Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: fruitella

#6015177 Napisano: 09.05.2015 10:27:19
moni250 napisał(a):
w brico to który wpisujecie ten numer górny czy dolny?
pani przy kasie w jednym ze sklepówpowiedziała, że dolny

Mi powiedziała, że ten obok daty emotka
0 0

maa

#6015178 Napisano: 09.05.2015 10:35:47
W Intermarche nagrody główne (grille) będą rozdysponowane pomiędzy tych, co otrzymali nagrody II stopnia czy pośród wszystkich zgłoszeń?
0 0

Gość: brudny

#6015180 Napisano: 09.05.2015 10:43:31
Gdzie teraz jest tani Playboy?
0 0

ankasss

#6015181 Napisano: 09.05.2015 10:44:45
trampek napisał(a):

Mam pytanko bo załapalam sie do testow bioderma wyslalam wczoraj @ z danymi ale widze, ze jest juz lsita laureatow i mnie nie ma tez tak macie czy to moze jakas inna lista?

to chyba stara lista w II etapie było 1000 produktów AToderm
0 0

Gość: trampek

#6015183 Napisano: 09.05.2015 10:50:48
ankasss napisał(a):

trampek napisał(a):

Mam pytanko bo załapalam sie do testow bioderma wyslalam wczoraj @ z danymi ale widze, ze jest juz lsita laureatow i mnie nie ma tez tak macie czy to moze jakas inna lista?

Własnie tak mi się wydaje bo @ sparwdziłam i nie zgadza mi się produkt emotka
aa jeszcze jedno
macie może gazete dziecko, chce wziaść udział w tym konkursie http://www.edziec...ecka__Regulamin.html ale nie wiem gdzie mam zdj wyslac tu nic nie pisze emotka ? będe wdzieczna za pomoc
0 0

Vivacia

#6015185 Napisano: 09.05.2015 11:00:22
Co to za agencja od loterii Uśmiech wygrywa? https://www.e-kon...wa.html#.VU3JkfCOnCY
Red8 Events się nazywa. Kojarzy to ktoś?
Bo się zastanawiam czy warto wydać 15zł na większy tyłek emotka
0 0

Gość: moni250

#6015187 Napisano: 09.05.2015 11:03:56
fruitella napisał(a):

moni250 napisał(a):
pani przy kasie w jednym ze sklepów powiedziała, że dolny

czyli sami nie wiedzą  emotka
0 0

Gość: nouvelle

#6015188 Napisano: 09.05.2015 11:08:41
nouvelle napisał(a):

ir napisał(a):

Zastanawia mnie, jak to jest, że niektóre konki promocyjne są nam nieznane od pierwszego dnia promocji.
Akurat w ciągu 2-3 pierwszych dni jest najmniejsza konkurencja.
Szkoda że agencje tego nie zgłaszają. A może po prostu chcą ugrać coś dla kręgu znajomych...

Mnie też to wkurza, ale na to nie ma chyba rady. Zresztą tak jest w loteriach, zaś w konkursach w których trzeba coś wymyślić, przeważnie są znane od pierwszego dnia. Zgadzam się, że loterie są często ogłaszane zbyt późno i nie ma szans. emotka

Dziś to samo z konkiem słodyczowym, choć i tak zbyt drogi, jak na mnie. emotka
0 0

dala

#6015189 Napisano: 09.05.2015 11:09:21
moni250 napisał(a):

fruitella napisał(a):

moni250 napisał(a):

Mnie powiedziała, że dolny (numer transakcji). Wpisałam obydwa podpisując odpowiednio: numer transakcji, numer paragonu.
0 0

jola_asia

#6015190 Napisano: 09.05.2015 11:45:19
pioge7 napisał(a):

a Kruger?
informował może, na stronie pisze że 8 mają powiadamiać emotka

co to był za konkurs? emotka
0 0

agicho

#6015191 Napisano: 09.05.2015 12:16:40
jola_asia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

a Kruger?
informował może, na stronie pisze że 8 mają powiadamiać emotka

co to był za konkurs? emotka

Zapewne o ten chodzi : http://www.smolar...aj-baw-si-i-wygrywaj - jest w bazie wyszukiwarka działa : https://www.e-kon...-sie-i-wygrywaj.html
0 0

79magda

#6015204 Napisano: 09.05.2015 13:07:02
"W przypadku kiedy Jury uzna, iż część lub żadne z Zadań konkursowych z I, II lub III etapu nie spełnia kryterium kreatywności, oryginalności, kreatywności i humoru, odpowiednia ilość Nagród z ww. etapów przejdzie odpowiednio do etapu II, III lub IV. W przypadku kiedy Jury uzna, iż część lub żadne z Zadań Konkursowych z etapu IV nie spełnia kryterium kreatywności, oryginalności, kreatywności i humoru, odpowiednia ilość Nagród z ww. etapu przejdzie do dyspozycji Organizatora."

