Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

izak1000

#5931558 Napisano: 16.10.2014 11:09:21
joan napisał(a):

Loteria Intermarche emotka Badajcie info od Karlsbada, skierowane do konkursowiczów, oczywiście emotka

"Przypominamy, że zgodnie z zapisami regulaminu, wszystkie zgłoszenia z powtarzającymi się numerami transakcji, z tego samego sklepu, będą wyeliminowane przed rozpoczęciem losowania." emotka

i to jest dobra wiadomość emotka
0 0

Gość: bc14

#5931560 Napisano: 16.10.2014 11:12:44
we fresmoments miałam dobre przeczucie bo wysłałam ten sam motyw co nagroda głowna jednak mojego zdjecia nie wybrali emotka
0 0

mgrzel

#5931587 Napisano: 16.10.2014 11:56:04
bianco napisał(a):

joan napisał(a):

selenes napisał(a):

Oglądając wyniki Freshmoment przeraża mnie brak ludzkiej kreatywności... oczywiście mówię tylko o zdjęciach, które występują 1000 raz ze zmienionym produktem emotka
Główne - fajne i ogólnie trzymają poziom, kto czasem bierze udział w foto konkach, to będzie wiedział, o kogo mi chodzi emotka emotka

Obejrzałam wszystkie nagrodzone zdjęcia i odrzuciłam:
- oklepaństwa znane z innych konkursów,
- fotki z wątpliwymi prawami autorskimi,
- dzieci "bo ojoj ma dziecko to dajmy jej nagrodę",
- morze "bo ojoj jest woda to niechby i w muszli klozetowej płynęła oj nagroda musi być",
- zbiorowości ludzkie "bo o fuj to ohydne niezła prowokacja taki obrazkowy antonim świeżości dajmy nagrodę",
- wakacje "bo ojoj ale fajnie też bym pojechała dajmy nagrodę".

I fiu fiu, ostało się jedynie selfie Pana Jacka emotka

moje "ulubione" to twarz otoczona produktami ...
już w tylu konkursach była emotka

Oj nie nabijaj się z mojej buźki emotka
Ale uwierz, mi, że ten pomysł już widziałam skopiowany parę razy, więc z freshmoments to był mój ostatni raz emotka Niech teraz wygrywają ładniejsze twarzyczki, moja się oklepała emotka
0 0

zaczytana-pola

#5931592 Napisano: 16.10.2014 12:02:31
mgrzel napisał(a):

bianco napisał(a):

joan napisał(a):

selenes napisał(a):

Oglądając wyniki Freshmoment przeraża mnie brak ludzkiej kreatywności... oczywiście mówię tylko o zdjęciach, które występują 1000 raz ze zmienionym produktem emotka
Główne - fajne i ogólnie trzymają poziom, kto czasem bierze udział w foto konkach, to będzie wiedział, o kogo mi chodzi emotka emotka

Obejrzałam wszystkie nagrodzone zdjęcia i odrzuciłam:
- oklepaństwa znane z innych konkursów,
- fotki z wątpliwymi prawami autorskimi,
- dzieci "bo ojoj ma dziecko to dajmy jej nagrodę",
- morze "bo ojoj jest woda to niechby i w muszli klozetowej płynęła oj nagroda musi być",
- zbiorowości ludzkie "bo o fuj to ohydne niezła prowokacja taki obrazkowy antonim świeżości dajmy nagrodę",
- wakacje "bo ojoj ale fajnie też bym pojechała dajmy nagrodę".

I fiu fiu, ostało się jedynie selfie Pana Jacka emotka

moje "ulubione" to twarz otoczona produktami ...
już w tylu konkursach była emotka

Oj nie nabijaj się z mojej buźki emotka
Ale uwierz, mi, że ten pomysł już widziałam skopiowany parę razy, więc z freshmoments to był mój ostatni raz emotka Niech teraz wygrywają ładniejsze twarzyczki, moja się oklepała emotka

Nie ma to jak na forum być obgadanym, co? emotka
0 0

joan

#5931594 Napisano: 16.10.2014 12:04:25
zaczytana-pola napisał(a):

Przecież po to są publikowane wyniki konkursów, żeby wzbudzać emocje emotka
0 0

mgrzel

#5931668 Napisano: 16.10.2014 14:08:17
joan napisał(a):

Oj nawet zabawne uczucie emotka Czasem idzie się schematami w konkursach, co widać nie tylko na moim przykładzie, ale to zbyt długo się nie sprawdza...
0 0

turli

#5931670 Napisano: 16.10.2014 14:14:06
Tia, zdjęcia pod wodą ze zmienionymi produktami....wieje nudą.
I imienia się zapomniało emotka
0 0

xpac

#5931672 Napisano: 16.10.2014 14:17:23
turli napisał(a):

