Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

darog

#6042010 Napisano: 08.07.2015 21:34:06
marzenier napisał(a):

Tak sobie teraz studiuje regulamin lecha z Polo i oo
"Kurtki występować będą w rozmiarze damskim oraz męskim. Laureatom nie przysługuje uprawnienie do wskazania preferowanego przez nich rozmiaru
tej nagrody. Poszczególni Laureaci otrzymywać będą kurtkę w rozmiarze
odpowiadającym ich płci"
I ta cena?
300 zł jak na Diesla to chyba trochę mało?
Z czego ona zrobiona?Z ceraty? emotka

Koszulka bawełniana Diesla ponad 200zł...Ciekawi mnie z czego ta kurtka..
0 0

slonecznik1309

#6042014 Napisano: 08.07.2015 21:38:06
darog napisał(a):

marzenier napisał(a):

"Kurtki występować będą w rozmiarze damskim oraz męskim. Laureatom nie przysługuje uprawnienie do wskazania preferowanego przez nich rozmiaru
odpowiadającym ich płci"
I ta cena?

może kurtka będzie miała logo Lech? dlatego cena zaniżona ...
0 0

edzia21

#6042021 Napisano: 08.07.2015 21:48:45
asiabuczkowska napisał(a):

darog napisał(a):

marzenier napisał(a):

odpowiadającym ich płci"
I ta cena?

też tak myślę - olbrzymi biały napis LECH na plecach emotka  emotka
0 0

vickichelm

#6042026 Napisano: 08.07.2015 21:58:23
edzia21 napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

darog napisał(a):

marzenier napisał(a):

odpowiadającym ich płci"
I ta cena?

też tak myślę - olbrzymi biały napis LECH na plecach emotka  emotka

hahaaha no to pewnie tak będzie emotka i nie pójdą tak jak zegarki z Carte DOR za 150 euro hahaha
0 0

maa

#6042044 Napisano: 08.07.2015 22:32:20
marzenier napisał(a):

odpowiadającym ich płci"
I ta cena?

przecież koszulki i kurtki nie będą marki Diesel, tylko marki Lech Ice Diesel - tak nazywa się ich piwo! czyli ciuchy marki no name z doszytą ich metką.
0 0

marzenier

#6042047 Napisano: 08.07.2015 22:39:05
Aaaa no emotka
To zminia postać rzeczy i kurtki 
to w takim razie,cena zdecydowanie zawyżona emotka
0 0

Gość: mariolakal

#6042048 Napisano: 08.07.2015 22:41:08
Wczoraj czytałam w jakimś wątku, że ktoś wygrał z netto coca-cola z puli rezerwowej... W związku z tym mam pytanie: skąd wiadomo, ze to rezerwa ? Czy piszą o tym w S-ku ? A może trzeba domyślić się samemu ? 
PS. Przy okazji chętnie się dowiem jak to jest z rezerwistami z innych konków... emotka
0 0

maa

#6042049 Napisano: 08.07.2015 22:44:15
mariolakal napisał(a):

Wczoraj czytałam w jakimś wątku, że ktoś wygrał z netto coca-cola z puli rezerwowej... W związku z tym mam pytanie: skąd wiadomo, ze to rezerwa ? Czy piszą o tym w S-ku ? A może trzeba domyślić się samemu ? 
PS. Przy okazji chętnie się dowiem jak to jest z rezerwistami z innych konków... emotka

czasami są czasami nie ma. regulaminy zawsze stanowią czy będzie lista rezerwowa. jeśli nie ma nic na ten temat to zazwyczaj jej nie ma.
0 0

Gość: mariolakal

#6042062 Napisano: 08.07.2015 23:10:49
maa napisał(a):

mariolakal napisał(a):

czasami są czasami nie ma. regulaminy zawsze stanowią czy będzie lista rezerwowa. jeśli nie ma nic na ten temat to zazwyczaj jej nie ma.

maa, ja to akurat kumam... Chodziło mi raczej o to: czy w S-ku lub e-mailu informują, że to rezerwa... emotka
0 0

turli

#6042063 Napisano: 08.07.2015 23:18:20
mariolakal napisał(a):

maa napisał(a):

mariolakal napisał(a):

maa, ja to akurat kumam... Chodziło mi raczej o to: czy w S-ku lub e-mailu informują, że to rezerwa... emotka

mnie kiedyś poinformowano w rozmowie tel. że wygrałam z rezerwy
0 0

rogaliczek

#6042065 Napisano: 08.07.2015 23:24:33
Ja byłam kiedys w smsie poinformowana ze rezerwa.
0 0

monia24

#6042068 Napisano: 08.07.2015 23:38:53
turli napisał(a):

mariolakal napisał(a):

maa napisał(a):

mariolakal napisał(a):

mnie kiedyś poinformowano w rozmowie tel. że wygrałam z rezerwy

Ja też jak dawno temu wygrałam z rezerwy zostałam o tym poinformowana w trakcie rozmowy telefonicznej emotka
0 0

