Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

marta_1234

#6017813 Napisano: 15.05.2015 15:50:35
fryteczka napisał(a):

marta_1234 napisał(a):

Ostrożnie na bony do Reserved.Piszą o tym tu http://www.instal...served-przekret.html
"Konkurs" jest w naszej bazie.

kros sie jeszcze nabiera na takie cos? -91%? ..rewelacja emotka

Oszustwa  nie znaja granic jak  widać. Dlatego ostrzegłam...
0 0

wiesia30

#6017831 Napisano: 15.05.2015 16:21:14
nouvelle napisał(a):

lusienka napisał(a):

defed napisał(a):

I jeszcze jest ten głupi zapis w regulaminie (Nivea):
§ 3 pkt. 3.
W przypadku kiedy Jury uzna, iż część lub żadne z Zadań konkursowych z I, II lub III
etapu nie spełnia kryterium kreatywności, oryginalności, kreatywności i humoru,
odpowiednia ilość Nagród z ww. etapów przejdzie odpowiednio do etapu II, III lub IV. W
przypadku kiedy Jury uzna, iż część lub żadne z Zadań Konkursowych z etapu IV nie
spełnia kryterium kreatywności, oryginalności, kreatywności i humoru, odpowiednia ilość
Nagród z ww. etapu przejdzie do dyspozycji Organizatora.

Poczekajmy na liste zwycięzców, a przekonamy się czy było aż 75 haseł,które wg jury spełniają kryterium ich wymogów emotka

Nooo wymyslic 50 nazwisk tez jest latwo. Szczegolnie jesli oni nie maja ZADNEGO dosw.w konkursach. Ale gdyby polecieli argumentem o braku kreatywnosci,to zbieramy nasze niewygrane zgloszenia i skladamy maila prosto do Nivea.

0 0

Gość: aleks1983

#6017843 Napisano: 15.05.2015 16:41:53
Z tego konkursuLoreal informują na bieżąco? Wysyłają maile?  Z dnia na dzień?
0 0

Gość: elbowndg

#6017869 Napisano: 15.05.2015 17:23:57
A czy w konku z rowerami Nivea dalej jest tak ze mozna zarejestrowac paragon raz na sklep ?
0 0

29renata

#6017880 Napisano: 15.05.2015 17:37:10
aleks1983 napisał(a):

Z tego konkursuLoreal informują na bieżąco? Wysyłają maile?  Z dnia na dzień?

Czy z wczoraj były już @?
0 0

Gość: tinagoni

#6017894 Napisano: 15.05.2015 17:56:04
Zobacz na str loreal,  masz daty
0 0

Gość: tinagoni

#6017896 Napisano: 15.05.2015 18:01:01
Mail równocześnie z wynikiem na ich str (loreal)
0 0

zezowaty_kot

#6017897 Napisano: 15.05.2015 18:01:38
elbowndg napisał(a):

A czy w konku z rowerami Nivea dalej jest tak ze mozna zarejestrowac paragon raz na sklep ?

A nie 3 paragony na sklep? 
0 0

#6017911 Napisano: 15.05.2015 18:50:37
zezowaty_kot napisał(a):

elbowndg napisał(a):

No wlasnie nie wiem wiec pytam.
0 0

#6017913 Napisano: 15.05.2015 18:57:34
tinagoni napisał(a):

Mail równocześnie z wynikiem na ich str (loreal)

Dzięki:)
0 0

kasiulll

#6017914 Napisano: 15.05.2015 19:03:21
Wysłałam kilka zgłoszeń w loterii Kupca a dostałam tylko jedno potwierdzenie na maila (chyba od razu za pierwsze), czy ktoś też tak miał?
0 0

zezowaty_kot

#6017915 Napisano: 15.05.2015 19:03:59
elbowndg napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

elbowndg napisał(a):

Ja na pewno 2 zarejestrowałam na ten sam sklep i oba zgłoszenia przeszły, coś mi świta, że można 3 paragony na jeden sklep. Choć wydaje mi się, że w razie próby zarejestrowania czwartego można będzie się wykłócać - bo skąd mamy wiedzieć czy przed nami 3 osoby nie kupiły w tym miejscu? Sklepowa ma rejestrować i powiadamiać, czy w razie czego z paragonu mamy sobie zrobić samolocik? emotka
0 0

kasiulll

#6017917 Napisano: 15.05.2015 19:05:27
kasiulll napisał(a):

Wysłałam kilka zgłoszeń w loterii Kupca a dostałam tylko jedno potwierdzenie na maila (chyba od razu za pierwsze), czy ktoś też tak miał?

Ok dostałam maila od organizatora:
"Dziękujemy za zgłoszenia. Maile potwierdzające mogą dochodzić z 
opóźnieniem. Zależy to od obciążenia serwerów i szybkości połączenia internetowego.
Jednak wszystkie Pani zgłoszenia zostały przyjęte, więc maile potwierdzające na pewno dojdą do Pani."
0 0

Gość: ir

#6017927 Napisano: 15.05.2015 19:33:35
wiesia30 napisał(a):

nouvelle napisał(a):

lusienka napisał(a):

defed napisał(a):

I jeszcze jest ten głupi zapis w regulaminie (Nivea):
§ 3 pkt. 3.
W przypadku kiedy Jury uzna, iż część lub żadne z Zadań konkursowych z I, II lub III
etapu nie spełnia kryterium kreatywności, oryginalności, kreatywności i humoru,
odpowiednia ilość Nagród z ww. etapów przejdzie odpowiednio do etapu II, III lub IV. W
przypadku kiedy Jury uzna, iż część lub żadne z Zadań Konkursowych z etapu IV nie
spełnia kryterium kreatywności, oryginalności, kreatywności i humoru, odpowiednia ilość
Nagród z ww. etapu przejdzie do dyspozycji Organizatora.

