Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: loczeq
pisałem już - zresztą wg tego co przeczytałem w regulaminie - chmurek i srurek nie musi być, można odesłać same wycięte znaczki z punktami wg tego co pisze na 7 stronie regulaminu
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Produkty nieposiadające takiej informacji".
kacia
Postów 225
Data rejestracji 23.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: is77
Uffff, wszędzie są punkciki
mia
Postów 17785
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 1
Konkursy dodane 19
Ja miałam takie przeprawy z IQ przy słynnej loterii z Cifem. Mimo listownej (bo inna nie wchodziła w grę) reklamacji, straciłam blender, do tej pory do końca nie wiem dlaczego. Podobno odesłałam błędny paragon (nie ten numer) - wierzę im jak psom
Od tego czasu wielbię te agencję.
Trzymam kciuki, żeby u Ciebie skończyło się to inaczej.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
edzia21
Postów 9892
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem po co się stresujesz, przecież jak wygrasz, idziesz do sklepu i kupujesz pod "ten" paragon prawidłowe produkty z punktami, jeśli masz złe
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
slonecznik1309
Postów 4047
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ta agencja lubi kręcić! organizowali wczesniej loterię Cif i tez sie czepaiali, ze ludzie wysłali zle numery paragonów, ze niby popełniali czeski bląd...bardzo duzo osob straciło przez to nagrody....w mojej rodzinie negatywnie zweryfikowali chyba 5 osób....
xena
Postów 684
Data rejestracji 03.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej -na miotle! Bo w końcu jesteśmy elastyczne!!!
slonecznik1309
Postów 4047
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pamiętam, tez męczyłam się z nimi z reklamacjami...
Gość: delvitto
jakbym była 100% pewna swoich racji, to słowo daję, podałabym do sądu, wygrana jest duża, więc warto, a oni by i tak zapłacili potem koszta.
Może masz w rodzinie jakiegoś prawnika, albo kogoś znajomego, gdyby ktoś taki został Twoim pełnomocnikiem, i wysłał pismo reklamacyjne w Twoim imieniu, od razu inaczej by gadali, zapewniam.
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
violka88
Postów 2682
Data rejestracji 19.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z cifem miałam to samo blender i miksera mi przepadł
ale no cóż ta agencja tak ma
mia
Postów 17785
Punkty karne 1
Konkursy dodane 19
Jak można do cholery pisać reklamację, jak nie wiadomo co się reklamuje?
Może zadzwoń do nich i poproś, żeby wyjaśnili to (telefonicznie) Twoim dzieciom, jako osobom zainteresowanym, dlaczego mają nie jechać na ferie...
Gość: delvitto
to prawda, powinni jakoś iść na rękę laureatowi, i nie traktować go jak jakiegoś wyłudzacza, skoro wysłał wszystko co trzeba. A pomylić się każdy ma prawo. Ja miałam taką sytuację, że zapomniałam podać w oświadczeniu nr telefonu, i z agencji napisali mi mailem, bym uzupełniła.
Wychodzi na to, że warto robić, na wszelki wypadek, zdjęcia wysyłanych rzeczy, by potem podejrzeć i porównać z tym, co oni mówią:( absurdalne to, ale wtedy byłoby 100% pewności, i nikt w agencji nie zarzuci że coś nie tak.
Mam nadzieję, że uda Ci się udowodnić swoje racje, 3mam kciuki.
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17785
Punkty karne 1
Konkursy dodane 19
Znaczy, nic się sk...le nie zmienili.
Dobra, robię jedyne co mogę - trzymam kciuki!
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
notta
Postów 9156
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 1
Konkursy dodane 5
Szczęśliwych paragonów życzę
|
zezowaty_kot
Postów 2895
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Eeee tam, ja na przykład mam dom wypchany podpaskami, żelami do higieny intymnej i tamponami. Nie mam już gdzie trzymać, więc kilka Venusów stoi w łazience na podłodze. Jak to mój szwagier powiedział, kiedy mąż postawił na stole 5 tych preparatów do higieny intymnej: "chyba mąż Ci daje małe aluzje"
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
edzia21
Postów 9892
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja nabyłam na ten cel 18 m2 garażu podziemnego
zezowaty_kot
Postów 2895
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane