Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

maria1980

#5897519 Napisano: 01.08.2014 20:20:55
izak1000 napisał(a):

W loterii Żywiec w Polomarkecie w Regulaminie jest zapis:
11.9 Jedna osoba oraz jedno gospodarstwo domowe (przez termin „gospodarstwo domowe” organizator rozumie ten sam adres zamieszkania lub zameldowania uczestników loterii) może w ramach loterii otrzymać tylko i wyłącznie jedną nagrodę dzienną oraz tylko i wyłącznie jedną nagrodę tygodniową oraz tylko i wyłącznie jedną nagrodę główną w loterii."
a tu niektóre osoby co tydzień wpisują w MDW -100 zł tygodniowa z Polomarket.Ciekawe.....

Hmm....a to Cię nie dziwi ? : zapis z regulaminu konkursu z bonami Kaufland
Jeden laureat konkursu może otrzymać nie więcej niż jedną nagrodę. Nagrodę może otrzymać wyłącznie jeden z laureatów należących do wspólnego gospodarstwa domowego pozostający pod wspólnym adresem
emotka

To Cie juz nie niepokoi ,ani nie dziwi ?
emotka
0 0

monikar

#5897598 Napisano: 01.08.2014 23:21:30
Czy w konkursie Fa z rolkami jedna osoba może wygrać więcej niż jedną nagrodę?
0 0

Jasminum

#5897650 Napisano: 02.08.2014 12:26:08
Wie ktoś czy jest limit znaków w konkursie Lajkonik w Żabce?

W regulaminie nie pisze czy standardowo 160 znaków w sms czy więcej...
0 0

edzia21

#5897671 Napisano: 02.08.2014 15:16:51
Jasminum napisał(a):

max 160 emotka na początku promocji znajoma dzwoniła do agencji z tym pytaniem emotka
0 0

tabaza209

#5897691 Napisano: 02.08.2014 18:44:32
Jeśli chodzi o tą megaloterie. Było już losowanie 1 sierpnia. Według regulaminu zwycièzcy najpierw będą powiadamiani SMS em . o wygranych. Czy ktoś z Was może dostał już takiego sms ka ? Chociaż jest weeckend to może będą w poniedziałek rozsyłać .
0 0

Jasminum

#5897700 Napisano: 02.08.2014 20:11:51
edzia21 napisał(a):

Jasminum napisał(a):

max 160 emotka na początku promocji znajoma dzwoniła do agencji z tym pytaniem emotka

Bardzo dziękuję
0 0

arabela79

#5897701 Napisano: 02.08.2014 20:18:28
myszania napisał(a):

Ja wrzucam kupony w Megaloterii jak jestem przy okazji w Lewiatanie ale jakoś nie wierzę w wygrana patrząc na tą kartonową urnę stojącą biednie na oknie emotka

Ja też wolałabym wbijanie paragonów elektroniczne/smsowe.
Ile kuponów mogło nie dotrzeć?
W ościennym mieście babka mi nie przyjmowała kuponów, bo jej urna stoi wysoko w magazynie...
Na nastepny raz odrazu mnie rozpoznała i też kazala zawieźć paragon do innego sklepu.
Czyli tak mało osób grało? emotka
0 0

edzia21

#5897702 Napisano: 02.08.2014 20:20:53
arabela79 napisał(a):

myszania napisał(a):

Ja wrzucam kupony w Megaloterii jak jestem przy okazji w Lewiatanie ale jakoś nie wierzę w wygrana patrząc na tą kartonową urnę stojącą biednie na oknie emotka

W ościennym mieście babka mi nie przyjmowała kuponów, bo jej urna stoi wysoko w magazynie...
Na nastepny raz odrazu mnie rozpoznała i też kazala zawieźć paragon do innego sklepu.

ja co prawda w tej edycji nie grałam, ale robiłam zakupy i chciałam wrzucić paragony do urny, ale znajoma, pracująca w sklepie stwierdziła, żebym tego nie robiła i pojechała gdzieś indziej, bo tej urny i tak nikt nigdzie nie wyśle, ani nic. Poprzednie (ubiegłe edycje) poszły do kosza, a szkoda żeby tam się moje dane znalazły emotka
0 0

darog

#5897705 Napisano: 02.08.2014 20:44:50
Hej, czy ten konkurs Nestle/ Carrefour, gdzie do wygrania były namioty i nawigacje juz rozwiązany?

https://www.e-kon...ur.html#.U90wbmMuebg

powiadamiali na bieżąco?
0 0

zubi

#5897711 Napisano: 02.08.2014 21:20:40
darog napisał(a):

