Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: loczeq

#5925508 Napisano: 02.10.2014 15:02:17
xena napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Szukałam w moim sklepie tych produktów promocyjnych i np. czekolady jednego rodzaju tylko niektóre sztuki są oznaczone tą chmurką z napisem "promocja" a niektóre nie, tak że trzeba się pilnować. W ogóle w moim sklepie (Intermarche) tylko nieliczne produkty milki sa "promocyjne" reszta bez naklejek. I ta reszta chyba nie bierze udziału w loterii.

przecież na stronie Milki są produkty promocyjne z opisem punktowym i tam wszystkie produkty są bez chmurek..

pisałem już - zresztą wg tego co przeczytałem w regulaminie - chmurek i srurek nie musi być, można odesłać same wycięte znaczki z punktami wg tego co pisze na 7 stronie regulaminu
0 0

bethan

#5925509 Napisano: 02.10.2014 15:04:46
Przecież na Milkę wystarczy odesłać część opakowania, tylko z punktami. Ponadto "Loterią są objęte zarówno Produkty posiadające na opakowaniu informację o Loterii, jak i
Produkty nieposiadające takiej informacji".
0 0

kacia

#5925525 Napisano: 02.10.2014 15:37:27
nie moge się zarejestrować na chupa chups, bo wpisując kod nie chce wpisywać cyfer , czy ktos tak miał emotka ?
0 0

Gość: is77

#5925553 Napisano: 02.10.2014 16:46:02
Wróciłam do domu i obejrzałam z każdej strony opakowania Milki, wystraszona, ze kupiłam niemieckie opakowania emotka
Uffff, wszędzie są punkciki emotka
0 0

mia

#5925558 Napisano: 02.10.2014 16:53:35
xena napisał(a):

beznadzieja po prostu!! Tak się cieszyłam z tych ferii a teraz osłabili mnie niesamowicie. Na dodatek żeby przesyłka dotarła na 100% wysłałam DHL-em no i mam ferie emotka

Ja miałam takie przeprawy z IQ przy słynnej loterii z Cifem. Mimo listownej (bo inna nie wchodziła w grę) reklamacji, straciłam blender, do tej pory do końca nie wiem dlaczego. Podobno odesłałam błędny paragon (nie ten numer) - wierzę im jak psom emotka - potem razem z reklamacją odesłałam im wszystkie paragony, które były zgłaszane na wszelki wypadek, ale nic to nie dało... emotka
Od tego czasu wielbię te agencję. emotka

Trzymam kciuki, żeby u Ciebie skończyło się to inaczej. emotka
0 0

edzia21

#5925559 Napisano: 02.10.2014 16:54:11
is77 napisał(a):

Wróciłam do domu i obejrzałam z każdej strony opakowania Milki, wystraszona, ze kupiłam niemieckie opakowania emotka
Uffff, wszędzie są punkciki emotka

nie wiem po co się stresujesz, przecież jak wygrasz, idziesz do sklepu i kupujesz pod "ten" paragon prawidłowe produkty z punktami, jeśli masz złe emotka
0 0

slonecznik1309

#5925563 Napisano: 02.10.2014 16:58:21
xena napisał(a):

ludzie normalnie masakra!!!! proszę powiedzcie mi czy opakowania z milki muszą być te promocyjne z punkcikami??? po prostu nie mam pojęcia o co biega -odesłałam wszystkie dokumenty z oryginalnym paragonem i moje zgloszenie zostało zweryfikowane negatywnie!!! No szlak by to trafił!! Co oni kombinują?? Jak ja dzieciom powiem, że jednak nie jadą na ferie??

