Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: ir

#6017977 Napisano: 15.05.2015 21:57:19
aleks1983 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Widzieliście listę laureatów z Delmy:

http://promocjade..._Lista_Laureatow.pdf

Aż 708 nagród przepadło emotka

No ciekawe to bardzo.... Ja ostatnio robiłam porządki i chyba z 15 paragonów wyrzuciłam...Jakoś szczęścia nie miałam się załapać:(a Tyle nagród przepadło...baaaaaaardzo ciekawe

Czyżby "wygrane pozostawały do dyspozycji organizatora"? emotka emotka A tam nie było rezerwy? Osobiście nie grałam, ale to dziwne, dziwne...
0 0

vickichelm

#6017979 Napisano: 15.05.2015 21:57:37
Mam pytanie do laureatów emotka czy w razie wygranej trzeba im odsyłać wszystkie zgłoszone paragony? jesli ktos bedzie tak miły niech napisze albo tu albo priv emotka
0 0

iszhara

#6017981 Napisano: 15.05.2015 22:00:31
ir napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

iszhara napisał(a):

No ciekawe to bardzo.... Ja ostatnio robiłam porządki i chyba z 15 paragonów wyrzuciłam...Jakoś szczęścia nie miałam się załapać:(a Tyle nagród przepadło...baaaaaaardzo ciekawe

Czyżby "wygrane pozostawały do dyspozycji organizatora"? emotka emotka A tam nie było rezerwy? Osobiście nie grałam, ale to dziwne, dziwne...

Była rezerwa - dodatkowe losowanie, a mimo to tyle nagród przepadło, IQ Marketing jest bardzo drobiazgowe jeśli chodzi o paragony.
0 0

edzia3

#6017984 Napisano: 15.05.2015 22:02:42
ir napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Bardzo to dziwne.A może te osoby wygrały po kilka razy,chyba ktoś się tym chwalił na forum
0 0

Gość: aleks1983

#6017986 Napisano: 15.05.2015 22:05:49
edzia3 napisał(a):

ir napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Bardzo to dziwne.A może te osoby wygrały po kilka razy,chyba ktoś się tym chwalił na forum

Chwalili się ale pojedynczymi wygranymi, czasem ktoś pisał, że z listy rezerwowej dzwonili. Dziwne to bardzo, żeby tyle nagród przepadło:(chyba troszkę pościemniali....
0 0

Gość: mariolakal

#6017990 Napisano: 15.05.2015 22:10:54
iszhara napisał(a):

ir napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Była rezerwa - dodatkowe losowanie, a mimo to tyle nagród przepadło, IQ Marketing jest bardzo drobiazgowe jeśli chodzi o paragony.

Skoro była rezerwa to powinni chyba losować aż do skutku ?  Przecież na pewno mnóstwo osób posiada prawidłowe paragony /np. ja.../ emotka
0 0

asantesana

#6017997 Napisano: 15.05.2015 22:20:37
zezowaty_kot napisał(a):

elbowndg napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

elbowndg napisał(a):

A czy w konku z rowerami Nivea dalej jest tak ze mozna zarejestrowac paragon raz na sklep ?

A nie 3 paragony na sklep? 

No wlasnie nie wiem wiec pytam.

Ja na pewno 2 zarejestrowałam na ten sam sklep i oba zgłoszenia przeszły, coś mi świta, że można 3 paragony na jeden sklep. Choć wydaje mi się, że w razie próby zarejestrowania czwartego można będzie się wykłócać - bo skąd mamy wiedzieć czy przed nami 3 osoby nie kupiły w tym miejscu? Sklepowa ma rejestrować i powiadamiać, czy w razie czego z paragonu mamy sobie zrobić samolocik? emotka

Tu nie chodzi o 3 paragony na sklep, tylko o 3 paragony na kasę fiskalną. Każda kasa ma inny przypisany kod (numer, który wpisujemy do zgłoszenia).
0 0

Gość: erychta00

#6018005 Napisano: 15.05.2015 22:29:22
kasiulll napisał(a):

kasiulll napisał(a):

Wysłałam kilka zgłoszeń w loterii Kupca a dostałam tylko jedno potwierdzenie na maila (chyba od razu za pierwsze), czy ktoś też tak miał?

Ok dostałam maila od organizatora:
"Dziękujemy za zgłoszenia. Maile potwierdzające mogą dochodzić z 
opóźnieniem. Zależy to od obciążenia serwerów i szybkości połączenia internetowego.
Jednak wszystkie Pani zgłoszenia zostały przyjęte, więc maile potwierdzające na pewno dojdą do Pani."

Ja swoje potwierdzenie znalazłam w spamie emotka
0 0

Gość: delvitto

#6018018 Napisano: 15.05.2015 22:58:09
erychta00 napisał(a):

kasiulll napisał(a):

kasiulll napisał(a):

Wysłałam kilka zgłoszeń w loterii Kupca a dostałam tylko jedno potwierdzenie na maila (chyba od razu za pierwsze), czy ktoś też tak miał?

