Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

aerdna

#6017728 Napisano: 15.05.2015 13:18:15
nouvelle napisał(a):

ondine napisał(a):

nouvelle napisał(a):

Szczerze mówić to dziwnie wysyłają maile z rowerami, tak jakby je dopiero odczytywali i na bieżąco, na oko - słali do zwycięzców. Bez porównań, bez analiazy... Ale sama pisałam, że nam się wydaje, że oni wybierają dniami i nocami, a tu po prostu - lecą na bieżąco...

A skąd wniosek, że na bieżąco wybierają? Mi się wydaje, że wysłali hurtem do wszystkich. Maile były raczej o tej samej porze.

No właśnie raczej nie, wpisy były o różnych godz. Zresztą nieważne. Ważne, że tak mało wygranych na 75 rowerów emotka

Nie każdy siedzi od rana na necie. Pewnie ktoś dopiero teraz sprawdził, że wygrał.
Więc poszło wszystko hurtem - tak jak dziewczyny pisały o 10.34.

Konkurs reklamowany jest w każdej drogerii, w kilku gazetkach (nawet z wyprzedzeniem), do tego w tv. Więc konkurencja musi być naprawdę spora.
0 0

Gość: ir

#6017729 Napisano: 15.05.2015 13:20:08
aerdna napisał(a):

nouvelle napisał(a):

ondine napisał(a):

nouvelle napisał(a):

Szczerze mówić to dziwnie wysyłają maile z rowerami, tak jakby je dopiero odczytywali i na bieżąco, na oko - słali do zwycięzców. Bez porównań, bez analiazy... Ale sama pisałam, że nam się wydaje, że oni wybierają dniami i nocami, a tu po prostu - lecą na bieżąco...

A skąd wniosek, że na bieżąco wybierają? Mi się wydaje, że wysłali hurtem do wszystkich. Maile były raczej o tej samej porze.

No właśnie raczej nie, wpisy były o różnych godz. Zresztą nieważne. Ważne, że tak mało wygranych na 75 rowerów emotka

Nie każdy siedzi od rana na necie. Pewnie ktoś dopiero teraz sprawdził, że wygrał.

Konkurs reklamowany jest w każdej drogerii, w kilku gazetkach (nawet z wyprzedzeniem), do tego w tv. Więc konkurencja musi być naprawdę spora.

Tylko kilka wygranych na forum... szkoda. Trochę dziwne. Tak, reklamowany był, ale że mugole tacy kreatywni?...
0 0

estrelitta

#6017740 Napisano: 15.05.2015 13:43:26
ir napisał(a):

aerdna napisał(a):

nouvelle napisał(a):

ondine napisał(a):

nouvelle napisał(a):

Tylko kilka wygranych na forum... szkoda. Trochę dziwne. Tak, reklamowany był, ale że mugole tacy kreatywni?...

To jak powygrywali mugole to zapewne pogubili paragony i będzie rezerwa emotka
0 0

Gość: nouvelle

#6017742 Napisano: 15.05.2015 13:46:44
No nie wiem. Ta agencja sie nie zna,nie wie nawet czym jest nr paragonu wiec nie bedzie zadnej rezerwy emotka  nie maja zadnego dosw.
0 0

Gość: defed

#6017746 Napisano: 15.05.2015 13:48:05
I jeszcze jest ten głupi zapis w regulaminie (Nivea):
§ 3 pkt. 3.
W przypadku kiedy Jury uzna, iż część lub żadne z Zadań konkursowych z I, II lub III
etapu nie spełnia kryterium kreatywności, oryginalności, kreatywności i humoru,
odpowiednia ilość Nagród z ww. etapów przejdzie odpowiednio do etapu II, III lub IV. W
przypadku kiedy Jury uzna, iż część lub żadne z Zadań Konkursowych z etapu IV nie
spełnia kryterium kreatywności, oryginalności, kreatywności i humoru, odpowiednia ilość
Nagród z ww. etapu przejdzie do dyspozycji Organizatora.
0 0

Gość: elotta

#6017747 Napisano: 15.05.2015 13:48:43
ir napisał(a):

Tak, reklamowany był, ale że mugole tacy kreatywni?...

emotka
0 0

lusienka

#6017748 Napisano: 15.05.2015 13:49:57
estrelitta napisał(a):

ir napisał(a):

aerdna napisał(a):

nouvelle napisał(a):

ondine napisał(a):

nouvelle napisał(a):

