Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

agusiac87

#5925121 Napisano: 01.10.2014 21:51:35
hohoho

osobiście uważam że jeśli ktoś inwestuje i wydaje dużo pieniędzy na konkursy, to nie rozumiem zarzutów ze strony niektórych ludzi na forum, że tyle wygrał, że powinni wprowadzać ograniczenia w konkursach itp...
Skoro wydał kase i wygrał nagrodę i regulamin na to pozwala to ma to tego prawo.

Domysły co do kasy fiskalnej i inne teorie to tylko domysły, może tak jest może nie, jeśli tak to faktycznie agencje powinny w tym przypadku "zapobiegać" takim sytuacjom np. przez opakowania z kodami na opakowaniach itp

ale tak było i będzie jak świat długi i szeroki...

nie odpowiada nam dany konkurs lub jego regulamin, w którym ktoś może wygrać więcej razy, to cóż trzeba wybrać inny konkurs i szukać szczęścia gdzie indziej

emotka
0 0

misiamisiam

#5925125 Napisano: 01.10.2014 21:56:24
mia napisał(a):

29renata napisał(a):

Czy dochodzą Wam zwrotki z intermarche Velvet? Ja dostaję, że im przykro, ale treść SMSa nieprawidłowa, a wysyłam Velvet. nr paragonu. odpowiedź na 7055.

A ten konkurs nie skończył się wczoraj? emotka

Przepraszam, to mi się coś pomieszało. Widzę, że jest do dzisiaj. emotka

przed chwilką zwrotka przyszła bez problemu emotka
0 0

zubi

#5925126 Napisano: 01.10.2014 21:56:45
29renata napisał(a):

Czy dochodzą Wam zwrotki z intermarche Velvet? Ja dostaję, że im przykro, ale treść SMSa nieprawidłowa, a wysyłam Velvet. nr paragonu. odpowiedź na 7055.

dochodza
0 0

Gość: bronia

#5925129 Napisano: 01.10.2014 21:59:28
A były już jakieś wyniki z tego Velvetu? czy znów na koniec wszystko emotka ?
0 0

mia

#5925135 Napisano: 01.10.2014 22:06:51
bronia napisał(a):

A były już jakieś wyniki z tego Velvetu? czy znów na koniec wszystko emotka ?

A gdzie tam były. Miały być.
Toż oni już kompletnie nie ogarniają tych konkursów/loterii, co nabrali. Nie wiem, po co w ogóle w tych regulaminach jeszcze piszą, kiedy rozstrzygnięcia i powiadomienia, zamiast krótko "jak nam się zachce, albo przypomni". emotka
0 0

Gość: bronia

#5925140 Napisano: 01.10.2014 22:16:12
Masz Mia rację na wyniki ostatnio to nam każą dłuuugo czekać ale te miski wydaja się fajne więc można poczekać, święta się zbliżają będą idealne na prezent ! emotka emotka
0 0

Gość: Kate78

#5925142 Napisano: 01.10.2014 22:21:54
beata21 napisał(a):

monikar napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

https://www.odetc...ymsoba.pl/zwyciezcy/

zobaczcie kto wygrał motory emotka

a to, że tak zapytam jakiś nasz forumowicz?

tego to najstarsi Indianie pewnie nie wiedzą emotka emotka

Nie wiem, co myśleć o farcie pana T. emotka
0 0

Gość: ir

#5925145 Napisano: 01.10.2014 22:29:23
Kate78 napisał(a):

beata21 napisał(a):

monikar napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

Gość kupuje produkty tonami...bo o farcie nie ma mowy - nawet z mega fartem tyle by nie ugrał emotka A 3 motory = fajna nagroda, eh...
0 0

stokrotka238

#5925146 Napisano: 01.10.2014 22:31:10
polarniczka napisał(a):

nie znam przepisów co do rejestracji kasy fiskalnej, wiem tylko, że czasami trzeba (chyba zależy to od obrotu w danym roku obrachunkowym) nieważne zresztą, ogólnie rzecz biorąc w taką zbieżność okoliczności trudno uwierzyć, a agencje same powinny zacząć się zastanawiać nad faktem, że dane się powtarzają w jednym konkursie...akurat w paragonowych nie gram za często więc nie wiem jak oni to weryfikują

Ale nawet jak ktoś kupi sobie kasę to musi ją ufiskalnić bo inaczej paragony nie będą ważne. Może ktoś rzeczywiście ma sklep i sobie pocina... emotka
0 0

memos

#5925147 Napisano: 01.10.2014 22:33:59
ir napisał(a):

Kate78 napisał(a):

beata21 napisał(a):

monikar napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

Gość kupuje produkty tonami...bo o farcie nie ma mowy - nawet z mega fartem tyle by nie ugrał emotka A 3 motory = fajna nagroda, eh...