Ok dostałam maila od organizatora:
"Dziękujemy za zgłoszenia. Maile potwierdzające mogą dochodzić z 
opóźnieniem. Zależy to od obciążenia serwerów i szybkości połączenia internetowego.
Jednak wszystkie Pani zgłoszenia zostały przyjęte, więc maile potwierdzające na pewno dojdą do Pani."

Ja swoje potwierdzenie znalazłam w spamie emotka

a ja wysłałam 2 zgłoszenia, i nie mam żadnego potwierdzenia, nawet w spamie, pomimo ich informacji, że wysłali;(
0 0

honcia4

#6018033 Napisano: 15.05.2015 23:24:33
Loteria Kupiec który to  numer paragonu?? ja wpisuje  ten  numer po prawej  ale nie przyjmuje mi zgłoszenia  ;-( Pomocy!
0 0

kadett33

#6018034 Napisano: 15.05.2015 23:27:45
honcia4 napisał(a):

Loteria Kupiec który to  numer paragonu?? ja wpisuje  ten  numer po prawej  ale nie przyjmuje mi zgłoszenia  ;-( Pomocy!

ale podajesz tylko cyfry? Mi bez problemu wchodzą numery paragonów z prawej strony.
0 0

honcia4

#6018035 Napisano: 15.05.2015 23:29:04
tak  same cyfry  i nic ;-(
0 0

kadett33

#6018037 Napisano: 15.05.2015 23:32:25
honcia4 napisał(a):

tak  same cyfry  i nic ;-(

może ktoś miał już taki sam numer paragonu i dlatego nie wchodzi. Ile cyfr ma twój numer paragonu? 6 cyfrowe wchodzą mi bez problemu.
0 0

honcia4

#6018039 Napisano: 15.05.2015 23:33:22
Odswiezyłam strone i poszło ! Dzieki wielkie emotka
0 0

zaczytana-pola

#6018055 Napisano: 16.05.2015 00:26:56
mariolakal napisał(a):

iszhara napisał(a):

ir napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Skoro była rezerwa to powinni chyba losować aż do skutku ?  Przecież na pewno mnóstwo osób posiada prawidłowe paragony /np. ja.../ emotka

Laureat Nagrody
II Stopnia
traci prawo do Nagrody, zaś Nagroda
przepada na rzecz Organizatora
.
  emotka
0 0

Gość: defed

#6018101 Napisano: 16.05.2015 10:34:11
dostajecie potwierdzenia na @ od Kupcaemotka wczoraj wysłałam i nic nie przyszło, mimo pokazania się komunikatu...

dodam też że już pisałam w tej sprawie do organizatora i dostałam odpowiedź: dziękujemy za zgłoszenie. Maile potwierdzające mogą dochodzić z opóźnieniem. Zależy to od obciążenia serwerów i szybkości połączenia  internetowego. Jednak zgłoszenia zostały przyjęte, więc mail potwierdzający na pewno dojdzie.
No ale nadal nie doszedł a minęło już ponad 12h... emotka  
0 0

Vivacia

#6018102 Napisano: 16.05.2015 10:39:35
Mam wrażenie, że często na forum ktoś pisze, że mu paragony odrzucili bez powodu - właśnie z Delmy, z Milki, z wcześniejszego konkursu Milki z feriami też... Czyli zawsze IQ marketing
Nie wiem czy to drobiazgowość czy raczej kombinowanie...
0 0

edzia3

#6018104 Napisano: 16.05.2015 10:41:40
zaczytana-pola napisał(a):

mariolakal napisał(a):

iszhara napisał(a):

ir napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Laureat Nagrody
II Stopnia
emotka

Może coś z tym zrobimy?
0 0

Gość: nouvelle

#6018109 Napisano: 16.05.2015 10:52:45
edzia3 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

mariolakal napisał(a):

iszhara napisał(a):

ir napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Laureat Nagrody
II Stopnia
emotka

Może coś z tym zrobimy?

A ta agencja albo Delma mają fb? Od razu zrobi się porządek, a przynajmniej spokornieją... To niewyobrażalne, o czym piszecie. Nivea-rowery też "przechodzą na rzecz organizatora", no ciekawe...
Jeśli mają fb, to zaraz się ogarną  - 700 nagród??!! emotka emotka
0 0

Gość: ir

#6018111 Napisano: 16.05.2015 10:56:31
Vivacia napisał(a):

Mam wrażenie, że często na forum ktoś pisze, że mu paragony odrzucili bez powodu - właśnie z Delmy, z Milki, z wcześniejszego konkursu Milki z feriami też... Czyli zawsze IQ marketing
Nie wiem czy to drobiazgowość czy raczej kombinowanie...

Jasne, że kombinowanie. Przecież każdy kto gra nie kupuje celowo złego produktu/daty itp.na paragonie. A poza tym jakoś z Albedo lub Smolara
nikt nie odrzuca paragonów.
Cwaniaki, znaleźli sposób na "Jak się dorobić dzięki zapisowi w regulaminie, że nagrody przechodzą na rzecz organizatora" emotka
0 0