Gość: siasiolka

#6042082 Napisano: 09.07.2015 01:17:18
mkrzysiek napisał(a):

wol-ski napisał(a):

benasia napisał(a):

trampek napisał(a):

mam pytanie odnośnie wielkiego testowania czy oni jeszcze wysylaja pieniądze bo wyslalam chyba niecale 2 tyug temu i nie mam zwrotu a isalo ze maja 7 dni

pewnie zależy na który miesiąc wysłałaś czy jeszcze w czerwcu czy już w lipcu bo czerwcowa pula mogła być już pusta na koniec czerwca.

Przesyłki doręczone do 7 lipca łapią się na zwrot emotka (koleżanka dzwoniła)

a z 8 lipca juz nie?
0 0

Gość: bc14

#6042095 Napisano: 09.07.2015 08:28:57
a komus potwierdzili. ze jest tylko 1 pula czy dziela na miesiace? 
0 0

visserarthur

#6042101 Napisano: 09.07.2015 08:52:50
siasiolka napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

wol-ski napisał(a):

benasia napisał(a):

trampek napisał(a):

mam pytanie odnośnie wielkiego testowania czy oni jeszcze wysylaja pieniądze bo wyslalam chyba niecale 2 tyug temu i nie mam zwrotu a isalo ze maja 7 dni

pewnie zależy na który miesiąc wysłałaś czy jeszcze w czerwcu czy już w lipcu bo czerwcowa pula mogła być już pusta na koniec czerwca.

Przesyłki doręczone do 7 lipca łapią się na zwrot emotka (koleżanka dzwoniła)

a z 8 lipca juz nie?

Do mnie dotarł wczoraj zwrot z 24. czerwca (list wtedy do nich dotarł), więc mają opóźnienie...
0 0

Gość: ewikewik

#6042112 Napisano: 09.07.2015 09:11:11
Czy główne nagrody z Axe Inter Marche ktoś "ustrzelił"?

Wkurzająmnie wyniki z Belianiego. Do wymyślenia było hasło a wygrały wierszyki.
0 0

magdalena-1989

#6042126 Napisano: 09.07.2015 09:44:41
Mam pytanie odnośnie konkursu Megaturniej.
Pierwszy raz brałam w tym udział.
Kupiłam w wybranym sklepie śmietanę 18%zott-jeden z produktów, który był podany, aby wziąć udział w konkursie.
Tylko cena była w sklepie wyższa o ok. 40 groszy, niż ta, która obowiązywała na stronie.
Czy mimo tego uznają mi to jeśli wygram ?:P
Na paragonie napisane jest Zott 18 śmietana, coś takiego, wiadomo, że to ten produkt był kupowany.
I jeszcze jedno, z regulaminu dobrze wyczytałam czy wyniki za lipiec wyłaniają ostatniego lipca? Wygranych informują mailem/smsem? 
Tych w temacie-bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam!
0 0

estrelitta

#6042134 Napisano: 09.07.2015 09:53:58
Dobrze rozumiem, że do Jeta w związku z wygraną w Bic Tesco można wysłać ksero paragonu a nie oryginał?
0 0

ladyinred

#6042140 Napisano: 09.07.2015 10:07:29
magdalena-1989 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu Megaturniej.
Pierwszy raz brałam w tym udział.
Kupiłam w wybranym sklepie śmietanę 18%zott-jeden z produktów, który był podany, aby wziąć udział w konkursie.
Tylko cena była w sklepie wyższa o ok. 40 groszy, niż ta, która obowiązywała na stronie.
Czy mimo tego uznają mi to jeśli wygram ?:P
Na paragonie napisane jest Zott 18 śmietana, coś takiego, wiadomo, że to ten produkt był kupowany.
I jeszcze jedno, z regulaminu dobrze wyczytałam czy wyniki za lipiec wyłaniają ostatniego lipca? Wygranych informują mailem/smsem? 
Tych w temacie-bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam!

ma byc poprawny opis, jesli nie miesci się nazwa to weryfikują cenę (która ma się zgadzac). Ewentualnie opis z tylu paragonu z pieczątka. To z maila od nich, bo pytalam. 

Masz dobry opis to ok.
U mnie wyzsze ceny, opisy typu makaron, smietana, woda i tyle. Nie chce prosic się o opisy. Pies ich gryzł emotka  i małe pieski
0 0

yaagatka

#6042141 Napisano: 09.07.2015 10:07:35
estrelitta napisał(a):

Dobrze rozumiem, że do Jeta w związku z wygraną w Bic Tesco można wysłać ksero paragonu a nie oryginał?

no tak pisza w esie... emotka
0 0