Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

edzia3

#6018118 Napisano: 16.05.2015 11:13:35
nouvelle napisał(a):

edzia3 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

mariolakal napisał(a):

iszhara napisał(a):

ir napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Widzieliście listę laureatów z Delmy:

http://promocjade..._Lista_Laureatow.pdf

Aż 708 nagród przepadło emotka

No ciekawe to bardzo.... Ja ostatnio robiłam porządki i chyba z 15 paragonów wyrzuciłam...Jakoś szczęścia nie miałam się załapać:(a Tyle nagród przepadło...baaaaaaardzo ciekawe

Czyżby "wygrane pozostawały do dyspozycji organizatora"? emotka emotka A tam nie było rezerwy? Osobiście nie grałam, ale to dziwne, dziwne...

Była rezerwa - dodatkowe losowanie, a mimo to tyle nagród przepadło, IQ Marketing jest bardzo drobiazgowe jeśli chodzi o paragony.

Skoro była rezerwa to powinni chyba losować aż do skutku ?  Przecież na pewno mnóstwo osób posiada prawidłowe paragony /np. ja.../ emotka

Laureat Nagrody
II Stopnia
traci prawo do Nagrody, zaś Nagroda
przepada na rzecz Organizatora
emotka

Może coś z tym zrobimy?

A ta agencja albo Delma mają fb? Od razu zrobi się porządek, a przynajmniej spokornieją... To niewyobrażalne, o czym piszecie. Nivea-rowery też "przechodzą na rzecz organizatora", no ciekawe...
Jeśli mają fb, to zaraz się ogarną  - 700 nagród??!! emotka emotka

W narodzie siła. Trochę to za dużo  aby 700 nagród przepadło.Zrobimy z tym porządek
0 0

kadett33

#6018122 Napisano: 16.05.2015 11:34:36
defed napisał(a):

dostajecie potwierdzenia na @ od Kupcaemotka wczoraj wysłałam i nic nie przyszło, mimo pokazania się komunikatu...

dodam też że już pisałam w tej sprawie do organizatora i dostałam odpowiedź: dziękujemy za zgłoszenie. Maile potwierdzające mogą dochodzić z opóźnieniem. Zależy to od obciążenia serwerów i szybkości połączenia  internetowego. Jednak zgłoszenia zostały przyjęte, więc mail potwierdzający na pewno dojdzie.
No ale nadal nie doszedł a minęło już ponad 12h... emotka  

wysłałem wczoraj dwa razy i dwa razy otrzymałem potwierdzeni po kilku sekundach od wysłania.
0 0

blanca

#6018130 Napisano: 16.05.2015 12:23:21
defed napisał(a):

dostajecie potwierdzenia na @ od Kupcaemotka wczoraj wysłałam i nic nie przyszło, mimo pokazania się komunikatu...

Tak, ale z bardzo dużym opóźnieniem
0 0

Gość: delvitto

#6018132 Napisano: 16.05.2015 12:51:14
alea napisał(a):

blanca napisał(a):

defed napisał(a):

Wczoraj @ nie przychodziły ale dziś już jest ok:)

a ja wciąż nie mam, z dwóch zgłoszeń wczoraj wysłanych;(
0 0

Lunka

#6018135 Napisano: 16.05.2015 12:53:46
blanca napisał(a):

defed napisał(a):

Ja również nic nie dostałam... emotka  a równiez wvczoraj zgłoszenia wysyłałam.

Ostatnio ciagle cos tym organizatorom nawala. Juz zaczyna mnie to drażnić. Zywiec zdrój, brak linka potwierdzajacego,  loreal brak meila, choc byłam na liscie wygrancyh, kupiec brak linka potwierdzajacego - do wszystkich trzeba pisac i sprawe wyjasniac, bo 'nagle' wszystkie firmy maja 'problemy techniczne' emotka
0 0

Gość: agusia222

#6018143 Napisano: 16.05.2015 13:45:29
Lunka napisał(a):

blanca napisał(a):

defed napisał(a):

Ja również nic nie dostałam... emotka  a równiez wvczoraj zgłoszenia wysyłałam.

