Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: delvitto

#5927327 Napisano: 07.10.2014 11:47:01
dlaczego jednak tak dziwnie wyglądają listy zwycięzców w Milce? w 1 tygodniu na ślizgacze 9 osób, w 2 tygodniu już 21, a teraz 27. Jest tendencja zwyżkowa, ale wciąż to mało, gdzie reszta?
0 0

Gość: is77

#5927337 Napisano: 07.10.2014 11:56:19
delvitto napisał(a):

dlaczego jednak tak dziwnie wyglądają listy zwycięzców w Milce? w 1 tygodniu na ślizgacze 9 osób, w 2 tygodniu już 21, a teraz 27. Jest tendencja zwyżkowa, ale wciąż to mało, gdzie reszta?

reszta będzie z rezerwy emotka
0 0

maximus

#5927361 Napisano: 07.10.2014 12:31:37
maximus napisał(a):

wiadomość do maniaków konkursów SMS na czas tzw. czasówek

Jak pewnie wiecie kilka dni temu Sejm przegłosował ustawę dzięki , której zwycięzcy konkursów, które zostały potem uznane za loterie przez wspaniałomyślną Izbe Celną ( np. konkursy na czas)
nie będą musieli płacić kar pieniężnych za uczestnictwo w takich grach.

Sprawa druga . Bodajże 20 października w Najwyższym Sądzie Administracyjnym będzie posiedzenie odwoławcze dotyczące domniemania przez Izbę Celną konkursu na czas jako loterię.
Według Izby Celnej czas kiedy dojdzie sms zależy od przypadku , bo mogą być przeciążenia w przesyłaniu sms, a więc jest to już loteria, bo kiedy choć jeden element jest loteryjny to cały konkurs jest już loterią.
Ja czekam kiedy izba celna uzna skoki narciarskie za loterię , bo przecież wieje wiatr, a więc jest spełniony jeden element loteryjny.

Od wyniku tej sprawy zależy czy agencje reklamowe będą organizowac konkursy sms na czas.

przepraszam, 26.09.2014 podpisana była poprawka do ustawy o grach hazardowych,w której były podpisane wyżej wymienione zmiany, a nie sama zmiana ustawy
0 0

luko922

#5927432 Napisano: 07.10.2014 14:28:25
Zważając na to, że w loterii Lubelli mogą EWENTUALNIE zażądać wysyłki paragonu lub kodu z opakowania i że jest 200 fartuchów dziennie, coś czuję, że tu dopiero ludzie będą robić fotki kodów z makaronów w sklepach emotka emotka
0 0

marzenier

#5927459 Napisano: 07.10.2014 15:15:41
W konkursie Venus jest zapis w reg."jeden uczestnik,moze wygrać tylko jedną nagrodę"czyli,jeżeli juz wygrałam kosmetyki,to nie mam co liczyć na cos większego emotka ,nie moge też wysłać kolejnego zgłoszenie bo:"z jednego numery mozna dokonać tylko jednego zgłoszenia"czyli co?
Czyli potem te głowniejsze fanty,wybierane sa z tych wszystkich zgłoszeń z pominięciem tych co wygrały juz kosmetyki emotka
Zakręcone to trochę
Wychodzi na to,ze lepiej sie wstrzymać z wysyłaniem zgłoszenia emotka
0 0

zezowaty_kot

#5927464 Napisano: 07.10.2014 15:23:32
marzenier napisał(a):

W konkursie Venus jest zapis w reg."jeden uczestnik,moze wygrać tylko jedną nagrodę"czyli,jeżeli juz wygrałam kosmetyki,to nie mam co liczyć na cos większego emotka ,nie moge też wyskać kolejnego zgłoszenie bo:"z jednego numery mozna dokonać tylko jednego zgłoszenia"czyli co?
Czyli potem te głowniejsze fanty,wybierane sa z tych wszystkich zgłoszeń z pominięciem tych co wygrały juz kosmetyki emotka
Zakręcone to trochę

Pisałam do nich w tej sprawie na początku konkursu - napisali mi wtedy, że wygranie zestawu kosmetyków nie wyklucza wygrania nagrody głównej - tak jakby traktowali te 2 rozgrywki oddzielnie. Podobno na koniec konkursu mają jeszcze raz wybierać, z CAŁEJ ZGŁOSZONEJ PULI nagrody główne, nie patrząc czy zgłoszenie już zostało wcześniej nagrodzone kosmetykami. Logiki zero, bo wynika z tego, że albo na przekór regulaminowi można wygrać 2 nagrody, albo kosmetyki za 50 zł zgarniają (wg komisji) najlepsze hasła, a nagrody główne za 2 tys. dostaną odrzuty z pierwszego przesiewu. emotka
0 0

edzia21

#5927468 Napisano: 07.10.2014 15:31:01
marzenier napisał(a):

W konkursie Venus jest zapis w reg."jeden uczestnik,moze wygrać tylko jedną nagrodę"czyli,jeżeli juz wygrałam kosmetyki,to nie mam co liczyć na cos większego emotka ,nie moge też wysłać kolejnego zgłoszenie bo:"z jednego numery mozna dokonać tylko jednego zgłoszenia"czyli co?
Zakręcone to trochę

bedą wybierali główne zarówno z dziennych wygranych, jak i nie - teoretycznie, zgodnie z regulaminem emotka
0 0

edzia21

#5927470 Napisano: 07.10.2014 15:31:53
zezowaty_kot napisał(a):

marzenier napisał(a):

