Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

karolinamat

#6047857 Napisano: 22.07.2015 17:28:21
Na moje chyba nie. A nie możecie innego adresu podać? Teście rodzice?
0 0

edzia3

#6047858 Napisano: 22.07.2015 17:32:01
Cz w zgłoszeniu przez stronę internetową  Kolastyny było podawanie danych czy nie -bo już nie pamiętam
0 0

Reni

#6047860 Napisano: 22.07.2015 17:36:14
edzia3 napisał(a):

Każdy uczestnik konkursu może nadesłać dowolną ilość zgłoszeń (pod warunkiem dokonania,odpowiedniej ilości zakupów promocyjnych), jednakże jedna osoba oraz jedno gospodarstwo
domowe (przez termin „gospodarstwo domowe” organizator rozumie ten sam adres
zameldowania lub zamieszkania uczestników konkursu), może otrzymać w jednym etapie
tygodniowym wyłącznie tylko jedną nagrodę (nagrodę główną lub nagrodę I-go stopnia lub
nagrodę II-go stopnia). Łącznie jeden uczestnik może otrzymać w całym konkursie trzy
nagrody: jedną nagrodę główną, jedną nagrodę I-go stopnia oraz jedną nagrodę II-go stopnia -
Jak rozumiecie ten zapis?Jeśli ja i mąż w ostatnim etapie wygraliśmy ja kosmetyki a mąż ręcznik to należą się nam czy nie?

1 nagroda na 1 gosp domowe w danym etapie, czyli nie możecie podać tego samego adresu  emotka  
0 0

ankasss

#6047890 Napisano: 22.07.2015 18:42:36
właśnie dostałam zwrotkę z informacją o przyjęciu zgłoszenia w konkursie  lato pełne komplementów leclerc na starter orange. widocznie coś poprawili
0 0

Gość: defed

#6047892 Napisano: 22.07.2015 18:46:00
karolinamat napisał(a):

Mam pytanko-kupiłam 5 Łomży na ostatnią chwilę i na paragonie nie mam opisane że to łomża. Miał ktoś taki przypadek? Uznają taki paragon czy brać oświadczenie ze sklepu?

ja miałam kilka/kilkanaście takich paragonów np. z opisem piwo eksport 
i normalnie przeszło, nikt o nic nie pytał, nie miałam dodatkowej weryfikacji (y)
0 0

warcik

#6047915 Napisano: 22.07.2015 20:09:50
mia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ją wysylalam z orange i nie ma problemu zwrotki dotarły normalnie. O dziś juz nie mam zwrotki z orange  emotka emotka

A jesteście pewni, że to nie sieć zawala? Ostatnio Orange dawała mi takie numery także w innych konkursach...

Ja na Orange nie dostałam smsa o wygranej stówce z Netto. Dzięki Wam znalazłam się w wynikach i czekałam kilka dni na smsa. Zadzwoniłam do Somolara i podobno wysłali do wszystkich z listy, smsy o wygranej z bramki smsowej. Odesłałam dane, bez smsa. Nie dziwię się skąd rezerwa w Netto.
0 0

anialistopad

#6047920 Napisano: 22.07.2015 20:15:03
Macie gdzieś listę zwycięzców coca cola w netto?
0 0

warcik

#6047921 Napisano: 22.07.2015 20:18:48
Była tu wklejana. Na stronie Smolara była, nie wiem czy jest do tej pory.
0 0

flinta_13

#6047926 Napisano: 22.07.2015 20:57:37
Czy w konkursie kolastyna trzeba przesylac paragon oraz oświadczenie poczta??  Czy mozna zrobic scan i wyslac mailem??? Proszę o pomoc :-/
0 0

notta

#6047928 Napisano: 22.07.2015 21:01:13
nie wiem czy temat był poruszany - jak komuś nie przyszła zwrotka z leclerca ( u mnie orange). Pisałam o dodanie zgłoszenia do agencji i bez problemu się udało, zwrotka później przyszła emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6047942 Napisano: 22.07.2015 21:44:51
fajny zapis w regulaminie Sadówki emotka  " 2. Rower miejski stanowiący nagrodę ma charakter kolekcjonerski. W przypadku podjęcia przezLaureata decyzji o przystąpieniu do użytkowania roweru, koniecznym jest usunięcie przezLaureata we własnym zakresie oznaczeń marki „SADÓWKA”. Laureat będzie osobą wyłącznie
odpowiedzialną za potencjalne konsekwencje prawne nieusunięcia tych oznaczeń i przejmuje
w tym zakresie także ewentualną odpowiedzialność Organizatora."  a=o i wychodzi Sodówka emotka  i już nie alkohol emotka  
0 0

aerdna

#6047945 Napisano: 22.07.2015 21:47:13
flinta_13 napisał(a):

