Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

rkvi

#6018402 Napisano: 17.05.2015 18:15:59
Po jakim czasie i jak informuje Dove z koszulkami?
0 0

dzasmina

#6018403 Napisano: 17.05.2015 18:19:25
olus15 napisał(a):

Do kiedy są ważne bilety do kina z Guseppe?

do 30.06.2015
0 0

olus15

#6018405 Napisano: 17.05.2015 18:50:21
dzięki:)
0 0

marla

#6018406 Napisano: 17.05.2015 18:57:22
xena napisał(a):

wczoraj wieczorem wysyłałam zgłoszenia z nivei. Przed chwilą dostałam na meila potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia. Teraz nie wiem czy moje zgłoszenie załapało się na 2 etap?? no mam nadzieję że tak, w końcu wczoraj było wysłane

Tak, załapało się:)
0 0

staszek

#6018408 Napisano: 17.05.2015 19:05:30
MaggieMousse napisał(a):

Pierwszy raz biorę udział z paragonem z Tesco, który numer tam to "numer dowodu zakupu"? Chodzi o konkurs "Tryskaj energią..." z nałęczowianką. 

Wysylalam ten obok daty.
0 0

visserarthur

#6018430 Napisano: 17.05.2015 20:34:03
ir napisał(a):

ir napisał(a):

bridget napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

edzia3 napisał(a):

nouvelle napisał(a):

edzia3 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

mariolakal napisał(a):

iszhara napisał(a):

ir napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Widzieliście listę laureatów z Delmy:

http://promocjade..._Lista_Laureatow.pdf

Aż 708 nagród przepadło emotka

No ciekawe to bardzo.... Ja ostatnio robiłam porządki i chyba z 15 paragonów wyrzuciłam...Jakoś szczęścia nie miałam się załapać:(a Tyle nagród przepadło...baaaaaaardzo ciekawe

Czyżby "wygrane pozostawały do dyspozycji organizatora"? emotka emotka A tam nie było rezerwy? Osobiście nie grałam, ale to dziwne, dziwne...

Była rezerwa - dodatkowe losowanie, a mimo to tyle nagród przepadło, IQ Marketing jest bardzo drobiazgowe jeśli chodzi o paragony.

Skoro była rezerwa to powinni chyba losować aż do skutku ?  Przecież na pewno mnóstwo osób posiada prawidłowe paragony /np. ja.../ emotka

Laureat Nagrody
II Stopnia
traci prawo do Nagrody, zaś Nagroda
przepada na rzecz Organizatora
emotka

Może coś z tym zrobimy?

A ta agencja albo Delma mają fb? Od razu zrobi się porządek, a przynajmniej spokornieją... To niewyobrażalne, o czym piszecie. Nivea-rowery też "przechodzą na rzecz organizatora", no ciekawe...
Jeśli mają fb, to zaraz się ogarną  - 700 nagród??!! emotka emotka

W narodzie siła. Trochę to za dużo  aby 700 nagród przepadło.Zrobimy z tym porządek

Moim zdaniem takie zapisy w regulaminach konkursów mówiące o tym,że nagrody przepadają na rzecz Organizatora, powinny być bezwzględnie zakazane.Bo to już na wstępie świadczy o tym,że Organizator zamierza kombinować i nie wydać wszystkich nagród zasłaniając się Bóg wie czym.Albo się oferuje w konkursie tyle nagród, ile jest się w stanie zasponsorować,albo niech się w ogóle nie zabierają za organizację loterii.A nie będą tu ściemę ładować ludziom.Zgłosiłam na tę loterię uczciwie 3 paragony i nie wygrałam nawet marnych 100 złotych, a tu się raptem okazuje,że 700 nagród razy sto złotych, czyli jeśli dobrze liczę 70 tysięcy poszło się rypać.

to ta sama agencja cokiedys z  robotami mikserami i etc był problem? moich 8 paragonow   nic nie wygrało:(

Napisałam kilka słów. Im nas więcej, tym lepiej. http://www.unilev...urce/contactus-form/

Napisał ktoś jeszcze?

A główne z samego Krakowa w sumie emotka .
0 0

Gość: elbowndg

#6018446 Napisano: 17.05.2015 21:43:07
I ze niby nikt nie wygral bonu do Mango ?
0 0

kaskaderka1

#6018448 Napisano: 17.05.2015 22:01:09
elbowndg napisał(a):

Tez mnie to dziwi emotka
0 0

Gość: elotta

#6018466 Napisano: 17.05.2015 22:56:36
Upragnione wyniki /Mango i mnie nie ma. A tyle stresu emotka
0 0

Gość: goarik

#6018467 Napisano: 17.05.2015 23:11:23
czy konkurs Almette został rozwiązany/?ktoś dostał  email od nich?
0 0

arabela79

#6018471 Napisano: 17.05.2015 23:23:13
W Mlekolakach jest ograniczenie na osobe/gospodarstwo?
0 0

cudaczek121

#6018475 Napisano: 17.05.2015 23:40:44
visserarthur napisał(a):

ir napisał(a):

ir napisał(a):

bridget napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

edzia3 napisał(a):

nouvelle napisał(a):

edzia3 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

iszhara napisał(a):

ir napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

iszhara napisał(a):

No ciekawe to bardzo.... Ja ostatnio robiłam porządki i chyba z 15 paragonów wyrzuciłam...Jakoś szczęścia nie miałam się załapać:(a Tyle nagród przepadło...baaaaaaardzo ciekawe

Czyżby "wygrane pozostawały do dyspozycji organizatora"? emotka emotka A tam nie było rezerwy? Osobiście nie grałam, ale to dziwne, dziwne...

