Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: mikki85

#5925478 Napisano: 02.10.2014 14:35:14
xena napisał(a):

ludzie normalnie masakra!!!! proszę powiedzcie mi czy opakowania z milki muszą być te promocyjne z punkcikami??? po prostu nie mam pojęcia o co biega -odesłałam wszystkie dokumenty z oryginalnym paragonem i moje zgloszenie zostało zweryfikowane negatywnie!!! No szlak by to trafił!! Co oni kombinują?? Jak ja dzieciom powiem, że jednak nie jadą na ferie??

zorganizuj szybko opakowania z punktami i odkręcaj sprawe
0 0

Gość: loczeq

#5925480 Napisano: 02.10.2014 14:36:14
xena napisał(a):

bardzo proszę macie jakiś tel do nich? napisałam od razu z formularza konktaktowe i odpisali błyskawicznie:

Witamy,

Dziękujemy za kontakt.

Aby uzyskać informacje co było powodem odrzucenia Pani zgłoszenia prosimy o przesłanie Reklamacji, wtedy będziemy mogli przesłać Pani takie informacje. Zgodnie z regulaminem Organizator nie ma obowiązku informowania laureata o negatywnej weryfikacji zgłoszenia.

Pozdrawiamy,
Organizator

jak widać nie mają zamiaru tłumaczyć, a co ja mam reklamować, nawet nie wiem czego się przyczepić?? Może jakaś głupia pomyłka w wypełnianiu formularza bo tego było dużo ale wypełniałam dokładnie, że wręcz nie wierzę!!! paragon był orayginalny i na 1000% ten nr co mówiła, czekolady kupione w Delikatesach Centrum, na paragonie jak byk MILKA!!!! no kurde co robić???

no to może:
- zgłosiłaś złą liczbę pkt,
- odesłałaś mniejszą liczbę punktów niż w zgłoszeniu, lub były one z innych produktów niż to wynika z paragonu,
- a może tak jak pisałem były to opakowania bez punktów (te pochodzące z Niemiec, zazwyczaj mają naklejkę z polskim opisem)

czytając to tak wszystko na szybko innej opcji nie widzę

niestety jest to iq i oni są bardzo skrupulatni jeśli chodzi o papierologię i przebieg loterii
0 0

Vivacia

#5925483 Napisano: 02.10.2014 14:40:14
xena napisał(a):

bardzo proszę macie jakiś tel do nich? napisałam od razu z formularza konktaktowe i odpisali błyskawicznie:

Witamy,

Dziękujemy za kontakt.

Aby uzyskać informacje co było powodem odrzucenia Pani zgłoszenia prosimy o przesłanie Reklamacji, wtedy będziemy mogli przesłać Pani takie informacje. Zgodnie z regulaminem Organizator nie ma obowiązku informowania laureata o negatywnej weryfikacji zgłoszenia.

Pozdrawiamy,
Organizator

jak widać nie mają zamiaru tłumaczyć, a co ja mam reklamować, nawet nie wiem czego się przyczepić?? Może jakaś głupia pomyłka w wypełnianiu formularza bo tego było dużo ale wypełniałam dokładnie, że wręcz nie wierzę!!! paragon był orayginalny i na 1000% ten nr co mówiła, czekolady kupione w Delikatesach Centrum, na paragonie jak byk MILKA!!!! no kurde co robić???

Na ich stronie jest nr telefonu http://www.iq-marketing.pl/kontakt.html
0 0

xena

#5925485 Napisano: 02.10.2014 14:40:20
no ale kurde nie rozumiem!! czekolady MILKA kupione w DC, smak jogurtowy 3 szt, 1 biała, opakowania całe więc co mnie obchodzi że nie nabili pkt??? w spisie produktów promocyjnych są dokładnie takie! czy to w ogóle może o to chodzić?
0 0

Gość: is77

#5925486 Napisano: 02.10.2014 14:41:50
Powinni powiedzieć w którym momencie "zauważyli błąd" żebyś mogła się odnieść do tego emotka
0 0

edzia21

#5925487 Napisano: 02.10.2014 14:43:06
xena napisał(a):

no ale kurde nie rozumiem!! czekolady MILKA kupione w DC, smak jogurtowy 3 szt, 1 biała, opakowania całe więc co mnie obchodzi że nie nabili pkt??? w spisie produktów promocyjnych są dokładnie takie! czy to w ogóle może o to chodzić?

przecież w konkursie biorą udział opakowania PROMOCYJNE z punktami, więc powinno Cię to raczej obchodzić, czy są na nim punkty i o jakiej wartości emotka
0 0

#5925489 Napisano: 02.10.2014 14:44:34
xena napisał(a):

jest taka możliwość bo bardzo duża ilość sklepów (małych) kupuje właśnie towar niemiecki (ze względu na jakość i cenę), teoretycznie tutaj się zbierało pkt i wg tego co czytam można było wysłać tylko je a nie całe opakowania, tak jak ktoś pisał na czekoladach pkt milki są pod zgrzewką - właśnie to sprawdziłem, na niemieckich nie ma ich nigdzie

dzwonienie do iq raczej nic nie da bo powiedzą to samo co w mailu
0 0

xena

#5925490 Napisano: 02.10.2014 14:45:09
no tak dzwoniłam!!! nikt nie raczy rozmawiać -proszę się kontaktować przez formularz -tylko i wyłącznie!! i tyle się dowiedziałam emotka
0 0

