Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2895
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
Gość: frodo
Albo Pan Tomasz został zablokowany...
Gość: olakopp
Małe wyjaśnienie, które jest usuwane z FB Lay's, niestety. A pozwala sobie wyobrazić, z kim się rywalizuje.
Aktualnie na 1. miejscu jest gracz o nicku 98dzejzol z wynikiem 31954. Aplikacja konkursowa w przypadku tworzenia konta przez FB pobiera nazwę z adresu profilu użytkownika. No i.... oto pan z pierwszego miejsca pan 98dzejzol, dzień dobry, pani Michale.
Jeśli chcecie odwiedzić profil tego pana, to po prostu wpiszcie jego nazwę po adresie www.facebook.com/
Po chwili szukania okazuje się, że pan Michał gra w konkursach i wygrywa od czasu do czasu. Na przykład, http://www.x-kom.pl/?news=910 . O, patrzcie, konkursu polegał na odpowiadaniu pytań na czas. No... zawodowiec
Po kolejnej chwili trafiłam na drugi profil na FB pana Michała.
I stąd już prosta droga do odkrycia, że pan Michał studiuje Informatykę na Politechnice Częstochowskiej na specjalności Inżynieria Oprogramowania. Taaaak, Inżynieria oprogramowania. No...... Tutaj macie podział na grupy:
wimii.pcz.czest.pl/download/dla_studenta/lista_specjalnosci_2014_2015/lista_specjalnosci_inf_2014_2015.pdf
Jak się postaracie, to możecie sprawdzić kiedy pan Michał ma zajęcia.
Ciekawe, czy układa słowa też podczas wykładów z przedmiotu Sztuczna Inteligencja.
Absolutnie, nie twierdzę, że pan Michał cheatuje w konkursie Lay's Vegas.
Choć proste skojarzenie mówi mi, że informatycy rzadko mają uzdolnienia językowe i mają dość ubogie słownictwo. Nooo, ale widać pan Michał w przerwach między zajęciami podczytuje Moliera, Mrożka, Micińskiego, Miłosza, a jak nikt nie widzi to nawet Musierowicz
Więc nie wkurzajcie się, że nie dajecie rady. Najprawdopodobniej, trafiliście na miłośnika literatury i informatyki.
A, z ciekawości dodam, że sama osiągnęłam wynik nieco ponad 20 tys. przy dość sprawnym wpisaniu około 220 haseł, z czego tylko lub aż 5 nie znałam, więc je pominęłam
Jak chcecie, to kopiujcie, wklejajcie gdzie chcecie. Myślę, że to pomoże niektórym zrozumieć, o co chodzi w Lay's Vegas.
zaczytana-pola
Postów 11690
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: giuliettaX
jakieś 2-3 lata temu były filmiki na yt jak to się "ręcznie robi" w takich aplikacjach, więc od tamtej pory przy takich konkursach zupełny chillout
aguagu
Postów 3195
Data rejestracji 03.04.2014
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jestem bardzo ciekawa co to za skojarzenie?
Proponuję pojechać do Częstochowy i udać sie na jakieś zajęcia Pana Michała. Po co snuć domysły.
I cieszyć się, że nie studiuje na Politechnice Wrocławskiej, bo jak wiadomo Wrocław informatyką stoi.
OLX karmi psy ze schronisk, wystarczy kliknąć.
https://www.olx.pl/lps/nakarm-psa/
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: boom30
No to od dziś informatycy mają zakaz grania w konkursach ot co!
Tak napisałam, bo wiem, że osoby z forum grały regularnie i naprawdę sporo zgarnęły przez ostatnie trzy tygodnie.
I bardzo się zaangażowały.
Piszę, żeby raczej szukać opcji informatycznej teraz, a nie sprawnościowo-językowej.
Ale wczoraj wjechała opcja informatyczna. Godzina w godzinę - w dzień i w nocy - wyniki ponad 20 tys. I nawet 50 złotych nie ugrasz.