Czyli rozumiem, ze Hochlanda można sobie odpuścić emotka
0 0

zaczytana-pola

#5925156 Napisano: 01.10.2014 22:55:25
memos napisał(a):

ir napisał(a):

Kate78 napisał(a):

beata21 napisał(a):

monikar napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

Czyli rozumiem, ze Hochlanda można sobie odpuścić emotka

To było wiadomo, gdy pojawiła się pierwsza wzmianka o konkursie emotka
0 0

turli

#5925161 Napisano: 01.10.2014 23:21:49
Z tego co pamiętam to ten pan Tomasz jest zawsze obecny w każdej dużej loterii spożywczej. Też obstawiam że ma sklep.

http://paola.pl/loteria
0 0

xpac

#5925164 Napisano: 01.10.2014 23:30:18
Jak myślicie Oxford z ogólnego powinien dzwonić w tym tygodniu??
0 0

edzia21

#5925166 Napisano: 01.10.2014 23:37:25
xpac napisał(a):

Jak myślicie Oxford z ogólnego powinien dzwonić w tym tygodniu??

obstawiam piatek emotka
0 0

monikar

#5925167 Napisano: 01.10.2014 23:38:14
turli napisał(a):

Z tego co pamiętam to ten pan Tomasz jest zawsze obecny w każdej dużej loterii spożywczej. Też obstawiam że ma sklep.

http://paola.pl/loteria

I chyba dość liczną rodzinę emotka
0 0

mallina

#5925168 Napisano: 01.10.2014 23:39:47
turli napisał(a):

Patrząc na realne szanse wygrania takiej ilości nagród, to musiałby mieć pewnie sieć hipermarketów emotka Co łączy, te loterie w których się pojawia? Można kupić produkt gdziekolwiek i potrzebny jest tylko nr paragonu, który można potem wysyłać teoretycznie w nieskończoność. W Hochlandzie natomiast trzeba do każdego zgłoszenia kupić realny serek, więc szanse jakieś tam są, bo nawet hurtownicy mają ograniczone budżety emotka
0 0

xpac

#5925170 Napisano: 01.10.2014 23:44:42
mallina napisał(a):

turli napisał(a):

Patrząc na realne szanse wygrania takiej ilości nagród, to musiałby mieć pewnie sieć hipermarketów emotka Co łączy, te loterie w których się pojawia? Można kupić produkt gdziekolwiek i potrzebny jest tylko nr paragonu, który można potem wysyłać teoretycznie w nieskończoność. W Hochlandzie natomiast trzeba do każdego zgłoszenia kupić realny serek, więc szanse jakieś tam są, bo nawet hurtownicy mają ograniczone budżety emotka

Naprawdę myślisz, że jak wyślesz ten sam numer paragonu 100 razy to organizatorzy poproszą tylko o jeden paragon?? To by była klęska organizatorów...

Ps.: Przynajmniej teraz znamy nazwisko pana Tomasza... emotka
0 0

mallina

#5925172 Napisano: 01.10.2014 23:54:27
xpac napisał(a):

mallina napisał(a):

turli napisał(a):

Naprawdę myślisz, że jak wyślesz ten sam numer paragonu 100 razy to organizatorzy poproszą tylko o jeden paragon?? To by była klęska organizatorów...

Ps.: Przynajmniej teraz znamy nazwisko pana Tomasza... emotka

Ale przecież nie wysyła się tego z jednego numeru.
0 0

edzia21

#5925173 Napisano: 02.10.2014 00:01:17
Uważam, że nad każdą loterią czuwa jakiś programik, który wyłapuje częste duplikaty tego samego nr paragonu...nawet jeśli są wysyłane z róznych numerów. Spokojnie.
0 0

turli

#5925174 Napisano: 02.10.2014 00:05:42
edzia21 napisał(a):

Uważam, że nad każdą loterią czuwa jakiś programik, który wyłapuje częste duplikaty tego samego nr paragonu...nawet jeśli są wysyłane z róznych numerów. Spokojnie.

No tak , tylko że z góry nie można odrzucić takiego zgłoszenia myśląc że jest trefne. Trzeba zrobić weryfikację. I wtedy wysyła się konkretny paragon na jeden nr. i już. Reszta przepada ale to od razu jest założone że tak będzie.
0 0