Poczekajmy na liste zwycięzców, a przekonamy się czy było aż 75 haseł,które wg jury spełniają kryterium ich wymogów emotka

Nooo wymyslic 50 nazwisk tez jest latwo. Szczegolnie jesli oni nie maja ZADNEGO dosw.w konkursach. Ale gdyby polecieli argumentem o braku kreatywnosci,to zbieramy nasze niewygrane zgloszenia i skladamy maila prosto do Nivea.

Ten konkurs od początku nosił tytuł "zero kompetencji agencji". A co do 3 paragonów w danym sklepie, to nadal nie wiadomo. emotka
Jasne, jeśli brak im naszej kreatywności, to skleimy wszystkie nasze wysłane zgłoszenia i wyślemy do Nivea, jestem za emotka
No, o ile nazwiska będą prawdziwe. W wypadku np.Albedo o to bym się nie bała, ale taka dziwna agencja...to co innego. Przedpotopowa wiedza o nr paragonów, nawet nie spojrzeli do obecnych regulaminów i wymogów. Nie mówiąc o przedziwnych obostrzeniach w zakupach, które to obostrzenia zupełnie nie mają sensu.
0 0

Gość: ir

#6017928 Napisano: 15.05.2015 19:36:02
zezowaty_kot napisał(a):

elbowndg napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

elbowndg napisał(a):

Ja na pewno 2 zarejestrowałam na ten sam sklep i oba zgłoszenia przeszły, coś mi świta, że można 3 paragony na jeden sklep. Choć wydaje mi się, że w razie próby zarejestrowania czwartego można będzie się wykłócać - bo skąd mamy wiedzieć czy przed nami 3 osoby nie kupiły w tym miejscu? Sklepowa ma rejestrować i powiadamiać, czy w razie czego z paragonu mamy sobie zrobić samolocik? emotka

emotka Jeszcze lepsze hece będą w 2.etapie, bo już większość większych sklepów będzie "obstawiona". Jak znajdę czas, to napiszę @ do sponsora, co myślę o tak absurdalnych zasadach konkursu. Może ktoś również? Będzie raźniej emotka
0 0

wojowniczka

#6017939 Napisano: 15.05.2015 20:03:19
hmm, ja zrozumiałam ze jedna osoba może wziąć udział 3 razy (trzy zgloszenia wysłać)... 
0 0

alaalicja

#6017950 Napisano: 15.05.2015 20:50:24
wojowniczka napisał(a):

ir napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

elbowndg napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

elbowndg napisał(a):

emotka Jeszcze lepsze hece będą w 2.etapie, bo już większość większych sklepów będzie "obstawiona". Jak znajdę czas, to napiszę @ do sponsora, co myślę o tak absurdalnych zasadach konkursu. Może ktoś również? Będzie raźniej emotka

hej, przejrzałam regulamin i  nie widzę wzmianki o 3 paragonach na sklep, jedynie 3 zgłoszenia na uczestnika. Może ślepnę już na starość/ Jak ktoś coś się dokopie to będę wdzięczna za info:)
0 0

#6017952 Napisano: 15.05.2015 21:01:56

hej, przejrzałam regulamin i  nie widzę wzmianki o 33 paragonach na sklep, jedynie 3 zgłoszenia na uczestnika. Może ślepnę już na starość/ Jak ktoś coś się dokopie to będę wdzięczna za info:)

Na poczatku konkursu byla mowa ze jak sie poslalo zgloszenie z danego sklepu to kolejnego z tego samego sklepu juz nie mozna bylo. Poza tym juz chyba sobie odpuszcam ten konkurs. Za duza konkurencja. Tyle o tym sie mowi. W drogeriach plakaty, w gazetach info, w tv reklamy..
0 0

Gość: nouvelle

#6017966 Napisano: 15.05.2015 21:37:21
alaalicja napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

ir napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

elbowndg napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

elbowndg napisał(a):

hej, przejrzałam regulamin i  nie widzę wzmianki o 33 paragonach na sklep, jedynie 3 zgłoszenia na uczestnika. Może ślepnę już na starość/ Jak ktoś coś się dokopie to będę wdzięczna za info:)

3 zgłoszenia, ale i 3 paragony z danego sklepu. Bez sensu. Gra w ciemno.
0 0

#6017975 Napisano: 15.05.2015 21:54:30
iszhara napisał(a):

Widzieliście listę laureatów z Delmy:

http://promocjade..._Lista_Laureatow.pdf

Aż 708 nagród przepadło emotka

No ciekawe to bardzo.... Ja ostatnio robiłam porządki i chyba z 15 paragonów wyrzuciłam...Jakoś szczęścia nie miałam się załapać:(a Tyle nagród przepadło...baaaaaaardzo ciekawe
0 0