Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mirai

#5926596 Napisano: 05.10.2014 00:54:12
W loterii, która właśnie startuje:
"OSRAM LED - wygrywa pomarańczowa lampa", widzę już zwycięzców "pociotek" właścicieli i sprzedawców sklepów oświeleniowych. Wystarczy przecież, że sami "na sklepie" sprawdzą, czy dana żarówka świeci na pomarańczowo - wtedy "hulaj dusza" emotka
Minus mają taki, że takich jest tylko 100 na 200.000 tys. sztuk, ale znowu będą "przegięcia". Waham się, czy brać w tym udział, bo szanse widzę marne... emotka
0 0

taalvikki

#5926598 Napisano: 05.10.2014 01:09:16
maggie napisał(a):

https://www.faceb.../szukamlosia?fref=nf

Wielki konkurs na otwarcie!!!!

Znajdź i napisz w komentarzu dwie różnice między obrazkami.
Wszyscy, którzy prawidłowo zgadną, dostaną iPhony6+, mamy 200 sztuk bez folii i nie możemy ich sprzedać.

Podejrzany konkurs...

już dawno było trochę takich podejrzanych. w odpowiedzi na nie powstał nawet konkurs, w którym wygrać można było parówki bez folijek emotka

0 0

krzysieq

#5926600 Napisano: 05.10.2014 01:44:42
mirai napisał(a):

"OSRAM LED - wygrywa pomarańczowa lampa", widzę już zwycięzców "pociotek" właścicieli i sprzedawców sklepów oświeleniowych. Wystarczy przecież, że sami "na sklepie" sprawdzą, czy dana żarówka świeci na pomarańczowo - wtedy "hulaj dusza" emotka
Minus mają taki, że takich jest tylko 100 na 200.000 tys. sztuk, ale znowu będą "przegięcia". Waham się, czy brać w tym udział, bo szanse widzę marne... emotka

te zarowki sa chyba w blister pakowane, wiec ciezko je sprawdzic bez uszkodzenia opakowania
0 0

Gość: bartex89

#5926601 Napisano: 05.10.2014 02:56:27
to
taalvikki napisał(a):

maggie napisał(a):

https://www.faceb.../szukamlosia?fref=nf

Wielki konkurs na otwarcie!!!!

Znajdź i napisz w komentarzu dwie różnice między obrazkami.
Wszyscy, którzy prawidłowo zgadną, dostaną iPhony6+, mamy 200 sztuk bez folii i nie możemy ich sprzedać.

Podejrzany konkurs...

już dawno było trochę takich podejrzanych. w odpowiedzi na nie powstał nawet konkurs, w którym wygrać można było parówki bez folijek emotka

to jest fejk służący przyciagnieciu ludzi na fanpage. nazbiera sie ich "troche" , a gosc zmieni nazwe i sprzeda fanpage za pare zlotych
0 0

Gość: mikki85

#5926604 Napisano: 05.10.2014 05:57:25
krzysieq napisał(a):

mirai napisał(a):

te zarowki sa chyba w blister pakowane, wiec ciezko je sprawdzic bez uszkodzenia opakowania

ale masz prawo sprawdzić na sklepie każdą żarówkę

po to w marketach są specjalne gniazdka
0 0

Gość: mikki85

#5926606 Napisano: 05.10.2014 06:04:42
loczeq napisał(a):

nouvelle napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

efka napisał(a):

maximus napisał(a):

LIPTON herbaty, na opakowaniach jest informacja o 100 rowerach do wygrania, słuchawkach. Ktoś wie więcej ? Jakie zasady i od kiedy zacznie się konkurs ?

https://www.e-kon...aj.html#.VCQPDh1Sg8U

mialam 3 opakowania tej herbaty, w żadnym nie było żadnej torebki z nagrodą. Pomijając że te herbaty piłam przez ostatnie 3 miesiące, od czasu do czasu wpierał mnie mąż i teściowa więc nie mam pewności że torebki z ewentualną nagrodą po prostu zostały niezauważone i wywalone. Uważam że ten konkurs jest do d***!

Oczywiście. TYpowa loteria pt.Wrzucamy do sprzedaży torebki bez nagrody, a te z nagrodami zostają "rozlosowane" przez ziomków.

nie ładnie tak kogoś oskarżać nie mając dowodów emotka

no to pochwal sie co wygrałes
0 0

edzia21

#5926615 Napisano: 05.10.2014 09:25:24
mikki85 napisał(a):

krzysieq napisał(a):

mirai napisał(a):

"wtajemniczeni" ze sklepów zdążą sprawdzić przed nami emotka
0 0

Gość: loczeq

#5926638 Napisano: 05.10.2014 11:17:30
mikki85 napisał(a):

loczeq napisał(a):

nouvelle napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

efka napisał(a):

maximus napisał(a):

LIPTON herbaty, na opakowaniach jest informacja o 100 rowerach do wygrania, słuchawkach. Ktoś wie więcej ? Jakie zasady i od kiedy zacznie się konkurs ?

https://www.e-kon...aj.html#.VCQPDh1Sg8U

mialam 3 opakowania tej herbaty, w żadnym nie było żadnej torebki z nagrodą. Pomijając że te herbaty piłam przez ostatnie 3 miesiące, od czasu do czasu wpierał mnie mąż i teściowa więc nie mam pewności że torebki z ewentualną nagrodą po prostu zostały niezauważone i wywalone. Uważam że ten konkurs jest do d***!