Była rezerwa - dodatkowe losowanie, a mimo to tyle nagród przepadło, IQ Marketing jest bardzo drobiazgowe jeśli chodzi o paragony.

Skoro była rezerwa to powinni chyba losować aż do skutku ?  Przecież na pewno mnóstwo osób posiada prawidłowe paragony /np. ja.../ emotka

Laureat Nagrody
II Stopnia
emotka

Może coś z tym zrobimy?

A ta agencja albo Delma mają fb? Od razu zrobi się porządek, a przynajmniej spokornieją... To niewyobrażalne, o czym piszecie. Nivea-rowery też "przechodzą na rzecz organizatora", no ciekawe...

W narodzie siła. Trochę to za dużo  aby 700 nagród przepadło.Zrobimy z tym porządek

Moim zdaniem takie zapisy w regulaminach konkursów mówiące o tym,że nagrody przepadają na rzecz Organizatora, powinny być bezwzględnie zakazane.Bo to już na wstępie świadczy o tym,że Organizator zamierza kombinować i nie wydać wszystkich nagród zasłaniając się Bóg wie czym.Albo się oferuje w konkursie tyle nagród, ile jest się w stanie zasponsorować,albo niech się w ogóle nie zabierają za organizację loterii.A nie będą tu ściemę ładować ludziom.Zgłosiłam na tę loterię uczciwie 3 paragony i nie wygrałam nawet marnych 100 złotych, a tu się raptem okazuje,że 700 nagród razy sto złotych, czyli jeśli dobrze liczę 70 tysięcy poszło się rypać.

to ta sama agencja cokiedys z  robotami mikserami i etc był problem? moich 8 paragonow   nic nie wygrało:(

Napisałam kilka słów. Im nas więcej, tym lepiej. http://www.unilev...urce/contactus-form/

Napisał ktoś jeszcze?

0 0

Gość: mariolakal

#6018490 Napisano: 18.05.2015 00:37:48
Co się dzieje z milką toffiees ? Oni śpią czy ludziska nie odsyłają paragonów ? Z losowań z 4 - 6 tygodnia na liście zwycięzców jest zaledwie po kilka osób... emotka
0 0

asantesana

#6018492 Napisano: 18.05.2015 00:43:35
kaskaderka1 napisał(a):

elbowndg napisał(a):

Tez mnie to dziwi emotka

I ja należę do grupy zdziwionych emotka  
0 0

Gość: dorota8331

#6018501 Napisano: 18.05.2015 06:20:55
bzowapani napisał(a):

goarik napisał(a):

czy konkurs Almette został rozwiązany/?ktoś dostał  email od nich?

Nie.czekamy na wyniki caly czas.;-)
0 0

katrin1

#6018516 Napisano: 18.05.2015 08:54:12
cudaczek121 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

ir napisał(a):

ir napisał(a):

bridget napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

edzia3 napisał(a):

nouvelle napisał(a):

edzia3 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

iszhara napisał(a):

ir napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Laureat Nagrody
II Stopnia
emotka

Może coś z tym zrobimy?

Napisał ktoś jeszcze?

Dobrze, że nie szczęściarz Tomasz z Przemyśla, który w loterii Halls zgarnął 3 motocykle i kilkanaście ferii w milce. No chyba że się do Krakowa przeprowadziłemotka . U mnie wciąż leżą zapasy Delmy konkursowej również nic nie wpadło, nawet marna stówka. A czy Izba Celna nie ma nadzoru nad loteriami? Warto byłoby dobrać się do tyłka tej agencji, bo już przeginają, nieźle się obłowili. A naiwni konkursowicze tacy jak ja muszą przez pół roku wchrzaniać kanapki z Delmą emotka (do tego przeterminowaną).
0 0

zarania

#6018519 Napisano: 18.05.2015 09:03:15
Mi się właśnie skończyły zapasy Kasi grudniowe z ITM, ale opłacało się. emotka
Delmę z upodobaniem na bieżąco wcina mąż, ale nic nie wygraliśmy.
0 0

jomico

#6018524 Napisano: 18.05.2015 09:10:19
czy ktoś dostał dzisiaj potwierdzenie poprawności paragonu dot. roweru Nivea?
0 0

zaczytana-pola

#6018526 Napisano: 18.05.2015 09:33:08
Nie gram w Milce, bo loterie z daleka staram się omijać. Ale tu ewidentnie coś śmierdzi znów emotka .
Ciekawe, że w przypadku innych agencji nie ma aż takich "braków" na listach emotka
0 0

Gość: ir

#6018528 Napisano: 18.05.2015 09:33:30
katrin1 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

ir napisał(a):

ir napisał(a):

bridget napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

edzia3 napisał(a):

nouvelle napisał(a):

edzia3 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

iszhara napisał(a):

ir napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Laureat Nagrody
II Stopnia
emotka

Może coś z tym zrobimy?

Napisał ktoś jeszcze?

Dobrze, że nie szczęściarz Tomasz z Przemyśla, który w loterii Halls zgarnął 3 motocykle i kilkanaście ferii w milce. No chyba że się do Krakowa przeprowadziłemotka . U mnie wciąż leżą zapasy Delmy konkursowej również nic nie wpadło, nawet marna stówka. A czy Izba Celna nie ma nadzoru nad loteriami? Warto byłoby dobrać się do tyłka tej agencji, bo już przeginają, nieźle się obłowili. A naiwni konkursowicze tacy jak ja muszą przez pół roku wchrzaniać kanapki z Delmą emotka (do tego przeterminowaną).

To tak jak pan z Aleksandrowa, który zajął Milkę i Góralki emotka
0 0