W konkursie Venus jest zapis w reg."jeden uczestnik,moze wygrać tylko jedną nagrodę"czyli,jeżeli juz wygrałam kosmetyki,to nie mam co liczyć na cos większego emotka ,nie moge też wyskać kolejnego zgłoszenie bo:"z jednego numery mozna dokonać tylko jednego zgłoszenia"czyli co?
Zakręcone to trochę

Pisałam do nich w tej sprawie na początku konkursu - napisali mi wtedy, że wygranie zestawu kosmetyków nie wyklucza wygrania nagrody głównej - tak jakby traktowali te 2 rozgrywki oddzielnie. Podobno na koniec konkursu mają jeszcze raz wybierać, z CAŁEJ ZGŁOSZONEJ PULI nagrody główne, nie patrząc czy zgłoszenie już zostało wcześniej nagrodzone kosmetykami. Logiki zero, bo wynika z tego, że albo na przekór regulaminowi można wygrać 2 nagrody, albo kosmetyki za 50 zł zgarniają (wg komisji) najlepsze hasła, a nagrody główne za 2 tys. dostaną odrzuty z pierwszego przesiewu. emotka

tak samo było w Oxfordzie, jak skutery wybierali z odrzutów, które się na dzienne nie dostały emotka
0 0

aerdna

#5927475 Napisano: 07.10.2014 15:41:23
Mnie już nic nie zdziwi. W Smolarze samochód też dostało hasło, które było nagrodą dzienną II stopnia. To skoro nie zasłużyło na nagrodę I stopnia, to chyba tym bardziej na główną...
0 0

edzia21

#5927477 Napisano: 07.10.2014 15:47:31
aerdna napisał(a):

Mnie już nic nie zdziwi. W Smolarze samochód też dostało hasło, które było nagrodą dzienną II stopnia. To skoro nie zasłużyło na nagrodę I stopnia, to chyba tym bardziej na główną...

a w smolarze to już w ogóle cyrki, szkoda gadać. Kiedyś była akcja z wodą S. Pellegrino w Almie. Loteria. W regulaminie wyraźnie zaznaczone, że jeśli ktoś wygra nagrodę dzienną, nie bierze udziału w losowaniu nagrody głównej (nonsens ale ok), można wygrać tylko 1 nagrodę itd... i co? Samochód wygrywa osoba, która wygrała dzienną. I gdzie tu logika?
0 0

marzenier

#5927481 Napisano: 07.10.2014 15:52:31
Czyli nadal wiem,że nic nie wiem emotka
Wygranie kosmetyków nie wyklucza?
Wg.regulsminu właśnie wyklucza.
Ajjjj drażni mnie cos takiego emotka
0 0

Gość: ewela83

#5927511 Napisano: 07.10.2014 16:52:32
O KTÓREJ LUBELLA WYSYŁA INFORMACJE O WYGRANYM FARTUSZKU?
0 0

anialistopad

#5927512 Napisano: 07.10.2014 16:54:54
A były już wyniki velvet z itm? przespałam je czy jak ,bo nie pamiętam ich emotka
0 0

Gość: anielllka

#5927519 Napisano: 07.10.2014 17:15:51
wygrałam na demotywatorach bilet. tam trzeba było podać dane a teraz dane do obioru - czy mogą być kogoś innego bo chyba nie będę mogła iść emotka
0 0

olunka

#5927521 Napisano: 07.10.2014 17:18:34
anielllka napisał(a):

wygrałam na demotywatorach bilet. tam trzeba było podać dane a teraz dane do obioru - czy mogą być kogoś innego bo chyba nie będę mogła iść emotka

mogą
0 0

Gość: anielllka

#5927522 Napisano: 07.10.2014 17:19:31
olunka napisał(a):

anielllka napisał(a):

mogą

super, dzięki, znajoma się ucieszy emotka
0 0

staszek

#5927524 Napisano: 07.10.2014 17:27:08
anialistopad napisał(a):

A były już wyniki velvet z itm? przespałam je czy jak ,bo nie pamiętam ich emotka

raczej nie było
0 0

deva

#5927534 Napisano: 07.10.2014 17:54:36
długo sie czeka na nagrody z ibeauty? Pierwszy raz u nich wygrałam...
0 0

Gość: frodo

#5927541 Napisano: 07.10.2014 18:11:46
ewela83 napisał(a):

O KTÓREJ LUBELLA WYSYŁA INFORMACJE O WYGRANYM FARTUSZKU?

Dzisiaj dostałam e-maila o 14.00 z minutami
0 0

Gość: luskaaa

#5927577 Napisano: 07.10.2014 19:59:17
edzia21 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

marzenier napisał(a):

Zakręcone to trochę

tak samo było w Oxfordzie, jak skutery wybierali z odrzutów, które się na dzienne nie dostały emotka

Ten konkurs w ogole jest mega dziwny emotka Prace sie powtarzaja (rozumiem, ze ktos mogl sie pomylic i wyslac kilka razy, ale nie powinni tego publikowac, watpie zeby ktos mial kilka rachunkow na jeden tekst), moderują wszystko z opóźnieniem, a moja praca nadal nie dodana i nie wiadomo czy w ogóle bierze udział w konkursie emotka
0 0