Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

turli

#5925381 Napisano: 02.10.2014 12:11:57
polarniczka napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Zniknęła lista z wycieczkami z
"Kawy Tchibo" emotka

jest Pan Tomasz jest afera emotka

pisali na fb że to była testowa strona i przepraszają emotka
0 0

joan

#5925383 Napisano: 02.10.2014 12:12:57
zaczytana-pola napisał(a):

To chyba prywatna sprawa konkursowiczów co robią z wygranymi przez siebie nagrodami emotka I po co to? emotka

Popieram emotka
0 0

marzennia111

#5925385 Napisano: 02.10.2014 12:14:18
delvitto napisał(a):

a może ktoś chce kupić motor z Halls od pana Tomka?
http://otomoto.pl...ostawy-M4103376.html

http://forum.scigacz.pl/post-986489.html
z wpisu na forum wynika że został mu już tylko jeden emotka
0 0

zezowaty_kot

#5925391 Napisano: 02.10.2014 12:23:55
zaczytana-pola napisał(a):

delvitto napisał(a):

a może ktoś chce kupić motor z Halls od pana Tomka?
http://otomoto.pl...ostawy-M4103376.html

To chyba prywatna sprawa konkursowiczów co robią z wygranymi przez siebie nagrodami emotka I po co to? emotka

strach się nagrodami chwalić, bo do urzędu skarbowego pewnie donosy idą. E-konkursowicz niezawodny w rozliczaniu (cudzych) nagród. emotka
0 0

Gość: delvitto

#5925392 Napisano: 02.10.2014 12:25:18
tak, oczywiście, że prywatna sprawa, niech sobie sprzedaje, ja też bym sprzedała:)
ktoś tu wrzucał link z allegro (ferie z Milki), więc nie pomyślałam, że robię coś złego, jak wrzucę ten.
Swoją drogą, coraz bardziej intryguje mnie ten pan.
0 0

katrin1

#5925411 Napisano: 02.10.2014 12:51:19
W wynikach konkursów, gdzie widnieje nazwisko pana Tomasza P. jest podejrzanie dużo osób z Przemyśla, chyba ma sporą rodzinę emotka .

A co do nagród, owszem, każdy ma prawo z nimi robić co chce,ale czy uważacie, że gość, który ma monopol na wygrane w tak wielu konkursach wygrywa je w uczciwy sposób? Pazerność ludzka nie zna granic. Podejrzewam, że pan Tomasz jeśli nie jest właścicielem np. sklepu mógł wymyślić jakiś niezawodny patent na produkcję paragonów domowym sposobem)
0 0

abodak

#5925446 Napisano: 02.10.2014 13:44:35
Czy z laboo i kosmeterii ktoś już dostał bony?
0 0

edzia21

#5925447 Napisano: 02.10.2014 13:45:27
abodak napisał(a):

Czy z laboo i kosmeterii ktoś już dostał bony?

nie emotka
0 0

Gość: ir

#5925453 Napisano: 02.10.2014 13:51:03
katrin1 napisał(a):

W wynikach konkursów, gdzie widnieje nazwisko pana Tomasza P. jest podejrzanie dużo osób z Przemyśla, chyba ma sporą rodzinę emotka .

A co do nagród, owszem, każdy ma prawo z nimi robić co chce,ale czy uważacie, że gość, który ma monopol na wygrane w tak wielu konkursach wygrywa je w uczciwy sposób? Pazerność ludzka nie zna granic. Podejrzewam, że pan Tomasz jeśli nie jest właścicielem np. sklepu mógł wymyślić jakiś niezawodny patent na produkcję paragonów domowym sposobem)

emotka
0 0

Gość: brudny

#5925458 Napisano: 02.10.2014 14:02:26
kiedyś we wszystkich loteriach Aleksandrów Łódźki zgarniał większość nagród, a teraz tomek z przemyśla emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#5925465 Napisano: 02.10.2014 14:16:03
brudny napisał(a):

kiedyś we wszystkich loteriach Aleksandrów Łódźki zgarniał większość nagród, a teraz tomek z przemyśla emotka

a jeszcze wczesniej p.Henryk z Olsztyna i którąś loterię z Nivea chyba całe Wejcherowo wykosiło emotka to wszystko przez te ślizgacze, bo już była cisza emotka i właśnie sms, czytam: Czesc, tu Tomek z T-Mobile na karte... emotka
0 0

xena

#5925467 Napisano: 02.10.2014 14:18:35
ludzie normalnie masakra!!!! proszę powiedzcie mi czy opakowania z milki muszą być te promocyjne z punkcikami??? po prostu nie mam pojęcia o co biega -odesłałam wszystkie dokumenty z oryginalnym paragonem i moje zgloszenie zostało zweryfikowane negatywnie!!! No szlak by to trafił!! Co oni kombinują?? Jak ja dzieciom powiem, że jednak nie jadą na ferie??
0 0

