Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

tabaza209

#5897834 Napisano: 03.08.2014 15:23:00
Co z tego że do kuponu wpisywało by się numer paragonu , ileż to roboty paragon zabrać przepiąć do swojego a kupon klienta wyrzucić. Najlepiej by było wrzucać same kupony z numerem paragonu a paragon w razie wygranej mieć do wglądu. U nas też nie wiem czy zabierali urny do pierwszego losowania ale panie w sklepie takie niesympatyczne, Dają kupony z wielkiej łaski , nie mają zszywacza by spiąć , trzeba zabierać do domu i robić to samemu i potem z powrotem do sklepu by wrzucić. Nie zdziwiła bym się gdyby wcale urna nie dotarła tam gdzie trzeba.
0 0

Gość: gosia16

#5897841 Napisano: 03.08.2014 16:04:56
ile piw trzeba kupić w konkursie żywca w Polo nie moge otworzyc regulaminu emotka wystarczy 1 piwo czy zgrzewka emotka
0 0

aguagu

#5897842 Napisano: 03.08.2014 16:10:00
gosia16 napisał(a):

ile piw trzeba kupić w konkursie żywca w Polo nie moge otworzyc regulaminu emotka wystarczy 1 piwo czy zgrzewka emotka

Wystarczy jedno. emotka
0 0

Gość: delvitto

#5897843 Napisano: 03.08.2014 16:13:07
zezowaty_kot napisał(a):

edzia21 napisał(a):

doris1 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

arabela79 napisał(a):

myszania napisał(a):

Ja wrzucam kupony w Megaloterii jak jestem przy okazji w Lewiatanie ale jakoś nie wierzę w wygrana patrząc na tą kartonową urnę stojącą biednie na oknie emotka

Ja też wolałabym wbijanie paragonów elektroniczne/smsowe.
Ile kuponów mogło nie dotrzeć?
W ościennym mieście babka mi nie przyjmowała kuponów, bo jej urna stoi wysoko w magazynie...
Na nastepny raz odrazu mnie rozpoznała i też kazala zawieźć paragon do innego sklepu.
Czyli tak mało osób grało? emotka

ja co prawda w tej edycji nie grałam, ale robiłam zakupy i chciałam wrzucić paragony do urny, ale znajoma, pracująca w sklepie stwierdziła, żebym tego nie robiła i pojechała gdzieś indziej, bo tej urny i tak nikt nigdzie nie wyśle, ani nic. Poprzednie (ubiegłe edycje) poszły do kosza, a szkoda żeby tam się moje dane znalazły emotka

Powiedz, że to żart...

nie, niestety emotka powiedziała mi to tylko po "znajomości" ... w sumie do tej pory mam na biurku wypełnione kupony z tamtego sklepu... emotka

Ja jestem pewna, że urna z naszych DC od początku konkursu stoi ta sama - jest charakterystycznie wgnieciona i pęknięta ( w ogóle jakim cudem zbierają losy do uszkodzonej urny, z której przecież kupony mogą powypadać?). Nie wierzę, żeby co miesiąc każdą kolejną urnę celowo ktoś uszkadzał w taki sam sposób emotka

skłaniam się do opinii tych, co mówią, że loteria jest źle zorganizowana;( co prawda, w moim sklepie w tamtym roku padła wygrana, i to podobno jednym kuponem, ale trudno mi uwierzyć jak to możliwe, bo sklep ma wciąż nieaktualne oznaczenia produktów, a urna stoi gdzieś na krześle obok kasjerki;( Pisałam do agencji, że są błędy, że wskazane sklepy niekoniecznie biorą w tym udział, no i co ważne, że klienta pozbawia się możliwości jakiejkolwiek reklamacji zabierając paragon. Odpisali mi lakonicznie, że dziękują za uwagi, ale wszystkie odpowiedzi na moje wątpliwości znajdę w regulaminie;( Najdziwniejsze jest to, że sklepy biorące w tym udział, robią to jakby za karę, wręcz z łaski, gdy proszę o kupon, patrzą z jakimś niedowierzaniem, no i nie umieją powiedzieć co trzeba kupić, a na sklepie albo nie ma oznaczeń, albo są często nieaktualne;(
w rezultacie wrzuciłam po kilka kuponów w kilku różnych sklepach, może z któregoś z nich moje kupony trafią jakimś cudem do losowania...
0 0

Gość: gosia16

#5897844 Napisano: 03.08.2014 16:14:23
aguagu napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Wystarczy jedno. emotka

dziękuję emotka
0 0

Gość: is77

#5897901 Napisano: 03.08.2014 21:24:45
Tak mnie tylko interesuje jeden zapis w konkursie Lajkonika: . Uczestnikiem
Konkursu może stad się pełnoletnia osoba fizyczna nabywająca produkt jako konsument, posiadająca paragon dokonanej osobiście transakcji zakupu dowolnego produktu marki Lajkonik, oferowanych w sklepach INTERMARCHE.

http://loteria.la...egulamin_ITM_fin.pdf

W jaki sposób komisja będzie dochodziła, czy paragon kupiłam sama czy wysłałam córkę do sklepu emotka
0 0

marzenier

#5897905 Napisano: 03.08.2014 21:32:10
is77 napisał(a):