To jak powygrywali mugole to zapewne pogubili paragony i będzie rezerwa emotka

Ale w rezerwie jest tylko 5 zgłoszeń 
0 0

estrelitta

#6017749 Napisano: 15.05.2015 13:50:45
nouvelle napisał(a):

No nie wiem. Ta agencja sie nie zna,nie wie nawet czym jest nr paragonu wiec nie bedzie zadnej rezerwy emotka  nie maja zadnego dosw.

w sumie racja. To może trzeba próbować pisać "po polskiemu" puentując żarcikiem o Nivea
0 0

lusienka

#6017752 Napisano: 15.05.2015 13:53:52
defed napisał(a):

§ 3 pkt. 3.
W przypadku kiedy Jury uzna, iż część lub żadne z Zadań konkursowych z I, II lub III
odpowiednia ilość Nagród z ww. etapów przejdzie odpowiednio do etapu II, III lub IV. W
przypadku kiedy Jury uzna, iż część lub żadne z Zadań Konkursowych z etapu IV nie
spełnia kryterium kreatywności, oryginalności, kreatywności i humoru, odpowiednia ilość

Poczekajmy na liste zwycięzców, a przekonamy się czy było aż 75 haseł,które wg jury spełniają kryterium ich wymogów emotka
0 0

spursman

#6017755 Napisano: 15.05.2015 13:59:47
A jaka data sie liczy zgloszenia? Wyslania czy akceptacji??
Jak wysłałem 9 maja zgloszenie, a akceptacja przyszła 10 maja to na I turę czy II się załpałem?? emotka
0 0

mahuska

#6017757 Napisano: 15.05.2015 14:02:58
Z jakich dni są przelewy z Playboya?
0 0

koper

#6017762 Napisano: 15.05.2015 14:09:59
spursman napisał(a):

Jak wysłałem 9 maja zgloszenie, a akceptacja przyszła 10 maja to na I turę czy II się załpałem?? emotka

Wysłania. Wysłałam 9, akceptację miałam 10, a dziś info o wygranej.
0 0

marta_1234

#6017764 Napisano: 15.05.2015 14:14:18
Ostrożnie na bony do Reserved.Piszą o tym tu http://www.instal...served-przekret.html
"Konkurs" jest w naszej bazie.
0 0

#6017766 Napisano: 15.05.2015 14:16:45
lusienka napisał(a):

defed napisał(a):

§ 3 pkt. 3.

Poczekajmy na liste zwycięzców, a przekonamy się czy było aż 75 haseł,które wg jury spełniają kryterium ich wymogów emotka

Nooo wymyslic 50 nazwisk tez jest latwo. Szczegolnie jesli oni nie maja ZADNEGO dosw.w konkursach. Ale gdyby polecieli argumentem o braku kreatywnosci,to zbieramy nasze niewygrane zgloszenia i skladamy maila prosto do Nivea.
0 0

fryteczka

#6017767 Napisano: 15.05.2015 14:17:51
marta_1234 napisał(a):

Ostrożnie na bony do Reserved.Piszą o tym tu http://www.instal...served-przekret.html
"Konkurs" jest w naszej bazie.

kros sie jeszcze nabiera na takie cos? -91%? ..rewelacja emotka
0 0

#6017768 Napisano: 15.05.2015 14:19:26
Setki naszych cytatow - zgloszen z reklamacja i Nivea nie zasnie przez rok od nadmiaru naszej kreatywnosci. A agencja coz...ten zapis jest UWLACZAJACY profesjonalizmowi agencji.
0 0

spursman

#6017770 Napisano: 15.05.2015 14:20:12
koper napisał(a):

spursman napisał(a):

Wysłania. Wysłałam 9, akceptację miałam 10, a dziś info o wygranej.

Ehh odebrałaś mi nadzieję emotka TRudno walczymy dalej emotka
0 0

nasturcja19

#6017808 Napisano: 15.05.2015 15:35:42
Czy ktoś się orientuje,czy były już wyniki z almette i podravki ze stokrotki?
0 0

marzenier

#6017809 Napisano: 15.05.2015 15:39:30
nasturcja19 napisał(a):

Czy ktoś się orientuje,czy były już wyniki z almette i podravki ze stokrotki?

Nie  było
ani jednych ani drugich emotka
0 0

marzenier

#6017811 Napisano: 15.05.2015 15:48:58
Almette do poniedziałku ma czas 
może dziś w nocy nas zaskoczą , oni chyba mają w zwyczaju maile wysyłać o 22 
0 0