Gość: is77

#5925468 Napisano: 02.10.2014 14:20:53
przecież milka nie ma punktów emotka
0 0

mahuska

#5925469 Napisano: 02.10.2014 14:21:59
xena napisał(a):

ludzie normalnie masakra!!!! proszę powiedzcie mi czy opakowania z milki muszą być te promocyjne z punkcikami??? po prostu nie mam pojęcia o co biega -odesłałam wszystkie dokumenty z oryginalnym paragonem i moje zgloszenie zostało zweryfikowane negatywnie!!! No szlak by to trafił!! Co oni kombinują?? Jak ja dzieciom powiem, że jednak nie jadą na ferie??

a nie możesz tam zadzwonić i zapytać czemu tak uznali....kurde mało ciekawe to emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#5925470 Napisano: 02.10.2014 14:23:07
xena napisał(a):

negatywnie, bo... ? emotka ja Milkę uwielbiam i taką, co kupuję to zawsze ma punkciki czy jest loteria/ konkurs czy nie ma
0 0

Gość: loczeq

#5925471 Napisano: 02.10.2014 14:25:00
mahuska napisał(a):

xena napisał(a):

a nie możesz tam zadzwonić i zapytać czemu tak uznali....kurde mało ciekawe to emotka

są cztery możliwości:

1. wpisany zły numer paragonu
2. na paragonie nie ma jasno napisane że to milka
3. kupiłaś w jakimś sklepie milke ściąganą z Niemiec i tam nie ma pkt, pkt są na wszystkich opakowaniach Milki przeznaczonych na nasz rynek
4. w agencji się dupneli emotka
0 0

renatak0

#5925472 Napisano: 02.10.2014 14:25:40
xena napisał(a):

Dzisiaj Pani do mnie dzwoniła(ślizgacze) i mówiła wyraźnie,ze mam odesłać paragon,dokumenty z regulaminu i opakowania produktów widniejących na paragonie .A na opakowaniach, każdych ąa punkty -pod zagięciem mały biały kwadracik z ilością punktów
0 0

joan

#5925473 Napisano: 02.10.2014 14:26:33
xena napisał(a):

Na stronie 7 regulaminu napisano, co trzeba przesłać: https://fioletowa..._Milka_Regulamin.pdf
Sprawdź, czy wszystko odesłałaś, jak trzeba.
0 0

xena

#5925476 Napisano: 02.10.2014 14:31:14
bardzo proszę macie jakiś tel do nich? napisałam od razu z formularza konktaktowe i odpisali błyskawicznie:

Witamy,

Dziękujemy za kontakt.

Aby uzyskać informacje co było powodem odrzucenia Pani zgłoszenia prosimy o przesłanie Reklamacji, wtedy będziemy mogli przesłać Pani takie informacje. Zgodnie z regulaminem Organizator nie ma obowiązku informowania laureata o negatywnej weryfikacji zgłoszenia.

Pozdrawiamy,
Organizator

jak widać nie mają zamiaru tłumaczyć, a co ja mam reklamować, nawet nie wiem czego się przyczepić?? Może jakaś głupia pomyłka w wypełnianiu formularza bo tego było dużo ale wypełniałam dokładnie, że wręcz nie wierzę!!! paragon był orayginalny i na 1000% ten nr co mówiła, czekolady kupione w Delikatesach Centrum, na paragonie jak byk MILKA!!!! no kurde co robić???
0 0

edzia21

#5925477 Napisano: 02.10.2014 14:32:40
xena napisał(a):

bardzo proszę macie jakiś tel do nich? napisałam od razu z formularza konktaktowe i odpisali błyskawicznie:

Witamy,

Dziękujemy za kontakt.

Aby uzyskać informacje co było powodem odrzucenia Pani zgłoszenia prosimy o przesłanie Reklamacji, wtedy będziemy mogli przesłać Pani takie informacje. Zgodnie z regulaminem Organizator nie ma obowiązku informowania laureata o negatywnej weryfikacji zgłoszenia.

Pozdrawiamy,
Organizator

jak widać nie mają zamiaru tłumaczyć, a co ja mam reklamować, nawet nie wiem czego się przyczepić?? Może jakaś głupia pomyłka w wypełnianiu formularza bo tego było dużo ale wypełniałam dokładnie, że wręcz nie wierzę!!! paragon był orayginalny i na 1000% ten nr co mówiła, czekolady kupione w Delikatesach Centrum, na paragonie jak byk MILKA!!!! no kurde co robić???

a odesłałaś im wszytjkie opakowania i każde z nich miało punkty na opakowaniu?
0 0