Konkursu może stad się pełnoletnia osoba fizyczna nabywająca produkt jako konsument, posiadająca paragon dokonanej osobiście transakcji zakupu dowolnego produktu marki Lajkonik, oferowanych w sklepach INTERMARCHE.

http://loteria.la...egulamin_ITM_fin.pdf

W jaki sposób komisja będzie dochodziła, czy paragon kupiłam sama czy wysłałam córkę do sklepu emotka

No faktycznie bez sensu emotka
Moze monitoring bedą sprawdzać emotka emotka

A tak poważniej,to moze adres sklepu tzn miasto ma sie zgadzać z adresem zamieszkania - nie, to tez bez sensu
Myśle że sie zagalopowali przy pisaniu emotka
0 0

marzenier

#5897906 Napisano: 03.08.2014 21:36:41
I znowu w reg.nie jest napisane nic o limicie znakow .
I nie wiem czy 160, czy więcej emotka
0 0

#5897907 Napisano: 03.08.2014 21:37:01
gdyby adres miał się zgadzać, byłoby ograniczenie, a sądzę, że w konkursach lajkonik chodzi o napędzenie machiny sprzedaży emotka

Oby tylko ten zapis nie stał się powodem do pomysłowego odrzucania zgłoszeń konkursowych emotka
0 0

mia

#5897909 Napisano: 03.08.2014 21:39:59
is77 napisał(a):

Szanowna Agencja poczytała forum, zgłębiła wątek Paragony i doszła do wniosku, że to jej się mocno nie podoba, po czym zaczęła kombinować, jakby to ukrócić... Ale chyba nie do końca wyszło. emotka
0 0

assal

#5897912 Napisano: 03.08.2014 21:45:59
Chodzi o to, że nie może być faktura wystawiona np. na firmę emotka
0 0

marzenier

#5897914 Napisano: 03.08.2014 21:49:48
is77 napisał(a):

gdyby adres miał się zgadzać, byłoby ograniczenie, a sądzę, że w konkursach lajkonik chodzi o napędzenie machiny sprzedaży emotka

Oby tylko ten zapis nie stał się powodem do pomysłowego odrzucania zgłoszeń konkursowych emotka

Zgłoszeń to nie.bo niby jak.tylko ewentualnych wygranych potem .
Bo jak to ze paragon z Warszawy a rower jedzie np do jakiejś wioski na Podkarpaciu emotka
Ale to chyba nie przejdzie,bo jak mi udowodnią ze ja w tej Warszawie nie byłam
Poza tym,tam sie wpisuje nr paragonów to nie rozumiem po co te cyrki

Co z tym limitem znakow,lepiej mi powiedzcie emotka
0 0

#5897915 Napisano: 03.08.2014 21:51:41
Sprawdzą listy obecności w pracy i wyciągi z kart bankowych emotka

co do znaków, nie ryzykowałabym i dałabym do 160 bez polskich liter emotka
0 0

memos

#5897916 Napisano: 03.08.2014 21:54:41
marzenier napisał(a):

is77 napisał(a):

Bo jak to ze paragon z Warszawy a rower jedzie np do jakiejś wioski na Podkarpaciu emotka

Że niby co? Wioski na Podkarpaciu gorsze? Wypraszam sobie! emotka
0 0

edi999a

#5897930 Napisano: 03.08.2014 22:46:57
czy udało się komuś przejść przez "tor przeszkód" w grze Żubra na FB? ja próbuję, ale jak na razie z marnym skutkiem - macie może jakiś sposób?
0 0

monikar

#5897932 Napisano: 03.08.2014 22:49:09
marzenier napisał(a):

is77 napisał(a):

niby nic nie piszą o limicie ale ja z zasady nie lubie konkursów bez limitu znaków...

ile kosztują najtańsze paluszki w ITM ktos wie?
0 0

mia

#5897936 Napisano: 03.08.2014 22:53:38
marzenier napisał(a):

U Versusa zawsze było 160 i wątpię, żeby to zmienili. Ja w każdym razie nie będę próbować, czy więcej przejdzie. emotka
0 0

monikar

#5897938 Napisano: 03.08.2014 23:03:15
mia napisał(a):

marzenier napisał(a):

U Versusa zawsze było 160 i wątpię, żeby to zmienili. Ja w każdym razie nie będę próbować, czy więcej przejdzie. emotka

a co oni ostatnio organizowali? gubię się już w tych agencjach...
0 0

darog

#5897950 Napisano: 03.08.2014 23:56:10
Witam, czy ten konkurs CIF/DOMESTOS w Tesco jest rozwiązany (wygraj łazienke)
https://www.e-kon...if.html#.U96uxGMuebg
0 0

edzia21

#5897951 Napisano: 03.08.2014 23:59:09
darog napisał(a):

Witam, czy ten konkurs CIF/DOMESTOS w Tesco jest rozwiązany (wygraj łazienke)
https://www.e-kon...if.html#.U96uxGMuebg

tak emotka
0 0