Hej, czy ten konkurs Nestle/ Carrefour, gdzie do wygrania były namioty i nawigacje juz rozwiązany?

https://www.e-kon...ur.html#.U90wbmMuebg

powiadamiali na bieżąco?

tak
0 0

doris1

#5897724 Napisano: 02.08.2014 22:44:10
edzia21 napisał(a):

arabela79 napisał(a):

myszania napisał(a):

ja co prawda w tej edycji nie grałam, ale robiłam zakupy i chciałam wrzucić paragony do urny, ale znajoma, pracująca w sklepie stwierdziła, żebym tego nie robiła i pojechała gdzieś indziej, bo tej urny i tak nikt nigdzie nie wyśle, ani nic. Poprzednie (ubiegłe edycje) poszły do kosza, a szkoda żeby tam się moje dane znalazły emotka

Powiedz, że to żart...
0 0

edzia21

#5897746 Napisano: 02.08.2014 23:59:52
doris1 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

arabela79 napisał(a):

myszania napisał(a):

Powiedz, że to żart...

nie, niestety emotka powiedziała mi to tylko po "znajomości" ... w sumie do tej pory mam na biurku wypełnione kupony z tamtego sklepu... emotka
0 0

Gość: mikki85

#5897747 Napisano: 03.08.2014 00:10:14
ja też znam sklepy, z których stoją skrzynki z... ubiegłego roku

próbowałam coś wskórać w agencji, ale oni twierdzą, że to niemożliwe
0 0

pc174

#5897757 Napisano: 03.08.2014 00:55:35
Moim zdaniem cała ta Megaloteria jest źle zorganizowana. Nie widziałem w sklepie nikogo, kto by tam wrzucał swoje zgłoszenia do tego pudełka albo chociaż się w ogóle tym zainteresował. Pudełko jest takie, że właściciel sklepu może bez problemu pozbyć się "niepowołanych" zgłoszeń. Jeśli te zgłoszenia w ogóle gdzieś wędrują...
0 0

pc174

#5897763 Napisano: 03.08.2014 01:31:15
W moim sklepie nie ma ochroniarza - Lewiatan. Widocznie jest za mały... W moim przypadku pudełko leży za kasą na takim podwyższeniu/półeczce zaraz obok pojemnika do zbiórki nakrętek z butelek emotka
0 0

Gość: mightyb

#5897770 Napisano: 03.08.2014 08:01:27
U mnie wszystko ok, panie zachęcały do gry , urna stoi w widocznym miejscu , kurier odebrał urnę na 1 losowanie w pierwszych dniach lipca. A jeśli chodzi o samą loterie to mi sie wydaje , to jest dobrze zorganizowana tylko panie ekspedientki leniwe co niektóre a z tego co wiem od swoich one maja wytyczne co i jak maja zrobić.
0 0

asiam

#5897771 Napisano: 03.08.2014 08:20:47
A nikt z was się nie zastanawia nad tym,że na kuponie konkursowym nie podaje się nr paragonu? Auto to wysoka stawka.Co za problem odpiąć paragony od kuponów i wypełnić swoje dane na kuponie dopinajac cudzy ? Tak naprawde powinno sie wrzucać do urny wyłacznie kupon z danymi i numerem paragonu a paragon do wglądu jeżeli się wygra.
0 0

pc174

#5897809 Napisano: 03.08.2014 13:50:01
I właśnie przez to jeszcze nie zabrałem się za ten konkurs...
0 0

zezowaty_kot

#5897826 Napisano: 03.08.2014 14:52:11
edzia21 napisał(a):

doris1 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

arabela79 napisał(a):

myszania napisał(a):

Powiedz, że to żart...

nie, niestety emotka powiedziała mi to tylko po "znajomości" ... w sumie do tej pory mam na biurku wypełnione kupony z tamtego sklepu... emotka

Ja jestem pewna, że urna z naszych DC od początku konkursu stoi ta sama - jest charakterystycznie wgnieciona i pęknięta ( w ogóle jakim cudem zbierają losy do uszkodzonej urny, z której przecież kupony mogą powypadać?). Nie wierzę, żeby co miesiąc każdą kolejną urnę celowo ktoś uszkadzał w taki sam sposób emotka
0 0

Gość: mikki85

#5897830 Napisano: 03.08.2014 14:56:57
u mnie jeszcze w pierwszej edycji dziecko znajomej dobazgroliło pisakiem urnę

i dalej stoi ta sama

a podobno mieli zbierać na ciężarówkę całe urny i zostawiać nowe - info z agencji
0 0