ta agencja lubi kręcić! organizowali wczesniej loterię Cif i tez sie czepaiali, ze ludzie wysłali zle numery paragonów, ze niby popełniali czeski bląd...bardzo duzo osob straciło przez to nagrody....w mojej rodzinie negatywnie zweryfikowali chyba 5 osób.... emotka emotka emotka przez kilka lat nie popełniłam błedu wysyłajac zgloszenia...a tu wmawiali cuda....pisalam reklamacje...nic nie dało emotka
0 0

xena

#5925564 Napisano: 02.10.2014 17:04:28
asiabuczkowskato mnie pocieszyłaś emotka coś czuję, że już po imprezie emotka za co??
0 0

slonecznik1309

#5925565 Napisano: 02.10.2014 17:05:37
mia napisał(a):

xena napisał(a):

beznadzieja po prostu!! Tak się cieszyłam z tych ferii a teraz osłabili mnie niesamowicie. Na dodatek żeby przesyłka dotarła na 100% wysłałam DHL-em no i mam ferie emotka

Ja miałam takie przeprawy z IQ przy słynnej loterii z Cifem. Mimo listownej (bo inna nie wchodziła w grę) reklamacji, straciłam blender, do tej pory do końca nie wiem dlaczego. Podobno odesłałam błędny paragon (nie ten numer) - wierzę im jak psom emotka - potem razem z reklamacją odesłałam im wszystkie paragony, które były zgłaszane na wszelki wypadek, ale nic to nie dało... emotka

pamiętam, tez męczyłam się z nimi z reklamacjami... emotka emotka
0 0

Gość: delvitto

#5925568 Napisano: 02.10.2014 17:16:00
xena napisał(a):

asiabuczkowskato mnie pocieszyłaś emotka coś czuję, że już po imprezie emotka za co??

jakbym była 100% pewna swoich racji, to słowo daję, podałabym do sądu, wygrana jest duża, więc warto, a oni by i tak zapłacili potem koszta.
Może masz w rodzinie jakiegoś prawnika, albo kogoś znajomego, gdyby ktoś taki został Twoim pełnomocnikiem, i wysłał pismo reklamacyjne w Twoim imieniu, od razu inaczej by gadali, zapewniam.
0 0

xena

#5925577 Napisano: 02.10.2014 17:40:11
delvitto ale jak tu być na 100% pewnym? starałam się wypełnić wszystko dokładnie, paragon był na 1000% ten i jasno opisany, mam tylko wątpliwość co do tych punktów bo faktycznie nie sprawdziłam czy były. Ale najgorsze jest to że normalnie człowiek czuje się jak przed jakąś rozprawą -wygra się czy nie? Jak oni nas traktują? w końcu skoro się wygrało to chyba powinni jakoś inaczej podejść do tematu i jeśli czegoś brakuje to poinformować co i jak. A tu człowiek się cieszy jak głupi, odsyła wszystko i może czekac na ferie do samych wakacji emotka
0 0

violka88

#5925580 Napisano: 02.10.2014 17:45:12
mia napisał(a):

xena napisał(a):

z cifem miałam to samo blender i miksera mi przepadł
emotka bo niby numery paragonów nie takie emotka ale wiem na 100% że były właściwe emotka
ale no cóż ta agencja tak ma emotka
0 0

mia

#5925585 Napisano: 02.10.2014 17:50:26
xena napisał(a):

delvitto ale jak tu być na 100% pewnym? starałam się wypełnić wszystko dokładnie, paragon był na 1000% ten i jasno opisany, mam tylko wątpliwość co do tych punktów bo faktycznie nie sprawdziłam czy były. Ale najgorsze jest to że normalnie człowiek czuje się jak przed jakąś rozprawą -wygra się czy nie? Jak oni nas traktują? w końcu skoro się wygrało to chyba powinni jakoś inaczej podejść do tematu i jeśli czegoś brakuje to poinformować co i jak. A tu człowiek się cieszy jak głupi, odsyła wszystko i może czekac na ferie do samych wakacji emotka