Nie podoba mi się ten zapis w regulaminie Nivea... może mają 20 rowerów na wszystkie etapy emotka
0 0

Gość: niuansowa

#6015206 Napisano: 09.05.2015 13:10:09
79magda napisał(a):

"W przypadku kiedy Jury uzna, iż część lub żadne z Zadań konkursowych z I, II lub III etapu nie spełnia kryterium kreatywności, oryginalności, kreatywności i humoru, odpowiednia ilość Nagród z ww. etapów przejdzie odpowiednio do etapu II, III lub IV. W przypadku kiedy Jury uzna, iż część lub żadne z Zadań Konkursowych z etapu IV nie spełnia kryterium kreatywności, oryginalności, kreatywności i humoru, odpowiednia ilość Nagród z ww. etapu przejdzie do dyspozycji Organizatora."

Nie podoba mi się ten zapis w regulaminie Nivea... może mają 20 rowerów na wszystkie etapy emotka

Lepiej by to się nie sprawdziło!
0 0

snowflake

#6015207 Napisano: 09.05.2015 13:33:33
ankasss napisał(a):

żadna stara lista

trampek napisał(a):
Mam pytanko bo załapalam sie do testow bioderma wyslalam wczoraj @ z danymi ale
widze, ze jest juz lsita laureatow i mnie nie ma tez tak macie czy to
moze jakas inna lista?

To całkiem inne konkursy...
1. lista laureatów jest z konkursu 15 lat biodermy
2. Maila masz chyba z testowania kremów Atoderm, kilka osób o tym pisało w MDW
0 0

deva

#6015211 Napisano: 09.05.2015 14:10:11
niuansowa napisał(a):

79magda napisał(a):

a kiedy wyniki z I tygodnia?
0 0

kaskaderka1

#6015213 Napisano: 09.05.2015 14:18:17
dala napisał(a):

moni250 napisał(a):

fruitella napisał(a):

moni250 napisał(a):

Mnie powiedziała, że dolny (numer transakcji). Wpisałam obydwa podpisując odpowiednio: numer transakcji, numer paragonu.

Ja wpisałam ten obok daty .
0 0

saba44

#6015216 Napisano: 09.05.2015 14:28:24
brał ktos udział w konkursie Wedla z wycieczką? dostalał juz ktoś nagrody?
0 0

Gość: brudny

#6015217 Napisano: 09.05.2015 14:44:34
brudny napisał(a):

Gdzie teraz jest tani Playboy?

0 0

cudaczek121

#6015221 Napisano: 09.05.2015 14:54:21
niuansowa napisał(a):

79magda napisał(a):

Może się po prostu tak zabezpieczają.Aczkolwiek nie wierzę,aby wśród konkursowych wypowiedzi nie znaleźli w każdym tygodniu 75 kreatywnych, oryginalnych i pełnych humoru odpowiedzi. W ogóle uważam,że ten powyższy zapis regulaminu jest bezsensowny, bo jak się organizuje Konkurs, to Organizator powinien wybrać najlepsze ze wszystkich mu dostarczonych zadań konkursowych, a nie wydziwiać,że nie były wystarczająco dobre i nie spełniały oczekiwań.To tak jakby z góry zapowiadał,że nie zamierza wydać wszystkich nagród, tylko oddać je swoim pociotkom albo sprzedać na Allegro.
0 0

ondine

#6015225 Napisano: 09.05.2015 15:53:27
kaskaderka1 napisał(a):

dala napisał(a):

moni250 napisał(a):

fruitella napisał(a):

moni250 napisał(a):

Ja wpisałam ten obok daty .

Mi kasjerka powiedziała, że dolny i ten wpisałam, ale pisałam też w tej sprawie do agencji i odpisali, że będą mieli na uwadze "mój przypadek" i w razie czego przekażą do sklepu, który będzie weryfikował, więc z tego wynika, że jednak ten na przeciwko daty należy wpisać. To było logiczne dla mnie, ale babka ze sklepu się wręcz upierała, a skoro to oni będą weryfikować paragony to stwierdziłam, że niech jej będzie, ale się zabezpieczyłam mailem do agencji
0 0