Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

anialistopad

#5981660 Napisano: 18.02.2015 13:26:18
bo tylko do tych kin zostały bilety
0 0

aerdna

#5981661 Napisano: 18.02.2015 13:27:43
trampek napisał(a):

olciak napisał(a):

hakunana napisał(a):

napisał(a):trampek napisał(a):Chce wziasc udzial w konkursie zabki grapcio ale nie moge wybrac kina tez tak macie prosze sparwdzcie czy tylko u mnie jak wybieram kino to nic sie nie pojawia na pasku.http://www.e-konk...konkurs-grapcio.html

ja widzę do wyboru tylko 2 kina

u mnie też tylko 2 kina można wybrać(Bielsko Biała i Kędzierzyn)

To nie mam pojecia wchodzi mi cala lista kin jak klikam Lublin to puste pole dziwne ze 2 mozna wybrac dzieki:)

Jest 500 biletów i 40 kin. Pewnie była jakaś pula na konkretne kina. Te na szaro się rozeszły i dlatego zostały tylko te dwa.
0 0

Gość: wikusieg

#5981669 Napisano: 18.02.2015 13:40:27
Bierze ktoś udział w nowym konkursie Play? Przy ostatnim pytaniu otwartym trzeba podać nr, i jestem ciekawa czy zaliczą mi odpowiedź jeśli nie mam numeru w Play..  emotka  Mogę podać numer mamy (ma w Play), ale jeśli nie byłoby takiej potrzeby to podałabym swój...  emotka  Jeśli ktoś wie coś na ten temat to proszę o odpowiedź, może być na priv  emotka  
0 0

Gość: trampek

#5981685 Napisano: 18.02.2015 13:55:17
wikusieg napisał(a):

Bierze ktoś udział w nowym konkursie Play? Przy ostatnim pytaniu otwartym trzeba podać nr, i jestem ciekawa czy zaliczą mi odpowiedź jeśli nie mam numeru w Play..  emotka  Mogę podać numer mamy (ma w Play), ale jeśli nie byłoby takiej potrzeby to podałabym swój...  emotka  Jeśli ktoś wie coś na ten temat to proszę o odpowiedź, może być na priv  emotka  

a co to za konkurs?
0 0

Gość: brudny

#5981690 Napisano: 18.02.2015 13:59:11
Rockstar po jakim czasie rozsyła zgrzewki?
0 0

#5981702 Napisano: 18.02.2015 14:09:12
trampek napisał(a):

wikusieg napisał(a):

a co to za konkurs?

http://zagadani-play.pl/ 

Nowy, dopiero się zaczął emotka  Ja za bardzo Play nie ufam, bo wyniki z ich konkursów zawsze są spóźnione, i nie pokazują prac konkursowych, ale spróbowałam  :D
0 0

Gość: giuliettaX

#5981707 Napisano: 18.02.2015 14:15:49
w tym konkursie emotka krakow czy warszawa na pierwszym miejscu hasło, które od razu powinno zostać zdyskwalifikowane za nieuczciwe praktyki względem konkurencji! i to jeszcze nie jakieś sugestie czy skojarzenia tylko dosłowne nazwy i insynuacje.... a w reg. "Odpowiedź na pytanie konkursowe nie może zawierać treści sprzecznych z dobrymi obyczajami lub zabronionych na gruncie obowiązujących przepisów prawa, w szczególności treści obraźliwych, wulgarnych lub rasistowskich. Złamanie powyższego zakazu przez uczestnika skutkuje automatycznym jego wykluczeniem z konkursu." 
0 0

Gość: brudny

#5981709 Napisano: 18.02.2015 14:18:38
giulietta napisał(a):

w tym konkursie emotka krakow czy warszawa na pierwszym miejscu hasło, które od razu powinno zostać zdyskwalifikowane za nieuczciwe praktyki względem konkurencji! i to jeszcze nie jakieś sugestie czy skojarzenia tylko dosłowne nazwy i insynuacje.... a w reg. "Odpowiedź na pytanie konkursowe nie może zawierać treści sprzecznych z dobrymi obyczajami lub zabronionych na gruncie obowiązujących przepisów prawa, w szczególności treści obraźliwych, wulgarnych lub rasistowskich. Złamanie powyższego zakazu przez uczestnika skutkuje automatycznym jego wykluczeniem z konkursu." 

umieścili gdzieś odpowiedzi konkursowe?
Ten konkurs od początku był kabaretem.
0 0

Gość: giuliettaX

#5981712 Napisano: 18.02.2015 14:25:16
brudny napisał(a):

giulietta napisał(a):

https://apps.face...m/krakowczywarszawa/   porażka z tym pierwszym hasłem
0 0

Gość: trampek

#5981713 Napisano: 18.02.2015 14:27:35
wikusieg napisał(a):

trampek napisał(a):

wikusieg napisał(a):Bierze ktoś udział w nowym konkursie Play? Przy ostatnim pytaniu otwartym trzeba podać nr, i jestem ciekawa czy zaliczą mi odpowiedź jeśli nie mam numeru w Play..  emotka  Mogę podać numer mamy (ma w Play), ale jeśli nie byłoby takiej potrzeby to podałabym swój...  emotka  Jeśli ktoś wie coś na ten temat to proszę o odpowiedź, może być na priv  emotka  

a co to za konkurs?