79magda

#5925493 Napisano: 02.10.2014 14:48:17
W Piotrze i Pawle również są niemieckie produkty z Milki, więc uważajcie emotka
0 0

xena

#5925496 Napisano: 02.10.2014 14:52:53
edzia21 napisał(a):

xena napisał(a):

przecież w konkursie biorą udział opakowania PROMOCYJNE z punktami, więc powinno Cię to raczej obchodzić, czy są na nim punkty i o jakiej wartości emotka

no nie wiem -zazwyczaj opakowania promocyjne to opakowanie danej marki biorące udział w danym czasie w konkursie (nie dotyczy oczywiście jeśli są jakieś kody), sprawdziłam na tych opakowaniach które mi zostały i rzeczywiście są punkty pod zgrzewką więc przypuszczam, że i tam były emotka Nie mam pojęcia co napisac w tej reklamacji i czy w ogóle jest od tego jakieś odwołanie?
0 0

Gość: weronetka

#5925497 Napisano: 02.10.2014 14:53:21
xena napisał(a):

no tak dzwoniłam!!! nikt nie raczy rozmawiać -proszę się kontaktować przez formularz -tylko i wyłącznie!! i tyle się dowiedziałam emotka

napisz przez formularz, odpowiadaja bardzo szybko
0 0

#5925498 Napisano: 02.10.2014 14:54:50
weronetka napisał(a):

xena napisał(a):

napisz przez formularz, odpowiadaja bardzo szybko

przecież jej odpowiedzieli że bez reklamacji nie podadzą żadnych szczegółów bo nie mają wg regulaminu takiego obowiązku
0 0

Gość: Estera2045

#5925499 Napisano: 02.10.2014 14:54:57
Co za stresujący konkurs w tej Milce !!!
0 0

#5925500 Napisano: 02.10.2014 14:56:43
xena napisał(a):

edzia21 napisał(a):

xena napisał(a):

no nie wiem -zazwyczaj opakowania promocyjne to opakowanie danej marki biorące udział w danym czasie w konkursie (nie dotyczy oczywiście jeśli są jakieś kody), sprawdziłam na tych opakowaniach które mi zostały i rzeczywiście są punkty pod zgrzewką więc przypuszczam, że i tam były emotka Nie mam pojęcia co napisac w tej reklamacji i czy w ogóle jest od tego jakieś odwołanie?

reklamacje napisz w ten sposób, że nie zgadasz się z nieuznaniem pozytywnej weryfikacji Twojego zgłoszenia gdyż wg. Ciebie spełnia ono wszystkie wymogi formalne regulaminu - wtedy oni odniosą się do tego i napiszą której części wg nich nie spełnia i będzie wiadomo
0 0

Gość: mariolakal

#5925501 Napisano: 02.10.2014 14:56:58
A czy te punkty są w ogóle widoczne "gołym okiem" ? Nie wiem, czy się pokusić o te ślizgacze... emotka
0 0

katrin1

#5925502 Napisano: 02.10.2014 14:59:00
Szukałam w moim sklepie tych produktów promocyjnych i np. czekolady jednego rodzaju tylko niektóre sztuki są oznaczone tą chmurką z napisem "promocja" a niektóre nie, tak że trzeba się pilnować. W ogóle w moim sklepie (Intermarche) tylko nieliczne produkty milki sa "promocyjne" reszta bez naklejek. I ta reszta chyba nie bierze udziału w loterii.
0 0

xena

#5925503 Napisano: 02.10.2014 14:59:08
beznadzieja po prostu!! Tak się cieszyłam z tych ferii a teraz osłabili mnie niesamowicie. Na dodatek żeby przesyłka dotarła na 100% wysłałam DHL-em no i mam ferie emotka
0 0

#5925504 Napisano: 02.10.2014 14:59:14
mariolakal napisał(a):

A czy te punkty są w ogóle widoczne "gołym okiem" ? Nie wiem, czy się pokusić o te ślizgacze... emotka

tego typu ślizgacz w zeszłym roku w biedrze kupiłem córce za 30 zł emotka
0 0

xena

#5925505 Napisano: 02.10.2014 15:00:46
katrin1 napisał(a):

Szukałam w moim sklepie tych produktów promocyjnych i np. czekolady jednego rodzaju tylko niektóre sztuki są oznaczone tą chmurką z napisem "promocja" a niektóre nie, tak że trzeba się pilnować. W ogóle w moim sklepie (Intermarche) tylko nieliczne produkty milki sa "promocyjne" reszta bez naklejek. I ta reszta chyba nie bierze udziału w loterii.

przecież na stronie Milki są produkty promocyjne z opisem punktowym i tam wszystkie produkty są bez chmurek..
0 0

anialistopad

#5925507 Napisano: 02.10.2014 15:01:27
Biorą udział wszystkie.które maja punkty nadrukowane i nie nusza byc w opakowaniu promocyjnym. Taka odpowiedź mi udzielono telefonicznie
0 0