Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
sonata
Postów 598
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.dziendarmowejdostawy.pl/
Gość: ksantypa
ja mialam 6 i tez cisza-znajac zycie to juz ktos rozkminil u nich system i po ptokach
Gość: mrking
Ja tez miałem po 7 sek i cisza. Dobry informatyk bez problemu sobie poradzi z taką gierką- jak zna odpowiedzi- więc chyba faktycznie po ptokach - tym bardziej, że nie ma chyba ograniczenia co do ilości nagród na osobe..
mia
Postów 17781
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 1
Konkursy dodane 23
Zgodnie z regulaminem, teoretycznie jedna osoba może zgarnąć WSZYSTKIE nagrody!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
spursman
Postów 1032
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie takie proste, bo zestawy pytań nie sa te same -to znaczy pytania sie powtarzaja, ale w roznych konfiguracjach są odpowiedzi.
Czy to może być oficjalny profil na fb Visa Polska?? https://www.facebook.com/VisaPolska bo podejrzanie mało fanów... Może tam by zapytać czy dzwonią
\"Kto prawdę mówi, ten niepokój wszczyna\"
Gość: loczeq
przecież tam spokojnie można zejść do 4 sek nie czytając pytań
spursman
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czas był wtedy 8 sekund chyba -czyli bez szaleństwa
mia
Postów 17781
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 1
Konkursy dodane 23
A powiedz jeszcze z jakiego dnia, jeśli możesz?
Gratulacje!
No i wreszcie konkurs przestał być widmem!
notta
Postów 9149
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
https://www.e-kon...124239/#.Upcf3tIyKt8
trwa ponoć do do: 31.12.2013
a mi formularz nie działa
na dole jest adnotacja że trwa do 25.11, ma ktoś może regulamin czy coś?
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Gość: ksantypa
https://sochiform...pl/pdf/regulamin.pdf
Formularze zgłoszeniowe rejestrowane za pośrednictwem Strony internetowej przyjmowane będą
od dnia 18 listopada 2013 r. do dnia 31 grudnia 2013 r do godziny 23:59:59.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
notta
Postów 9149
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
dziękuje, tylko coś musi mi nie działać widocznie..
morela
Postów 543
Data rejestracji 12.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iva tu dokładne informacje z regulaminu:
Konkurs prowadzony jest na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej w okresie od dnia 18 listopada 2013 r. do dnia 31 grudnia 2013 r. i ma na celu zwiększenie sprzedaży Produktów. Zgłoszenia w Konkursie przesyłać można w okresie
od dnia 18 listopada 2013 r. do dnia 31 grudnia 2013r.z zastrzeżeniem postanowień § 3 ust. 7
§ 3
7.Organizator przewidział dodatkowo następujące nagrody w Konkursie dla Uczestników, którzy w okresie od dnia 25 listopada 2013 r. do dnia 31 grudnia 2013 r.dokonali zakupu Produktu w Punkcie handlowym, należącym do sieci sklepów Media Markt, Komputronik lub Media Expert i po dokonaniu zakupu, nie później jednak niż do dnia 31 grudnia 2013 r do godziny 23:59:59 wzięli udział w Konkursie zgodnie z postanowieniami niniejszego regulaminu
a w formularz można wejść z trzeciego odnośnika który podałam w opisie konkursu w bazie
trzymam kciuki jak coś za Soczi
spursman
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z 25.11, czyli 26,27 jeszcze nie widocznie.
Ciesze się że odczarowałem konkurs
notta
Postów 9149
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
będziemy próbować
vickichelm
Postów 2703
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nique
Postów 746
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
na to pytanie tak mi odpowiedzieli:
Dołożymy starań, aby nagrody dotarły na Święta, jednak zgodnie z regulaminem będą one wysłane do 31.12
vickichelm
Postów 2703
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 1
Konkursy dodane
smutne
isiulka
Postów 3602
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
[2,Inf] Wypowiedź była edytowana 2 razy.
maria1980
Postów 2990
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Głupio sie zapytam cóż to za konkurs
monikar
Postów 3503
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
co tydzień do wygrania 5 x Wielki Świąteczny Zestaw produktów od Goplany i Solidarności
chyba POświąteczny