?
0 0

zaczytana-pola

#5773079 Napisano: 14.11.2013 23:40:05
bridget napisał(a):

w wynikach z zytniej to nie jest tekst z filmiku o syrenie? z tymi wspomnieniami czy zle kojarze?

Było o wspomnieniach, ale nie taki tekst.
0 0

bridget

#5773083 Napisano: 14.11.2013 23:41:47
zaczytana-pola napisał(a):

bridget napisał(a):

Było o wspomnieniach, ale nie taki tekst.

całkiem mozliwe, pamietam ze kilka razy ten filmik ogladalam- swietny byl i cos mi w pamięci zostało i to hasło z nim mi sie skojarzylo
0 0

mgrzel

#5773115 Napisano: 15.11.2013 07:01:57
katthlyn napisał(a):

mgrzel napisał(a):

bruce napisał(a):

mgrzel napisał(a):

Mam pytanie, czy ktoś też otrzymał maila z Kakao Pucatek z prośbą o odesłanie kodów i paragonów?

emotka Nie przerażaj! Ja nie dostałam, a nawet - wręcz przeciwnie - napisali, że wyślą nagrodę pod wskazany adres, rozumiem zatem, że - bez odsyłania kodów i paragonów.... emotka

Trochę mi ten mail nadziei narobił, ale nie ma w nim żadnych innych informacji oprócz tego, że mam odesłać kody z paragonami. Do dziś mieli powiadomić zwycięzcę I etapu, ale ten mail napewno taką informacją nie jest...

W regulaminie jest napisane, że mieli dzwonić do zwycięzcy ... a masz te paragony?

Pewnie, że mam paragony,jakoś bez paragonów nie umiem grać. Też czytałam, że do zwycięzcy mieli dzwonić, więc dużej nadziei nie mam, ale ten mail mnie zdziwił i stąd moje pytanie czy też ktoś taki mail dostał.
0 0

katthlyn

#5773236 Napisano: 15.11.2013 11:26:53
mgrzel napisał(a):

katthlyn napisał(a):

mgrzel napisał(a):

bruce napisał(a):

mgrzel napisał(a):

Pewnie, że mam paragony,jakoś bez paragonów nie umiem grać. Też czytałam, że do zwycięzcy mieli dzwonić, więc dużej nadziei nie mam, ale ten mail mnie zdziwił i stąd moje pytanie czy też ktoś taki mail dostał.

Dobra, to Cię zmartwię, ja też dostałam takiego maila ... Ale nawet jak nie wygramy tu to wygramy gdzie indziej emotka Ja konkursowo w marcu spełniłam największe marzenie i dla takich chwil warto żyć emotka
0 0

szczupak

#5773399 Napisano: 15.11.2013 14:21:47
mam pytanko czy były już wysyłane zestawy produktÓw HENKEL (od SMOLARA) z konkursu w Polo ?
Ktoś już dostał, albo czeka?
0 0

Gość: beciala

#5773412 Napisano: 15.11.2013 14:29:19
szczupak napisał(a):

mam pytanko czy były już wysyłane zestawy produktÓw HENKEL (od SMOLARA) z konkursu w Polo ?

chyba nikt jeszcze nie dostał emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5773413 Napisano: 15.11.2013 14:29:48
koniczynka123 napisał(a):

Składy węgla-wszyscy zwycięzcy

http://sklady-weg...emy.pl/laureaci.html

nie wszyscy

gdzie drugie autko emotka
0 0

monikar

#5773427 Napisano: 15.11.2013 14:44:00
a jednak w wynikach megaloterii nie ma nikogo z Poznania...czy jestem ślepa? emotka
0 0

#5773455 Napisano: 15.11.2013 15:14:30
koniczynka123 napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

Składy węgla-wszyscy zwycięzcy

http://sklady-weg...emy.pl/laureaci.html

nie wszyscy

gdzie drugie autko emotka

Nie wiedziałam, że tam były 2 autka emotka

http://sklady-weg...jemy.pl/nagrody.html
0 0

#5773472 Napisano: 15.11.2013 15:38:46
Komisja Konkursowa postanowiła nagrodzić trzy najciekawsze i zgodne z tematem prace.
konkurs Szkolne Śniadanie z Ramą
http://www.eurosk...hp?idk=209&n_a=3

a miało być
Do wygrania: 8 tosterów
http://www.eurosk...hp?idk=207&n_a=3

nieżle emotka emotka
0 0

judytkak

#5773481 Napisano: 15.11.2013 15:50:50
szczupak napisał(a):

Ja czekam emotka
0 0

magdalena_g

#5773626 Napisano: 15.11.2013 20:06:21
czy były wyniki z Goplany i Solidarności za ubiegły tydzień???
0 0

29renata

#5773641 Napisano: 15.11.2013 20:36:31
magdalena_g napisał(a):

czy były wyniki z Goplany i Solidarności za ubiegły tydzień???

Ja czekam. Nie zauważyłam też, aby ktokolwiek się chwalił ostatnio wygraną.
0 0