Oczywiście. TYpowa loteria pt.Wrzucamy do sprzedaży torebki bez nagrody, a te z nagrodami zostają "rozlosowane" przez ziomków.

nie ładnie tak kogoś oskarżać nie mając dowodów emotka

no to pochwal sie co wygrałes

nic nie wygrałem bo nie piję tej herbaty - dla mnie jest śmieciowa a po drugie mam pojęcie ile produkuje się opakowań i ile z nich ma "nagrodę w środku" i bardzo łatwo sobie policzyć jakie kto ma szansę na wygraną
0 0

Gość: ir

#5926640 Napisano: 05.10.2014 11:33:25
edzia21 napisał(a):

mikki85 napisał(a):

krzysieq napisał(a):

mirai napisał(a):

O, to, to! emotka
0 0

darog

#5926666 Napisano: 05.10.2014 14:40:07
Czy ktoś oprócz mnie i mojej koleżanki z pracy kupował na konkurs Superpharm farbe Palette w saszetkach?

oboje uznaliśmy - że się nadaje. Koleżanka zobaczyła onfo w gazetce o konkursie-tam brak informacji "oprócz saszetek" poprosiła o regulamin-obsługa wydrukowała,dała-w regulaminie również brak info "oprócz saszetek". Juz wiem-że takie info jest na ich www, ale w zasadzie-czy musze wchodzić na ogólna stronę Superpharmu-skoro mam regulamin?? Żeby nie było problemu-jak ew. wygramy i każa przesłac paragon z farbą za 20 zł...A juz zaraz chyba ma byc rozwiązanie konka
0 0

margo466

#5926674 Napisano: 05.10.2014 15:13:37
darog napisał(a):

Czy ktoś oprócz mnie i mojej koleżanki z pracy kupował na konkurs Superpharm farbe Palette w saszetkach?

oboje uznaliśmy - że się nadaje. Koleżanka zobaczyła onfo w gazetce o konkursie-tam brak informacji "oprócz saszetek" poprosiła o regulamin-obsługa wydrukowała,dała-w regulaminie również brak info "oprócz saszetek". Juz wiem-że takie info jest na ich www, ale w zasadzie-czy musze wchodzić na ogólna stronę Superpharmu-skoro mam regulamin?? Żeby nie było problemu-jak ew. wygramy i każa przesłac paragon z farbą za 20 zł...A juz zaraz chyba ma byc rozwiązanie konka

ja kupiłam też saszetki emotka
0 0

zubi

#5926679 Napisano: 05.10.2014 15:39:35
margo466 napisał(a):

darog napisał(a):

ja kupiłam też saszetki emotka

ja tez
0 0

lusienka

#5926682 Napisano: 05.10.2014 16:26:55
ir napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mikki85 napisał(a):

krzysieq napisał(a):

mirai napisał(a):

O, to, to! emotka

Nie muszą być nawet wtajemniczeni,bo przecież opakowanie ponoć ma być promocyjne i zawierać informację o konkursie
0 0

deva

#5926689 Napisano: 05.10.2014 16:45:58
jak szybko rozwiązuja konkursy na ibeauty? Bo konkurs z wirtualna klinika zniknął, a regulaminu w ogóle nie było. Może ktos wie?
0 0

selenes

#5926695 Napisano: 05.10.2014 17:14:40
deva napisał(a):

jak szybko rozwiązuja konkursy na ibeauty? Bo konkurs z wirtualna klinika zniknął, a regulaminu w ogóle nie było. Może ktos wie?

Myślę, że MAX to tydzień emotka Z tym, że klinika była trochę innym konkursem niż dotychczasowe na forum... ale szybko ogarniają w każdym razie emotka
0 0

olunka

#5926707 Napisano: 05.10.2014 18:28:04
Wysylal ktos teraz na ABC Dobry wybor? Dostalam zwrotke ze 5.10 zakonczyli przyjmowac zgłoszenia emotka
0 0

darog

#5926708 Napisano: 05.10.2014 18:30:06
olunka napisał(a):

Wysylal ktos teraz na ABC Dobry wybor? Dostalam zwrotke ze 5.10 zakonczyli przyjmowac zgłoszenia emotka

pisałem na "wkurza mnie"...było to samo, chociaż jeszcze 6 godz do końca dnia zostało..
niestety nie bede miał czasu sie tym zajac. trudno,.
0 0

deva

#5926709 Napisano: 05.10.2014 18:32:34
selenes napisał(a):

deva napisał(a):

Myślę, że MAX to tydzień emotka Z tym, że klinika była trochę innym konkursem niż dotychczasowe na forum... ale szybko ogarniają w każdym razie emotka

Ok, dzieki za odpowiedź, emotka
nagrody fajne były i sporo...
0 0

olunka

#5926710 Napisano: 05.10.2014 18:35:07
darog napisał(a):

olunka napisał(a):

pisałem na "wkurza mnie"...było to samo, chociaż jeszcze 6 godz do końca dnia zostało..
niestety nie bede miał czasu sie tym zajac. trudno,.

Ja jutro zadzwonie
0 0

izak1000

#5926725 Napisano: 05.10.2014 19:52:58
deva napisał(a):

selenes napisał(a):

deva napisał(a):

Ok, dzieki za odpowiedź, emotka
nagrody fajne były i sporo...

nic nie zniknęło i wszystko jest na stronie, nawet informacja kiedy będą wyniki.. emotka
0 0