Ostatnio ciagle cos tym organizatorom nawala. Juz zaczyna mnie to drażnić. Zywiec zdrój, brak linka potwierdzajacego,  loreal brak meila, choc byłam na liscie wygrancyh, kupiec brak linka potwierdzajacego - do wszystkich trzeba pisac i sprawe wyjasniac, bo 'nagle' wszystkie firmy maja 'problemy techniczne' emotka

i u mnie brak potwierdzenia:(
0 0

cudaczek121

#6018144 Napisano: 16.05.2015 13:46:23
edzia3 napisał(a):

nouvelle napisał(a):

edzia3 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

iszhara napisał(a):

ir napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

iszhara napisał(a):

No ciekawe to bardzo.... Ja ostatnio robiłam porządki i chyba z 15 paragonów wyrzuciłam...Jakoś szczęścia nie miałam się załapać:(a Tyle nagród przepadło...baaaaaaardzo ciekawe

Czyżby "wygrane pozostawały do dyspozycji organizatora"? emotka emotka A tam nie było rezerwy? Osobiście nie grałam, ale to dziwne, dziwne...

Była rezerwa - dodatkowe losowanie, a mimo to tyle nagród przepadło, IQ Marketing jest bardzo drobiazgowe jeśli chodzi o paragony.

Skoro była rezerwa to powinni chyba losować aż do skutku ?  Przecież na pewno mnóstwo osób posiada prawidłowe paragony /np. ja.../ emotka

Laureat Nagrody
II Stopnia
emotka

Może coś z tym zrobimy?

A ta agencja albo Delma mają fb? Od razu zrobi się porządek, a przynajmniej spokornieją... To niewyobrażalne, o czym piszecie. Nivea-rowery też "przechodzą na rzecz organizatora", no ciekawe...

W narodzie siła. Trochę to za dużo  aby 700 nagród przepadło.Zrobimy z tym porządek

Moim zdaniem takie zapisy w regulaminach konkursów mówiące o tym,że nagrody przepadają na rzecz Organizatora, powinny być bezwzględnie zakazane.Bo to już na wstępie świadczy o tym,że Organizator zamierza kombinować i nie wydać wszystkich nagród zasłaniając się Bóg wie czym.Albo się oferuje w konkursie tyle nagród, ile jest się w stanie zasponsorować,albo niech się w ogóle nie zabierają za organizację loterii.A nie będą tu ściemę ładować ludziom.Zgłosiłam na tę loterię uczciwie 3 paragony i nie wygrałam nawet marnych 100 złotych, a tu się raptem okazuje,że 700 nagród razy sto złotych, czyli jeśli dobrze liczę 70 tysięcy poszło się rypać.
0 0

MaggieMousse

#6018148 Napisano: 16.05.2015 14:19:04
Czytałam regulamin, ale nadal nie wiem... Czy w konkursie Nivea z rowerami mogę teraz, w drugim etapie, zgłosić ponownie paragon który zgłosiłam w pierwszym etapie (i nie wygrałam ofc emotka ) ? czy wygrał ktoś, kto nie wpisał od razu numeru paragonu (tzn nie miał go przed wygraną)? Co tam w ogole pisać? Zdołowałam się trochę, marzy mi się rowerek... emotka

0 0

Gość: barcza

#6018149 Napisano: 16.05.2015 14:19:50
Vivacia napisał(a):

Mam wrażenie, że często na forum ktoś pisze, że mu paragony odrzucili bez powodu - właśnie z Delmy, z Milki, z wcześniejszego konkursu Milki z feriami też... Czyli zawsze IQ marketing
Nie wiem czy to drobiazgowość czy raczej kombinowanie...

mi też odrzucili bez powodu a  nie wyjasnili dlaczego nie dali nagrody paragon na 100 % był dobry z poprzedniego konkursu reklamacja nic nie dała a oczywiście był zapis ,ze nagrody pozostają dla organizatora
0 0

Gość: ir

#6018150 Napisano: 16.05.2015 14:24:47
cudaczek121 napisał(a):

edzia3 napisał(a):

nouvelle napisał(a):

edzia3 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

iszhara napisał(a):

ir napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Laureat Nagrody
II Stopnia
emotka

Może coś z tym zrobimy?

Moim zdaniem takie zapisy w regulaminach konkursów mówiące o tym,że nagrody przepadają na rzecz Organizatora, powinny być bezwzględnie zakazane.Bo to już na wstępie świadczy o tym,że Organizator zamierza kombinować i nie wydać wszystkich nagród zasłaniając się Bóg wie czym.Albo się oferuje w konkursie tyle nagród, ile jest się w stanie zasponsorować,albo niech się w ogóle nie zabierają za organizację loterii.A nie będą tu ściemę ładować ludziom.Zgłosiłam na tę loterię uczciwie 3 paragony i nie wygrałam nawet marnych 100 złotych, a tu się raptem okazuje,że 700 nagród razy sto złotych, czyli jeśli dobrze liczę 70 tysięcy poszło się rypać.