Tia, zdjęcia pod wodą ze zmienionymi produktami....wieje nudą.
I imienia się zapomniało emotka

Chyba Pani L ma specjalnie stworzone akwarium do tego emotka
0 0

bianco

#5931677 Napisano: 16.10.2014 14:26:51
joan napisał(a):

mgrzel napisał(a):

joan napisał(a):

Oj nawet zabawne uczucie emotka Czasem idzie się schematami w konkursach, co widać nie tylko na moim przykładzie, ale to zbyt długo się nie sprawdza...

buźki nie buźki, akwaria nie akwaria
grunt ze skuteczne emotka
0 0

teodozja

#5932133 Napisano: 17.10.2014 13:09:19
Kody z Ptasiego Mleczka Wedel w weekend tj. 18-19 X liczą się podwójnie więc jakby ktoś planował kupić to wbijamy kod jutro albo pojutrze emotka
0 0

rettib

#5932143 Napisano: 17.10.2014 13:33:26
Czy ktoś wie coś o tym konkursie
https://www.e-kon...na.html#.VED9-RbvbIU ?

tzn. jeśli mój komiks znajduje się na stronie, to może znaczyć, że wygrałam i prześlą nagrody?
0 0

konwaliowa

#5932145 Napisano: 17.10.2014 13:39:28
co było do wygrania jako nagroda pocieszenia w Vectrze konkursie wrześniowym (travel channel) ?
0 0

xpac

#5932167 Napisano: 17.10.2014 14:06:54
Kupiłem 2 kawy Tchibo Family ( których nawet nie piję ), zachodzę do domu, a na paragonie " Papierosy 2x 6,99 " no ja pier... i co wrócić do sklepu i się kłócić ?? A druga sprawa na paragonie nie mam nazwy sklepu "Groszek" tylko "Przed.Handlowo-Usługowe SPO" przejdzie??
0 0

edzia21

#5932168 Napisano: 17.10.2014 14:07:46
xpac napisał(a):

Kupiłem 2 kawy Tchibo Family ( których nawet nie piję ), zachodzę do domu, a na paragonie " Papierosy 2x 6,99 " no ja pier... i co wrócić do sklepu i się kłócić ?? A druga sprawa na paragonie nie mam nazwy sklepu "Groszek" tylko "Przed.Handlowo-Usługowe SPO" przejdzie??

nie wszystkie groszki, maja w nazwie na paragonie "groszek", liczy sie adres sklepu, po tym weryfikuja. A co do papierosow - problemik emotka
0 0

gryszelm

#5932180 Napisano: 17.10.2014 14:33:27
edzia21 napisał(a):

xpac napisał(a):

nie wszystkie groszki, maja w nazwie na paragonie "groszek", liczy sie adres sklepu, po tym weryfikuja. A co do papierosow - problemik emotka

Oj, papierosy na pewno nie przejdą...a gdybyś miał napisane Tchibo to jeszcze ten paragon można zgłosić w loterii... emotka
0 0

selenes

#5932198 Napisano: 17.10.2014 15:07:54
edzia21 napisał(a):

xpac napisał(a):

I jakie tanie papierosy to by były hoho
0 0

teodozja

#5932361 Napisano: 17.10.2014 20:07:09
https://www.facebook.com/ChataZwierzaka

Nie konkurs, ale chciałam żeby więcej osób widziało więc wybaczcie. Za każde polubienie fundacja opiekująca się zwierzadłami dostanie 1 zł od PKO emotka
0 0

montezuma

#5932594 Napisano: 18.10.2014 17:45:56
Nietypowa kwestia - czy ktoś z laureatów konkursu Ryłko przerabiał tego typu temat?
...
Wygrałem bon w poprzednim etapie konkursu. Trwa kolejny... Bon dzisiaj został zrealizowany - otrzymałem paragon, ktory na rewersie został opieczętowany i podpisany słowem KONKURS... - uzasadnienie: buty zakupiony przy użyciu bonu nie podlegają zwrotom... (Logiczne - mozna byłoby przecież kupić buty i w przeciągu 7 dni poprosić o zwrot gotówki...)
I teraz pytanie. Paragon (poza wspomnianą adnotacją) niczym się nie różni od "normalnego" -opłaconego gotówką. Czy moze być wykorzystany do udziału w kolejnym etapie - np. przez żonę?
0 0

joan

#5932633 Napisano: 18.10.2014 20:05:31
montezuma - to zależy, co mówi regulamin, w wielu konkursach/loteriach nie można wziąć udziału na podstawie paragonu opłaconego bonem lub kartą podarunkową.
0 0

bethan

#5932666 Napisano: 18.10.2014 21:37:42
Jeszcze nigdy się nie spotkałam z takim ograniczeniem. Za to wielokrotnie wygrywałam takimi paragonami.
0 0