http://zagadani-play.pl/ 

Nowy, dopiero się zaczął emotka  Ja za bardzo Play nie ufam, bo wyniki z ich konkursów zawsze są spóźnione, i nie pokazują prac konkursowych, ale spróbowałam  :D

Dzieki ale widze ze to konkurs na czasy a w  takich to raczej odpadam emotka

0 0

#5981715 Napisano: 18.02.2015 14:28:37
brudny napisał(a):

giulietta napisał(a):

Wszystko ustawione, a konkurs tylko po to żeby promować mało znanego organizatora  :D
0 0

Gość: awen6

#5981724 Napisano: 18.02.2015 14:45:46
szukam odpowiedzi Jedna osoba może otrzymać maksymalnie dwa Zestawy promocyjne niezależnie od tego czy otrzymała je jako Uczestnik czy jako odbiorca  czy jesli zamówiliście 1 jako odbiorca i 1 jako uczestnik otrzymaliście obydwa?
0 0

marzenier

#5981725 Napisano: 18.02.2015 14:45:50
Jak wysyłacie zgłoszenia na Wiejskie ziemniaki w Żabce ?
Z nr.paragonu czy bez , bo ja ciągle nie wiem .
W reg.stoi,że można tak i tak,ale nie wiem czy np.te z nr. będą może faworyzowane emotka
0 0

Gość: defed

#5981729 Napisano: 18.02.2015 14:51:42
Co myślicie o zdjęciach laureatów z pierwszego tygodnia konkursu PP (3 nagrody główne)emotka
Wszystkie te zdjęcia są po prostu ładne, wyraźne, zrobione dobrym sprzętem lub przez osoby które znają się na tej robocie.
Co ciekawe, na każdym z nich jest Prince Polo w opakowaniu bez widocznego wafelka, o którym było tak głośno...
Ciekawa jestem, czy w kolejnych tygodniach zwyciężą podobne fotki, czy może jury zmieni taktykę, hihi...
0 0

Gość: dydys

#5981736 Napisano: 18.02.2015 14:58:06
defed napisał(a):

Co myślicie o zdjęciach laureatów z pierwszego tygodnia konkursu PP (3 nagrody główne)emotka
Wszystkie te zdjęcia są po prostu ładne, wyraźne, zrobione dobrym sprzętem lub przez osoby które znają się na tej robocie.
Co ciekawe, na każdym z nich jest Prince Polo w opakowaniu bez widocznego wafelka, o którym było tak głośno...
Ciekawa jestem, czy w kolejnych tygodniach zwyciężą podobne fotki, czy może jury zmieni taktykę, hihi...

muszę przyznać, że fajne zdjęcia wygrały, choć temat selfie raczej luźno potraktowany. Już widzę ten nawał rodzinnych fotek w przyszłym tygodniu emotka
0 0

marzenier

#5981740 Napisano: 18.02.2015 15:01:21
Myślę, że należy poratulować i nie szukać dziury w całym .
A to ze fotka jest wyraźna to chyba atut , a to czy ktoś się zna na robocie to po czym stwierdzasz? 
Nastawić aparat na auto i wcisnąć spust migawki potrafi niemal każdy . 
A zmienić obraz na czarno biały tez nie jest levelem hard . 
0 0

Gość: siasiolka

#5981748 Napisano: 18.02.2015 15:10:14
obstawiałam inne fotki do nagrody ale te też są fajne emotka  gratuluję wygranym emotka
czy, któreś ze zdjęć należy do forumowicza? 
0 0

Gość: defed

#5981749 Napisano: 18.02.2015 15:10:25
marzenier napisał(a):

Myślę, że należy poratulować i nie szukać dziury w całym .
A to ze fotka jest wyraźna to chyba atut , a to czy ktoś się zna na robocie to po czym stwierdzasz? 
Nastawić aparat na auto i wcisnąć spust migawki potrafi niemal każdy . 
A zmienić obraz na czarno biały tez nie jest levelem hard . 

Z dostępnego w moim domu sprzętu nie wychodzą takie ładne jakościowo zdjęcia, więc napisałam, że wydaje mi się że ktoś użył dobrego sprzętu lub swojej wiedzy. Po prostu.
A po czym stwierdzasz, że ktoś szuka dziury w całym?

PS. Dręczy mnie ciągłe dopatrywanie się złych intencji w wypowiedziach użytkowników na forum emotka
0 0

monikar

#5981752 Napisano: 18.02.2015 15:12:53
giulietta napisał(a):

brudny napisał(a):

giulietta napisał(a):w tym konkursie emotka krakow czy warszawa na pierwszym miejscu hasło, które od razu powinno zostać zdyskwalifikowane za nieuczciwe praktyki względem konkurencji! i to jeszcze nie jakieś sugestie czy skojarzenia tylko dosłowne nazwy i insynuacje.... a w reg. "Odpowiedź na pytanie konkursowe nie może zawierać treści sprzecznych z dobrymi obyczajami lub zabronionych na gruncie obowiązujących przepisów prawa, w szczególności treści obraźliwych, wulgarnych lub rasistowskich. Złamanie powyższego zakazu przez uczestnika skutkuje automatycznym jego wykluczeniem z konkursu." 

https://apps.face...m/krakowczywarszawa/   porażka z tym pierwszym hasłem

To są te same hasła które wygrały w I etapie? Bo stronka ma "problemy techniczne"
0 0

snowflake

#5981759 Napisano: 18.02.2015 15:18:55
Mnie tez się podobają te 3 wybrane selfie emotka
0 0