No dobra, to koniec pisania na forum i róbmy coś. Może najpierw maile do sponsora, potem do agencji. W Nivea tak samo.
0 0

cudaczek121

#6018152 Napisano: 16.05.2015 14:29:54
Ir, w Nivea proponuję poczekać na oficjalną listę, bo w sumie nie wiadomo, czy wszystkie 75 rowerów nie zostało faktycznie wydane zwycięzcom.Wiele osób z forum nie chwali się wygranymi, a równie dobrze mogli wybrać sporo zwykłych szaraczków-niekonkursowych na zwycięzców emotka
0 0

Vivacia

#6018153 Napisano: 16.05.2015 14:38:15
Ir: Na stronie Delmy jest tylko numer ale na stronie Unilevera jest formularz kontaktowy: http://www.unilev...urce/contactus-form/
Tam piszemy? emotka
0 0

Gość: nouvelle

#6018155 Napisano: 16.05.2015 14:43:48
cudaczek121 napisał(a):

Ir, w Nivea proponuję poczekać na oficjalną listę, bo w sumie nie wiadomo, czy wszystkie 75 rowerów nie zostało faktycznie wydane zwycięzcom.Wiele osób z forum nie chwali się wygranymi, a równie dobrze mogli wybrać sporo zwykłych szaraczków-niekonkursowych na zwycięzców emotka

Dziewczyny, poczekajmy, ale też dziwne to wszystko. Szaraczki - owszem, ale cała ta organizacja, 3 paragony na sklep i to, że nie wiedzą czym jest nr paragonu już powinno być wiadome sponsorowi.
0 0

Gość: nouvelle

#6018156 Napisano: 16.05.2015 14:46:12
Vivacia napisał(a):

Ir: Na stronie Delmy jest tylko numer ale na stronie Unilevera jest formularz kontaktowy: http://www.unilev...urce/contactus-form/
Tam piszemy? emotka

Ja tam napiszę. Po prostu. Jak człowiek z ulicy. Mam prawo emotka
0 0

dysia

#6018158 Napisano: 16.05.2015 14:52:52
Wszyscy dostali przelewy z 9 kwietnia z playboya? czy ktoś może jeszcze czeka?
0 0

anialistopad

#6018162 Napisano: 16.05.2015 15:01:50
w nivea tylko 3 zgłoszenia na cały konkurs można dodać? Mam już 3 dodane i dalej mi nie idzie.Z tego 1 jest z 1 etapu. emotka
0 0

lilu

#6018164 Napisano: 16.05.2015 15:03:56
Może ktoś wie czy paragon z rossmana nada się na konkurs nivea? bo kupiłam deo stress protect ale pisze tylko nivea deo spray emotka
0 0

staszek

#6018165 Napisano: 16.05.2015 15:04:38
nouvelle napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Dziewczyny, poczekajmy, ale też dziwne to wszystko. Szaraczki - owszem, ale cała ta organizacja, 3 paragony na sklep i to, że nie wiedzą czym jest nr paragonu już powinno być wiadome sponsorowi.

Ja zgłosiłam więcej niż 3 i przeszło. Czy do kupca można wysłać jeszcze raz to samo zgłoszenie z wczoraj, na które nie dostałam potwierdzenia?
0 0

anialistopad

#6018168 Napisano: 16.05.2015 15:11:16
u mnie 4 zgłoszenie nie przechodzi już 
0 0

ondine

#6018170 Napisano: 16.05.2015 15:14:20
MaggieMousse napisał(a):

Czytałam regulamin, ale nadal nie wiem... Czy w konkursie Nivea z rowerami mogę teraz, w drugim etapie, zgłosić ponownie paragon który zgłosiłam w pierwszym etapie (i nie wygrałam ofc emotka ) ? czy wygrał ktoś, kto nie wpisał od razu numeru paragonu (tzn nie miał go przed wygraną)? Co tam w ogole pisać? Zdołowałam się trochę, marzy mi się rowerek... emotka

Nie ma takiej możliwości raczej. Rzuciło mi się w oczy, że przed podaniem numeru paragonu zgłoszenie nie jest brane pod uwagę...

lilu napisał(a):

Może ktoś wie czy paragon z rossmana nada się na konkurs nivea? bo kupiłam deo stress protect ale pisze tylko nivea deo spray emotka

Nada się emotka
0 0