Ja wiem, takie życie, no trudno
A skąd moje złe skojarzenia o informatykach? Z życia, kochani
Gość: enfamka
to widać miałaś pecha! bo ja większość informatyków których spotkałam to BARDZO inteligentni ludzie, wszechstronni i naprawdę fajni
aguagu
Postów 3195
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Podpinam się.
I obiad ugotują i czasem nawet pozmywają, czy komputer naprawią
Widocznie miałam pecha
Ale to jest chyba forum konkursowe i tu chyba dyskutujemy o konkursach, a nie o tym, czy informatycy są oczytani, co nie?
Teraz dostanę 30 postów, o tym, że informatycy są super, ohmygod.
olabas
Postów 743
Data rejestracji 29.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
POLECANKI:
Kod polecający ERSTE BANK - 5AUPVX - bony o wartości 100zł dla mnie i dla Ciebie po założeniu konta!
Allegro Share - polecaj produkty i zgarniaj bony Allegro - https://allegro.p...c-80ec-1d0cf21ae511#
aguagu
Postów 3195
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Co tak, więc najlepiej założyć konto, obrazić informatyków i napisać post, który ma wszystkich poinformować o tym, że zdobycie uczciwie 30 000 pkt nie jest realne, dać namiary na osobę, która ma taki wynik (jako jedna z wieeelu), wrzucić info, o tym by wiadomość rozpowszechnić, ale przy tym nikogo nie oskarżać.
Czyli w sumie co, podać Ci nr do informatyków?
olabas
Postów 743
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.golden...a-facebooku,2419843/
Wytykanie palcami uczestników nie jest fajne, jeśli ktoś zasługuje na krytykę, to tylko organizator.
Cześć Ola, trochę z myślą o tobie pisałam to, co napisałam.
Przy okazji gratulacje, i tak Ci się sporo udało
Teraz to już chyba po zabawie, a była całkiem fajna - zwłaszcza jak cię widziałam o 3 w nocy w rankingu
Regularnie pod koniec każdej godziny pojawiają się wyniki ponad 20 tys., więc nawet jeśli człowiek ma przez chwilę nadzieję, to gdy na zegarze wybija 59. minuta, to ta nadzieja pryska, ech.
Zwłaszcza, że wyniki ponad 20 tys., to już jest coś nieosiągalnego. Fizycznie jest to męczące, psychicznie też. I ktoś, kto "robi" takie wyniki może czuć się bezpieczny, bo nikt ze zwykłych wpisywaczy haseł go nie przegoni.
No cóż, dodam jeszcze, że jak porównywałam rankingi, to przez pierwsze trzy tygodnie wywalano różne nicki, ale teraz chyba ktoś znalazł sposób, jak skutecznie zrobić ponad 20 tys. bez obaw o usunięcie z klasyfikacji. I teraz obstawiają każdą godzinę. Czy to 11 w południe, czy 4 nad ranem.
Aguagu, przenieś się na kwejka albo fotka.pl i tam dyskutuj o tym, czy informatycy zaspokajają twoje potrzeby. Moich nie - i o tym napisałam. Co ci do tego, że mam złe zdanie o informatykach? Są ludzie, którzy nie lubią polityków, piłkarzy, czarnoskórych. Ja uważam, że informatycy mają słabe słownictwo. I tyle.
Jeśli chcesz pogadać o tym jeszcze, pisz na priv do mnie, ok?
BO TO JEST FORUM O KONKURSACH!
Ps. Widzę, że od swoich ziomków informatyków pożyczyłaś miłość do cudownej (ale i skomplikowanej dla niektórych!) polskiej składni.
"bo ja większość informatyków których spotkałam to BARDZO inteligentni ludzie, wszechstronni i naprawdę fajni"
No, gratulacje.
olabas
Postów 743
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: enfamka
OK, OK, poniosło mnie, ale chciałam pogadać o tym konkursie, a nie o tym, czy informatyk jest uroczy, czy odrażająco brudny i zły.
:)
Miłego dnia, Girls
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
wiesz co, za bardzo nie ma o czym gadać-bo lays uważa że są to uczciwe wyniki,z Fb wszelkie złe komentarze usuwa więc nie ma po co tam grać przynajmniej dla mnie
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/