Najgorsze właśnie u nich jest to, że nie powiedzą Ci o co chodzi, tylko "pisz reklamację". emotka
Jak można do cholery pisać reklamację, jak nie wiadomo co się reklamuje? emotka
Może zadzwoń do nich i poproś, żeby wyjaśnili to (telefonicznie) Twoim dzieciom, jako osobom zainteresowanym, dlaczego mają nie jechać na ferie... emotka
0 0

Gość: delvitto

#5925594 Napisano: 02.10.2014 18:05:10
xena napisał(a):

to prawda, powinni jakoś iść na rękę laureatowi, i nie traktować go jak jakiegoś wyłudzacza, skoro wysłał wszystko co trzeba. A pomylić się każdy ma prawo. Ja miałam taką sytuację, że zapomniałam podać w oświadczeniu nr telefonu, i z agencji napisali mi mailem, bym uzupełniła.
Wychodzi na to, że warto robić, na wszelki wypadek, zdjęcia wysyłanych rzeczy, by potem podejrzeć i porównać z tym, co oni mówią:( absurdalne to, ale wtedy byłoby 100% pewności, i nikt w agencji nie zarzuci że coś nie tak.
Mam nadzieję, że uda Ci się udowodnić swoje racje, 3mam kciuki.
0 0

xena

#5925595 Napisano: 02.10.2014 18:06:27
mia myślisz, że nie dzwoniłam -w sprawie konkursu milki kontakt przez formularz kontaktowy -TYLKO I WYŁĄCZNIE -koniec rozmowy
0 0

mia

#5925596 Napisano: 02.10.2014 18:09:00
xena napisał(a):

mia myślisz, że nie dzwoniłam -w sprawie konkursu milki kontakt przez formularz kontaktowy -TYLKO I WYŁĄCZNIE -koniec rozmowy

Znaczy, nic się sk...le nie zmienili. emotka

Dobra, robię jedyne co mogę - trzymam kciuki! emotka emotka
0 0

notta

#5925604 Napisano: 02.10.2014 18:25:21
A ja z innej beczki dlaczego wszystkie konkursy promocyjne teraz związane są ze słodyczami emotka ? Powariowali.. Wedel, Milka, prince polo, Lubisie, chupa chupsy, ferrero, teraz widzę jeszcze ze bueno sie szykuje.. Oszaleje.... Chcą nas tuczyć na zimę xD
0 0

zezowaty_kot

#5925607 Napisano: 02.10.2014 18:32:42
ivanotta napisał(a):

A ja z innej beczki dlaczego wszystkie konkursy promocyjne teraz związane są ze słodyczami emotka ? Powariowali.. Wedel, Milka, prince polo, Lubisie, chupa chupsy, ferrero, teraz widzę jeszcze ze bueno sie szykuje.. Oszaleje.... Chcą nas tuczyć na zimę xD

Eeee tam, ja na przykład mam dom wypchany podpaskami, żelami do higieny intymnej i tamponami. Nie mam już gdzie trzymać, więc kilka Venusów stoi w łazience na podłodze. Jak to mój szwagier powiedział, kiedy mąż postawił na stole 5 tych preparatów do higieny intymnej: "chyba mąż Ci daje małe aluzje" emotka
0 0

edzia21

#5925611 Napisano: 02.10.2014 18:40:02
zezowaty_kot napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Eeee tam, ja na przykład mam dom wypchany podpaskami, żelami do higieny intymnej i tamponami. Nie mam już gdzie trzymać, więc kilka Venusów stoi w łazience na podłodze. Jak to mój szwagier powiedział, kiedy mąż postawił na stole 5 tych preparatów do higieny intymnej: "chyba mąż Ci daje małe aluzje" emotka

a ja nabyłam na ten cel 18 m2 garażu podziemnego emotka moja konkursowa dziupla. Zrobił się tam taki gwar, że samochód już nie wjeżdża i stoi przed domem emotka emotka
0 0

zezowaty_kot

#5925613 Napisano: 02.10.2014 18:44:18
Edzia21, nawet samochód na konkurs kupiłaś? emotka emotka
0 0