Czy w konkursie kolastyna trzeba przesylac paragon oraz oświadczenie poczta??  Czy mozna zrobic scan i wyslac mailem??? Proszę o pomoc :-/

Smolar uznaje jedynie oryginały wysłane pocztą.
0 0

katrin1

#6047947 Napisano: 22.07.2015 21:51:15
giulietta napisał(a):

fajny zapis w regulaminie Sadówki emotka  " 2. Rower miejski stanowiący nagrodę ma charakter kolekcjonerski. W przypadku podjęcia przezLaureata decyzji o przystąpieniu do użytkowania roweru, koniecznym jest usunięcie przezLaureata we własnym zakresie oznaczeń marki „SADÓWKA”. Laureat będzie osobą wyłącznie
odpowiedzialną za potencjalne konsekwencje prawne nieusunięcia tych oznaczeń i przejmuje
w tym zakresie także ewentualną odpowiedzialność Organizatora."  a=o i wychodzi Sodówka emotka  i już nie alkohol emotka  

emotka
0 0

Agnes

#6047949 Napisano: 22.07.2015 21:56:03
czy udało się Wam wypełnic formularz na Sadówce?
Mimo wszystkich wypełnionych pól pojawia mi się napis ze mam uzupełnic pole z nazwiskiem
nie wiem co zrobic
0 0

wiesia30

#6047957 Napisano: 22.07.2015 22:03:24
aerdna napisał(a):

Agnes napisał(a):

Mimo wszystkich wypełnionych pól pojawia mi się napis ze mam uzupełnic pole z nazwiskiem
nie wiem co zrobic

miałam ten sam problem,ale z imieniem i zamiast Wiesława pisałam Wieslawa i było ok
0 0

Gość: defed

#6047959 Napisano: 22.07.2015 22:06:11
wiesia30 napisał(a):

aerdna napisał(a):

Agnes napisał(a):

nie wiem co zrobic

miałam ten sam problem,ale z imieniem i zamiast Wiesława pisałam Wieslawa i było ok

Dokładnie, moje nazwisko z polskimi znakami tez nie przeszło, wiec wpisałam bez kresek i haczyków.
0 0

staszek

#6047963 Napisano: 22.07.2015 22:10:37
katrin1 napisał(a):

giulietta napisał(a):

emotka

Bo alkohol to to średni albo wręcz przeciwnie emotka Miejscowi żule zachęceni przez jedną z ekspedientek zaczęli kupować sadówkę. Ale na spróbowaniu się skończyło. Rzekł jeden z drugim: "Pani, tego się pić nie da. Wolę złotówkę dołożyć i kupić Lubelską!". Przy setce kosztującej 5 zł, złotówka robi jednak różnicę. Ale panowie sadówki już pić nie będą emotka
0 0

#6047965 Napisano: 22.07.2015 22:11:49
defed napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

aerdna napisał(a):

Agnes napisał(a):

nie wiem co zrobic

Dokładnie, moje nazwisko z polskimi znakami tez nie przeszło, wiec wpisałam bez kresek i haczyków.

na razie jestem na etapie czytania reg. ale dzięki dziewczyny za info emotka
0 0

Agnes

#6047967 Napisano: 22.07.2015 22:14:57
dzięki faktycznie teraz przeszło
0 0

#6047970 Napisano: 22.07.2015 22:22:22
staszek napisał(a):

katrin1 napisał(a):

giulietta napisał(a):

emotka

Bo alkohol to to średni albo wręcz przeciwnie emotka Miejscowi żule zachęceni przez jedną z ekspedientek zaczęli kupować sadówkę. Ale na spróbowaniu się skończyło. Rzekł jeden z drugim: "Pani, tego się pić nie da. Wolę złotówkę dołożyć i kupić Lubelską!". Przy setce kosztującej 5 zł, złotówka robi jednak różnicę. Ale panowie sadówki już pić nie będą emotka

lubelska to prestiż emotka  jak patrzę na etykiety to alkoholu tyle samo emotka  to co im w smaku nie pasuje? emotka  cytat mi się skojarzył Tołstoja "Człowiek popsuł sobie żołądek i narzeka na obiad. Tak samo jest z ludźmi niezadowolonymi z życia." emotka
0 0